Όροι εγγύησης – Πληροφορίες – Πολιτική Επιστροφών

1) Για ερωτήσεις σχετικά με την εγκατάσταση ή τη λειτουργία του μηχανήματός σας ή για λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση των διαφόρων τύπων νερού, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε πρώτα με το www.nerokangen.gr.


2) Να θυμάστε ότι η περίοδος επιστροφής είναι 14 ημέρες και ότι το μηχάνημα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί. Για γενικές ερωτήσεις επικοινωνήστε με το sales@enagiceu.com.


3) Φροντίστε να καθαρίζετε τη μηχανή Kangen Water με τη σκόνη κιτρικού οξέος τουλάχιστον κάθε δύο εβδομάδες. Εάν αντιμετωπίσετε τεχνικά προβλήματα με το μηχάνημά σας ή θέλετε επιπλέον συμβουλές για τη σωστή συντήρηση του, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την εξυπηρέτηση πελατών μας στα παρακάτω emails:

service@enagiceu.com
nerokangen@gmail.com

Εναλλακτικά, επικοινωνείτε μαζί μας απευθείας στα τηλέφωνα:

Κινητό: 6948 158 888
Tηλ/Fax: 2810 281 888

4) Για τους όρους εγγύησης αναλυτικά, επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας στα παραπάνω τηλέφωνα. Τα μηχανήματα της Enagic είναι σχεδιασμένα να δουλεύουν για μια ζωή (15-20 χρόνια) αφού είναι κατασκευασμένα με τα καλύτερα υλικά κορυφαίας ποιότητας και αξιοπιστίας. Βασική προϋπόθεση είναι η σωστή συντήρηση τους.