ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ ΒΡΥΣΗΣ – Leveluk K8

Φίλτρα νερού βρύσης Leveluk K8

φιλτρα νερου βρυσησ K8

5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ

Τα φίλτρα νερού βρύσης Leveluk Κ8, είναι το τελευταίο και καλύτερο μηχάνημα της εταιρείας Enagic. Διαθέτει σύστημα καθαρισμού, ιονισμού και αλκαλικότητας και προορίζεται να χρησιμοποιηθεί για μια ζωή.

Όπως όλα τα φίλτρα νερού της Enagic, έτσι και αυτό κατασκευάζονται από πολύ ακριβά υλικά, τιτάνιο ιατρικού βαθμο. Έχει 8 πλακιδία ηλεκτρόλυσης.

Είναι φίλτρα νερού άνω πάγκου και η σύνδεση τους στη βρύση της κουζίνας γίνεται πολύ απλά και ταχύτατα. Η οθόνη LCD, επεξηγεί σε 8 ξένες γλώσσες με απόλυτα κατανοητό τρόπο.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ

φίλτρα νερού βρύσης Leveluk Κ8Το αλκαλικό νερό Kangen, που παράγεται από τα μηχανήματα της εταιρείας Enagic, είναι το ποιοτικότερο νερό στον κόσμο.

Τα φίλτρα από τα οποία παράγεται είναι αναγνωρισμένα απο 6500 κορυφαίους γιατρούς ως τα καλύτερα φίλτρα νερού στον κόσμο οι οποίοι και κάνουν χρήση τους στη θεραπεία των ασθενών τους.

Οι πιστοποιήσεις στα συγκεκριμένα φίλτρα νερού είναι πολλές.

Ένα σημαντικό πιστοποιητικό είναι αυτό που της χορήγησε ο διάσημος ‘’Ιαπωνικός Σύνδεσμος για την Πρόληψη της Γηριατρικής Ασθένειας’’, ο οποίος υποστηρίζει την εταιρεία Enagic, μια εταιρεία παραγωγής ιονισμένου νερού.

Δείτε τις πιστοποιήσεις στα φίλτρα νερού.

Είναι ιδανικό για όλους μας!

Οι χρήσεις του νερού Kangen στα τρόφιμα, είναι βέβαιο πως θα αλλάξουν ολοκληρωτικά τη γεύση τους.

Συνεπώς θα απολαμβάνετε νοστιμότερα αλλά και πιο υγιείνα φαγητά. Τα φίλτρα νερού βρύσης Leveluk K8, αποτελούν την καλύτερη επιλογή για πολυμελείς οικογένειες που επιθυμούν να φτάσουν την υγεία και την ευεξία τους στα ύψιστα επίπεδα.

Επιπλέον ιδανική επιλογή είναι και για όσους είναι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και εστιατορίων. Με τη χρήση αυτών των μηχανημάτων θα διατηρήσουν τους πελάτες τους ευχαριστημένους στο έπακρο, καθώς θα δουν μεγάλες αλλάγες στην υγεία τους.

Που σας οφελεί το αλκαλικό νερό Kangen;

Τo αλκαλικό νερό Kangen, που παράγεται από τα φίλτρα νερού βρύσης Leveluk K8 της Enagic έχει πολλά οφέλη:

φίλτρα νερού βρύσης Leveluk Κ8

 1. Αποτοξινώνει γρήγορα τον οργανισμό.
 2. Ενυδατώνει σε 60 δευτερόλεπτα σε αντίθεση με το απλό νερό.
 3. Ισορροπεί το pH του οργανισμού.
 4. Βελτιώνει την ομοισύσταση.
 5. Προλαμβάνει και αντιμετωπίζει ασθένειες σοβαρές ή μη.
 6. Βοηθά στην καύση του λίπους και συνεπώς στη ρύθμιση του βάρους.
 7. Εξαλείφει τις ελεύθερες ρίζες.
 8. Βελτιώνει το κυκλοφορικό σύστημα.

Το Νερό Kangen αλλάζει τη γεύση του φαγητού σας !

Αρνητικό ORP -800 στο Leveluk K8

To ORP είναι το δυναμικό μείωσης της οξείδωσης. Άν οι μετρήσεις που προκύπτουν με συγκεκριμένα μηχανήματα είναι αρνητικές, τότε αυτό μας δείχνει ότι το νερό έχει υψηλή αντιοξειδωτική δράση.

Αν είναι θετικές, τότε το νερό είναι πλούσιο σε οξειδωτικά και άρα επιβλαβές για την υγεία μας. Θετικό ORP από + 200 ως + 500 έχουν τα εμφιαλωμένα νερα, της βρύσης και των φίλτρων. Το νερό που παράγεται από τα φίλτρα νερού βρύσης Leveluk K8, έχουν αρνητικό ORP -800.

Mε περισσότερες λεπτομέρεις θα μάθετε για το ORP στο ORP Δυναμικό Μείωσεις Οξείδωσης.

Το νερό Kangen και οι ιδιότητές του Κ8

Οι ιδιότητες του νερού Kangen, που παράγεται από τα φίλτρα νερού βρύσης Leveluk K8 είναι 3:

 • Aλκαλικότητα (pH 8,5 – 9,0 – 9,5 ) που σημαίνει ότι δίνει ισορροπία στο pH του οργανισμού.
 • Αντιοξειδωτικότητα (ORP από -300 ως -800 ) δηλαδή αποτοξινώνει τον οργανισμό.
 • Μικροδομή, ( 5-6 μικρομόρια ), προσφέρει έτσι μέγιστη ενυδάτωση και απορρόφηση σε αντίθεση με το κανονικό νερό ( 15 -20 μικρομόρια )

Πιο αναλυτικα για το καθαρό νερό και τη μικροδομή εδώ

Τα είδη νερού και οι χρήσεις τους

Τα φίλτρα νερού βρύσης Leveluk Κ8, παράγουν 5 είδη νερού. Ισχυρά όξινο, όξινο, ουδέτερο, αλκαλικό και ισχυρά αλκαλικό με ORP εως -800. (ανάλογα την ποιότητα τους νερού) Περισσότερα για τα είδη νερού θα διαβάσετε εδώ.

Το κάθε είδος νερού έχει διαφορετικές χρήσεις και μπορούν να χρησιμεύσουν τόσο για την προσωπική σας φροντίδα, όσο και για οικιακές χρήσεις.

Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νερό με pH 2,5 (ισχυρά όξινο) για να εξουδετερωθούν τα βακτήρια. Μπορείτε να το κάνετε αυτό αντί να χρησιμοποιήσετε προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης που είναι ακριβά και δύσκολα στην αποθήκευση.

Είναι ιδανικά για το σπίτι και την υγεία μας όπως, θα διαβάσετε στις Χρήσεις νερού Kangen στην καθημερινή ζωή.

Δείτε παρακάτω και τα 5 φίλτρα νερού της  Enagic και ενημερωθείτε για το καθένα ξεχωριστά

φίλτρα νερού της Enagic

Εύκολα στην Χρήση

Αυτά τα φίλτρα νερού Kangen water βρύσης είναι εύκολα στη χρήση. Καμία ποσότητα νερού δεν χάνεται. Το αλκαλικό νερό από τα φίλτρα νερού βρύσης περιέχει μεγάλη πόσοτητα υδροξυλίου.

φιλτρα νερου Kangen water βρυσηςΑυτά τα φίλτρα νερού βρύσης είναι πολύ εύκολα στη χρήση, καθώς τοποθετούται πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης μπορείτε να  επιλέξετε τον τύπο του νερού που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Για λεπτομέρειες σχετικά με την εγκατάσταση, ανατρέξτε στην ενότητα Οδηγίες χρήσης.

Το ίδιο πρακτικά και εύκολα είναι και οι υπόλοιπες συσκευές για αλκαλικό νερό της Εnagic, όπως τα φίλτρα νερού άνω παγκου Leveluk SD 501 και ο ιονιστής νερού platinum Leveluk SD 501.

 • Εγκατάσταση στα φίλτρα νερού βρύσης

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι καμία ποσότητα νερού που εισέρχεται για φιλτράρισμα και ιονισμό στο φίλτρο νερού βρύσης LeveLuk K8 δεν χάνεται.

