Η Ιστορία, το Όραμα, η Φιλοσοφία της Enagic

Η εταιρεία Enagic, πρωταγωνιστεί εδώ και 46 χρόνια στην κατασκευή ποιοτικών ιονιστών νερού με φίλτρο ενεργού άνθρακα. Είναι οι μόνοι που μπορούν να παράγουν αλκαλικό νερό Kangen.

Εταιρεία Enagic | Γνωρίστε την εταιρεία Enagic και το νερό Kangen

Η μακρόχρονη αυτή πορεία ξεκίνησε από την Ιαπωνία και σταδιακά επεκτάθηκε στην Αμερική και σε ολόκληρο τον κόσμο. Το όνομα της εταιρείας αποτελεί συνώνυμο της αξιοπιστίας και της εμπιστοσύνης.

Η προτίμηση που δείχνουν διάσημα ονόματα από ποικίλους κλάδους παγκοσμίως αλλά και οι πολλές πιστοποιήσεις που έχει λάβει κατα καιρούς από διακεκριμένους επιστημονικούς κύκλους αποτελούν ατράνταχτη απόδειξη της αξιοπιστίας του ονόματος Enagic.

Η εταιρεία ξεκίνησε να κατασκευάζει μηχανήματα μόνο για νοσοκομεία. Επειδή αποδείχτηκαν ιδιαίτερα αποτελεσματικά, αποφάσισε να κατασκευάσει οικιακές συσκευές ικανές να παράγουν αλκαλικό νερό.

Όραμα Enagic: “Η βάση της ζωντάνιας και της μακροζωίας είναι το νερό.”

Η δέσμευση και το όραμα Enagic είναι να επιτευχθεί μια πραγματική επανάσταση στον τομέα της υγείας που αφορά χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από 70% νερό. Επίσης, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ” η βάση της ζωντάνιας και της μακροζωίας είναι το νερό.”

Η Enagic προσφέρει πιστοποιημένο, ασφαλές, πόσιμο νερό με πολλαπλά οφέλη για την υγεία.

Το όραμα της Enagic, είναι να μπορεί ο κάθε άνθρωπος να μπορεί να έχει πρόσβαση σε ιατρικής ποιότητας ιονιστές νερού, για να αποτοξινώνει τον οργανισμό του, να απολυμαίνει και να αποστειρώνει επιφάνειες και αντικείμενα στο ίδιο του το σπίτι.

Συνδυάζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με την προσωπική επαφή για να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί σε ολόκληρο τον κόσμο, προάγοντας την υγεία μέσω του ιονισμένου νερού.

Φιλοσοφία της εταιρείας Enagic

H εταιρεία Enagic, υιοθέτησε μια φιλοσοφία που συνδυάζει υγεία και περιβάλλον: προσφέρει προϊόντα που συμβάλλουν στην βελτίωση της υγείας ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουν το περιβάλλον σε παγκόσμιο επίπεδο.

Έχοντας ιδιαίτερα αυξημένο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η Enagic θεωρεί ότι όπως όλοι μας πρέπει να παραδώσει ένα υγιές περιβάλλον στην επόμενη γενιά. Έχει υιοθετήσει τα παρακάτω μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος σε όλες τις υπηρεσίες της:

1. Την ανάπτυξη, την παραγωγή και την προμήθεια προϊόντων που επιδρούν θετικά στην υγεία των ανθρώπων και παράλληλα μειώνουν την επιβάρυνση του περιβάλλοντος.

2. Χρησιμοποιεί υλικά με την χαμηλότερη περιβαλλοντική επιβάρυνση.

3. Προωθούμε την ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση πρώτων υλών.

4. Εργάζεται για τη διατήρηση των φυσικών πόρων του πλανήτη και την εξοικονόμηση ενέργειας για την πρόληψη της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

5. Όλοι – εργαζόμενοι και ηγεσία – τηρούν τους διεθνείς κανόνες και πρότυπα που αφορούν το περιβάλλον και την ασφάλεια.

6. Προσφέρει μαθήματα για την εκπαίδευση των εργαζομένων της, την ευαισθητοποίηση τους σε περιβαλλοντικά θέματα και την ασφάλεια, μέσω της οποίας μπορούν να προληφθούν περιβαλλοντικά και εργατικά ατυχήματα.

