Αλκαλικό νερό Kangen vs Αλκαλικό νερού εμπορίου

Κάνοντας μια έρευνα στο διαδίκτυο θα συναντήσετε προϊόντα ή συμβουλές που υποστηρίζουν ότι μπορείτε να επιτύχετε αλκαλοποίηση του νερού με ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία σας.

Θα συναντήσετε 3 κατηγορίες προϊόντων ή ισχυρισμών:

  • Συσκευασμένο αλκαλικό νερό
  • Φτιάξτε αλκαλικό νερό μόνοι σας
  • Συσκευές που παράγουν αλκαλικό νερό

Στο συγκεκριμένο άρθρο θα καταρρίψουμε αυτούς τους ισχυρισμούς, αποδεικνύοντας ότι το νερό Kangen είναι άκρως ανώτερο και ουδεμία σχέση έχει με τα παραπάνω είδη νερού.

Πριν αρχίσουμε, να τονίσουμε ότι μόνο ο ιονισμός του νερού είναι αυτός που προσδίδει αντιοξειδωτικές ιδιότητες στο νερό. Μόνο μέσω της ηλεκτρόλυσης το νερό αποκτά αρνητικές τιμές ORP. 

Η αντιοξειδωτική δράση μιας ουσίας δεν εξαρτάται από το Ph της, αλλά από τον βαθμό στον οποίο είναι ικανή να μειώσει την οξείδωση μιας άλλης ουσίας. Μεταφράζεται σε Δυναμικό Μείωσης της Οξείδωσης, το λεγόμενο ORP.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, οι ιονιστές νερού με φίλτρο ενεργού άνθρακα της Enagic, είναι οι μόνες συσκευές στον κόσμο που μπορούν να παράγουν αλκαλικό νερό Kangen. Όχι απλά νερό με αλκαλικό pH, αλλά αλκαλικό νερό με αρνητικές τιμές ORP έως και -800 mV.

Συσκευασμένο αλκαλικό νερό

Υπάρχουν φυσικές πηγές που αναβλύζουν νερό με pH πάνω από 7.0. Καμία συσκευασία όμως δεν μπορεί να διατηρήσει τις ιδιότητες ή το σταθερό pH του αλκαλικού νερού. 

Στις βέλτιστες συνθήκες αποθήκευσης, δηλαδή σε αεροστεγώς σφραγισμένο γυάλινο μπουκάλι ή σε ανοξείδωτο δοχείο ισχύουν οι εξής διαπιστώσεις:

  • Οι αλκαλικές ιδιότητες του νερού μπορούν να διατηρηθούν για 1-2 εβδομάδες, αλλά είναι ισχυρότερες όταν είναι φρέσκες (εντός των πρώτων 3 ημερών).
  • Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες αρχίζουν να μειώνονται μετά από τις πρώτες ώρες.

Φανταστείτε τι συμβαίνει όταν η αποθήκευση γίνεται σε πλαστικά μπουκάλια, χωρίς να μπορούμε να γνωρίζουμε κατά πόσο εκτίθενται σε υψηλές θερμοκρασίες ή στην ηλιακή ακτινοβολία κατά την μεταφορά ή αποθήκευση τους.

Μόνο το ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen είναι δυνατόν να διατηρήσει τις μέγιστες δυνατές ιδιότητες του, κατά τα πρώτα 24-48 ώρες από την παραγωγή του.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, συνιστάται η απόκτηση ενός ιονιστή νερού της εταιρείας Enagic με φίλτρο ενεργού άνθρακα. Επωφεληθείτε άμεσα από τις ιδιότητες ιονισμένου αλκαλικού νερού Kangen την στιγμή που παράγεται!

Φτιάξτε αλκαλικό νερό μόνοι σας

Σε πολλά blogs και ιστοσελίδες έχει γίνει της μόδας να προτείνουν λύσεις οικιακής αλκαλοποίησης του νερού. Έως ένα σημείο κάτι τέτοιο είναι εφικτό, μόνο σε ο,τι αφορά την τιμή του pH και όχι στις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του νερού.

Οι λύσεις που προτείνονται είναι δύο. Αλκαλοποίηση του νερού με λεμόνι και με σόδα.

Το λεμόνι έχει τις δικές του πολύτιμες ιδιότητες που δεν επηρεάζονται κατά την ανάμειξη του με νερό. Η σόδα επίσης μακροπρόθεσμα μπορεί να βλάψει τον οργανισμό. Αφενός πρέπει να καταναλώνεται σε πολύ μικρές δόσεις και αφετέρου θα πρέπει να μετράμε το pH του νερού πριν από την κατανάλωση. 

Με έναν ιονιστή νερού της Enagic ξέρεις πάντα ότι το αλκαλικό νερό που απολαμβάνεις έχει πάντα σταθερή τιμή pH, και το κυριότερο από όλα σταθερή αρνητική τιμή ORP. Την μόνη ένδειξη που εκφράζει αντικειμενικά την αντιοξειδωτική ιδιότητα μιας ουσίας!

Συσκευές που παράγουν αλκαλικό νερό

Καμία συσκευή δεν είναι σε θέση να παράγει αλκαλικό νερό με αντιοξειδωτικές ιδιότητες -όπως υποστηρίζεται- χωρίς την χρήση ρεύματος. Μόνο μέσω της ηλεκτρόλυσης ιονίζεται το νερό. Και μάλιστα, για να γίνει σωστά, απαιτείται ο ιονιστής νερού να είναι κατασκευασμένος από τα πιο σύγχρονα, ιατρικής ποιότητας και καθαρότητας υλικά ενώ ταυτόχρονα εφαρμόζεται η απαραίτητη τάση ρεύματος. 

Τα πλακίδια ηλεκτρόλυσης των ιονιστών της Enagic με φίλτρο ενεργού άνθρακα, είναι αμιγώς κατασκευασμένα από τιτάνιο ιατρικού βαθμού έχοντας επικάλυψη πλατίνας, για να εξασφαλίζεται διαρκώς η απόλυτη καθαρότητα του νερού, απαλλαγμένη από ιζήματα και παράγωγα ηλεκτρόλυσης (όπως συμβαίνει σε αμφίβολης ποιότητας ιονιστές που κυκλοφορούν στην αγορά).

Καμία άλλη συσκευή (παγούρι, θερμός ή ο,τι άλλο) δεν είναι σε θέση να παράξει αλκαλικό νερό με αληθινά ευεργετικές ιδιότητες, δηλαδή τιμές pH 8,5-9,5 και ORP από -200 έως -800mV όπως το αλκαλικό νερό Kangen. 

Συμπέρασμα

Αν θες να απολαμβάνεις πραγματικά όλες τις ευεργετικές ιδιότητες αλκαλικού νερού τότε το ιονισμένο, αλκαλικό νερό Kangen που παράγεται αποκλειστικά από τους ιονιστές νερού της Enagic με φίλτρο ενεργού άνθρακα είναι μονόδρομος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε όποιες τυχόν απορίες σας και να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για όλα τα μοντέλα της εταιρείας Enagic.

Leave a Comment