Ο ιονιστής έχει δύο σωλήνες εξόδου για να το επιτυγχάνει αυτο. Το pΗ μετράται σε μια κλίμακα από 1-14. Όταν γίνεται η υδροληψία, μέσα από τον άσπρο εύκαμπτο σωλήνα, θα ρέει το είδος του νερού που έχετε επιλέξει ενώ ταυτόχρονα από τον γκρι σωλήνα θα ρέει το υπόλοιπό.

Για παράδειγμα:

 • Εάν μέσα από τον εύκαμπτο άσπρο σωλήνα ρέει αλκαλικό νερό Kangen ® με  pΗ 8.5, μέσω του γκρι σωλήνα (με την ένδειξη “όξινο νερό”)  θα ρέει νερό Kangen ® με pΗ 5.5 ( είναι και η διαφορά από 14 – 8,5 = 5 ,5).
 • Εάν μέσω του άσπρου εύκαμπτου σωλήνα ρέει νερό Kangen ® με pH  9,0, μέσω του γκρί σωλήνα θα ρέει νερό Kangen ® pH 5. κ.λπ

 • Το ηλεκτρολυτικό κύτταρο είναι εξοπλισμένο με οκτώ ηλεκτρόδια, ομαδοποιημένα και συμπαγή.

Τα ηλεκτρόδια αυτά παράγουν μια σημαντική ποσότητα ηλεκτρολυμένου νερού με τιμές  ΔΟΑ από +1130 mV έως 800 mV (η στάνταρτ τιμή ποικίλλει ανάλογα με την ποιότητα του νερού από το δίκτυο υδρευσής) που βοηθάει τις καλές επιδόσεις στο αποτέλεσμα.

Το αλκαλικό νερό Kangen ® που ρέει από τα φίλτρα νερού βρύσησ, περιέχει μεγάλη ποσότητα ιόντων υδροξυλίου (ΟΗ-), όπως τα ιόντα ασβεστίου, που παράγονται με την ηλεκτρόλυση. Αυτά εξαρτώνται από το είδος του νερού Kangen ®  που επιλέξατε να παραχθεί και του νερού της βρύσης που χρησιμοποιείτε.

Σύνθεση του ηλεκτροδίου

Μια από τις πιο σημαντικές πτυχές που πρέπει να γνωρίζουμε για τα φίλτρα νερού βρύσης είναι τα ηλεκτρόδια.

Η εταιρεία Enagic χρησιμοποιεί στερεά ηλεκτρόδια από καθαρό τιτάνιο που χρησιμοποιείται και στην ιατρική. Τα ηλεκτρόδια στο φίλτρο νερού βρύσης πρέπει να κατασκευάζονται από υλικό ιατρικού τύπου που δεν αποσυντίθεται στο νερό κατά τη διαδικασία της ηλεκτρόλυσης.

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι τιτανίου με διαφορετικούς βαθμούς καθαρότητας

Το τιτάνιο ιατρικού βαθμού που χρησιμοποιείται στα φίλτρα νερού βρύσης, δεν αποσυντίθεται, έχει πολύ υψηλή αγωγιμότητα και κάνει τα φίλτρα νερού βρύσης Κ8 να ξεχωρίζουν από τ’άλλα της αγοράς.

Δεν είναι όλα τα μέταλλα  καθαρα, καθώς τα περισσότερα είναι κράματα μετάλλων, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχουν τις  φυσικές ιδιότητες ενός καθαρού μετάλλου.

Κατά την διάρκεια της ηλεκτρόλυσης του νερού, τα μέταλλα καταστρέφονται και μόνο το ειδικό τιτάνιο ιατρικού τύπου δεν αποσύντίθεται.

Το τιτάνιο που δεν είναι ιατρικού τύπου, αφήνει στο νερό μεταλλικά σωματίδια και δεν είναι βιοσυμβατό και υπάρχει  κίνδυνος μόλυνσης με βαρέα μέταλλα.

Το τιτάνιο  έχει χαμηλή αγωγιμότητα και γι’ αυτό είναι επικαλυμμένο με πλατίνα  που είναι ένα αδρανές μέταλλο με υψηλή αγωγιμότητα και είναι πιο ακριβό από το χρυσό. Επειδή είναι πιο ακριβό από το χρυσό, πολύ λίγες εταιρείες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν στην παραγωγή. 

Η εταιρεία Enagic χρησιμοποιεί στα φίλτρα νερού βρύσησ τιτάνιο ιατρικού τύπου, το πιο ανθεκτικό καθαρό τιτάνιο που έχει μια καλή πλαστικότητα και αντοχή στη διάβρωση.

Τα πλακίδια ηλεκτρόλυσης έχουν εξ ολοκλήρου επικάλυψη με πλατίνα. Ερευνες  έχουν δείξει ότι τα στερεά και λεία πλακίδια (σε αντίθεση με τα διάτρυτα σε μοργή πλέγματος) είναι πιο σταθερά με την πάροδο του χρόνου.

Φίλτρα νερού βρύσης Leveluk K8

Το φίλτρο νερού βρύσης Leveluk K8 διαθέτει 8 τέτοια πλακίδια, που είναι  μεγαλύτερα σε μέγεθος από αυτά  που χρησιμοποιούνται στους συνήθεις ιονιστές νερού και χρησιμοποιεί τιτάνιο ιατρικού βαθμού.

Τα πλακίδια ηλεκτρόλυσης είναι πολύ σημαντικά, γιατί είναι η “μηχανή” του ιονιστή. Όταν το νερό περνά από αυτά τα πλακίδια, τα ορυκτά του νερού διαχωρίζονται σε  όξινα και αλκαλικά.

Όσο μεγαλύτερη η επιφάνεια των πλακιδίων και όσο ψηλότερο το ρεύμα που εφαρμόζεται, τόσο καλύτερη είναι η ποιότητα διαχωρισμού των ορυκτών και ως εκ τούτου η ποιότητα του ιονισμένου νερού.

Ορισμένα μέταλλα είναι καλύτεροι αγωγοί του ηλεκτρισμού από άλλα, και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα σε κάποια να εκτελείται καλύτερα η ηλεκτρόλυση. Ενώ άλλοι που κατασκευάζουν φιλτρα νερου βρυσησ,  χρησιμοποιούν ανοξείδωτο χάλυβα ή λευκόχρυσο που είναι πιο οικονομικά,  οι πιο αξιόπιστες εταιρείες χρησιμοποιούν τιτάνιο και πλατίνα.

Το τιτάνιο είναι ένα πολύ πυκνό μέταλλο, ανθεκτικό στη διάβρωση και άριστος αγωγός του ηλεκτρισμού. Εχει τη δυνατότητα να αλλάζει εύκολα την πολικότητα του , πράγμα που έχει μεγάλη σημασία στη διαδικασία του ιονισμού.

Η εταιρεία Enagic χρησιμοποιεί χειρουργικού τύπου τιτάνιο το οποίο και χρησιμοποιείται και σε τεχνητές αρθρώσεις.

Άλλες εταιρείες χρησιμοποιούν τιτάνιο 4ου βαθμού, το οποίο δεν είναι τιτάνιο ιατρικού τύπου και δεν είναι ασφαλές.

Η πλατίνα είναι επίσης ένας άριστος αγωγός του ηλεκτρισμού και χρησιμοποιείται  στο φίλτρο νερού βρύσης Leveluk, σε όλόκληρη την επιφάνεια των πλακιδίων, για την αποφυγή διαρροής τιτανίου στο νερό κατά την ηλεκτρόλυση.

Το τιτάνιο δεν πρέπει να εκτίθεται σε άμεση ηλεκτρόλυση του νερού. Η πλατίνα είναι καθολικά αποδεκτή ως το καλύτερο υλικό για την ηλεκτρόλυση νερού, διότι είναι χημικά αδρανής.

Ωστόσο, λόγω του υψηλού κόστους της (2008 = $ / 30g), το βιομηχανικό πρότυπο για τα φίλτρα νερού βρύσης  είναι το καθαρό τιτάνιο, επιπλατινωμένο.

Επιμεταλλωμένα και επικαλυμμένα πλήρως τα ηλεκτρόδια

 • Επιμετάλλωση στα φίλτρα νερού βρύσης Leveluk K8 

Η επιμετάλλωση ηλεκτροδίων είναι η διαδικασία κατά την οποία ένα ηλεκτρόδιο τιτανίου βυθιζεται σε υγρή πλατίνα.
Η επικάλυψη του ιονιστή νερού Leveluk K8 – Για να επιτευχθεί ο μεγαλύτερος βαθμός αντοχής και ομοιομορφίας της πλατίνας, εφαρμόζεται πλατίνα υπό πίεση από πολλές πλευρές, οδηγώντας σε μια πλήρη και ομοιόμορφη επικάλυψη.