7. Επιδιώκει συνεχείς βελτιώσεις και καθορίζει τους στόχους της σύμφωνα με τις περιβαλλοντικές εκθέσεις.

Ζητά από όλους τους εργαζόμενους και τους εταίρους να κατανοήσουν και να υποστηρίξουν τις παραπάνω οδηγίες. Ο σεβασμός στο νερό και στη φύση, είναι αυτό που κρατάει την απαραίτητη ισορροπία στο περιβάλλον.

Η φιλοσοφία της Enagic είναι η άμεση προστασία του περιβάλλοντος με ολοένα και λιγότερη χρήση πλαστικών μπουκαλιών. Αυτή η φιλοσοφία εκφράζεται μέσα από τους υψηλής ποιότητας ιονιστές νερού που παράγει.

Γιατί να επιλέξετε τους ιονιστές νερού της Enagic

Σε όλο τον κόσμο χιλιάδες άνθρωποι, εταιρείες, κλινικές, γυμναστήρια και εστιατόρια έχουν επιλέξει να χρησιμοποιούν τους ιονιστές νερού Enagic. Δείτε αναλυτικά τι σας προσφέρουν οι ιονιστές της Enagic :

1.Οι συσκευές για αλκαλικό νερό που κατασκευάζονται από την Enagic είναι οι μόνοι ιονιστές νερού στον κόσμο που έχουν πιστοποιηθεί ως ιατρικές συσκευές

Από το 1987, έχουν εγκριθεί και λάβει άδεια ως οι καλύτεροι ιονιστές νερού στον κόσμο από το Υπουργείο Εργασίας, Υγείας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Ιαπωνίας.

Εκτός της Enagic δεν υπάρχει κανένας παραγωγός ιονιστών, του οποίου οι συσκευές να χρησιμοποιούνται σε νοσοκομεία. Η χρήση τους έγκειται στην πρόληψη και τη θεραπεία ασθενειών ή στην αποστείρωση ιατρικού εξοπλισμού.

2.Η επιφάνεια Πλακιδίων Ηλεκτρόλυσης

Η Enagic, είναι η μόνη κατασκευαστική εταιρεία που χρησιμοποιεί στην παραγωγή πλακιδίων ηλεκτρόλυσης τιτάνιο ιατρικού βαθμού με επικάλυψη καθαρής πλατίνας. Οι επιφάνειες των πλακιδίων υπερβαίνουν τα 279 cm² σε αντίθεση με τα πλακίδια ηλεκτρόλυσης άλλων ιονιστών στην αγορά που είναι πολύ μικρότερα.

3. Οι ιονιστές Νερού Kangen παράγουν το καλύτερο αντιοξειδωτικό πόσιμο νερό

Οι συσκευές για αλκαλικό νερό Kangen® εφαρμόζουν 230 watts στα πλακίδια ηλεκτρόλυσης για τον ιονισμό του νερού. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι όσο υψηλότερο είναι το ηλεκτρικό φορτίο των πλακιδίων κατά τη διάρκεια του ιονισμού τόσο πληρέστερος είναι.

Άλλοι ιονιστές στην αγορά παράγουν αλκαλικό νερό αλλά δεν παράγουν Νερό Kangen® που έχει πολύ την υψηλότερη αντιοξειδωτική ικανότητα χάρη στην αρνητικές τιμές ORP που διαθέτει.

4.Τα φίλτρα νερού Enagic έχoυν 3–5 χρόνια εγγύηση χωρίς πρόσθετο κόστος ή περιορισμούς

Τέτοιου είδους εγγύηση δεν παρέχει κανένας άλλος κατασκευαστής ιονιστών νερού. Οι ποιοτικοί ιονιστές νερού Enagic έχουν διάρκεια ζωής 15-20 χρόνια. Αν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η μονάδα χρειαστεί επισκευή, η Enagic θέτει στη διάθεση σας έναν ιονιστή αντικατάστασης σε μια πολύ προσιτή τιμή για να μην στερηθεί κανείς το νερό Kangen®.

