οικιακά φίλτρα νερού

 Oικιακά φίλτρα νερού – Leveluk JRII 

Οικιακα φιλτρα νερου - LeveLuk JR II

 3 χρόνια ΠΛΗΡΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ

Τα οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII που παράγoυν αλκαλικό νερό, έχoυν τρία πλακίδια  ηλεκτροδίων και είναι είναι συμπαγή, εύκολα στην χρήση και στην εγκατάσταση πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Ενδείκνυται για ισόβια χρήση και διαθέτουν τιτάνιο ιατρικού βαθμού, το ακριβότερο υλικό στον κόσμο.

Έχουν λάβει πολλές πιστοποιησεις και βραβεία στα οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII και θα τα δείτε αναλυτικά εδώ.

Είναι ιδανικά για singles ή ζευγάρια ή για οικογένειες μέχρι τρία άτομα. Βγάζει 5 είδη νερού, κάποια εκ τω οποίων αφαιρούν τα βακτήρια, ιοι, χλώριο, φυτοφάρμα και πολλά άλλα από τα λαχανικά. Θα διαβάσετε περισσότερα στις χρήσεις νερού στην καθημερινή ζωή.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ

Που σας οφελεί το αλκαλικό νερό Kangen;

Τo αλκαλικό νερό Kangen, που παράγεται από τα oικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII έχει αρκετά οφέλη:

 1. Αποτοξινώνει γρήγορα τον οργανισμό.
 2. Ενυδατώνει σε 60 δευτερόλεπτα σε αντίθεση με το απλο νερό.
 3. Ισορροπεί το pH του οργανισμού.
 4. Βελτιώνει την ομοισύσταση.
 5. Προλαμβάνει και αντιμετωπίζει ασθένειες σοβαρές ή μη.
 6. Βοηθά στην καύση του λίπους και συνεπώς στη ρύθμιση του βάρους.
 7. Εξαλείφει τις ελεύθερες ρίζες.
 8. Βελτιώνει το κυκλοφορικό σύστημα.

Μετατρέπουν το νερό της βρύσης μέσω ενός φίλτρου νερού, σε πιο υγιεινό, με ένα ιδανικό pH, σταθεροποιώντας έτσι την ισορροπία στο pH του σώματος .

Οι ιδιότητες του αλκαλικού νερού Kangen

Οι συσκευασίες για αλκαλικό νερό Kangen όπως τα οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII παράγουν ένα μοναδικό νερό που ονομάζεται παγκοσμίως Kangen water. Οι ιδιότητες του χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: είναι αλκαλικό, αντιοξειδωτικό και μικροδομημένο. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα γι’αυτές διαβάστε οι ιδιότητες του αλκαλικού νερού. Αλλά είναι πολύ σημαντικό να τις γνωρίζετε.

Τα είδη και οι χρήσει νερού

Οι χρήσεις του νερού Kangen που παράγεται απο τα οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII είναι πολλές. Υπάρχουν 5 είδη νερού και κάθε είδος προσφέρεις διαφπρετικές χρήσεις όπως το βασικότερο που είναι η αποτοξίνωση του οργανισμού.

Είναι γεγονός ότι το νερό του δικτύου πολλών περιοχών μπορεί να είναι επιβλαβές. Όταν μιλάμε για προβλήματα του νερού της βρύσης αναφερόμαστε κυρίως στη θολότητα, στη δυσάρεστη γεύση, στη δυσοσμία και σε διάφορους ρυπαντές όπως παράσιτα, βακτήρια, χλωροφόρμιο, ιοί, χλώριο, μικροοργανισμοί, σκουριά, νιτρικά άλατα και πολλά άλλα.

Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που προκύπτουν από τους ρυπαντές νερού, αγοράζοντας οικιακα φιλτρα νερου Leveluk JRII που καθαρίζουν το νερό μέσα από ένα ποιοτικό, φίλτρο ενεργού άνθρακα.Συνεπώς απολυμαίνει, αντιμετωπίζει δερματικές παθήσεις και αφαιρεί τα φυτοφάρμακα από τα λαχανικά και πολλές άλλες όπως θα τις δείτε κι εσείς στην σελίδα που έχουμε γράψει αναλυτικά για τις χρήσεις νερού στην καθημερινή ζωή.

Εύκολα στην χρήση

Τα οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII που παράγουν αλκαλικό νερό, είναι πολύ εύκολα στη χρήση, τοποθετούνται πάνω από τον νεροχύτη στο πάγκο της κουζίνας. Κανένα λίτρο νερού που παράγεται από τα οικιακά φίλτρα νερού δεν χάνεται.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι κανένα λίτρο νερό που εισέρχεται για φιλτράρισμα και ιονισμό στα οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII που παράγουν αλκαλικό νερό, δεν χάνεται. Τα οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII που παράγουν αλκαλικό νερό, έχουν δύο λάστιχα εξόδου νερού. Το pΗ μετράται σε μια κλίμακα από 1-14.

Όταν αντλείται το νερό μέσω του εύκαμπτου υψηλότερου μεταλλικού λάστιχου, θα ρέει το επιλεγμένο είδος νερού. Ταυτόχρονα στο γκρι χαμηλότερο λάστιχο, ρέει η διαφορά έως και 14. Έτσι, αν μέσα από το εύκαμπτο μεταλλικό λάστιχο, ρέει αλκαλικό νερό Kangen με ένα pΗ 8.5, μέσω του γκρι λάστιχου (με την ένδειξη “όξινο νερό») ρέει νερό Kangen ® με pΗ 5.5 (ως αποτέλεσμα της διαφοράς από 14 – 8,5 = 5, 5). Εάν από το υψηλότερο εύκαμπτο μεταλλικό λάστιχο ρέει νερό Kangen ® με pH 9,0, από το γκρι ρέει νερό Kangen ® pH 5. κ.λπ.

Ο ηλεκτρολυτικός θάλαμος είναι εξοπλισμένος με τρία ηλεκτρόδια, ομαδοποιημένα συμπαγώς.

Ο εξοπλισμός αυτός παράγει μια σημαντική ποσότητα αλκαλικού νερού, που μπορεί να φτάσει τις τιμές της ORP του -400 mV (το πρότυπο τιμών είναι με βάση την τιμή αναφοράς μηδέν και ποικίλλει ανάλογα με την ποιότητα του νερού από το δίκτυο ύδρευσης). Το αλκαλικό νερό περιέχει μεγάλη ποσότητα ιόντων υδροξυλίου (ΟΗ-) (όπως ιόντα ασβεστίου) που παράγονται με ηλεκτρόλυση. Αυτό εξαρτάται από το επιλεγμένο είδος αλκαλικού νερού Kangen ® και του υπάρχοντος νερού της βρύσης.

Σύνθεση των ηλεκτροδίων

Μια από τις πιο σημαντικές πτυχές που πρέπει να γνωρίζουμε για τα οικιακά φίλτρα νερού είναι τα ηλεκτρόδια τιτανίου της εταιρείας Enagic . Τα ηλεκτρόδια των ιονιστών κατασκευάζονται από ένα υλικό ιατρικού βαθμού, που δεν αποσυντίθεται στο νερό κατά τη διαδικασία της ηλεκτρόλυσης.

 • Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι τιτανίου με διαφορετικούς βαθμούς καθαρότητας .

Όλα τα μέταλλα έχουν ακαθαρσίες στη δομή τους, ανιχνεύσιμες σε πιο καθαρά μέταλλα, που επηρεάζουν τις φυσικές ιδιότητες του μετάλλου. Κατά την διάρκεια της διέλευσης του ρεύματος μέσω των ηλεκτροδίων του νερού, η διαδικασία της ηλεκτρόλυσης τείνει να σπάσει την κάθοδο (θετικό ηλεκτρόδιο, μέσω του οποίου ρέει ρεύμα). Μόνο με τη χρήση ειδικού τιτανίου ιατρικού βαθμού στα οικιακά φίλτρα νερού αποφεύγεται η αποσύνθεση.