Η επικάλυψη αυτή που υπάρχει στα φίλτρα νερού βρύσησ επηρεάζει την συνολική λειτουργία του ιονιστή Leveluk K8 λόγω της :

 • ανώτερης συνοχής της πλατίνας
 • ανώτερης αγωγιμότητας
 • αύξησης της επιφάνειας του ηλεκτροδίου

Για να αποτραπεί η έκθεση του καταναλωτή στα προβλήματα υγείας που μπορεί να προκαλέσουν οι διαρροές τιτανίου, η Enagic χρησιμοποιεί στερεά και λεία πλακίδια. ΔΕΝ χρησιμοποιεί πλακίδια πλέγματος! 

Τα  προβλήματα που προκύπτουν από τη μακροχρόνια χρήση των διάτρητων πλακιδίων πλέγματος. Υπάρχουν κατασκευαστές που χρησιμοποιούν τέτοια διάτριτα πλακίδια για να αυξήσουν τη επιφάνεια.

Για κάποιον που δεν είναι εξοικειωμένος με τους ιονιστές νερού και τα φίλτρα νερού βρύσης, τα πλακίδια  τύπου πλέγματος μπορεί να φαίνονται σαν μια καλή λύση, γιατί έχουν τις προϋποθέσεις για να παραχθεί μια μεγαλύτερη ποσότητα νερού. Το πρόβλημα όμως είναι ότι το μέταλλο διαστέλλεται και συστέλλεται, καθώς θερμαίνεται και ψύχεται και λόγω της  συστολής διαστολής, προκαλείται θερμότητα  κατά τη διάρκεια της ηλεκτρόλυσης.

Το αποτέλεσμα είναι τα μέταλλα να έχουν την τάση να λυγίζουν και να σπάνε. Οι ρωγμές που προκαλούνται, εκθέτουν το νερό με τιτάνιο, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει  προβλήματα υγείας αργότερα.

Αυτό επίσης οδηγει στην πιο συχνή αντικατάσταση και επισκευή των φίλτρων. Τα πλακίδια τύπου πλέγματος, απαιτούν πιο συχνά καθάρισμα.

Έτσι, αν ένας κατασκευαστής αναφέρει ότι τα φίλτρα νερού βρύσησ καθαρίζονται μια φορά κάθε 20 δευτερόλεπτα , αυτό δεν σημαίνει καλές επιδόσεις, αλλά οτι τα πλακίδια ευνοούν τα κατακάθια.

Για να λυθεί το μειονέκτημα της αλλαγής πολικότητας των ηλεκτροδίων κάθε 20 δευτερόλεπτα, μερικοί ιονιστές έχουν ένα σύστημα καθαρισμού στο οποίο ο ιονιστής καθαρίζεται και ταυτόχρονα εκτελεί τον ιονισμό.

Τα πλακίδια τύπου πλέγματος είναι ένας τρόπος μέ τον οποίο ο κατασκευαστής κάνει οικονομία στην παραγωγική διαδικασία, χωρίς όμως να αύξάνεται και η ποιότητα του παραγόμενου νερού. Προφανώς, μπορείτε να παράγετε  ένα μικρότερο κινητήρα, με λιγότερα χρήματα από ό, τι έναν κινητήρα με μεγαλύτερη δύναμη και αξιοπιστία.

Το μέγεθος των πλακιδίων και η έκταση της επιφάνειας των ιονιστών νερού Leveluk

Η Enagic χρησιμοποιεί τα μεγαλύτερα ηλεκτρόδια σε όλη την βιομηχανία ιονιστών που η επιφάνεια φτάνει τα 135 Χ 75 χιλιοστά. Αυτά επηρεάζουν την ποιότητα και την ποσότητα του νερού που παράγεται.

Τα πλακίδια σε ένα φίλτρο νερού βρύσης είναι σαν τον κινητήρα ενός αυτοκινήτου. Είναι άμεσα υπεύθυνα για το αποτέλεσμα της ποιότητας του νερού.

Όπως το μέγεθος και ο αριθμός των κυλίνδρων καθορίζει την απόδοση ενός κινητήρα, έτσι το μέγεθος και η επιφάνεια των πλακιδίων που κάνουν την ηλεκτρόλυση, καθορίζουν την αποτελεσματικότητα σε φιλτρα νερου βρυσησ, κάνοντάς τα να παράγουν καθαρό νερό.

Τα παραπάνω επηρεάζουν άμεσα την ποσότητα του νερού που μπορεί να ιονίζεται καθημερινά και καθ’ ολη την διάρκεια ζωής του ιονιστησ νερου. Αυτά επηρεάζουν το βαθμό ιονισμού του νερού άρα και το pΗ και το ORP του νερού που παράγεται.

Ο γιατρός Dave Carpenter μιλάει για την εμπειρία του με άλλους ιονιστές και συνοψίζει: Η Enagic παράγει τους  πιο προηγμένους ιονιστές στην αγορά.

Ο πατενταρισμένος αυτο-καθαρισμός  των ιονιστών νερού Leveluk

Το σύστημα αυτο-καθαρισμού Enagic στα φίλτρα νερού βρύσης έχει ένα πλεονέκτημα που αυξάνει τη διάρκεια ζωής των ιονιστών. Κάποιο κατασκευαστές δεν δίνουν πλέον εγγύηση για το φίλτρο νερού εάν χρησιμοποιείται με σκληρό νερό.

Τα φίλτρα νερού βρύσης Leveluk όμως, λειτουργούν ανεξάρτητα από τη σκληρότητα του νερού.

Ο πρώτος εχθρός σε κάθε φίλτρο νερού βρύσης είναι το ασβέστιο που συσσωρεύεται πάνω στα πλακίδια και έτσι χάνεται έως και το 30% της απόδοσης του στους πρώτους 3 μήνες της χρήσης εάν δεν υπάρχει σύστημα αυτο-καθαρισμού.

Το σύστημα αυτο-καθαρισμού της Enagic έχει την καλυτερη απόδοση ακόμη και στα τα πιο σκληρά νερά.

Καθώς τα φίλτρα νερού βρύσης Leveluk Κ8 που παράγει νερό Kangen ® μπορούν να καθαρίζουν τα ηλεκτρόδια μέσω ενός πατενταρισμένου συστήματος.

Το ασβέστιο αλλά και τα άλλα ορυκτά που εναποτίθενται στα ηλεκτροδία και εμποδίζουν την παραγωγή του ιονισμένου νερού, επηρεάζουν τις τιμές ORP που γίνονται θετικές εάν δεν υπάρχει αυτό το πατενταρισμένο σύστημα.

Και η αρνητική τιμή ORP, που το καθιστά αντιοοξειδωτικό πόσιμο νερό, είναι από τις βασικές ιδιότητες νερού Kangen ®Η λειτουργία του καθαρισμού είναι αυτόματη και η έναρξη της εξαρτάται από την περιεκτικότητα ορυκτών στο νερό.

 • Καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδικασίας αυτοκαθαρισμού ο ιονιστης νερου θα εμφανίσει δύο προειδοποιητικά μηνύματα στην οθόνη του ιονιστή. Αυτά είναι:

·         “NOTICE CLEANING”

Τα φίλτρα νερού εκπέμπουν έναν υψηλό ήχο κατά διαστήματα (ένα μπιπ), ο οποίος σας  προειδοποιεί ότι ακολουθεί η διαδικασία αυτο-καθαρισμού, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κάτι από την πλευρά σας. Μετά από την παραγωγή περίπου 60 λίτρων αλκαλικού ή επιτραπέζιου νερού το φίλτρο νερού ενεργοποιεί τον αυτόματο καθάρισμό.

Εξαίρεση: Οταν παράγεται υπερ-αλκαλικό  νερό Kangen ® (ρΗ 11,5) και υπερ-όξινο νερό  Kangen ® (pH 2,5),  τα φίλτρα νερού βρύσης καθαρίζονται μετά από κάθε δειγματοληψία.

