Συσκευή για αλκαλικό νερό – Leveluk R

NAVIGATION: Home | Συσκευές για αλκαλικό νερό | Συσκευή για αλκαλικό νερό – Leveluk R
Συσκευή για αλκαλικό νερό – Leveluk R 2017-09-12T18:58:13+00:00

Συσκευή για αλκαλικό νερό  

συσκευη για αλκαλικο νερο

Συσκευη για αλκαλικο νερο LeveLuk R

συσκευη για αλκαλικο νερο

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ

3 χρόνια ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΓΓΥΗΣΗ

Αυτή η συσκευη για αλκαλικο νερο είναι μινιατούρα, συμπαγής, πρακτική, πάντα βολική στο σπίτι ή όταν ταξιδεύετε,η συσκευή για αλκαλικό νερό Leveluk-R είναι μια εξαιρετικά εργονομική συσκευή. Οι Ιάπωνες έχουν δείξει ότι η υψηλή τεχνολογία δεν εξαρτάται από το μέγεθος. Κάτω από την λεπτή εξωτερική εμφάνιση του ιονιστή βρίσκονται όλα τα πρότυπα Leveluk. Είναι μοντέρνα, εύκολη στην εγκατάσταση, στη χρήση και κομψή στην κουζίνα. Είναι μια μικρή συσκευή για αλκαλικό νερό της σειράς Leveluk που δεν πρέπει να λείπει από το σπίτι σας.

Αγορά & Τρόποι πληρωμύς

Μέθοδος πληρωμής όλου του ποσού σε μετρητά:

Τιμή χωρίς ΦΠΑ: 1180,00 Ευρώ

Μόνο ΦΠΑ ( 19% ): 224,20 Ευρώ

Τελική τιμή με ΦΠΑ: 1404,20 Ευρώ

Μέθοδος πληρωμής σε δόσεις: 3, 6 ή 10

Τόκοι ανά δόση (10€ ανά μήνα): 30 €, 60 €, 100 €

Προκαταβολή: 445 €, 475 €, 515 €

Υπολοιπόμενο ποσό: 990 €

Ποσό ανά μήνα: 330 €, 165 €, 99 €

Εξοικονομεί χώρο, μπορεί να βρει τη θέση του παντού και δεν εμποδίζει την πρόσβαση σε ντουλάπια ή νεροχύτη. Ενσωματώνεται εύκολα στο γραφείο, σε επιχειρήσεις ή στα ιατρεία. Είναι έτοιμο να σας συνοδεύσει όπου κι αν ταξιδεύετε, με τα ειδικά του χαρακτηριστικά προσαρμοστικότητας σε κάθε τρόπο ζωής και οικογένειας.. Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, το basic φίλτρο νερού Leveluk-R θα είναι μαζί σας γιατί μετακινείται εύκολα. συσκευη για αλκαλικο νερο

Ένας σχεδιασμός τελευταίας τεχνολογίας συνδυάζει την ανάγκη της κατανάλωσης με την ευχαρίστηση του πόσιμου νερού.

Συγκεκριμένα, η συσκευη για αλκαλικο νερο Leveluk-R είναι η φθηνότερη λύση για ιονιστή νερού Kangen. Προορίζεται για οικογένειες με χαμηλότερο οικονομικό προφίλ, που θέλουν να απολαύσουν τα οφέλη του νερού Kangen ®. Μπορείτε να ξεκινήσετε με την αγορά ενός Leveluk-JRII και να συνεχίσετε με το μοντέλο SD-501 αργότερα. Το δεύτερο είναι εξίσου εύκολο στη μεταφορά, έχει ίδιο σύστημα φιλτραρίσματος, ίδιες τεχνικές προδιαγραφές και εγγύηση όπως το Leveluk JRII, με τη διαφορά ότι ο φορητός ιονισής νερού Leveluk-R δεν προσφέρει ύπερ-αλκαλικό νερό (pH 11,5) και ύπερ- όξινο νερό (pH 2,5) .

