Φίλτρο ντουζ Anespa DX με επίδραση ιαματικού νερού

Πώς θα σας φαινόταν να απολαμβάνετε καθημερινά την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε θερμά ιαματικά λουτρά;

Με το φίλτρο ντουζ Anespa DX της Enagic, τώρα μπορείτε, απολαμβάνοντας τα χαλαρωτικά αποτελέσματα του μεταλλικού νερού ιόντων που μπορεί να προσφέρει.

Περιέχει ένα μείγμα από φυσικά συστατικά και ορυκτά μέταλλα θερμής πηγής, δίνοντάς σας την αίσθηση ότι κάνετε το μπάνιο σας σε μια ευχάριστη ιαματική πηγή. Απλά χαλαρώστε και απολαύστε.

Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό κατά της φθοράς του δέρματος και των φακίδων, ενώ προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα σας από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του νερού της βρύσης.

Το διπλό σύστημα φιλτραρίσματος, απομακρύνει αποτελεσματικά το χλώριο (εγγυημένα σχεδόν το 100%) και τα βακτήρια, αφήνοντάς μια φρέσκια και αναζωογονητική αίσθηση. Το φίλτρο ντουζ Anespa, παράγει ένα ελαφρώς αλκαλικό ιονισμένο νερό (ρΗ 6.8 έως 7.5), το οποίο πλησιάζει την επίδραση που έχει στο δέρμα μας το ιαματικό νερό.

Anespa DX - 1
Anespa DX-2

Το νέο αποκλειστικό ANESPA DX Home Spa System μετατρέπει το συνηθισμένο μπάνιο σας σε ένα φυσικό resort ιαματικών πηγών.

 

Σχετικά προϊόντα

Ιονιστής νερού Leveluk SD 501

Πλακίδια: 7

Kangen k8

Ιονιστής νερού Leveluk Κ8

Πλακίδια: 8

Ιονιστής νερού Leveluk JRII

Πλακίδια: 3

Οικονομικός Ιονιστής νερού Leveluk R

Ιονιστής νερού Leveluk R

Πλακίδια: 3

Ιονιστής νερού Leveluk SD 501 Platinum

Πλακίδια: 7

Το Anespa DX με μια ματιά

Το ANESPA DX παράγει συνεχή ροή υγιούς ιονισμένου μεταλλικού νερού. Διαθέτει, μεγάλη κεραμική κασέτα που αφαιρεί σχεδόν το 100% του χλωρίου και άλλων επιβλαβών ουσιών από το νερό της βρύσης σας προσθέτοντας πολύτιμα, ενυδατικά μέταλλα που είναι ευεργετικά για το δέρμα και τα μαλλιά σας. 

Απολαύστε ένα υπέροχο ντους ή λουτρό με το ANESPA DX σα να βρισκόσασταν σε ιαματικά λουτρά!

Ορυκτή Πέτρα

Tufa

Το Tufa είναι μια ορυκτή πέτρα ασβεστίου, η οποία προέρχεται απευθείας από τις ιαματικές πηγές Futama Radium στο Hokkaido της Ιαπωνίας. Η πέτρα μετατρέπει το κανονικό νερό της βρύσης σε απαλό ζεστό νερό ιαματικών πηγών.

Πέτρα MIC

MIC

Το αραιωμένο κάλιο από τον ενεργό άνθρακα μπαμπού έχει ένα ηρεμιστικό και χαλαρωτικό αποτέλεσμα που θα αντιληφθείτε από την πρώτη κιόλας δοκιμή.

Τύπος Μαγνήτη

Neodymium

Με την ισχυρή μαγνητική δύναμη ενός μαγνήτη νεοδυμίου, το κανονικό νερό της βρύσης μετατρέπεται σε λιγότερο ερεθιστικό νερό. Το ενεργοποιεί για να βελτιώσει την διάλυση ορυκτών στο νερό.

Χρόνια εγγύησης

3 Χρόνια

Το Anespa DX καλύπτεται με 3 χρόνια εγγύηση ανεξάρτητα από την σκληρότητα του νερού της βρύσης στην περιοχή σας, σχεδιασμένο να σας χαρίζει το πιο απολαυστικό μπάνιο που κάνατε ποτε.

Το σπιτικό σύστημα Spa

Χαρίστε στον εαυτό σας μια χαλαρωτική εμπειρία θερμών πηγών με το ANESPA DX! Η άφθονη ροή μεταλλοποιημένου νερού και η χαλαρωτική κεφαλή ντους μασάζ, θα μετατρέψουν το μπάνιο σας, σε μια ηρεμιστική όαση ιαματικών πηγών. Παράγει: μεταλλικό νερό με ιόντα για το λουτρό ή το ντους σας.

Plug and Play

Τέρμα οι πολύπλοκες διαδικασίες εγκατάστασης! Απλά συνδέστε το μηχάνημα στο ρεύμα και στην βρύση της κουζίνας σας και ξεκινήστε να παράγετε υγιεινό πόσιμο καθαρό και ιονισμένο νερό Kangen®.

Αλλάζει τη ζωή σας

Το σύστημα καθαρισμού κασετών, αφαιρεί αποτελεσματικά το χλώριο και τα βακτήρια, αφήνοντάς σας με μια φρέσκια, αναζωογονητική αίσθηση.

Προστατέψτε το ευαίσθητο δέρμα σας από τις βλαβερές συνέπειες του νερού της βρύσης με το φίλτρο ενεργού άνθρακα Futama και το κεραμικό εσωτερικό φίλτρο που διαθέτει.

Πιστοποιήσεις Ιονιστών νερού Enagic

Η Enagic International είναι πιστοποιημένη με ISO 9001, ISO 14001 και ISO 13485 για έλεγχο ποιότητας και περιβαλλοντική διαχείριση, με το Gold Quality Association Gold Seal για πιστοποίηση προϊόντων ενώ είναι και μέλος του επικυρωμένου Συλλόγου Άμεσων Πωλήσεων.

Προδιαγραφές

Anespa DX

Home Spa System
 • Ισχύς: -
 • Εύρος pH: 6.8 - 7.5 (βρύσης)
 • Συνολικό βάρος: 2.5kg
 • Πλάκες Ηλεκτροδίων: 0
 • Πίεση νερού: N/A
 • Αρνητικό ORP: -
 • Μέγεθος Πλάκας (mm): -
 • Διαστάσεις Π/Υ(cm): (cm) 13 x 34.6
 • Ευκολία Χρήσης: Πολύ απλό στη χρήση
 • Αναπλήρωση Ενισχυτή: N/A
 • Ενισχυτής Ηλεκτρόλυσης: N/A
 • Παροχή Ρεύματος: N/A
 • Σύνδεση πηγής νερού: Σετ προσαρμογέα βρύσης
 • Γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά (οθόνη & ήχος)
 • Μέθοδος καθαρισμού Κυττάρων: -

Αποκτήστε τον δικό σας ιονιστή σήμερα!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε κάθε απορία σας.

Μοιράσου το με κάποιον που νοιάζεσαι!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
small_c_popup.png

Λάβετε απίστευτο VIDEO στο email σας!

Επίδειξη των ιονιστών της Enagic διάρκειας 30 λεπτών!