·         “CLEAN”

Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της ένδειξης, το φίλτρο νερού εκτελεί αυτόματο καθαρισμό. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 30 δευτερόλεπτα. Το νερό Kangen που προκύπτει από τη διαδικασία αυτο-καθαρισμού δεν πίνεται.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλοι οι τύποι των ιονιστών νερού απαιτούν και περιοδικό χειροκίνητο καθαρισμό, ακόμη και αν εκτελούν σωστά τον αυτόματο καθαρισμό. Πώς γίνετε ο καθαρισμός του ιονιστή; Τοποθετήστε το δοχείο CPU στη θέση του φίλτρου του ιονιστή, γεμίστε το με σκόνη καθαρισμού και στη συνέχεια εκτελέστε τον καθαρισμό του ιονιστή.

Η οθόνη υγρων κρυστάλλων

Η οθόνη LCD υγρών κρυστάλλων στα φίλτρα νερού βρύσης, θα σας καθοδηγήσει καθ ‘όλη τη χρήση του ιονιστή. Εμφανίζει τιμές του pH, και τη διάρκεια ζωής του φίλτρου και την πίεση ροής του νερού.

Ο πίνακας στα φίλτρα νερού βρύσης είναι αδιάβροχος και εμφανίζει τις τιμές pH , την πίεση ροής του νερού Kangen ®, τη διάρκεια ζωής του φίλτρου και το επίπεδο της έντασης του ηχείου. Ο πίνακας είναι αφής και βασίζεται στην τεχνολογία one-touch.

Μια ξεκάθαρη φωνή σας ενημερώνει για το είδος του νερού που παράγεται: “Kangen Water”, ” “Acidic Water”, “Strong Acidic Water”, η “Clean Water”,  καθώς επίσης ενημερώνει και για τις άλλες διαδικασίες (“Clean” – όταν το ίδιο το μηχάνημα αυτο-καθαρίζεται, η “Replace filter” – όταν πρέπει να αλλάξετε το φίλτρο).

ποιοτικοί ιονιστές νερού είναι πολύ εύκολοι στην λειτουργία τους: Δεν εχετε παρά να αγγίξετε ένα κουμπί για να ανοίξει ή να κλείσει η συσκευή ή να επιλέξετε με μια κίνηση προς τα πάνω ή προς τα κάτω το είδος του νερού που θέλετε. Θέλετε νερό Kangen ® με pΗ 9,0 ή 9,5; Θα το έχετε με ένα απλό αγγιγμα.

Δεξαμενή για την επιτάχυνση της  ηλεκτρόλυσης του έντονα αλκαλικού νερού και ισχυρά όξινου νερού

Τα φίλτρα νερού βρύσης K8 παράγουν αλκαλικό και όξινο νερό μέσα από δύο διαφορετικά λάστιχα. Η Enagic δεν χρησιμοποιεί αλατούχο διάλυμα όπως άλλοι ανταγωνιστές στην αγορά.

Το φίλτρο νερού παράγει ταυτόχρονα δύο τύπους νερού (αλκαλικό νερό / έντονο αλκαλικό και όξινο νερό / ισχυρό οξύ), τα οποία διαχωρίζονται ως εξής: Αλκαλικό νερό και ισχυρά αλκαλικό νερό μέσω ενός σωλήνα λευκού, εύκαμπτου που βρίσκεται πάνω στη συσκευή και το όξινο νερό και ισχυρά όξινο νερό μέσω ενός γκρι σωλήνα, πίσω από την συσκευή και μπορεί να συλεγθεί σε δοχεία.

Το άθρισμα των pH των δύο αυτών τύπων νερού  που παράγεται από τα φίλτρα νερού βρύσησ θα είναι πάντα 14.

Πολλοί ανταγωνιστές της Enagic προσθέτουν μια ουσία φυσιολογικού ορού για να επιταχύνουν την ηλεκτρόλυση και να φτάσει γρήγορα σε ένα  αλκαλικό νερό με pH 9,5.

Η Enagic έχει κατοχυρώσει τη συσκευή με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και σύμφωνα με αυτή την τεχνολογία, απαιτεί πρόσθετο επιταχυντή για να χειριστεί τα είδη νερού και  για να παράχθεί μόνο  ισχυρό αλκαλικό νερό Kangen ® (pΗ 11,5) και ισχυρά όξινο νερό Kangen ® (pH 2,5).

Αυτά τα δύο είδη νερού Kangen ® δεν είναι για κατανάλωση! Στην δεξαμενή για την γρήγορη ηλεκτρόλυση, είναι ευκολη η προσθήκη του υγρού για την επιτάχυνση της  ηλεκτρόλυσης για να έχετε αυτά τα δύο είδη νερού.

Σε ένα σωλήνα ρίχνουμε 44 ml υγρού επιταχυντή ρίχνουμε φυσιολογικό ορό  (ο οποίος δεν αφήνει τοξικά υπολείμματα πάνω στα πλακίδια του ιονισμού γιατί  δεν είναι τοξικό σαν τα χημικά διαλύματα για τον καθαρισμό! – Βλ πιστοποιητικό FDA) και μπορούν να παραχθούν μέχρι και 30 λίτρα ισχυρά όξινου νερού μέσα σε μόλις σε 30 λεπτά. Αυτή η ποσότητα νερού και υγρού επιταχυντή εξαρτώνται από την ποιότητα του νερού της βρύσης.

Για την παραγωγή νερού Kangen ® με pH 11,5 αρκεί να πατήσετε το κουμπί που δείχνει pΗ 2.5. Το όξινο νερό Kangen ® θα βγει μέσω του γκρι σωλήνα και το νερό Kangen ® με pH 11,5 μέσα από τoν λευκό σωλήνα, ενώ ταυτόχρονα θα ακούγεται ένας συνεχής ήχος που υποδεικνύει ότι δεν είναι πόσιμο το νερό που παράγεται. Εδώ μπορείτε να δείτε τη χρήση του φυσιολογικού όρου για την παραγωγή υπέρ-αλκαλικού  και υπέρ-όξινου νερού Kangen.

Ηλεκτρική δύναμη

Η ηλεκτρική δύναμη στα φίλτρα νερού βρύσης είναι πολύ σημαντική καθώς χωρίς αυτή η ηλεκρόλυση του νερού γίνεται με πολύ μεγάλη δυσκολία ή και καθόλου.

Η ηλεκτρόλυση του νερού απαιτεί μεγάλη δυναμική ενέργεια. Χωρίς αυτήν η ηλεκτρόλυση του νερού γίνεται αργά ή και καθόλου. Η ηλεκτρική ισχύς είναι επομένως πολύ σημαντική στην ηλεκτρόλυση.

Ένα αυτοκίνητο με μεγαλύτερη ιπποδύναμη είναι πιο γρήγορο, όπως ακριβώς και μια λάμπα που έχει περισσότερα watt μπορεί και παράγει περισσότερο φως. Στην περίπτωση των ιονιστών  νερού , όσο υψηλότερη είναι η τάση του ρεύματος , τόσο μεγαλύτερη είναι η επίδραση τους πάνω στο νερό.

Τα φίλτρα νερού βρύσης Leveluk Κ8 , έχοντας πιστοποίηση UL και CE , μπορεί να χρησιμοποιεί μια τάση μέχρι και 230 W , ενώ άλλες μονάδες στη αγορά χρησιμοποιούν μία τάση  από 80 έως και 200 W.

Αυτό σημαίνει ότι  τα φίλτρα νερού Leveluk Κ8 μπορεί να αντέξει μεγαλύτερη παραγωγή νερού. Αυτό επιτρέπει και τον υψηλό ιονισμό του νερού (υψηλός ιονισμός => πιο αρνητικό ORP => περισσότερα ελεύθερα ηλεκτρόνια σε αλκαλικό νερό Kangen => μεγαλύτερη δυνατότητα εξουδετέρωσης των ελεύθερων ριζών στο σώμα, πίνοντας αντιοξειδωτικό πόσιμο νερό).

Μετασχηματιστής  vs. SMPS

Ο μετασχηματιστής στα φίλτρα νερού βρύσης Κ8 είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τύπος που ρυθμίζει την ηλεκτρική ενέργεια. Το μοναδικό τους μειονέκτημα είναι η παρατεταμένη χρήση καθώς υπερθερμαίνονται.