5. Στην Enagic ο κάθε ιονιστής συναρμολογείται δια χειρός από έναν και μόνο τεχνικό

Οι ποιοτικοί ιονιστές νερού Enagic είναι φίλτρα νερού με πιστοποίηση nsf. O.E.M. (Original Equipment Manufacturer). Τα εξαρτήματα του εξοπλισμού που κατασκευάζονται και συναρμολογούνται εξ’ ολοκλήρου από την εταιρεία στην Οσάκα της Ιαπωνίας, έχουν ποιότητα ιατρικού βαθμού. Κάθε συσκευή περνά από έλεγχο ποιότητας από πέντε ειδικούς, που εκτελούν 22 διαφορετικούς ελέγχους.

6. Μέθοδος Καθαρισμού

Οι ιονιστές Enagic έχουν αυτόματο σύστημα καθαρισμού. Προσφέρεται όμως και ένας επιπλέον μηνιαίος χειροκίνητος καθαρισμός με διάλυμα κιτρικού οξέος. Έτσι, αφαιρούνται πιο αποτελεσματικά τα μέταλλα που εναποτίθενται στις πλάκες του ιονιστή. Με τη σωστή συντήρηση μπορούμε να τον χρησιμοποιούμε για πάρα πολλά χρόνια.

7. Eνσωματώνοντας τις πιο πρόσφατες επιστημονικές έρευνες

Στην ανώτερη ιαπωνική χειροτεχνία με τον ζωτικότερο φυσικό πόρο της ζωής, η Enagic έχει πρωτοπορήσει στα συστήματα συνεχούς παραγωγής νερού Kangen®. Από το 1974 η Enagic έχει ειδικευτεί στην παροχή οικιακών υπηρεσιών της τεχνολογίας ιονισμένου αλκαλικού νερού. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε σωστή υγεία και ευεξία σε παγκόσμιο επίπεδο με την σειρά προϊόντων της Gold-Standard. Η εταιρεία Enagic είναι πολύ κοντά στους πελάτες της, προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση ή τη συντήρηση της συσκευής. Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να δείτε πώς παράγονται και πώς συναρμολογούνται τα φίλτρα και τα πλακίδια ηλεκτρόλυσης του νερού.

8. Το κόστος των εξαρτημάτων και των φίλτρων που πρέπει να αντικατασταθούν

Η τιμή των Ιονιστών Enagic που παράγουν αλκαλικό νερό Kangen αντανακλά την υψηλότερη ποιότητα (συγκριτικά με τους υπόλοιπους ιονιστές της αγοράς). Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα που χρησιμοποιούν, έχουν την μεγαλύτερη δύναμη φιλτραρίσματος που κυκλοφορεί σήμερα στην αγορά.

Το κόστος αντικατάστασης ενός φίλτρου ενεργού άνθρακα είναι μόλις 80 ευρώ + Φ.Π.Α. Οι ιονιστές Enagic έχουν μεγάλη ασφαλιζόμενη διάρκεια ζωής 15-20 χρόνια και μετά αλλάζουν μόνο τα πλακίδια ηλεκτρόλυσης. Τα φίλτρα των ιονιστών νερού Kangen® δεν χρειάζονται αντικατάσταση τόσο συχνά όσο άλλων ιονιστών, παρά μόνο μία φορά το χρόνο.

9. Οι ιονιστές νερού Kangen® έχουν Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πιστοποιητικό

Οι συσκευές για αλκαλικό νερό Enagic έχουν τα υψηλότερα πρότυπα και πιστοποιημένα βραβεία συσκευών και ποιότητας νερού, αναγνωρισμένα διεθνώς. Δείτε εδώ τα πιστοποιητικά και βραβεία στα καλύτερα φίλτρα νερού στον κόσμο!

Το LeveLuk SD501 τιμήθηκε με τη διάκριση Gold Standard, την μεγαλύτερη που δίνεται σε ιονιστή στην κατηγορία του από όλες τις απόψεις, σε σύγκριση με εκείνους των άλλων κατασκευαστών.

10. Η Enagic είναι η μόνη εταιρεία παγκοσμίως στην παραγωγή ιονιστών νερού Kangen®.