Το τιτάνιο είναι αδύναμος αγωγός, γι’ αυτό είναι επικαλυμμένο με πλατίνα που είναι ένα αδρανές μέταλλο με υψηλή αγωγιμότητα και ικανότητα και είναι πιο ακριβό από τον χρυσό. Το τιτάνιο που δεν είναι ιατρικής χρήσης, αφήνει στο νερό μεταλλικά σωματίδια και δεν είναι βιο-συμβατό. Επειδή είναι πιο ακριβό από το χρυσό, πολύ λίγες εταιρείες μπορούν να το αγοράζουν.

Για να αποφευχθεί η βιο-συσσώρευση βαρέων μετάλλων, πρέπει τα πλακίδια ηλεκτροδίων να είναι από τιτάνιο ιατρικού βαθμού, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης του νερού με βαρέα μέταλλα. Η εταιρεία Enagic χρησιμοποιεί το πιο ανθεκτικό καθαρό τιτάνιο, παράγοντας έτσι καθαρό πόσιμο νερό και έχοντας μια καλή πλαστικότητα και αντοχή στη διάβρωση. Αυτά τα πλακίδια έχουν εξ ολοκλήρου επικάλυψη πλατίνας. Η έρευνα έχει δείξει ότι τα στερεά και ομαλά πλακίδια (σε αντίθεση με τα τύπου “mesh” – φίλτρο / πλέγμα / διάτρητο) είναι πιο σταθερά με την πάροδο του χρόνου.

Τα οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII που παράγουν αλκαλικό νερό, διαθέτουν 3 αντίστοιχα πλακίδια, που είναι τα μεγαλύτερα σαν μέγεθος από αυτά που χρησιμοποιούνται στην διαδικασία ιονισμού του νερού. Τα πλακίδια ηλεκτρόλυσης στα οικιακά φίλτρα νερού είναι πολύ σημαντικά, γιατί συνθέτουν τον “εγκέφαλο” του ιονιστή. Όταν το νερό περνά πάνω από αυτά τα πλακίδια, διαχωρίζεται σε δύο ρεύματα, ένα όξινο και ένα αλκαλικό. Όσο η επιφάνεια των πλακιδίων και το ρεύμα που εφαρμόζεται σε αυτές είναι μεγαλύτερα, τόσο πιο καλός είναι ο διαχωρισμός των μετάλλων του νερού και ως εκ τούτου η ποιότητα του ιονισμένου νερού, προσφέροντας έτσι ιδιότητες νερού υψηλών προδιαγραφών.

Ορισμένα μέταλλα είναι καλύτεροι αγωγοί του ηλεκτρισμού από άλλα, και μερικά εκτελούν καλύτερα την ηλεκτρόλυση του νερού. Πολλοί κατασκευαστές ιονιστών νερού χρησιμοποιούν ανοξείδωτο χάλυβα που είναι λιγότερο ακριβό, ενώ οι πιο αξιόπιστες εταιρείες χρησιμοποιούν τιτάνιο και πλατίνα.

 • Η χρήση τιτνίου στα οικιακα φιλτρα νερου JRII

Χρησιμοποιείται σταοικιακά φίλτρα νερού της Enagic τιτάνιο επειδή είναι ένα πολύ πυκνό μέταλλο, ανθεκτικό στη διάβρωση, τραχύ και είναι ένας άριστος αγωγός του ηλεκτρισμού. Το τιτάνιο έχει τη δυνατότητα να αλλάξει εύκολα την πολικότητα του, που έχει μεγάλη σημασία στη διαδικασία της ιονισμού. Η Εταιρεία Enagic χρησιμοποιεί τιτάνιο ιατρικής χρήσης, όπως αυτό των τεχνητών αρθρώσεων. Άλλες εταιρείες χρησιμοποιούν τιτάνιο 4ου βαθμού, που δεν είναι ασφαλές.

Η πλατίνα είναι επίσης ένας άριστος αγωγός του ηλεκτρισμού και εφαρμόζεται σε όλα τα μηχανήματα της εταιρείας Enagic επομένως και στην επιφάνεια πλακιδίων στα οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII που παράγουν αλκαλικό νερό, για την αποφυγή διαρροής τιτανίου στο νερό κατά την ηλεκτρόλυση. Η πλατίνα είναι καθολικά αποδεκτή ως το καλύτερο υλικό για την ηλεκτρόλυση του νερού, διότι είναι χημικά αδρανής. Ωστόσο, το τιτάνιο έχει υψηλό κόστος (2008 = $ / 30g), είναι ένα μέταλλο πυκνό, ανθεκτικό, αλλά δεν πρέπει να εκτίθεται σε άμεση ηλεκτρόλυση του νερού. αλκαλικο νερο συσκευη

Επιμεταλλωμένα και επικαλυμμένα πλήρως

 • Επιμετάλλωση στα οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII που παράγουν αλκαλικό νερό

Τα οικιακά φίλτρα νερού διαθέτουν πλακίδια τιτανίου ιατρικού βαθμου, επιμεταλλωμένα πλήρως. Αυτό τους δίνει τεράστια αντοχή και ενδύκνειται για ισόβια χρήση.

Η επιμετάλλωση είναι η διαδικασία με την οποία τα πλακίδια ηλεκτροδίου από τιτάνιο είναι βυθισμένα σε υγρή πλατίνα. Για την αντοχή και την ομοιομορφία του στρώματος πλατίνας εφαρμόζεται υπό πίεση σε πολλά επίπεδα, με αποτέλεσμα μια τέλεια ομοιομορφία των πλακιδίων ηλεκτρόλυσης. Η διαδικασία επικάλυψης έχει προωθημένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που επηρεάζουν την συνολική λειτουργία του ιονιστή λόγω:

• ανώτερης συνοχής της πλατίνας
• αγωγιμότητας
• αύξησης της επιφάνειας του ηλεκτροδίου

Για να αποτραπεί η έκθεση του καταναλωτή στα προβλήματα υγείας που μπορεί να προκαλέσουν οι διαρροές τιτανίου, η Enagic χρησιμοποιεί πλακίδια στερεά και λεία.

 • Δεν χρησιμοποιεί πλακίδια τύπου MESH, πλέγμα ή διάτρητο!

ψυκτες νερου εξαρτηματαΓνωστά είναι τα προβλήματα που θέτει η μακροχρόνια χρήση των διάτρητων πλακιδίων τύπου “φίλτρο”. Υπάρχουν κατασκευαστές που χρησιμοποιούν διάτρητα πλακίδια για την αύξηση της επιφάνειας. Για ένα άτομο που δεν είναι εξοικειωμένο με ψύκτες νερύυ, τα πλακίδια τύπου “mesh” (φίλτρο / πλέγμα) μπορεί να φαίνονται σαν μια καλή λύση, γιατί δημιουργούν προϋποθέσεις παραγωγής μεγαλύτερης ποσότητας νερού που έρχεται σε επαφή με τα πλακίδια.

Το πρόβλημα είναι ότι το μέταλλο διαστέλλεται και συστέλλεται, ενώ θερμαίνεται και ψύχεται. Λόγω της επέκτασης και συστολής που προκαλείται από την θερμότητα κατά τη διάρκεια της ηλεκτρόλυσης, αυτά τείνουν να λυγίσουν. Οι ρωγμές εκθέτουν το τιτάνιο στο νερό και υπάρχει κίνδυνος αυτό να έλθει σε επαφή με το τιτάνιο. Επομένως με την κατανάλωση αυτού του νερού μπορεί να προκύψουν πιθανά προβλήματα υγείας.