 • Μετασχηματιστής εναντίον μετασχηματιστή και αντίστροφη τροφοδοσία (SMPS)

Υπάρχουν δύο βασικοί τύποι ρυθμιστών ενέργειας που χρησιμοποιούνται σήμερα στη βιομηχανία ιονιστών νερού – ο μετασχηματιστής και η αντίστροφη τροφοδοσία (SMPS- τροφοδοτική τεχνολογία Switch Mode Power Supply). Ο μετασχηματιστής που χρησιμοποείται στα φίλτρα νερού βρύσης είναι ο αποτελεσματικότερος και ανθεκτικότερος τύπος ηλεκτρικού ρυθμιστή.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα των μετασχηματιστών είναι η υπερθέρμανση οταν χρησιμοποιούνται παρατεταμένα. Τα συστήματα  SMPS έχουν σχεδιαστεί για να λύσουν το πρόβλημα υπερθέρμανσης και είναι οι πιο οικονομικές λυσεις. Υποστηρίζουν τάσεις ανάλογα με την τάση που χρησιμοποιεί το κάθε μηχάνημα χρησιμοποιώντας εναλλασσόμενο ρεύμα εις βάρος του συνεχές ρεύματος.

 • Φίλτρα Νερού βρύσης Leveluk K8

Ορισμένοι κατασκευαστές έχουν επιλέξει να χρησιμοποιούν τα συστήματα SMPS , ακόμη και αν δεν αντισταθμίζουν το μετασχηματιστή ηλεκτρικού ρεύματος,  που σημαίνει ότι δεν θα έχουν σταθερή ισχύ,ανεξάρτητα από την πηγή μεταβολής των παραμέτρων του νερού.

Για παράδειγμα, αν παραχθούν 12 λίτρα νερού, τα τελευταία 4 λίτρα δεν θα έχουν το ίδιο αρνητικό ORP όπως τα πρώτα 3λιτρα, επειδή το σύστημα SMPS δεν μπορεί να κρατήσει τη δύναμη στο ίδιο επίπεδο. 

Οι πρώτες 3 γενιές SMPS που χρησιμοποιούνταν από άλλους κατασκευαστές ιονιστών είχαν μόνο ατέλειες και προβλήματα  και τα πρότοτυπα τους είχαν υπερθερμανθεί σε λιγότερο από μία ώρα.

Κάποιοι κατασκευαστές συμπεριελάβαν διακόπτες στις  συσκευές τους με μετασχηματιστές με σκοπό να απενεργοποιείται η συσκευή όταν υπερθερμανθεί.

Οι μηχανικοί της Enagic έχουν λύσει αυτό το πρόβλημα στα δικά τους φίλτρα νερού βρύσης. Οι ιονιστές νερού Kangen ® έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με ακρίβεια για να διαρκούν.

Τα φίλτρα νερού βρύσης Leveluk Κ8  χρησιμοποιούν σύστημα τροφοδότησης  SMPS  4ης γενιάς  που χρησιμοποιείται και στις τελευταίες 3D τηλεοράσεις.

Τροφοδοτούνται  από έναν μετασχηματιστή και δεν απαιτούν  διακόπτες γιατί το φίλτρο νερού Kangen Leveluk Κ8 από την Enagic δεν υπερθερμαίνεται  ακόμη και όταν γίνεται έντονη χρήση.

Η γεννήτρια που χρησιμοποιείται στο φίλτρο νερού Leveluk Κ8 έχει απεριόριστο χρόνο ζωής και μπορεί να αντέξει εμπορική χρήση. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει όλη μέρα χωρίς υπερθέρμανση, ακόμη και όταν η ροή νερού είναι πολύ χαμηλή.

Η 4η γενιά SMPS παρέχει στα φίλτρα νερού βρύσης  Leveluk Κ8 ένα σαφές πλεονέκτημα στη λειτουργία και  στον ενεργειακό εφοδιασμό.

Ρυθμιστής πίεσης νερού – Παραγωγή νερού Kangen ®

Ο ρυθμιστής πίεσης του νερού στα φίλτρα νερού βρύσης ρυθμίζει την ταχύτητα με την οποία το νερό έρχονται σε επαφή με τα πλακίδια ηλεκτρόλυσης. Όσο περισσότερο το νερό εκτίθεται στο θάλαμο ηλεκτρόλυσης τόσο αυξάνεται το ORP.

Ένας άλλος παράγοντας και μία από τις χρήσεις νερού που επηρεάζει τον ιονισμό είναι το πόσο γρήγορα το νερό έρχεται σε επαφή με τα πλακίδια ιονισμού.

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό σε έναν ιονιστή νερού από την ικανότητα να ρυθμίζει την ταχύτητας ροής του νερού για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Στα φίλτρα νερού βρύσης, όσο περισσότερο νερό εκτίθεται στον θάλαμο ηλεκτρόλυσης, τόσο περισσότερο αλλάζει με αποτέλεσμα το OPR (δυναμικό οξειδοαναγωγής) να έχει υψηλότερες τιμές και άρα ένα υψηλότερο pΗ.

Για παράδειγμα, αν το νερό περνάει μέσα από ένα φίλτρο νερού με μικρές πλακίδες με πολύ αργή ταχύτητα μπορείτε να πάρετε νερό με υψηλό pH. Αν δεν υπάρχει ταχύτητα στην ροή νερού, όπως για παράδειγμα όταν γεμίζετε ένα ποτήρι με νερό για να πιείτε, πάλι θα πάρετε νερό με υψηλό pH . Εαν το νερό περάσει με  ταχύτητα θα πάρετε νερό με πολύ χαμηλότερο pH.

Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό όταν συγκρίνετε δύο ιονιστές να έχετε κατά νου ότι ανά μονάδα χρόνου, η ποσότητα του νερού που διέρχεται από τους δύο ιονιστές να είναι ίση.

 • Πως λειτουργεί η πίεση νερού στα φίλτρα νερού βρύσης Leveluk K8

Η πίεση του νερού ποικίλλει από τη μια περιοχή στην άλλη και από τη μια μέρα στην άλλη.

Τα φίλτρα νερού βρύσης Leveluk Κ8 ρυθμίζoυν τον όγκο του νερού που περνά μέσα από τη συσκευή, προσαρμόζονται στις τοπικές συνθήκες και ιδιαίτερα στην διαφορετική πίεση. Αυτό γίνεται εξαιτίας των μεγάλων πλακιδίων και της ποσότητας του ρεύματος που διέρχεται μέσα τους.

Αυτός ο ρυθμιστής πίεσης αντικαθιστά μια τεχνολογια απαρχαιωμένη  που συναντάται σε άλλους ιονιστές νερού, οι οποίοι τοποθετούτουν ρυθμιστές ροής στο εξωτερικό του ιονιστή, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται τόσο η παραγωγή του νερού όσο και ο σχεδιασμός.

Ο ρυθμιστής πίεσης που χρησιμοποεί η Enagic στα φίλτρα νερού βρύσης επιτρέπει στο νερό να παραμείνει για μεγαλύτερο διάστημα σε επαφή με τα πλακίδια της μηχανής. Ένα απλό τεστ pH είναι ευπρόσδεκτο όταν γίνεται η εγκατάσταση του ιονιστή, άλλα και κατα περιόδους, για να τσεκάρετε την πίεση της συσκευής σας.

Όλες οι μονάδες της Enagic παράγουν περίπου από 4,5 έως 7,5 λίτρα ιονισμένου νερού / λεπτό (ανάλογα με είδος του νερού).

Αυτό δείχνει τη δύναμη του συστήματος παραγωγής νερού. Ακόμη και με μια τόσο γρήγορη ροή (7 l / min.), τα φίλτρα νερού βρύσης Leveluk Κ8 παράγουν την καλύτερη και πιο σταθερή ORP – δυναμικό μείωσης οξείδωσης στην βιομηχανία (ανάλογα πάντα με το δίκτυο ύδρευσης).

Φιλτράρισμα του νερού Kangen

Τα  φίλτρα νερού βρύσης Κ8 της εταιρείας Enagic θα φιλτράρει 6.000-10.000 λίτρα νερό πριν αντικατασταθεί. Θα διαρκέσει περίπου 7-9 μήνες, ανάλογα με την ποσότητα και την ποιότητα του νερού που χρησιμοποιείται.

