Ιονιστές νερού για επιχειρήσεις

Οι ιονιστές νερού της Enagic, δεν απευθύνονται μόνο σε ιδιώτες που έχουν καταλάβει την αξία του αλκαλικού νερού Kangen. Απευθύνονται επίσης σε επιχειρήσεις που θέλουν να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό τους με δυο τρόπους:

  • Αφενός, προσφέροντας στους πελάτες τους αλκαλικό νερό Kangen ενημερώνοντας τους για τα οφέλη του.
  • Αφετέρου, μαγειρεύοντας με αλκαλικό νερό Kangen απογειώνοντας την γεύση των φαγητών, σε σημείο που δεν φαντάζεστε μέχρι να δοκιμάσετε!

Γιατί χρειάζεσαι ιονιστή νερού στην επιχείρηση σου

Στην εποχή που διανύουμε ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Η διαφοροποίηση από τον μέσο όρο είναι αυτή που κάνει την διαφορά. Οι πελάτες των καταστημάτων εστίασης (cafe, εστιατορίων, εστιατορίων ξενοδοχείων), θέλουν τα χρήματα που ξοδεύουν να έχουν υπεραξία.

Ικανοποιήστε την ανάγκη τους, εντάσσοντας στο “οπλοστάσιο” της επιχείρησης σας έναν ιονιστή νερού άνω πάγκου με φίλτρο ενεργού άνθρακα.

Τα μοντέλα μας που μπορούν να λειτουργήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο είναι:

Ιονιστής νερού Leveluk K8

Το Leveluk K8 με 8 πλακίδια ηλεκτρόλυσης και φίλτρο ενεργού άνθρακα, είναι το κορυφαίο και πανίσχυρο μηχάνημα της Enagic. Είναι ικανό να δουλεύει συνεχόμενα σε φυσιολογική θερμοκρασία δωματίου για 30 λεπτά, ενώ διαθέτει σταθεροποιητή τάσης και θερμική προστασία!

Αυτή η πρόσθετη 8η πλάκα ηλεκτροδίου, αυξάνει την επιφάνεια της ηλεκτρόλυσης, βελτιώνει τον ιονισμό του νερού και αυξάνει το δυναμικό παραγωγής αντιοξειδωτικών.

Η αυτόματη λειτουργία καθαρισμού του θα σας λύσει τα χέρια!

Ιονιστής νερού Leveluk SD 501

Το Leveluk SD 501 με 7 πλακίδια ηλεκτρόλυσης και φίλτρο ενεργού άνθρακα, είναι το Best Seller μοντέλο μας, αφού συνδυάζει τα πάντα σε ιδανική τιμή. Είναι και αυτό ικανό να δουλεύει συνεχόμενα σε φυσιολογική θερμοκρασία δωματίου για 30 λεπτά, ενώ επίσης διαθέτει σταθεροποιητή τάσης και θερμική προστασία!

Διαθέτει σύστημα αυτόματου καθαρισμού που περιοδικά ελέγχεται από μικροϋπολογιστή. Με την κατάλληλη απλή κι εύκολη συντήρηση, είναι εγγυημένα σχεδιασμένο να δουλεύει άψογα για τα επόμενα 15-20 χρόνια!

Ιονιστής νερού Leveluk SD 501 Platinum

Το Leveluk SD 501 Platinum είναι το όμορφο αδερφάκι του SD 501, αυτή τη φορά με ανοξείδωτο σκελετό.

Αν και διαθέτει τα ίδια χαρίσματα, προορίζεται για πιο πολυτελείς κουζίνες ή πάγκους εστιατορίων και cafe, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των πελατών σας που θα έρχονται ξανά και ξανά για να απολαύσουν μοναδικό αλκαλικό νερό Kangen στην επιχείρηση σας!

Δείτε το βίντεο

Φυσικά, δεν θα απολαύσουν τα οφέλη του μοναδικού στον κόσμο αλκαλικού νερού Kangen μόνο οι πελάτες σας. Εσείς, το προσωπικό και η οικογένεια σας, θα δείτε μεγάλη διαφορά στην απόδοση σας και στα επίπεδα ευεξίας σας.

Φυσικά, είμαστε εδώ για να λύσουμε κάθε απορία σας και να σας εξηγήσουμε τα οφέλη του αλκαλικού νερού Kangen καθώς και τα χαρακτηριστικά των ιονιστών μας.

Αφού δείτε το παρακάτω βίντεο, επικοινωνήστε μαζί μας κι ελάτε να βρούμε την ιδανική λύση μαζί, με μεγάλη διευκόλυνση πληρωμής σε δόσεις, είτε θέλετε να αποκτήσετε έναν ιονιστή νερού σαν ιδιώτης είτε σαν επιχείρηση.