Αυτό, επίσης, θα οδηγήσει σε πιο συχνή ανάγκη για αντικατάσταση και επισκευή στους ψύκτες νερύυ. Τα πλακίδια τύπου πλέγμα ή φίλτρου ευνοούν, επίσης, τις αποθήκες ασβεστόλιθου και επομένως απαιτούν πιο συχνό καθάρισμα. Αν ένας κατασκευαστής τέτοιου είδους πλακιδίων αναφέρει ότι οι ψύκτες νερύυ καθαρίζονται μια φορά κάθε 20 δευτερόλεπτα, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα καλή επίδοση, αλλά πλακίδια και μεμβράνες ανταλλαγής ιόντων χαμηλής ποιότητας, που ευνοούν την απόθεση. Για να λυθεί το μειονέκτημα της αλλαγής πολικότητας των ηλεκτροδίων κάθε 20 δευτερόλεπτα, μερικοί ιονιστές έχουν ένα σύστημα καθαρισμού αναστρέψιμο μέσα τον οποίο οι ψυκτες νερου καθαρίζονται και ταυτόχρονα εκτελούν τον ιονισμό. Οι ποιοτικοί ιονιστές νερού Enagic, δεν χρησιμοποιούν φίλτρο τύπου Mesh και για τον λόγο αυτό ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους στην αγορά.

Τα πλακίδια τύπου “mesh” (φίλτρο / δίχτυ) είναι ένας τρόπος μέσα από τον οποίο ο κατασκευαστής των ιονιστών νερού κάνει οικονομία στην παραγωγική διαδικασία, χωρίς καμία σχέση με την αύξηση της ποιότητας του παραγόμενου νερού. Τα πλακίδια είναι ο “κινητήρας” αυτής της συσκευής. αλκαλικο νερο σκευησυ

Το μέγεθος των πλακιδίων και η έκταση της επιφάνειας στα οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII που παράγουν αλκαλικό νερό

Η Enagic χρησιμοποιεί στα οικιακά φίλτρα νερού εξοπλισμό με μεγαλύτερα ηλεκτρόδια στη βιομηχανία ιονιστών: 135 χιλιοστά Χ 75 χιλιοστά. Η αλκαλοπόιηση και ο ιονισμός του νερού επιτυγχάνεται πλήρως.

Τα πλακίδια στα οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII που παράγουν αλκαλικό νερό είναι σαν κινητήρας αυτοκινήτου. Είναι άμεσα υπεύθυνα για τα αποτελέσματα της ποιότητας του νερού. Όπως το μέγεθος και ο αριθμός των κυλίνδρων καθορίζει την απόδοση του κινητήρα του αυτοκινήτου, το μέγεθος και η έκταση της ηλεκτρολυτικής επιφάνειας των πλακιδίων καθορίζει την αποτελεσματικότητα ενός ιονιστή νερού. Αυτοί οι παράγοντες επηρεάζουν άμεσα την ποσότητα του νερού που που βγαίνει από τα οικιακά φίλτρα νερού και μπορεί να ιονίζεται καθημερινά και καθ’ όλη την διάρκεια ζωής του ιονιστή και το βαθμό ιονισμού του νερού ρυθμίζοντας αποτελεσματικά σύμφωνα με τις ανάγκες μας το ρΗ και το ORP του νερού. αλκαλικο νερο συσκευη

Ο γιατρός Dave Carpenter μιλάει για την εμπειρία του με άλλους ιονιστές και συνοψίζει: η εταιρεία Enagic παράγει τον πιο προηγμένο ιονιστή στην αγορά.

Η πατενταρισμένη αυτοκάθαρση των ιονιστών νερού Leveluk. 

Το σύστημα αυτο-κάθαρσης στα οικιακά φίλτρα νερού αυξάνει τη διάρκεια ζωής των φίλτρων. Είναι πολύ σημαντικό και απομακρύνει ως και 305 του ασβεστίου που εναποτίθενται στις πλάκες.

Το σύστημα αυτο-καθαρισμού της Enagic που χρησιμοποιεί σταοικιακά φίλτρα νερού είναι ένα πλεονέκτημα που αυξάνει τη διάρκεια ζωής των ιονιστών. Μερικοί κατασκευαστές δεν εκδίδουν πλέον εγγύηση όταν γίνεται χρήση σκληρού νερού. Τα φίλτρο νερού Leveluk λειτουργεί ανεξάρτητα από τη σκληρότητα του νερού. Ο πρώτος εχθρός κάθε ιονιστή νερού είναι το ασβέστιο που συσσωρεύεται πάνω στα πλακίδια. Έτσι χάνεται έως και το 30% της απόδοσης κατά τους πρώτους 3 μήνες της χρήσης, στην περίπτωση απουσίας του συστήματος αυτο-καθαρισμού.

Το σύστημα αυτο-καθαρισμού της Enagic είναι ανώτερο σε απόδοση, ακόμη και με τη χρήση του πιο σκληρού νερού. Τα οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII που παράγουν αλκαλικό νερό, τα οποία δεν είναι φίλτρο νερού κατω πάγκου, παράγουν ιονισμένο νερό Kangen ® και έχουν τη δυνατότητα να καθαρίζουν τα ηλεκτρόδια μέσω ενός πατενταρισμένου συστήματος. Επειδή το ασβέστιο και άλλα ορυκτά μέταλλα εναποτίθενται πάνω στα πλακίδια ηλεκτροδίων εμποδίζεται η παραγωγή ποιοτικού ιονισμένου νερού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προκύπτουν, αντί αρνητικές τιμές όπως θα έπρεπε, θετικές τιμές ORP με την απουσία αυτού του συστήματος .

Η αρνητική τιμή ORP, που μας προσφέρει αντιοξειδωτικό πόσιμο νερο είναι το σημαντικότερο όφελος του νερού Kangen ®. Αυτή η λειτουργία του αυτό-καθαρισμού στα οικιακά φίλτρα νερού είναι αυτόματη και η έναρξη της βασίζεται στην περιεκτικότητα των ορυκτών μετάλλων του νερού. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδικασίας αυτο-καθαρισμού του ιονιστή, εμφανίζονται δύο προειδοποιητικά σήματα ορατά στην οθόνη του. αλκαλικο νερο συσκευη

Αυτά είναι:

“NOTICE CLEANING”

Ο ιονιστής εκπέμπει έναν υψηλό ήχο κατά διαστήματα (ένα μπιπ), ο οποίος σας προειδοποιεί ότι ακολουθεί η διαδικασία αυτό-καθαρισμού, χωρίς την ανάγκη για οποιαδήποτε παρέμβαση από την πλευρά σας. Μετά την παραγωγή περίπου 60 λίτρα αλκαλικού ή επιτραπέζιου νερού ο ιονιστής ενεργοποιεί την αυτόματη αυτο-κάθαρση. Απ’όλα τα είδη νερού το ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen® (ρΗ 11,5) και ισχυρά όξινο νερό (pH 2,5) ο ιονιστής καθαρίζεται μετά από κάθε δειγματοληψία.

• “CLEAN”

Καθ’όλη τη διάρκεια αυτής της ένδειξης ο ιονιστής εκτελεί αυτόματο καθαρισμό. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 30 δευτερόλεπτα. Το νερό που προκύπτει από τα οικιακά φίλτρα νερού και τη διαδικασία αυτό-καθαρισμού δεν πίνεται.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλοι οι ιονιστές απαιτούν περιοδικό, χειροκίνητο καθαρισμό, ακόμη και αν εκτελούν σωστά τον αυτόματο καθαρισμό. Πώς γίνεται ο καθαρισμός του ιονιστή; Τοποθετήστε το δοχείο CPU στη θέση του φίλτρου του ιονιστή, γεμίστε το με σκόνη καθαρισμού και στη συνέχεια εκτελείτε το καθαρισμό του ιονιστή.

Η οθόνη με υγρά κρύσταλλα LCD

Η εταιρεία Enagic χρησιμοποιεί στα οικιακά φίλτρα νερού οθόνη LCD, μακράς διάρκειας ου αποτυπώνει τις τιμές του pH και την πίεση του νερού. Επίσης δείχνει το είδος του νερού που παράγεται στα οικιακα φιλτρα νερου.