Το φίλτρου νερού ενεργού άνθρακαfiltro nerou ) υψηλής ισχύος  σε τρία στάδια (θειώδες ασβέστιο, κοκκώδης ενεργός αντιβακτηριδιακός άνθρακας, μηχανικό φίλτρο), εξαλείφει τις προσμείξεις όπως το μόλυβδο, το χλώριο (ποσοστό απομάκρυνσης-test JISS3201-80%), τη σκουριά, τα νιτρικά άλατα , τα νιτρώδη οξέα , τα άλατα καθώς και τα βακτήρια μεγαλύτερα από 0,2 μικρόν.

Τα στοιχεία που δεν μπορούν να απομακρυνθούν είναι τα  ιόντα μετάλλων που υπάρχουν στο νερό της βρύσης αρχικά. Είναι εύκολο στην αλλαγή. Δεν περιέχει επικίνδυνα συστατικά για την υγεία και δεν χρησιμοποιεί υλικά με δισφαινόλες , χαλκό, υδράργυρο, κάδμιο και σίδηρο σύμφωνα με την οδηγία της ΕΚ για τον περιορισμό των επικίνδυνων ουσιών (RoHS).

Ηχητικά προειδοποιητικά μηνύματα

Προειδοποιητικά μηνύματα διευκολύνουν τη χρήση του ιονιστή.

• “Hot Water” ζεστό νερό και αυτόματο κλείδωμα – Ευφυείς αισθητήρες ανιχνεύουν υπερβολικές θερμοκρασίες στην πηγή παροχής νερού και σταματούν το ιονιστή για να τον προστατέψουν.
• ¨Increase Flow¨ υψηλή πίεση του νερού
• ¨Decrease Flow¨ χαμηλή πίεση
• ¨Replace Filter¨ αντικατάσταση του φίλτρου

Ρύθμιση του φίλτρου νερού. Όταν ενεργοποιηθεί το κουμπί “Reset Switch” ενέργεια αναγκαία στη αντικατάσταση του φίλτρου – εμφανίζεται ταυτόχρονα στην οθόνη¨Reset Filter

• “Refill Solution – ξαναγεμίστε τη δεξαμενή για την επιτάχυνση της ηλεκτρόλυσης που χρησιμοποιείται για την παραγωγή νερού που δεν προορίζεται για κατανάλωση απ’όλα τα είδη νερού (ισχυρά αλκαλικό νερό pH 11,5 και ισχυρά όξινο νερό pH 2,5). Η παραγωγή του νερού που δεν προορίζεται για κατανάλωση συνοδεύεται πάντα από έναν υψηλό ήχο και ένα κόκκινο φωτάκι που αναβοσβήνει και προειδοποιεί ότι το νερό που παράγεται δεν είναι πόσιμο.

• Notice Cleaning¨ Προειδοποιεί ότι ο ιονιστής νερού εξακολουθεί να αυτό-καθαρίζεται χωρίς την δική σας παρέμβαση

• ¨Clean¨ – Εκτελεί αυτόματο καθαρισμό
Τα φίλτρα νερού έχουν δυνατότητα απομνημόνευσης και αποθήκευσης ρυθμίσεων ακόμη και μετά το κλείσιμο του. Έτσι θα μπορείτε να ρυθμίσετε μία φορά το επιθυμητό επίπεδο, χωρίς την ανάγκη επανάληψης, χαρακτηριστική ιδιότητα του φίλτρου νερού Kangen.

Φίλτρα νερού βρύσης

Όνομα / Μοντέλο σειρά Leveluk Kangen 8 / A26-00
Φωνητική ενημέρωση οκτώ διεθνείς γλώσσες
Σύνδεση στη πηγή παροχής νερού Σύνδεση στη βρύση
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 220V AC, 50/60 Hz
Κατανάλωση ενέργειας περ. 230W (στη μέγιστη λειτουργία κατανάλωσης)
Σύστημα Συνεχώς παράγει ιονισμένο νερό (παρέχεται με αισθητήρα ροής νερού)
Ρυθμός παραγωγής (L / min) Kangen Νερό: 4.5 – 7.5
Όξινο νερό 1,5 – 2,6
Ισχυρά όξινο νερό: 0,6 έως 1,1
Τα στάδια επιλογής νερού Νερού Kangen / 3 επίπεδα (ρΗ 8,5 έως 9,5)
Επιτραπέζιο νερό (pH 7)
Όξινο νερό (ρΗ 5,5 έως 6,5)
Ισχυρά όξινο νερό (ρΗ 2.4 έως 2.7)
Ισχυρά αλκαλικό νερό (pH 11,5)
Δυναμικότητα της ηλεκτρόλυσης (συνεχής χρήση) περ. 30 λεπτά σε κανονική θερμοκρασία δωματίου
Ο τρόπος Καθαρισμού των κυττάρων Πατενταρισμένο αυτό-καθαριζόμενο σύστημα (περιοδικά ελέγχεται από μικροϋπολογιστή : 10 δευτερόλεπτα αυτόματου καθαρισμού με οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη).
Η πίεση και η ποιότητα του νερού Δυναμικό εύρος: 50-500 ΚΡΑ
Λύση για τη βελτίωση της ηλεκτρόλυσης – μόνο για νερό ισχυρά όξινο / αλκαλικό (όχι για κατανάλωση) 400 ml. Αλατούχου υγρού παράγει περίπου 15 λίτρα νερού ισχυρά όξινου / αλκαλικού
Σύστημα ανατροφοδότησης και απόδοσης αυτο-καθαρισμού Φωνητικές Ενδείξεις, Ηχητικές και LCD
Προστασία. Ασφαλές επίπεδο Περιοριστική προστασία του ρεύματος, ρυθμιστής τάσης, ρυθμιστής πίεσης (συναγερμός χαμηλής πίεσης) και θερμική προστασία (συναγερμός ζεστού νερού)
Το υλικό του ηλεκτροδίου Πλατίνα και καθαρό τιτάνιο (ΟΧΙ συνθετικά!). Τιτάνιο ιατρικής ποιότητας πιστοποιημένο από το Υπουργείο Υγείας της Ιαπωνίας. Πλήρης επιμετάλλωση και επίστρωση με πλατίνα.
Πλακίδια ηλεκτροδίων 8 πλακίδια
το μέγεθος των πλακιδίων (135mm Χ 75 χιλιοστά)
Έχει εγκριθεί ως ιατρική συσκευή από το Ιαπωνικό Υπουργείο Εργασία .21600BZZ00376000.
Η μονάδα παραγωγής είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001 και ISO 14001.Οι ιονιστές Enagic ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ πλακίδια τύπου MASH (φίλτρο). Αυτά τείνουν να λυγίσουν και υπάρχει κίνδυνος το τιτάνιο να έρθει σε επαφή με το νερό, δημιουργώντας προβλήματα υγείας.
Μεικτό βάρος (wet) 6,3 kg
Διαστάσεις του προϊόντος 345 χιλιοστά (ύψος) X279mm (πλάτος) x147mm (βάθος)
ORP – 800 mv (ανάλογα με την ποιότητα του νερού από το δίκτυο)
Ph 2,5-11,5
Το περιβάλλον φιλτραρίσματος Αντιβακτηριδιακός ενεργός άνθρακας και θειούχο ασβέστιο. Εξοπλισμένο με δείκτης ζωής του φίλτρου – εμφανίζεται στην οθόνη LCD: “Αντικατάσταση του φίλτρου” δηλαδή Replace filter
Η εξάλειψη υπολειμματικού χλωρίου Συνολική ροή του νερού: 7000 λίτρα
Ρυθμός αποβολής / Test JISS3201: 80%
Η εξάλειψη του χλωρίου αρχικά 95% ή υψηλότερη.
Προαιρετικά ανταλλακτικά Φίλτρο νερού F8, Glycerol-phosphate Acidic Calcium:
Φυσιολογικός ορός επιτάχυνσης ηλεκτρόλυσης
Σκόνη καθαρισμού πλακιδίων E-Cleaner
Εγγύηση 5 χρόνια πλήρης εγγύηση
Δυνατότητα μηνιαίων δόσεων 3, 6, 10, 16, 24
Φίλτρα Νερού Φίλτρα Νερού

ΤΙΜΗ 3660,00 Ευρώ χωρίς ΦΠΑ

ΤΙΜΗ 4355,40 Ευρώ με ΦΠΑ

Αν και η καλύτερη ποιότητα ζωής που θα σας προσφέρουν οι ευεργετικές ιδιότητες του νερού Kangen® είναι ανεκτίμητη, η εταιρεία Enagic είναι κοντά σας και φροντίζει για την καλύτερη δυνατή τιμή χωρίς να μειώνει την ποιότητά της. Σας διευκολύνει στην διαδικασία αγοράς του ιονιστή της επιλογής σας.

