Πώς Γίνεται Η Ηλεκτρόλυση Του Νερού Kangen;

Για να βλέπετε αυτό το άρθρο, θα έχετε σίγουρα ενημερωθεί για το τι είναι το αλκαλικό νερό Kangen Water και πώς μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο την καθημερινότητα και την συνολική ευεξία σας μέσω της ηλεκτρόλυσης.

Εδώ, εξηγούμε πώς ακριβώς πραγματοποιείται η διαδικασία ηλεκτρόλυσης του νερού στους ιονιστές νερού της Enagic. Πρέπει να τονίσουμε ότι με καμία άλλη διαδικασία δεν μπορεί να ιονιστεί το νερό αποκτώντας αλκαλικό pH και αρνητικές τιμές ORP

Χωρίς την απαραίτητη ισχύ ηλεκτρικού ρεύματος και μάλιστα από υψηλής ποιότητας πλακίδια ηλεκτρόλυσης δεν μπορεί να επιτευχθεί ιονισμός του νερού.

Πώς το νερό της βρύσης σας γίνεται Kangen Water®

Πάμε να δούμε πολύ απλά πώς πραγματοποιείται η ηλεκτρόλυση σε δυο βήματα:

ΒΗΜΑ 1

Το πρώτο στάδιο είναι η διήθηση: το εσωτερικό υψηλού επιπέδου φίλτρο ενεργού άνθρακα φιλτράρει το χλώριο, τη δυσάρεστη γεύση και τη δυσωδία, και μειώνει τα ιζήματα μέχρι τα 5 μικρόμετρα για να καθαρίσει σε βάθος το νερό.

H ηλεκτρόλυση του νερού Kangen Water
Φιλτρο νερου ενεργου ανθρακα Enagic

ΒΗΜΑ 2

Σε δεύτερο στάδιο πραγματοποιείται η ηλεκτρόλυση μέσω αρκετών πλακιδίων ηλεκτρόλυσης (3 έως 8 ανάλογα με το μοντέλο ιονιστή νερού που θα επιλέξετε) και μεμβρανών. 

Το φιλτραρισμένο νερό διαχωρίζεται σε όξινα και αλκαλικά μέρη. Το νερό διασπάται σε ΟΗ – (ιόντα υδροξειδίου) και Η+ (ιόντα υδρογόνου).

Τα ιόντα υδρογόνου αντιδρούν με ηλεκτρόνια που δίνονται από την κάθοδο (- φορτισμένο ηλεκτρόδιο), σχηματίζοντας Η2, μοριακό Υδρογόνο. Τα ιόντα υδροξειδίου παραμένουν, καθιστώντας το νερό πιο αλκαλικό γύρω από την κάθοδο.

Αντίθετα, κοντά στην άνοδο (+ φορτισμένο ηλεκτρόδιο), τα ιόντα υδροξειδίου δίνουν ηλεκτρόνια στην άνοδο, σχηματίζοντας τελικά Ο2 (οξυγόνο). Τα ιόντα υδρογόνου παραμένουν, καθιστώντας το νερό πιο όξινο γύρω από την άνοδο.

Πώς Γίνεται Η Ηλεκτρόλυση Του Νερού KangenWater

Τα δύο είδη νερού διαχωρίζονται από μεμβράνες και απελευθερώνονται μέσω διαφορετικών εύκαμπτων σωλήνων.

Με αυτό το πατενταρισμένο σύστημα, οι ιονιστές νερού της Enagic με φίλτρο ενεργού άνθρακα, έχουν την δυνατότητα να παράγουν 5 διαφορετικά είδη νερού για να καλύψουν κάθε οικιακή χρήση και ανάγκη από την σε βάθος απολίπανση των λαχανικών και των φρούτων σας, μέχρι την απολύμανση των επιφανειών του σπιτιού σας.

Θα σ ενδιαφέρουν επίσης:

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας και να αποκτήσετε επιτέλους έναν από τους μοναδικούς ιονιστές νερού μας που θα αλλάξουν τη ζωή σας!