Η οθόνη LCD υγρών κρυστάλλων θα σας καθοδηγήσει καθ ‘όλη τη χρήση. Ο ψηφιακός πίνακας στα οικιακά φίλτρα νερού είναι αδιάβροχος και εμφανίζει τιμές pH, ταχύτητα / πίεση ροής του νερού Kangen ®, κατά τη διάρκεια ζωής του φίλτρου. Ο πίνακας βασίζεται στην τεχνολογία one-touch. Αυτός σας ενημερώνει για τις μοναδικές ιδιότητες νερού που έχουν ξεχωριστά όλα τα 5 είδη νερού:

• Νερό Kangen® pH 8,5,
• Νερό Kangen® pH 9,0
• Νερό Kangen® pH 9,5
• BeautyWater pH 6,0
• CleanWater pH 7,0 ( ουδέτερο pH )
• Iσχυρά αλκαλικό νερό pH 11,5
• Iσχυρά όξινο νερό pH 2,5.

Άλλες απαραίτητες πληροφορίες:

 • “Clean” – όταν το ίδιο το μηχάνημα αυτό-καθαρίζεται,
 • Replace filter” – όταν πρέπει να αλλάξετε το φίλτρο.

Είναι πολύ εύκολο στην λειτουργία του , διότι δεν πρέπει παρά μόνο να αγγίξετε ένα κουμπί για να ανοίξετε ή να κλείσετε τη συσκευή ή να επιλέξετε το είδος του νερού που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Επιθυμείς νερό Kangen ® με ρΗ 9,0 ή 9,5; Θα το έχεις με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού.

Επιτάχυνση της ηλεκτρόλυσης του ισχυρά αλκαλικού νερού (pH 11,5) και ισχυρά όξινου νερού (pH 2,5 )

Τα οικιακά φίλτρα νερού παράγουν αλκαλικό και όξινο νερό, μέσα από δύο διαφορετικούς σωλήνες. Αυτό γίνεται χωρίς την παρουσία αλατούχου διαλύματος όπως κάνουν οι ανταγωνιστές σε άλλα οικιακά φίλτρα νερού.

Οι συσκευές για αλκαλικό νερό παράγουν ταυτόχρονα δύο τύπους νερού (αλκαλικό νερό / ισχυρά αλκαλικό νερό και όξινο νερό / ισχυρά όξινο νερό), το οποίο αποβάλλεται ως εξής: Το αλκαλικό νερό και το ισχυρά αλκαλικό νερό που παράγεται από τα οικιακά φίλτρα νερού. ρέει μέσω ενός ευέλικτου λευκού λάστιχου που βρίσκεται πάνω από τη συσκευή και το όξινο νερό και το ισχυρά όξινο νερό μέσω του γκρι κατώτερου λάστιχου (που ξεκινάει πίσω από την μονάδα), τα οποία συλλέγονται σε δοχεία και είναι πολύ χρήσιμα. αλκαλικο νερο συσκευη

Το άθροισμα του PH των δύο αυτών τύπων νερού θα είναι πάντα 14. Πολλοί ανταγωνιστές της Enagic προσθέτουν στα οικιακά φίλτρα νερού μια ουσία αλατούχου διαλύματος για να επιταχύνουν την ηλεκτρόλυση ώστε να επιτύχουν το αλκαλικό νερό με ρΗ 9,5. Η Enagic έχει κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μια τεχνολογία που απαιτεί πρόσθετο επιταχυντή (αλατούχο διάλυμα) μόνο για την παραγωγή ισχυρά αλκαλικού νερού Kangen ® (ρΗ 11,5) και ισχυρά όξινου νερού Kangen ® (pH 2,5).

Αυτά τα δύο είδη νερού Kangen ® δεν είναι για κατανάλωση! Η δεξαμενή για την επιτάχυνση της ηλεκτρόλυσης που βρίσκεται στα οικιακά φίλτρα νερού θα διευκολύνει τη λειτουργία προσθήκης του υγρού επιτάχυνσης της ηλεκτρόλυσης που απαιτείται, για να έχετε αυτά τα δύο είδη νερού. Για την παραγωγή του ισχυρά αλκαλικού νερού Kangen ® με pH 11,5 αρκεί να πατήσετε το κουμπί που δείχνει ρΗ 2.5. Το ισχυρά όξινο νερό Kangen ® θα βγει μέσω του γκρι λάστιχου και το ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen ® με pH 11,5 μέσα από τον λευκό σωλήνα, ενώ ταυτόχρονα η συσκευή εκπέμπει ένα συνεχή ήχο που υποδεικνύει ότι δεν είναι πόσιμο το νερό.

Ηλεκτρική δύναμη

Στα οικιακά φίλτρα νερού η ηλεκτρόλυση του νερού απαιτεί υπερβολική ενέργεια με τη μορφή δυναμικής ενέργειας για να ξεπεράσει διάφορα εμπόδια ενεργοποίησης. Χωρίς την απαραίτητη δυναμική ενέργεια η ηλεκτρόλυση του νερού λαμβάνεται αργά ή και καθόλου.

Η ηλεκτρική ισχύς είναι επομένως πολύ σημαντική στην διαδικασία της ηλεκτρόλυσης. Ένα αυτοκίνητο με μεγαλύτερη δύναμη από ένα άλλο με μικρότερη, είναι πιο αποτελεσματικό, όπως μια λάμπα που έχει ανώτερη δύναμη και παράγει περισσότερο φως. Στους ψυκτες νερου όσο υψηλότερη είναι η τάση, τόσο μεγαλύτερη είναι η επίδραση πάνω στο νερό.

Σε ένα από τα οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII , που εγκρίθηκαν από UL και CE, έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί τάση 120 W, ενώ άλλες μονάδες στη αγορά χρησιμοποιούν μία τάση μεταξύ 80 και 200 W. Τα οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII που παράγουν αλκαλικό νερό, μπορούν να παράξουν μια μεγάλη ποσότητα νερού. Επιτρέπουν, επίσης, υψηλό ιονισμό του νερού (ανώτερος ιονισμός => πιο αρνητικό ORP δυναμικό μείωσης οξείδωσης=> περισσότερα ελεύθερα ηλεκτρόνια στο αλκαλικό νερό Kangen® => μεγαλύτερη δυνατότητα εξουδετέρωσης των ελεύθερων ριζών στο σώμα).

Μετασχηματιστής vs SMPS

 • Μετασχηματιστής εναντίον μετασχηματιστή αντιστροφής τροφοδοσίας (SMPS)

Τα οικιακά φίλτρα νερού της Enagic, χρησιμοποιούν μετασχηματιστή τελευταίας τεχνολογίας που δεν υπερθερμένεται και έτσι επιτρέπεται μεγάλη παραγωγή νερού απο αυτά.

Υπάρχουν δύο βασικοί τύποι ρυθμιστών ενέργειας που χρησιμοποιείται σήμερα στη βιομηχανία ιονιστων νερού, μετασχηματιστή και μετασχηματιστής αντίστροφη τροφοδοσίας (SMPS- τροφοδοτική τεχνολογία Switch Mode Power Supply). Ο μετασχηματιστής είναι ο πιο σταθερός, αποτελεσματικός και μακροβιότερος τύπος ηλεκτρικού ρυθμιστή. Το μεγαλύτερο πρόβλημα των μετασχηματιστών είναι η υπερθέρμανση κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης σταθερής χρήσης.