Τιμές στα φίλτρα νερού βρύσης, αγοράζοντας σαν φυσικό πρόσωπο σε δόσεις:

3 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 1505,40 €
ΔΟΣΗ: 960,0 €

6 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 1535,40 €
ΔΟΣΗ: 480,0 €

10 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 1575,40 €
ΔΟΣΗ: 288,0 €

16 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 1635,40 €
ΔΟΣΗ: 180,0 €

24 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 1715,40 €
ΔΟΣΗ: 120,0 €

Τιμές στα φίλτρα νερού βρύσης, αγοράζοντας σαν νομικό πρόσωπο σε δόσεις:

3 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 810,0 €
ΔΟΣΗ: 960,0 €

6 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 840,0 €
ΔΟΣΗ: 480,0 €

10 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 880,0 €
ΔΟΣΗ: 288,0 €

16 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 940,0 €
ΔΟΣΗ: 180,0 €

24 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 1020,0 €
ΔΟΣΗ: 120,0 €

H Enagic διατηρεί σταθερή τιμή σε όλον τον κόσμο!

                                                                                          φίλτρα νερού βρύσης τιμές

 

Συγκρίνετε τα φίλτρα νερού βρύσης που που παράγουν νερό Kangen ®

LeveLuk R
LeveLuk JRII
LeveLuk SD-501
LeveLuk SD-501 PT
LeveLuk Kangen ® 8
LeveLuk R
LeveLuk JRII
LeveLuk SD-501
LeveLuk SD-501 Platinum
LeveLuk Kangen ® 8
Τα πλακίδια ηλεκτρόλυσης
3
3
7
7
8
Μέγεθος Πλακιδίων Ηλεκτρόλυσης
135mm x 75mm
135mm x 75mm
135mm x 75mm
135mm x 75mm
135mm x 75mm
Εγγύηση
3 χρόνια
3 χρόνια
5 χρόνια
5 χρόνια
5 χρόνια
Design
4 Design Stars
4 Design Stars
4 Design Stars
5 Design Stars
5 Design Stars
Κατανάλωση ενέργειας
120W
120W
230W
230W
230W
6.0 – 9.5
2.5 – 11.5
2.5 – 11.5
2.5 – 11.5
2.5 – 11.5

Kangen Νερό ®
(Αλκαλικό νερό)
(pH: 8.5, 9.0, 9.5)

YES
YES
YES
YES
YES

Επιτραπέζιο νερό
(pH: 7.0)

YES
YES
YES
YES
YES

Ελαφρώς όξινο νερό
(Beauty Water)
(pH: 4.0 – 6.0)

YES
YES
YES
YES
YES

Ισχυρά όξινο νερό
(Απολυμαντικό νερό)
(pH: 2.5)

YES
YES
YES
YES

Ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen
(Απορρυπαντικό νερό)
(pH: 11.0)

YES
YES
YES
YES
-450 mV
-450 mV
-800 mV
-800 mV
-800 mV
Βάρος
6.20 kg
5.81 kg
6.30 kg
6.30 kg
6.30 kg
Διαστάσεις
250×135 mm
inalt: 308 mm
264×171 mm
inalt: 338 mm
264×171 mm
inalt: 338 mm
264×171 mm
inalt: 338 mm
264×171 mm
inalt: 338 mm
Εξάλειψη χλωρίου
YES
YES
YES
YES
YES
Εξάλειψη νιτρωδών και νιτρικών
YES
YES
YES
YES
YES
LCD οθόνη (touch-screen)
YES
Οδηγίες Καθαρισμού που αναγράφονται στην οθόνη
YES
Συνιστάται για:
Singles, Ζευγάρια 2 ατόμων
Singles, Ζευγάρια 2 ατόμων
Οικογένειες με περισσότερα από 2 άτομα
Οικογένειες με περισσότερα από 2 άτομα με μια κομψή κουζίνα
Οικογένειες με περισσότερα από 2 άτομα με μια πιο κομψή κουζίνα
Τιμή
1.180 euro + ΦΠΑ
1.680 euro + ΦΠΑ
2.780 euro + ΦΠΑ
3.000 euro + ΦΠΑ
3.660 euro + ΦΠΑ
Δυνατότητα μηνιαίων δόσεων
3, 6, 10 μήνες
3, 6, 10 μήνες
3, 6, 10, 16 μήνες
3, 6, 10, 16 μήνες
3, 6, 10, 16, 24 μήνες
Best Seller
New

Οδηγίες ασφαλείας – φίλτρα νερού βρύσης

Kangen

Σε περίπτωση δυσλειτουργίας της συσκευής δεν κάνετε μόνοι σας την επισκευή. Επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπό μας.

Μέτρα ασφάλειας που σχετίζονται με την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας του ιονιστή νερού Kangen

 1. Μη βυθίζετε τα φίλτρα νερού βρύσης στο νερό. Αν συμβεί ένα ατυχές γεγονός π.χ πλημμύρα και ο ιονιστής νερού Kangen βυθίστεί στο νερό, αποσυνδέστε τη συσκευή πριν από την αφαίρεση του. Η μη τήρηση αυτής της σύστασης μπορεί να οδηγήσει σε ηλεκτροπληξία.
 2. Ποτέ μην προσπαθήσετε να επιδιορθώσετε τον ιονιστή μόνοι σας. Επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπό σας. Διαφορετικά, αν προσπαθήσετε μόνοι σας να τον επισκευάσετε θα διακοπεί η εγγύηση.
 3. Μην χρησιμοποιείτε τον ιονιστή νερού Kangen σε άλλη τάση από αυτήν που αναφέρεται (AC 110 V για τις ΗΠΑ, 220 V για τη Ελλάδα).
 4. Μην αγγίζετε το καλώδιο του ρεύματος ή τη πρίζα με βρεγμένα χέρια. Μπορεί να προκληθεί ηλεκτροπληξία. Μην αφήνετε το καλώδιο να κρέμεται.
 5. Το καλώδιο πρέπει να είναι συνδεδεμένο σωστά στη πρίζα, διαφορετικά μπορεί να προκληθεί ηλεκτροπληξία ή πυρκαγιά. Ο ιονιστής νερού πάντα να είναι συνδεδεμένος σε γειωμένη πρίζα. Εάν χρησιμοποιείτε σύνδεση μέσω καλωδίου, να είστε βέβαιος ότι είναι σε καλή κατάσταση, με γειωμένη υποδοχή, επαρκή για τον ιονιστή.
 6. Μην πλένετε τα φίλτρα νερού βρύσης Kangen εμβαπτίζοντας τα στο νερό ή να ρίχνετε νερό στο κύριο σώμα. Πάντα να τα αποσυνδέετε όταν καθαρίζετε το σκελετό του.

Μέτρα ασφαλείας κατά την εγκατάσταση του ιονιστή νερού Kangen

 1. Μην εκτείθετε τον ιονιστή Kangen σε χαμηλή θερμοκρασία κάτω από τους 0 βαθμούς.
 2. Μετά από την αγορά του ιονιστή νερού, πριν την κατανάλωση νερού, πατήστε το κουμπί RESET SWITCH (δείτε το βίντεο-Tools). Αυτό το κουμπί είναι υπεύθυνο για την καταμέτρηση των λίτρων του νερού και την ειδοποίηση του χρόνου αλλαγής του φίλτρου που εμφανίζεται στην οθόνη „Replace filter δηλαδή “Αντικατάσταση φίλτρου”.
 3. Στη πρώτη χρήση αφήστε το νερό να τρέξει για 10 λεπτά. Μπορείτε πάντα να φροντίζετε ώστε το νερό να είναι κρύο, να μην μπει ζεστό νερό στον ιονιστή.
 4. Προστατέψτε τα φίλτρα νερού βρύσης Kangen από το άμεσο ηλιακό φως.
 5. Ποτέ μην τοποθετείτε βαριά αντικείμενα πάνω στο φίλτρα νερού βρύσης Kangen. Μην τοποθετείτε τον ιονιστή σας σε ασταθείς ή μαλακές επιφάνειες. Εγκαταστήστε το σε μια επίπεδη, σκληρή και σταθερή επιφάνεια κοντά στην πηγή του νερού.

