Οι καλύτεροι ιονιστές νερού με πιστοποιήσεις NSF 

Ιονιστές νερού με πιστοποιήσεις nsf και χρυσή σφραγίδα

Το νερό Kangen® παράγεται μόνο από τα μηχανήματα της Enagic. Πρόκειται για τους κορυφαίους ιονιστές νερού με φίλτρο ενεργού άνθρακα, με εγγύηση από τους καλύτερους οργανισμούς αξιολόγησης νερού ανά τον κόσμο.

Οι ιονιστές με πιστοποιηση nsf της εταιρείας Enagic, είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένοι για την ΠΟΙΟΤΗΤΑ των υλικών που χρησιμοποιούν συγκριτικά με άλλες εταιρείες. Επίσης, είναι ιδιαίτερα γνωστοί για τα ευεργετικἀ αποτελέσματα που διαπιστώνει κανείς πίνοντας το νερό που παράγουν. Τα μηχανήματα αυτά μπορεί κανείς να τα συναντήσει τόσο σε νοσοκομεία, όσο και σε σπίτια λόγω των διαφορετικών τύπων νερού με ποικίλες χρήσεις.

Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε ένα προς ένα τα πιστοποιητικά και βραβεία που έχει λάβει το νερό Kangen® από κάθε οργανισμό, καθώς και τις θέσεις παγκόσμια καταξιωμένων γιατρών πάνω στη χρήση του. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την ποιότητα νερού που προσφέρουμε, και το όραμα Enagic είναι να στοχεύουμε στην βελτίωση της ποιότητας ζωής στο σύνολό της.

icon certigficate gold

H Enagic είναι η μόνη εταιρεία που έλαβε το αναγνωρισμένο πιστοποιητικό κύρους και ποιότητας ιονιστών νερού από την Ένωση Ποιότητας Νερού στις ΗΠΑ για τους καλύτερους ιονιστές νερού στον κόσμο.

Το Πρόγραμμα Πιστοποίησης Προϊόντων της Ένωσης Ποιότητας Νερού είναι το ” Σήμα ποιότητας προϊόντων”.  Το πιστοποιητικό αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως απόδειξη εξαιρετικής ποιότητας νερού.

icon σφραγίδα WQA

Ο WQA είναι ένας μη κερδοσκοπικός σύλλογος που ασχολείται και αντιπροσωπεύει το διεθνές εμπόριο του οικιστικού και βιομηχανικού νερού και τη βιομηχανία επεξεργασίας νερού. Διατηρεί στενή επαφή με άλλες οργανώσεις που εκπροσωπούν ποικίλους κλάδους της βιομηχανίας νερού. Αυτό γίνεται για να προμηθεύει τους καταναλωτές με τους καλύτερους ιονιστές νερού στον κόσμο, με εγγύηση νερού, μέσω της συνεργασίας με κυβερνητικά στελέχη και μέλη του κλάδo.

Παρακάτω, βρίσκετε τις πιστοποιήσεις ISO της εταιρείας Enagic. Με αυτές αποδεικνύεται η εγγύηση νερού που προσφέρουν οι συσκευές για αλκαλικό νερό, αλλά και γενικότερα η υψηλή ποιότητα λειτουργίας της Enagic. Συγκεκριμένα, πιστοποιείται η ποιότητα των προϊόντων, της διαχείρισης και της εξυπηρέτησης μας.

Quality Association Aur Sigiliul
Enagic International
DSA
ISO 9001
ISO 1400 1
ISO13485

Όταν πρόκειται για κάτι τόσο σημαντικό, όπως το νερό που καταναλώνετε καθημερινά εσείς και η οικογένειά σας, σίγουρα θα αναζητάτε κάτι που να είναι ασφαλές και ωφέλιμο. Το αλκαλικό νερό Kangen® είναι εδώ για να σας προσφέρει ακριβώς αυτά, αλλά και άλλες λειτουργίες που δεν έχετε φανταστεί! Επειδή, όμως, κατανοούμε την ανησυχία σας, σας παραθέτουμε με λεπτομέρειες ως αποδεικτικά στοιχεία τα πιστοποιητικά που έχει λάβει το νερό Kangen® και η εταιρεία Enagic:

certificates_wqa_listing
certificates_wqa_seal

Κάθε χρόνο η Ένωση του Ιαπωνικού Ιατρικού Συλλόγου Πρόληψης Ενηλίκων Νοσημάτων απονέμει βραβεία και το 2002 απονεμήθηκαν δύο βραβεία στην εταιρία Enagic για τα καλύτερα φίλτρα νερού στον κόσμο. Το 2002 η εταιρεία Enagic βραβεύτηκε από την Ένωση του Ιαπωνικού Ιατρικού Συλλόγου Πρόληψης Ενηλίκων Νοσημάτων (Ένωση που απαριθμεί 6.500 γιατρούς). Τα μηχανήματά της βραβεύτηκαν ως οι πιο ποιοτικοί ιονιστές νερού.

Η Ένωση αυτή επιλέγει μόνο μία εταιρεία για την απονομή δύο βραβείων: Product Recognition και το Endorsement Recognition. Από 30 ιαπωνικές εταιρείες ιονικού νερού η Enagic και το Νερό Kangen® έλαβε αυτά τα δύο βραβεία για τα καλύτερα φίλτρα νερού στον κόσμο.

Η Enagic μέλος της DSA

Η Direct Selling Association (DSA) είναι η εθνική εμπορική ένωση για εταιρείες που προσφέρουν επιχειρηματικές ευκαιρίες σε ανεξάρτητους πωλητές να εμπορεύονται και να πωλούν προϊόντα και υπηρεσίες, συνήθως εκτός ενός σταθερού καταστήματος λιανικής. Η Enagic International είναι μέλος σε υψηλό επίπεδο. Μόνο 200 (περίπου) εταιρείες είναι μέλη αυτής της υψηλής αναγνωρισμένης ένωσης.

Η Enagic USA έχει δεσμευτεί για τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας σε όλες τις πτυχές της κατασκευής, της διανομής και της συντήρησης.