Επικοινωνία NERO – KANGEN WATER

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

Αν δεν έχετε ήδη αντιληφθεί τα οφέλη του αλκαλικού νερού Kangen ή αν έχετε ακόμη απορίες για τις ιδιότητες, την αποτελεσματικότητα και την αναγκαιότητα του, μπορούμε να σας τις λύσουμε άμεσα.

Αν έχετε αμφιβολίες για την ευκολία εγκατάστασης και χρήσης ενός ιονιστή-φίλτρου νερού της Enagic, μπορούμε εδώ και τώρα να σας εγγυηθούμε για την ευχρηστία και λειτουργικότητα του. Απλά, ο ιονιστής νερού συνδέεται στην πρίζα και στην παροχή νερού, χωρίς να χρειάζεται να προβείτε σε εργασίες εγκατάστασης. Απλά τον τοποθετείτε επάνω στον πάγκο της κουζίνας σας.

Contact Kangen®

Επικοίνωνια

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνίσουμε μαζί σας σύντομα.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

Δωρεάν έλεγχος κι επίδειξη

Σε περίπτωση που έχετε αμφιβολίες για την ποιότητα του νερού στην περιοχή σας, σας παρέχουμε δωρεάν έλεγχο.

Ανάλογα με την περιοχή κατοικίας σας, είμαστε σε θέση να σας δείξουμε ζωντανά τις δυνατότητες των μηχανημάτων μας και να δοκιμάσετε το πρώτο σας ποτήρι ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen.

Θα καταλάβετε την διαφορά στην γεύση και στην υφή του νερού, από την πρώτη κιόλας δοκιμή!

Δωρεάν υποστήριξη για πάντα

Οποιαδήποτε στιγμή έχετε απορίες ή χρειαστείτε οδηγίες μετά την αγορά του ιονιστή-φίλτρου νερού που θα επιλέξετε, είμαστε δίπλα σας εφ’ όρου ζωής.

Το after sales service είναι υψίστης σημασίας για εμάς. Διανύουμε μια εποχή, που το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς αδιαφορεί για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της μετά την αγορά.

Στοιχεία επικοινωνίας

Ζητήστε ένα demo, κι ένας εξουσιοδοτημένος σύμβουλος της εταιρείας μας θα σας παρουσιάσει αναλυτικά όλα τα χαρακτηριστικά του Ιονιστή νερού της Enagic που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας, προκειμένου να δείτε και να κατανοήσετε πόσο αποδοτικός είναι!


Tηλ / Fax: 2810 281 888

Για την καλύτερη δυνατή επικοινωνία κι εξυπηρέτηση σας μπορείτε να μας στείλετε το μήνυμα σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση kangen.greece @gmail.com , και θα σας απαντήσουμε το ταχύτερο δυνατόν.

Εναλλακτικά, συμπληρώστε τα στοιχεία και το μήνυμα σας στην φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί.