Τι είναι το Αλκαλικό νερό Kangen® Τα οφέλη του για την υγεία

Φυσικά δεν είναι μόνο αυτό. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία, είναι να κατανοήσουμε πόσο και πως ωφελεί την υγεία μας συνολικά. Ας τα δούμε αναλυτικά.

Τι είναι το αλκαλικό νερό

Για να κατανοήσουμε τι είναι το αλκαλικό νερό Kangen, πρέπει να γνωρίζουμε τι είναι το απλό αλκαλικό νερό. Θυμάστε την κλίμακα μέτρησης του pH που κάναμε στο σχολείο;

icon Νερό Kangen 7 είδη

Με βάση αυτή την κλίμακα, οποιαδήποτε ουσία έχει pH από 0-6 είναι όξινη ενώ όταν έχει pH από 8-14 είναι αλκαλική. Όποια ουσία έχει pH 7 είναι ουδέτερη (ούτε δηλαδή όξινη, ούτε αλκαλική).

Το αλκαλικό νερό λοιπόν είναι το νερό που διαθέτει pH περίπου μέχρι 8.0. Κάποιες φυσικές πηγές ανάλογα με την μορφολογία του εδάφους, αναβλύζουν αλκαλικό νερό. Φυσικά δεν έχουμε άμεση πρόσβαση σε αυτές τις πηγές, ενώ αν εμφιαλωθεί το νερό σε 1-2 εβδομάδες χάνει την αλκαλικότητα του.

Αντίθετα, το νερό της βρύσης είναι ή θα έπρεπε να είναι ουδέτερο. Ανάλογα όμως με την περιοχή και τις περιβαλλοντικές συνθήκες, τείνει να καταλήγει στο ποτήρι μας ελαφρώς όξινο.

Που όμως διαφέρει το αλκαλικό νερό Kangen;

Τι είναι το αλκαλικό νερό Kangen®

Το αλκαλικό νερό Kangen, είναι το νερό που διαθέτει pH από 8.5 έως 9.5 και σίγουρα έχει αρνητική τιμή ORP (-200 έως -800mV). Αν δεν έχεις διαβάσει ακόμη πόσο σημαντικό είναι για την υγεία μας και την αποτοξίνωση του σώματος, δες αναλυτικά τι είναι το ORP.

Ο μόνος τρόπος για να παραχθεί, είναι μέσω της ηλεκτρόλυσης και μάλιστα από υψηλών ιατρικών προδιαγραφών ιονιστές. Μάθε τα πάντα για τους ιονιστές νερού της Enagic με φίλτρο ενεργού άνθρακα.

Τα μηχανήματα της Enagic είναι ικανά να παράγουν και νερό με υψηλότερο pH, το οποίο όμως παύει να είναι πόσιμο. Τα καλά νέα είναι ότι έχει απολιπαντικές και απορρυπαντικές ιδιότητες και μπορεί να αντικαταστήσει πολλά προϊόντα καθαρισμού του εμπορίου, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα, ενώ παράλληλα δεν επιβαρύνετε το περιβάλλον.
Διαβάστε περισσότερα για τις χρήσεις του νερού στην καθημερινή ζωή.

Τι σημαίνει Kangen

Η λέξη Kangen είναι μια ιαπωνική λέξη που σημαίνει “επιστροφή στην αγνότητα” (back to origin). Πάνω από 40 χρόνια πριν, οι Ιάπωνες επιστήμονες άρχισαν να ερευνούν φυσικές πηγές νερού σε όλο τον κόσμο. Διαπίστωσαν ότι αναπαράγοντας τις φυσικές διεργασίες της φύσης, θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό, βιολογικό, αποτοξινωτικό και αλκαλικό νερό. 

Το αλκαλικό νερό Kangen, είναι έως και 10 φορές πιο ενυδατικό από το νερό της βρύσης και βοηθά το σώμα να εξουδετερώσει τις ελεύθερες ρίζες και την τοξικότητα που συσσωρεύεται στους ιστούς και το παχύ έντερο. Η αντικατάσταση των εμφιαλωμένων νερών και του νερού της βρύσης με αλκαλικό νερό Kangen, μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στη συνολική υγεία, την ενέργεια και την εμφάνιση μας.

Οι ιδιότητες του αλκαλικού νερού Kangen

Συμβάλλει καθοριστικά στη σωστή κυτταρική αναπνοή και τη διανομή θρεπτικών συστατικών σε όλο το σώμα.

Η κατανάλωση νερού Kangen που παράγεται από τους ιονιστές νερού Kangen με φίλτρο ενεργού άνθρακα, ενεργοποιεί τη διαδικασία της αποτοξίνωσης και της ενυδάτωσης του σώματος σε κυτταρικό επίπεδο. 