Μέτρα ασφαλείας κατά τη χρήση του ιονιστή νερού Kangen

 1. Πάντα να αποσυνδέετε τα φίλτρα νερού βρύσης κατά τον καθαρισμό.
 2. Μην τροφοδοτείτε τον ιονιστή με ζεστό νερό !!! Υπάρχει ένα προειδοποιητικό φως, HOT WATER( ζεστό νερό), το οποίο σας προειδοποιεί πριν το νερό μπει για ιονισμό. Η θερμοκρασία του νερού ελέγχεται ως εξής: τοποθετείτε το διακόπτη στη θέση „tap”=(“βρύση”), ελέγξτε αν το νερό είναι κρύο και μετά τοποθετήστε τον διακόπτησε θέση “Ion”.
 3. Μην κλείσετε, δέσετε, πιέσετε ή εμποδίσετε τις θύρες ή τα λάστιχα εξόδου.
 4. Χρησμοποιήσετε μόνο πόσιμο νερό από τη βρύση. Μην συνδέσετε τον ιονιστή στο ιαματικό νερό, νερό με πολλές ακαθαρσίες, ιζήματα ή υψηλό επίπεδο σκληρότητας. Οι περισσότερες πηγές νερού είναι ιδανικές για τα φίλτρα νερού βρύσης Kangen.
 5. Να σημειωθεί ότι σε όλα τα στάδια της λειτουργίας, μέσα από το λευκό λάστιχο του ιονιστή νερού, ρέει αλκαλικό νερό Kangen, υπερ-αλκαλικό και όξινο (νερό Βeauty) και μέσα από το εύκαμπτο γκρι λάστιχο ρέει το απόβλητο νερό το οποίο δεν είναι πόσιμο. Πάνω στο λάστιχο του απόβλητου νερού αναγράφεται από το εργοστάσιο “acidic water” «όξινο νερό» για να εντοπιστεί εύκολα.
 6. Ό ιονιστής νερού θα ηχήσει συνεχώς σε καθ’ όλη την διάρκειας παραγωγής όξινου νερού Kangen, υπερ-όξινου και υπερ-αλκαλικού, για να προειδοποιήσει ότι τα νερά αυτά δεν είναι πόσιμα.

Προφυλάξεις για τη χρήση του ιονισμένου αλκαλικού νερού Kangen- αποφεύγοντας τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της κατανάλωσης στα φίλτρα νερού βρύσης Kangen

 1. Αν δεν έχετε πιεί ποτέ ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen, σε πρώτη φάση μην χρησιμοποιείτε νερό με ρΗ μεγαλύτερο από 8,5. Αφήστε το σώμα σας να προσαρμοστεί αργά 7 με 14 ημέρες, μετά αυξήστε το επίπεδο του pH. Αυξήστε σταδιακά τόσο το pH όσο και την ποσότητα του νερού, με βάση το ποσό κατά το οποίο έχετε συνηθίσει στο παρελθόν, φτάνοντας σταδιακά στην συνιστώμενη ποσότητα νερού των 30 ml / kg.
 2. Μην πάρετε τις φαρμακευτικές αγωγές σας με ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen, πάρετε τα φάρμακα μόνο με φιλτραρισμένο νερό (με pH 7). Αυτό το νερό φιλτράρεται μέσω ενός προηγμένου τρόπου διήθησης απομακρύνοντας τα υπολείμματα χλωρίου, βαρέων μετάλλων, κοπράνων, στρεπτόκοκκων, κολοβακτηριδίων, E.-coli, το οποίο συνιστάται για πόσιμο νερό.
 3. Μην πίνετε ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen εάν έχετε έλλειψη χλωριούχου νατρίου. Η έλλειψη χλωριούχου νατρίου συνδέεται με ασθένειες όπως απώλεια μαλλιών και δοντιών.
 4. Η συσκευή ιονισμού του νερού δεν έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται από άτομα με μειωμένη νοητική, αισθητηριακή και σωματική ικανότητα ή στερούνται γνώσεων, εκτός εάν έχουν λάβει οδηγίες για το πώς να χρησιμοποιούν τη συσκευή ή εποπτεύονται από ένα άτομο υπεύθυνο για την ασφάλειά τους.

Τα μέτρα ασφαλείας για το βάμμα ηλιοτροπίου (διάλυμα μέτρησης pH)

 1. Μην εκθέτετε το βάμμα ηλιοτροπίου σε υπερβολική θερμότητα, φωτιά και φλόγες καθώς είναι φλεγμονώδες.
 2. Μην πίνετε το βάμμα ηλιοτροπίου, μην το βάλετε στο σώμα ή στα μάτια. Σε περίπτωση κατάποσης, προκαλείται εμετός και καλέστε αμέσως το γιατρό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ή το σώμα πλύνετε αμέσως.
 3. Φυλάσετε καλά σφραγισμένο και μακριά από παιδιά.

Μερικές Συμβουλές χρήσης για τα φίλτρα νερού βρύσης Kangen

 1. Για φύλαξη του αλκαλικού νερού Kangen είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε γυάλινα ή κεραμικά δοχεία σε ένα δροσερό δωμάτιο, μακριά από το φως.
 2. Πάντα να πίνετε φρέσκο νερό από τα φίλτρα νερού βρύσης. Γνωρίζοντας ότι η ηλεκτρόλυση του νερού είναι μια αντίθετη διαδικασία, η αλκαλικότητα και τα αντιοξειδωτικά πλεονάσματα εξαφανίζονται εντός 3 ημερών από τη συλλογή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το νερό δεν πωλείται στα καταστήματα. Μόνο ο ιονιστής νερού που παράγει νερό Kangen, διατίθενται στην αγορά.
 3. Μη κρατάτε ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen σε δοχεία από χάλυβα, χαλκό ή αλουμίνιο.
 4. Κρατήστε το κουτί και τον υποστηρικτή από πολυστυρένιο που ήταν τυλιγμένο ο ιονιστής.
 5. Μην χρησιμοποιείτε κατά την είσοδο / εξόδο από/ προς τον ιονιστή ένα σύστημα σκλήρυνσης που βασίζεται στην ανταλλαγή ιόντων νατρίου ή αντίστροφης όσμωσης.
 6. Τα φίλτρα νερού βρύσης Kangen δεν έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για οικιακή χρήση. Σε περίπτωση χρήσης σε περιβάλλον εργασίας πρέπει να συμμορφώνονται με τις οδηγίες χρήσης. Τα φίλτρα νερού βρύσης Kangen μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους εργαζομένους ενός εστιατόριου, καταστήματα, γραφεία, ιατρεία, από τους πελάτες και τους εργαζόμενους σε ξενοδοχεία, μοτέλ και άλλους χώρους.

  φιλτρα νερου βρυσησ

Από τα υπόλοιπα φίλτρα νερού της Enagic, το ίδιο αξιόλογες που πρεσβεύουν το νερό και υγεία είναι το φίλτρο βρύσης Leveluk R, τα οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII, τα φίλτρα νερού άνω παγκου Leveluk SD 501 και o ιονιστής νερού Leveluk SD 501 Platinum, έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο υγείας της Ιαπωνίας για χρήση στα νοσοκομεία της χώρας του Ανατέλοντος ηλίου.

Επιπλέον, φέρουν την έγκριση 6500 Ιαπώνων ιατρών αλλά και πιστοποίηση ISO. Με άλλα λόγια, η ποιότητα τους έχει επιβεβαιωθεί από πάρα πολύ σημαντικούς θεσμούς με παγκόσμιο κύρος, οπότε μπορείτε να είστε απολύτως σίγουροι για την ποιότητα και ασφάλεια του νερού Kangen.

Φιλτρα νερου ανω παγκου LeveLuk SD501
Leveluk Sd501   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon LeveLuk SD501 Platinum
Sd501 Platinum   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
LeveLuk K8
Leveluk K8   Φίλτρα νερού   Ιονιστής νερού
icon LeveLuk JR II
Leveluk JRII
Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon LeveLuk R
Leveluk R   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon Anespa
Anespa Φίλτρο ντουζ
Ακολουθήστε μας στα Social Media!
Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Φίλτρα νερού βρύσης Leveluk K8
Product Name
Kangen Water Leveluk K8
Price
EUR 3660
Product Availability
Available in Stock