Τα συστήματα SMPS έχουν σχεδιαστεί για να λύσουν το πρόβλημα υπερθέρμανσης στα οικιακά φίλτρα νερού, και αναγνωρίζονται ως οι πιο οικονομικές πηγές. Υποστηρίζουν τάσεις, σύμφωνα με τις ανάγκες της μηχανής χρησιμοποιώντας εναλλασσόμενο ρεύμα εις βάρος του συνεχούς. Ορισμένοι κατασκευαστές έχουν επιλέξει να χρησιμοποιούν αυτά τα συστήματα SMPS , ακόμη και αν δεν αντισταθμίζουν το μετασχηματιστή ηλεκτρικού ρεύματος, που σημαίνει ότι δεν θα έχουν σταθερή ισχύ, ανεξάρτητα από την πηγή μεταβολής των παραμέτρων του νερού.

Για παράδειγμα, αν παραχθούν συνεχόμενα 12 λίτρα νερού, τα τελευταία 4L δεν θα έχουν το ίδιο αρνητικό ORP όπως τα πρώτα 3L, επειδή το σύστημα SMPS δεν μπορεί να κρατήσει τη δύναμη στο ίδιο επίπεδο. Οι πρώτες 3 γενιές SMPS που χρησιμοποιούνταν από άλλους κατασκευαστές με ιονιστές νερού, είχαν μόνο ατέλειες και προβλήματα. Τα μοντέλα αυτά είχαν υπερθερμανθεί σε λιγότερο από μία ώρα. Υπήρχαν παραγωγοί οι οποίοι είχαν επιλέξει να συμπεριλάβουν διακόπτες στις συσκευές με μετασχηματιστή για να απενεργοποιούν την συσκευή όταν υπερθερμανθεί.

 • Τα οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII που παράγουν αλκαλικό νερό αλκαλικο νερο συσκευη

Οι μηχανικοί Enagic έχουν λύσει αυτό το πρόβλημα. Τα οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII που παράγουν αλκαλικό νερό  έχουν  σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με ακριβή διάρκεια. Οι ιονιστές νερού Leveluk JRII χρησιμοποιούν σύστημα τροφοδότησης SMPS τέταρτης γενιάς που χρησιμοποιείται στις τελευταίες 3D τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης. Τροφοδοτούνται από έναν μετασχηματιστή που δεν απαιτεί διακόπτες. Δεν υπερθερμαίνονται ακόμη και σε έντονη χρήση. Η γεννήτρια με απεριόριστο χρόνο χρήσης που ενσωματώνεται στα οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII που παράγουν αλκαλικό νερό, είναι σε θέση να αντέξει οικιακή χρήση. Μπορεί να λειτουργήσει όλη μέρα χωρίς υπερθέρμανση, ακόμη και σε πολύ χαμηλή ροή νερού. Αυτή η 4η γενιά SMPS έχει βελτιωθεί, παρέχοντας στους ιονιστές νερου Leveluk JRII ένα σαφές πλεονέκτημα στην λειτουργία του και στον ενεργειακό εφοδιασμό.

Ρυθμιστής πίεσης νερού – Παραγωγή καθαρού νερού Kangen ®

Ο ρυθμιστής πίεσης νερού στα οικιακά φίλτρα νερού, είναι πολύ σημαντικός καθώς ρυθμίζει την ταχύτητα ροής του νερού προκειμένου να υπάρξουν καλύτερα αποτελέσματα στην παραγωγή αλκαλικού νερού.

Ένας άλλος παράγοντας που επηρεάζει τον ιονισμό στα οικιακά φίλτρα νερού και προκύπτει το καθαρό νερό είναι το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το νερό να έρθει σε επαφή με τα πλακίδια ιονισμού. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό στα οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII που παράγουν αλκαλικό νερό από την ικανότητα ρύθμισης της ταχύτητας ροής του νερού για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Όσο περισσότερο το νερό εκτίθεται σε ηλεκτρική ενέργεια στον θάλαμο ηλεκτρόλυσης, τόσο περισσότερο αλλάζει, με αποτέλεσμα ένα OPR (δυναμικό οξειδοαναγωγής) με υψηλότερες τιμές, αντιοξειδωτικό πόσιμο νερό και ένα υψηλότερο ρΗ.

Για παράδειγμα, αν το νερό περνάει μέσα από τα οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII που παράγουν αλκαλικό νερό με μικρά πλακίδια με πολύ αργή ταχύτητα, δεν μπορείτε να πάρετε ένα pH μεγαλύτερο του νερού αν δεν υπάρχει γρήγορη ροή. Ως εκ τούτου, για να είναι εφικτή η σύγκριση δύο ιονιστών πρέπει να έχετε κατά νου ότι ανά μονάδα χρόνου, η ποσότητα του νερού που διέρχεται από τους δύο ιονιστές να είναι ίση. αλκαλικο νερο συσκευη

 • Οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII που παράγουν αλκαλικό νερό

Αλλά η πίεση του νερού ποικίλλει από τη μια περιοχή στην άλλη. Το φίλτρο νερού για το σπιτι Leveluk JRII, ρυθμίζει τον όγκο του νερού που περνά μέσα από τη συσκευή. Προσαρμόζεται στις τοπικές συνθήκες, ιδιαίτερα της πίεσης, λόγω της ικανότητας των μεγάλων πλακιδίων και της ποσότητας του ρεύματος που διέρχεται μέσω αυτού.

Ο ρυθμιστής πίεσης στα οικιακά φίλτρα νερού αντισταθμίζεται απαρχαιωμένα σε άλλους ιονιστές νερού στην αγορά που ενσωματώνουν ρυθμιστές ροής στο εξωτερικό και επηρεάζουν τόσο την παραγωγή νερού όσο και το σχεδιασμό. Ο ρυθμιστής πίεσης Enagic επιτρέπει στο νερό να παραμείνει μεγαλύτερο διάστημα σε επαφή με τα πλακίδια της μηχανής. Ένα απλό τεστ pH είναι ευπρόσδεκτο όταν γίνεται η εγκατάσταση του ιονιστή και περιοδικά, για αξιολόγηση της καλύτερης πίεσης της συσκευής σας.

Δείτε πώς να κάνετε το τεστ pH.

Όλες οι μονάδες της εταιρείας Enagic παράγουν περίπου 4,5 έως 7,5 λίτρα ιονισμένου νερού / λεπτό (ανάλογα με το είδος του νερού που εισέρχεται στο μηχάνημα). Αυτό δείχνει τη δύναμη του συστήματος παραγωγής νερού. Ακόμη και σε μια τόσο γρήγορη ροή (7 L / min.) τα οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII που παράγουν αλκαλικό νερό είναι σε θέση να παράγει τον καλύτερο και πιο σταθερό ORP στην βιομηχανία (ανάλογα με την ποιότητα του δίκτυο ύδρευσης). αλκαλικο νερο συσκευη

Φιλτράρισμα του πόσιμου νερού Kangen ®

Το φίλτρο που χρησιμοποιεί στα οικιακά φίλτρα νερού η εταιρεία Enagic  είναι ενεργού άνθρακα, εξαλείφει το χώριο, βακτήρια και ιούς, βελτιώονοντας κατά πολύ την ποιότητα του νερού που παράγεται.

Το φίλτρο ενεργού άνθρακα της εταιρείας Enagic θα φιλτράρει 6000-10.000L πριν αντικατασταθεί. Θα διαρκέσει μεταξύ 7-9 μηνών, ανάλογα με την ποσότητα και την ποιότητα του νερού που χρησιμοποιείται.  Το φίλτρο νερού υψηλής ισχύος σε τρία στάδια (θειώδες ασβέστιο, κοκκώδης ενεργός άνθρακας αντιβακτηριδιακό, μηχανικό φίλτρο), εξαλείφει τις προσμείξεις όπως ο μόλυβδος, το χλώριο (ποσοστό απομάκρυνσης-test JISS3201-80%), σκουριά, νιτρικά, νιτρώδη, στάσεις ιζημάτων και βακτήρια μεγαλύτερα από 0,2 μικρόν. Είναι εύκολο στην αλλαγή. Δεν περιέχει επικίνδυνα συστατικά για την υγεία και δεν χρησιμοποιεί υλικά από δισφαινόλες, χαλκό, υδράργυρο, κάδμιο και σίδηρο σύμφωνα με την οδηγία ΕΚ του περιορισμό των επικίνδυνων ουσιών (RoHS).

Οδηγίες που διευκολύνουν τη χρήση του ιονιστή

“Hot Water” ζεστό νερό και αυτόματο κλείδωμα – Ευφυείς αισθητήρες ανιχνεύουν υπερβολικές θερμοκρασίες στην πηγή παροχής νερού και σταματούν το ιονιστή για να τον προστατέψουν.
¨Increase Flow¨ υψηλή πίεση του νερού
¨Decrease Flow¨ χαμηλή πίεση
¨Replace Filter¨ αντικατάσταση του φίλτρου

Ρύθμιση του φίλτρου. Όταν ενεργοποιηθεί το κουμπί “Reset Switch” ενέργεια αναγκαία στη αντικατάσταση του φίλτρου – εμφανίζονται ταυτόχρονα στην οθόνη¨Reset Filter¨

“Refill Solution – ξαναγεμίστε τη δεξαμενή για την επιτάχυνση της ηλεκτρόλυσης που χρησιμοποιείται για την παραγωγή νερού που δεν προορίζεται για κατανάλωση (ισχυρά αλκαλικό νερό pH 11,5 και ισχυρά όξινο νερό pH 2,5). Η παραγωγή του νερού που δεν προορίζεται για κατανάλωση συνοδεύεται πάντα από έναν υψηλό ήχο και ένα κόκκινο φωτάκι που αναβοσβήνει και προειδοποιεί ότι το νερό που παράγεται δεν είναι πόσιμο.

¨Notice Cleaning¨ Προειδοποιεί ότι ο ιονιστής εξακολουθεί να αυτό-καθαρίζεται χωρίς την δική σας παρέμβαση
¨Clean¨ – Εκτελεί αυτόματο καθαρισμό

Τα οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII που παράγουν αλκαλικό νερό έχουν δυνατότητα απομνημόνευσης και αποθήκευσης ρυθμίσεων ακόμη και μετά το κλείσιμο του, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε μία φορά το επιθυμητό επίπεδο, χωρίς την ανάγκη επανάληψης. αλκαλικο νερο συσκευη

αλκαλικο νερο συσκευη

Όνομα / Μοντέλο σειρά Leveluk JRII / TYH-201
Σύνδεση στη πηγή παροχής νερού Σύνδεση στη βρύση
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 220V AC, 50/60 Hz(Γειωμένο)
Κατανάλωση ενέργειας περ. 230W (στη μέγιστη λειτουργία κατανάλωσης)
Σύστημα Συνεχώς παράγει ιονισμένο νερό (παρέχεται με αισθητήρα ροής νερού)
Ρυθμός παραγωγής (L / min) Kangen Νερό: 3.0-5,0
Όξινο νερό 1,2 – 1,9
Ισχυρά όξινο νερό: 0,63έως 0,7
Τα στάδια επιλογής νερού Νερό Kangen / 3 επίπεδα (ρΗ 8,5 έως 9,5)
Επιτραπέζιο νερό (pH 7)
Όξινο νερό (ρΗ 5,5 έως 6,5)
Ισχυρά όξινο νερό (ρΗ 2.4 έως 2.7)
Ισχυρά αλκαλικό νερό (pH 11,5)
Δυναμικότητα της ηλεκτρόλυσης (συνεχής χρήση) περ. 30 λεπτά σε κανονική θερμοκρασία δωματίου
Ο τρόπος Καθαρισμού των κυττάρων Πατενταρισμένο αυτό-καθαριζόμενο σύστημα (περιοδικά ελέγχεται από μικροϋπολογιστή)
Η πίεση και η ποιότητα του νερού Δυναμικό εύρος: 100-450 ΚΡΑ
Λύση για τη βελτίωση της ηλεκτρόλυσης – μόνο για νερά ισχυρά όξινα / αλκαλικά (όχι για κατανάλωση) 400 ml. αλατούχου υγρού παράγει περίπου 15 λίτρα νερού ισχυρά όξινου / αλκαλικού
Σύστημα ανατροφοδότησης και απόδοσης αυτο-καθαρισμού Ηχητικές Ενδείξεις  και  LCD
Προστασία. Ασφαλές επίπεδο Περιοριστική προστασία του ρεύματος, ρυθμιστής τάσης, ρυθμιστής πίεσης (συναγερμός χαμηλής πίεσης) και θερμική προστασία (συναγερμός ζεστού νερού)
Το υλικό του ηλεκτροδίου Πλατίνα και καθαρό τιτάνιο (ΟΧΙ συνθετικά!). Τιτάνιο ιατρικής ποιότητας πιστοποιημένο από το Υπουργείο Υγείας της Ιαπωνίας. Πλήρης επιμετάλλωση και επίστρωση με πλατίνα.
Πλακίδια ηλεκτροδίου 3 πλακίδια
Το μέγεθος των πλακιδίων (135mm Χ 75 χιλιοστά)
Έχει εγκριθεί ως ιατρική συσκευή από το Ιαπωνικό Υπουργείο Εργασίας .21600BZZ00376000. Η μονάδα παραγωγής είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001 και ISO 14001.Οι ιονιστές Enagic ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ πλακίδια τύπου MASH (φίλτρο). Αυτά τείνουν να λυγίσουν και υπάρχει κίνδυνος το τιτάνιο να έρθει σε επαφή με το νερό, δημιουργώντας προβλήματα υγείας.
Μεικτό βάρος (wet) 6.3 kg
Διαστάσεις του προϊόντος 338 χιλιοστά (ύψος) X264mm (πλάτος) x171mm (βάθος)
ORP – 400 mv (ανάλογα με την ποιότητα του νερού από το δίκτυο)
pH 2,5-11,5
Το περιβάλλον φιλτραρίσματος Αντιβακτηριδιακός ενεργός άνθρακας και θειούχο ασβέστιο. Εξοπλισμένο με δείκτη ζωής του φίλτρου – εμφανίζεται στην οθόνη LCD: “Αντικατάσταση του φίλτρου” δηλαδή Replace filter
Η εξάλειψη υπολειμματικού χλωρίου Συνολική ροή του νερού: 7000 λίτρα
Ρυθμός αποβολής / Test JISS3201: 80%
Η εξάλειψη του χλωρίου αρχικά 95% ή υψηλότερη
Προαιρετικά ανταλλακτικά Φίλτρο νερού MW-7000HGGlycerol-phosphate Acidic Calcium:
Φυσιολογικός ορός επιτάχυνσης ηλεκτρόλυσης
Σκόνη καθαρισμού πλακιδίων E-Cleaner
Εγγύηση 3 χρόνια πλήρης εγγύηση
Δυνατότητα μηνιαίων δόσεων 3, 6, 10, 16

ΤΙΜΗ 1680,00 Ευρώ χωρίς ΦΠΑ

ΤΙΜΗ 1999,20 Ευρώ με ΦΠΑ

Αν και η καλύτερη ποιότητα ζωής που θα σας προσφέρουν οι ευεργετικές ιδιότητες του νερού Kangen® είναι ανεκτίμητη, η εταιρεία Enagic είναι κοντά σας και φροντίζει για την καλύτερη δυνατή τιμή χωρίς να μειώνει την ποιότητά της, αλλά και σας διευκολύνει στην διαδικασία αγοράς του ιονιστή της επιλογής σας:

Αγορά σαν φυσικό πρόσωπο σε δόσεις:

3 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 529,20 €
ΔΟΣΗ: 500,0 €

6 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 559,20 €
ΔΟΣΗ: 250,0 €

10 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 599,20 €
ΔΟΣΗ: 150,0 €

Αγορά σαν νομικό πρόσωπο σε δόσεις:

3 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 210,0 €
ΔΟΣΗ: 500,0 €

6 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 240,0 €
ΔΟΣΗ: 250,0 €

10 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 280,0 €
ΔΟΣΗ: 150,0 €

H Enagic διατηρεί σταθερή τιμή σε όλον τον κόσμο!