Το ενεργό υδρογόνο που διαθέτει το αλκαλοποιημένο νερό Kangen, αντιδρά με το ενεργό οξυγόνο που δημιουργείται στον οργανισμό, το οποίο είναι η αιτία πολλών ασθενειών.

” Όταν το ενεργό υδρογόνο συγκεντρώνεται σε μεγάλες ποσότητες μέσα στο σώμα, τότε παράγεται μια αντίδραση με το ενεργό οξυγόνο, μετατρέποντας το σε καθαρό νερό, που αποβάλλεται ” . 

S.Shirahata – Καθηγητής στο τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου του Τόκυο

Το αλκαλικό νερό Kangen έχει 3 βασικές ιδιότητες:

  1. Ph από 8,5 έως 9,5. Αρκεί να ξέρουμε πως αν το Ph ενός υγρού κυμαίνεται από 0 έως 6 είναι όξινο, αν είναι 7 είναι ουδέτερο ενώ από 8 και πάνω είναι αλκαλικό.
  2. Η μικρό-δομή του. Τα μόρια του αλκαλικού νερού είναι ομαδοποιημένα συμπαγώς ανά 5-6 ομάδες σε αντίθεση με το απλό νερό της βρύσης του οποίου τα μόρια είναι ομαδοποιημένα ανά 15-20 ομάδες.
  3. Έχει ORP από -300mV έως -800mV. Απαραίτητο για την σωστή αποτοξίνωση και ιδανική ενυδάτωση του οργανισμού.

Ποια είναι τα οφέλη του για την υγεία

Εξαιτίας των ιδιοτήτων του, το αλκαλικό νερό Kangen είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για την υγεία. Χωρίς να αποτελεί υποκατάστατο φαρμακευτικής αγωγής, μπορεί να ανεβάσει τα επίπεδα ευεξίας και βέλτιστης λειτουργίας του οργανισμού σε άριστα επίπεδα.

  1. Λόγω της μικρό-δομής του, ενυδατώνει πλήρως και γρήγορα μέσα σε 60 δευτερόλεπτα τον οργανισμό, ενώ το κανονικό νερό σε 10 λεπτά!
  2. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και δίνει την δυνατότητα στον οργανισμό να καταπολεμά ευκολότερα τις ασθένειες και τις φλεγμονές.
  3. Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, ενισχύοντας στο έπακρο τις αντιοξειδωτικές λειτουργίες του οργανισμού.
  4. Βελτιστοποιεί τη ροή του αίματος, απομακρύνοντας τις θρομβώσεις και τα λιπώματα.
  5. Αδρανοποιεί μόνιμα την πεψίνη, έτσι ώστε η κατανάλωση του αλκαλικού νερού να μπορεί να έχει θεραπευτικό όφελος για εκείνους που πάσχουν από γαστρικό οξύ, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και άλλα προβλήματα στο στομάχι.
  6. Αποτρέπει τις πέτρες στα νεφρά από οξαλικό ασβέστιο, κυστίνη ή ουρικό οξύ, εμποδίζει το σχηματισμό κοίλων στις αρθρώσεις. Η παρατεταμένη κατανάλωση μπορεί ακόμη και να διαλύσει τις πέτρες νεφρών ή τις κοίλες που έχουν ήδη σχηματιστεί στις αρθρώσεις.
  7. Ένα αλκαλικό περιβάλλον καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα και εμποδίζει τον πολλαπλασιασμό και την ανάπτυξη τους. Πρακτικά, η ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων ευνοείται από το όξινο ρΗ και αναστέλλεται από ένα αλκαλικό ρΗ.

Που θα βρεις αλκαλικό νερό Kangen

Ο μόνος τρόπος να έχεις πρόσβαση σε αλκαλικό νερό Kangen, είναι να προμηθευτείς έναν ιονιστή νερού της Enagic με φίλτρο ενεργού άνθρακα. Καμία άλλη συσκευή δεν μπορεί να παράξει αυθεντικό νερό Kangen με pH 8.5-9.5 και ORP από -200 έως 800mV.

Μπορείς να επιλέξεις το μοντέλο που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σου:

Συχνές ερωτήσεις – Σύντομες απαντήσεις

Τι είναι το αλκαλικό νερό

Το αλκαλικό νερό είναι το νερό που διαθέτει pH περίπου 8-14 με βάση τη γνωστή μας κλίμακα pH.

Τι είναι το αλκαλικό νερό Kangen

Το αλκαλικό νερό Kangen, είναι το νερό που διαθέτει pH από 8.5 έως 9.5 και σίγουρα έχει αρνητική τιμή ORP (-200 έως -800mV). Η μικροδομή του είναι η τρίτη του ιδιότητα που το κάνει μοναδικό. Δες ποια είναι τα οφέλη του!

Leave a Comment