Το Νερό Kangen® της Enagic είναι σήμα κατατεθέν. (Ο όρος Kangen στην ιαπωνική γλώσσα σημαίνει “επιστροφή στην αγνότητα”).

Αναδρομή στην ιστορία της Enagic

Σεπτέμβριος 2011 – Άνοιξε τα γραφεία της στη Φλόριντα (Branch Office).

Αύγουστος 2011 – H Enagic λαμβάνει την πιστοποίηση από τον WQA.

Ιούνιος 2011 – H Enagic Europe GmbH πραγματοποιεί το πρώτο εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Μάιος 2011 – Οι δωρεές από το θυγατρικό ταμείο της Enagic βοήθησαν στην εμφιάλωση και στην διανομή μεταλλικού νερού για τα θύματα του σεισμού στην Ιαπωνία. 120.000 φιάλες στάλθηκαν από τις ΗΠΑ στα καταφύγια στη βορειοανατολική Ιαπωνία. Η Enagic, επίσης, τότε αποκτά το εμπορικό σήμα για το αποκλειστικό της μοντέλο Business 8-Point.

Απρίλιος 2011 – Η Enagic με δωρεές από τους διανομείς και τους εργαζόμενους της Βόρειας Αμερικής βοηθάει τα θύματα του σεισμού στην Ανατολή Ιαπωνία.

Μάρτιος 2011 – Εγκαίνια της Enagic στην Κορέα (Coreea) και ταυτόχρονα ανοίγει το Service Center στο Σιάτλ.

Φεβρουάριος 2011 – Πραγματοποιήθηκε η πρώτη παγκόσμια γιορτή της Enagic.

Νοέμβριος 2010 – Πραγματοποιήθηκε το πρώτο Παγκόσμιο Training στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Οκτώβριος 2010 – Έγινε η πρώτη ετήσια Παγκόσμια Συνέλευση στο Λας Βέγκας και κυκλοφόρησε το Μοντέλο LeveLuk SD501 Platinum – Ανοίγει το νέο κατάστημα της Enagic.

Αύγουστος 2010 – Η Enagic κυκλοφορεί το διπλό σύστημα προ-φιλτραρίσματος – Ξεκίνησε εκστρατεία πωλήσεων Summer Sizzle. – Παγκόσμιος Μηνιαίος Διαγωνισμός Unitar- σημείο 8 εκκίνησης. – Επίσης, ιδρύθηκε η Enagic στην πόλη Makati στις Φιλιππίνες. Σημεία – σταθμοί για την ιστορία Enagic.

Ιούλιος 2010 – Λανσάρεται το EnagicWebSystem.com.

Μάιος 2010 – Η Enagic ιδρύεται στην Ρώμη και το Σίδνεϊ.

Απρίλιο 2010 – Κυκλοφόρησε το LeveLuk Portable, η πρώτη φορητή μηχανή Kangen στον κόσμο. – Ένα υποκατάστημα άνοιξε στο Ντάλας.

Φεβρουάριος 2010 – Ξεκίνησε το νέο επιχειρηματικό website.

Νοέμβρης 2009 – Κυκλοφόρησε η αγγλική έκδοση της εφημερίδας των μελών e -Friends.

Ιούνιος του 2009 – Η 35η επέτειος για την ιστορία Enagic.

Απρίλιος 2009 – Άνοιξε η Enagic Mexic στο Μοντερέυ.

Μάρτιος 2009 – Άνοιξε η Enagic Sports System, Inc.

Οκτώβριος 2008 – Η Enagic δημιούργησε ερασιτεχνική ομάδα μπέιζμπολ.

Απρίλιος 2008 – Η Enagic Europe GmΒH ιδρύεται στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Μάρτιο 2008 – Η Enagic αποκτά στις ΗΠΑ ιδιόκτητα κτίρια και μετακομίζει από την Gardena, CA στο Torrance, CA.

Ιούνιος 2007 – Το εργοστάσιο της Οσάκα αποκτά το ISO13485 (για ιατρικό εξοπλισμό), το ISO9001 (για έλεγχο ποιότητας) και το ISO 14001 (για περιβαλλοντική διαχείριση).