 

Συγκρίνετε τις συσκευές που παράγουν νερό Kangen ®

LeveLuk R
LeveLuk JRII
LeveLuk SD-501
LeveLuk SD-501 PT
LeveLuk Kangen ® 8
Φίλτρο βρύσης Leveluk R
Oικιακά φίλτρα νερού – Leveluk JRII
Φίλτρα νερού άνω πάγκου – Leveluk Sd 501
Oικιακά φίλτρα νερού – Leveluk JRII
Φίλτρα νερού βρύσης Leveluk K8
Τα πλακίδια ηλεκτρόλυσης
3
3
7
7
8
Μέγεθος Πλακιδίων Ηλεκτρόλυσης
135mm x 75mm
135mm x 75mm
135mm x 75mm
135mm x 75mm
135mm x 75mm
Εγγύηση
3 χρόνια
3 χρόνια
5 χρόνια
5 χρόνια
5 χρόνια
Design
4 Design Stars
4 Design Stars
4 Design Stars
5 Design Stars
5 Design Stars
Κατανάλωση ενέργειας
120W
120W
230W
230W
230W
6.0 – 9.5
2.5 – 11.5
2.5 – 11.5
2.5 – 11.5
2.5 – 11.5

Kangen Νερό ®
(Αλκαλικό νερό)
(pH: 8.5, 9.0, 9.5)

YES
YES
YES
YES
YES

Επιτραπέζιο νερό
(pH: 7.0)

YES
YES
YES
YES
YES

Ελαφρώς όξινο νερό
(Beauty Water)
(pH: 4.0 – 6.0)

YES
YES
YES
YES
YES

Ισχυρά όξινο νερό
(Απολυμαντικό νερό)
(pH: 2.5)

YES
YES
YES
YES

Ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen
(Απορρυπαντικό νερό)
(pH: 11.0)

YES
YES
YES
YES
-450 mV
-450 mV
-800 mV
-800 mV
-800 mV
Βάρος
6.20 kg
5.81 kg
6.30 kg
6.30 kg
6.30 kg
Διαστάσεις
250×135 mm
inalt: 308 mm
264×171 mm
inalt: 338 mm
264×171 mm
inalt: 338 mm
264×171 mm
inalt: 338 mm
264×171 mm
inalt: 338 mm
Εξάλειψη χλωρίου
YES
YES
YES
YES
YES
Εξάλειψη νιτρωδών και νιτρικών
YES
YES
YES
YES
YES
LCD οθόνη (touch-screen)
YES
Οδηγίες Καθαρισμού που αναγράφονται στην οθόνη
YES
Συνιστάται για:
Singles, Ζευγάρια 2 ατόμων
Singles, Ζευγάρια 2 ατόμων
Οικογένειες με περισσότερα από 2 άτομα
Οικογένειες με περισσότερα από 2 άτομα με μια κομψή κουζίνα
Οικογένειες με περισσότερα από 2 άτομα με μια πιο κομψή κουζίνα
Τιμή
1.180 euro + ΦΠΑ
1.680 euro + ΦΠΑ
2.780 euro + ΦΠΑ
3.000 euro + ΦΠΑ
3.660 euro + ΦΠΑ
Δυνατότητα μηνιαίων δόσεων
3, 6, 10 μήνες
3, 6, 10 μήνες
3, 6, 10, 16 μήνες
3, 6, 10, 16 μήνες
3, 6, 10, 16, 24 μήνες
Best Seller
New

Οδηγίες ασφαλείας ιονιστών νερού Kangen

Σε περίπτωση δυσλειτουργίας της συσκευής δεν κάνετε μόνοι σας την επισκευή. Επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπό μας.

Μέτρα ασφάλειας που σχετίζονται με την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας του ιονιστή νερού Kangen  αλκαλικο νερο συσκευη

 1. Μη βυθίζετε τον ιονιστή στο νερό. Αν συμβεί ένα ατυχές γεγονός π.χ πλημμύρα και ο ιονιστής νερού Kangen βυθίστεί στο νερό, αποσυνδέστε τη συσκευή πριν από την αφαίρεση του. Η μη τήρηση αυτής της σύστασης μπορεί να οδηγήσει σε ηλεκτροπληξία.
 2. Ποτέ μην προσπαθήσετε να επιδιορθώσετε τον ιονιστή μόνοι σας. Επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπό σας. Διαφορετικά, αν προσπαθήσετε μόνοι σας να τον επισκευάσετε θα διακοπεί η εγγύηση.
 3. Μην χρησιμοποιείτε τα οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII σε άλλη τάση από αυτήν που αναφέρεται (AC 110 V για τις ΗΠΑ, 220 V για τη Ελλάδα).
 4. Μην αγγίζετε το καλώδιο του ρεύματος ή τη πρίζα με βρεγμένα χέρια. Μπορεί να προκληθεί ηλεκτροπληξία . Μην αφήνετε το καλώδιο να κρέμεται.
 5. Το καλώδιο πρέπει να είναι συνδεδεμένο σωστά στη πρίζα, διαφορετικά μπορεί να προκληθεί ηλεκτροπληξία ή πυρκαγιά. Ο ιονιστής πάντα να είναι συνδεδεμένος σε γειωμένη πρίζα. Εάν χρησιμοποιείτε σύνδεση μέσω καλωδίου, να είστε βέβαιος ότι είναι σε καλή κατάσταση, με γειωμένη υποδοχή, επαρκή για τον ιονιστή.
 6. Μην πλένετε τον ψύκτη νερού Kangen εμβαπτίζοντας τον στο νερό ή να ρίχνετε νερό στο κύριο σώμα. Πάντα να τον αποσυνδέετε όταν καθαρίζετε το σκελετό του. αλκαλικο νερο συσκευη

Μέτρα ασφαλείας κατά την εγκατάσταση του ιονιστή νερού Kangen

 1. Μην εκτείθετε τον ιονιστή Kangen σε χαμηλή θερμοκρασία κάτω από τους 0 βαθμούς.
 2. Μετά από την αγορά του ιονιστή νερού, πριν την κατανάλωση νερού, πατήστε το κουμπί RESET SWITCH (δείτε το βίντεο-Tools). Αυτό το κουμπί είναι υπεύθυνο για την καταμέτρηση των λίτρων του νερού και την ειδοποίηση του χρόνου αλλαγής του φίλτρου που εμφανίζεται στην οθόνη „Replace filter δηλαδή “Αντικατάσταση φίλτρου”.
 3. Στη πρώτη χρήση αφήστε το νερό να τρέξει για 10 λεπτά. Μπορείτε πάντα να φροντίζετε ώστε το νερό να είναι κρύο, να μην μπει ζεστό νερό στον ιονιστή.
 4. Προστατέψτε τον ιονιστή νερού Kangen από το άμεσο ηλιακό φως.
 5. Ποτέ μην τοποθετείτε βαριά αντικείμενα πάνω στον ιονιστή νερού Kangen. Μην τοποθετείτε τον ιονιστή σας σε ασταθείς ή μαλακές επιφάνειες. Εγκαταστήστε το σε μια επίπεδη, σκληρή και σταθερή επιφάνεια κοντά στην πηγή του νερού. αλκαλικο νερο συσκευη