Sempembrie 2006 – Κυκλοφορεί το μοντέλο LeveLuk Under-the-Counter.

Ιούλιος 2006 – Η Enagic του Καναδά εμφανίζεται στο Βανκούβερ.

Απρίλιος 2006 – Η Enagic των ΗΠΑ είναι πλέον επίσημο μέλος του Συνδέσμου Direct Sales (DSA)

Αύγουστος 2005- Ο όρος KANGEN WATER γίνεται εμπορικό σήμα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ιούλιο 2005 – Η Enagic του Χονγκ Κονγκ ιδρύεται στο Kowloon.

Φεβρουάριος 2005 – Κυκλοφορούν τα Μοντέλα LeveLuk DXII και JRII.

Οκτώβριος του 2004 – Ανοίγει υποκατάστημα στο Σικάγο.

Σεπτέμβριος 2004 – Ξεκινούν οι πωλήσεις του μοντέλου LeveLuk SD501.

Ιουνίου 2004 – Ανοίγει υποκατάστημα στη Νέα Υόρκη- Η Enagic γιόρτασε την 30η της επέτειο- Ξεκινούν οι πωλήσεις Kangen Ukon Sigma.

Μάιος 2004 – Η Ιαπωνική Ένωση για Πρόληψη Γηριατρικής συνιστά την Kangen Ukon.

Απρίλιο 2004 – Το εργοστάσιο Φυσικών Υλικών Yanbaru έχει καταχωρηθεί ως εγκατάσταση FDA.

Νοέμβριος 2003 – Το Εργοστάσιο Φυσικών Υλικών Yanbaru ανοίγει στην Okinawa και αρχίζει την παραγωγή του επιπρόσθετου μοντέλου Ukon.

Σεπτέμβριος 2003 – Ιδρύεται στην Ταϊπέι η Enagic Ταϊβάν, με υποκατάστημα στην Χονολουλού της Χαβάης.

Ιούνιος 2003 – Η γραμμή παραγωγής επεκτείνεται με την προσθήκη του “Leveluk SD 501» και του συστήματος νερού στο μπάνιου (Anespa). – Ιδρύεται θυγατρική στο Λος Αντζελες.

Απρίλιο 2003 – Ανοίγει το κέντρο εφοδιασμού αναλώσιμων προϊόντων της Enagic (Supply Center).

Ιανουάριος 2003 – Ονομάζεται “ Global Year One “. Αρχίζουν οι διεθνείς δραστηριότητες και γεννιέται η Enagic στις ΗΠΑ.

Αύγουστος 2002 – Τμήμα Εξυπηρέτησης της Enagic ανοίγει ειδικά για την εξυπηρέτηση πελατών και τη συντήρηση των μηχανημάτων.

Απρίλιος 2001 – Οι σειρές LeveLuk του νερού Kangen προτείνονται αποκλειστικά από την Ιαπωνική Ένωση για την Γηριατρική και τη Πρόληψη Νοσημάτων.

Οκτώβριο του 2001 – Συγχωνεύεται με την Toyo Aitex. Η εταιρεία ειδικεύεται στην τεχνολογία παραγωγής ιονισμένου νερού.

Ιανουάριο 2000 – Ξεκινούν οι πωλήσεις προϊόντων Enagic “LeveLuk DX.

Μάρτιος 1998- Η εταιρεία εξειδικεύεται στο νερό Kangen και λανσάρει τη φιλοσοφία του “Αληθινή Υγεία”.

Μάιος 1987 – Το Ιαπωνικό Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας εξουσιοδοτεί το εργοστάσιο της Enagic στην Οσάκα ως εργοστάσιο παραγωγής ιατρικού εξοπλισμού.

Ιούνιο 1974 – Η λειτουργία ειδικών συναλλαγών της Sony, ο πρόδρομος της Enagic, αρχίζει να λειτουργεί στην Οκινάουα της Ιαπωνίας.

Αποκτήστε τον δικό σας ιονιστή σήμερα!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε κάθε απορία σας.

Kangen Water - ΙΟΝΙΣΤΕΣ ΝΕΡΟΥ – ΤΙΜΗ