Μέτρα ασφαλείας κατά τη χρήση του ιονιστή νερού Kangen

 1. Πάντα να αποσυνδέετε τον ιονιστή-ψύκτη νερού κατά τον καθαρισμό.
 2. Μην τροφοδοτείτε τον ιονιστή με ζεστό νερό !!! Υπάρχει ένα προειδοποιητικό φως, HOT WATER( ζεστό νερό), το οποίο σας προειδοποιεί πριν το νερό μπει για ιονισμό. Η θερμοκρασία του νερού ελέγχεται ως εξής: τοποθετείτε το διακόπτη στη θέση „tap”=(“βρύση”), ελέγξτε αν το νερό είναι κρύο και μετά τοποθετήστε τον διακόπτησε θέση “Ion”.
 3. Μην κλείσετε, δέσετε, πιέσετε ή εμποδίσετε τις θύρες ή τα λάστιχα εξόδου.
 4. Χρησμοποιήσετε μόνο πόσιμο νερό από τη βρύση. Μην συνδέσετε τον ιονιστή στο ιαματικό νερό, νερό με πολλές ακαθαρσίες, ιζήματα ή υψηλό επίπεδο σκληρότητας. Οι περισσότερες πηγές νερού είναι ιδανικές για τον ιονιστή νερού Kangen.
 5. Να σημειωθεί ότι σε όλα τα στάδια της λειτουργίας, μέσα από το λευκό λάστιχο του ιονιστή νερού ρέει αλκαλικό νερό Kangen υπερ-αλκαλικό και όξινο (νερό Βeauty) και μέσα από το εύκαμπτο γκρι λάστιχο ρέει το απόβλητο νερό το οποίο δεν είναι πόσιμο. Πάνω στο λάστιχο του απόβλητου νερού αναγράφεται από το εργοστάσιο “acidic water” «όξινο νερό» για να εντοπιστεί εύκολα.
 6. Ό ιονιστής νερού θα ηχήσει συνεχώς σε καθ’ όλη την διάρκειας παραγωγής όξινου νερού Kangen, υπερ-όξινου και υπερ-αλκαλικού, για να προειδοποιήσει ότι τα νερά αυτά δεν είναι πόσιμα.

Προφυλάξεις για τη χρήση του ιονισμένου αλκαλικού νερού Kangen- αποφεύγοντας τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της κατανάλωσης – οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII που παράγουν αλκαλικό νερό

 1. Αν δεν έχετε πιεί ποτέ ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen, σε πρώτη φάση μην χρησιμοποιείτε νερό με ρΗ μεγαλύτερο από 8,5. Αφήστε το σώμα σας να προσαρμοστεί αργά 7 με 14 ημέρες, μετά αυξήστε το επίπεδο του pH. Αυξήστε σταδιακά τόσο το pH όσο και την ποσότητα του νερού, με βάση το ποσό κατά το οποίο έχετε συνηθίσει στο παρελθόν, φτάνοντας σταδιακά στην συνιστώμενη ποσότητα νερού των 30 ml / kg.
 2. Μην πάρετε τις φαρμακευτικές αγωγές σας με ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen, πάρετε τα φάρμακα μόνο με φιλτραρισμένο νερό (με pH 7). Αυτό το νερό φιλτράρεται μέσω ενός προηγμένου τρόπου διήθησης απομακρύνοντας τα υπολείμματα χλωρίου, βαρέων μετάλλων, κοπράνων, στρεπτόκοκκων, κολοβακτηριδίων, E.-coli, το οποίο συνιστάται για πόσιμο νερό.
 3. Μην πίνετε ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen εάν έχετε έλλειψη χλωριούχου νατρίου. Η έλλειψη χλωριούχου νατρίου συνδέετε με ασθένειες όπως απώλεια μαλλιού και δοντιών.
 4. Η συσκευή ιονισμού του νερού δεν έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται από άτομα με μειωμένη νοητική, αισθητηριακή και σωματική ικανότητα ή στερούνται γνώσεων, εκτός εάν έχουν λάβει οδηγίες για το πώς να χρησιμοποιούν τη συσκευή ή εποπτεύονται από ένα άτομο υπεύθυνο για την ασφάλειά τους.

Τα μέτρα ασφαλείας για το βάμμα ηλιοτροπίου (διάλυμα μέτρησης pH)

 1. Μην εκθέτετε το βάμμα ηλιοτροπίου σε υπερβολική θερμότητα, φωτιά και φλόγες καθώς είναι φλεγμονώδες.
 2. Μην πίνετε το βάμμα ηλιοτροπίου, μην το βάλετε στο σώμα ή στα μάτια. Σε περίπτωση κατάποσης, προκαλείται εμετός και καλέστε αμέσως το γιατρό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ή το σώμα πλύνετε αμέσως.
 3. Φυλάσετε καλά σφραγισμένο και μακριά από παιδιά.

Μερικές Συμβουλές – οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII που παράγουν αλκαλικό νερό

 1. Για φύλαξη του αλκαλικού νερού Kangen είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε γυάλινα ή κεραμικά δοχεία σε ένα δροσερό δωμάτιο, μακριά από το φως.
 2. Πάντα να πίνετε φρέσκο νερό από τον ιονιστή. Γνωρίζοντας ότι η ηλεκτρόλυση του νερού είναι μια αντίθετη διαδικασία, η αλκαλικότητα και τα αντιοξειδωτικά πλεονάσματα εξαφανίζονται εντός 3 ημερών από τη συλλογή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το νερό δεν πωλείται στα καταστήματα. Μόνο ο ιονιστής που παράγει νερό Kangen διατίθενται στην αγορά.
 3. Μη κρατάτε ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen σε δοχεία από χάλυβα, χαλκό ή αλουμίνιο.
 4. Κρατήστε το κουτί και τον υποστηρικτή από πολυστυρένιο που ήταν τυλιγμένο ο ιονιστής.
 5. Μην χρησιμοποιείτε κατά την είσοδο / εξόδο από/ προς τον ιονιστή ένα σύστημα σκλήρυνσης που βασίζεται στην ανταλλαγή ιόντων νατρίου ή αντίστροφης όσμωσης.
 6. Ο ιονιστής νερού Kangen δεν έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για οικιακή χρήση. Σε περίπτωση χρήσης σε περιβάλλον εργασίας πρέπει να συμμορφώνονται με τις οδηγίες χρήσης. Ο ιονιστής νερού Kangen μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους εργαζομένους ενός εστιατόριου, καταστήματα, γραφεία, ιατρεία, από τους πελάτες και τους εργαζόμενους σε ξενοδοχεία, μοτέλ και άλλους χώρους. αλκαλικο νερο συσκευη

Μπορείτε να μάθετε λεπτομερέστατα για τα υπόλοιπα φίλτρα νερού της Enagic, που παράγουν αλκαλικό νερό Kangen water. Eίναι το ίδιο αξιόλογες όλες και πρεσβεύουν το νερό και υγεία. Μιλάμε για το φίλτρο βρύσης Leveluk R, τα φίλτρα νερού άνω παγκου Leveluk SD 501 και o ιονιστής νερού Leveluk SD 501 Platinum και τα φίλτρα νερού βρύσης Leveluk K8. Eίναι εγκεκριμένα ως ιατρικά μηχανήματα από το Υπουργείο υγείας της Ιαπωνίας και  στα χρησιμοποιούνται στα νοσοκομεία της χώρας. Οι πιστοποιήσεις ISO και nsf στα φίλτρα νερού είναι πολλές και έχουν λάβει έγκριση από 6500 Ιάπωνες γιάτρους. Με άλλα λόγια, η ποιότητα τους έχει επιβεβαιωθεί από πάρα πολύ σημαντικούς θεσμούς με παγκόσμιο κύρος, οπότε μπορείτε να είστε απολύτως σίγουροι για την ποιότητα και ασφάλεια του νερού Kangen.

Φιλτρα νερου ανω παγκου LeveLuk SD501
Leveluk Sd501   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon LeveLuk SD501 Platinum
Sd501 Platinum   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
LeveLuk K8
Leveluk K8   Φίλτρα νερού   Ιονιστής νερού
icon LeveLuk JR II
Leveluk JRII
Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon LeveLuk R
Leveluk R   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon Anespa
Anespa Φίλτρο ντουζ