 Εύκολος στην χρήση συσκευη για αλκαλικο νερο

Η συσκευή για αλκαλικό νερό είναι πολύ εύκολη στη χρήση, τοποθετείται πάνω από τον νεροχύτη στο πάγκο της κουζίνας. Ανοιγοκλείνει με το άνοιγμα ενός κουμπιού και επιλέγετε το επιθυμητό είδος νερού. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι κανένα λίτρο νερό που εισέρχεται για φιλτράρισμα και ιονισμό στον φορητό ιονιστή νερού LeveLuk R δεν χάνεται, αφού η συσκευη για αλκαλικο νερο έχει δύο λάστιχα εξόδου νερού. Το pΗ μετράται σε μια κλίμακα από 1-14. Όταν αντλείται το νερό μέσω του εύκαμπτου υψηλότερου μεταλλικού λάστιχου, θα ρέει το επιλεγμένο είδος νερού. Ταυτόχρονα στο γκρι χαμηλότερο λάστιχο, ρέει διαφορετικό έως και 14. Έτσι, αν μέσα από το εύκαμπτο μεταλλικό λάστιχο, ρέει αλκαλικό νερό με ένα pΗ 8.5, μέσω του γκρι λάστιχου (με την ένδειξη “όξινο νερό») ρέει νερό Kangen ® με pΗ 5.5 (ως αποτέλεσμα της διαφοράς από 14 – 8,5 = 5, 5). Εάν από το υψηλότερο εύκαμπτο μεταλλικό λάστιχο ρέει νερό Kangen ® με pH 9,0, από το γκρι θα ρέει νερό Kangen pH 5. κ.λπ.

Ο ηλεκτρολυτικός θάλαμος είναι εξοπλισμένος με τρία ηλεκτρόδια, ομαδοποιημένα συμπαγώς.

Ο εξοπλισμός αυτός παράγει μια σημαντική ποσότητα αλκαλικού νερού, που μπορεί να φτάσει τις τιμές της ORP του -400 mV (το πρότυπο τιμών είναι με βάση την τιμή αναφοράς μηδέν και ποικίλλει ανάλογα με την ποιότητα του νερού από το δίκτυο ύδρευσης). Το αλκαλικό νερό Kangen περιέχει μεγάλη ποσότητα ιόντων υδροξυλίου (ΟΗ-) (όπως ιόντα ασβεστίου) που παράγονται με ηλεκτρόλυση. Αυτό εξαρτάται από το επιλεγμένο είδος αλκαλικού νερού Kangen και του υπάρχοντος νερού της βρύσης.

Σύνθεση των ηλεκτροδίων

Μια από τις πιο σημαντικές πτυχές που πρέπει να γνωρίζουμε για τα basic φίλτρα νερού είναι τα ηλεκτρόδια τιτανίου της εταιρείας Enagic .
Τα ηλεκτρόδια των ιονιστών κατασκευάζονται από ένα υλικό ιατρικού βαθμού που δεν αποσυντίθεται στο νερό κατά τη διαδικασία της ηλεκτρόλυσης.
Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι τιτανίου με διαφορετικούς βαθμούς καθαρότητας .
Όλα τα μέταλλα έχουν ακαθαρσίες στη δομή τους, ανιχνεύσιμες σε πιο καθαρά μέταλλα, που επηρεάζουν τις φυσικές ιδιότητες του μετάλλου. Κατά την διάρκεια της διέλευσης του ρεύματος μέσω των ηλεκτροδίων του νερού, η διαδικασία της ηλεκτρόλυσης τείνει να σπάσει την κάθοδο (θετικό ηλεκτρόδιο, μέσω του οποίου ρέει ρεύμα).

Μόνο με τη χρήση ειδικού τιτανίου ιατρικού βαθμού αποφεύγεται η αποσύνθεση.

Η χρηση του τιτανιου στην συσκευη για αλκαλικο νερο Leveluk R

Το τιτάνιο είναι αδύναμος αγωγός, γι’ αυτό είναι επικαλυμμένο με πλατίνα που είναι ένα αδρανές μέταλλο με υψηλή αγωγιμότητα και ικανότητα και είναι πιο ακριβό από τον χρυσό. Το τιτάνιο που δεν είναι ιατρικής χρήσης αφήνει στο νερό μεταλλικά σωματίδια και δεν είναι βιο-συμβατό. Επειδή είναι πιο ακριβό από το χρυσό, πολύ λίγες εταιρείες μπορούν να τον αγοράζουν.
Για να αποφευχθεί η βιο-συσσώρευση βαρέων μετάλλων, πρέπει τα πλακίδια ηλεκτροδίων να είναι από τιτάνιο ιατρικού βαθμού, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης του νερού με βαρέα μέταλλα. Η εταιρεία Enagic χρησιμοποιεί το πιο ανθεκτικό καθαρό τιτάνιο έχοντας μια καλή πλαστικότητα και αντοχή στη διάβρωση. Αυτά τα πλακίδια έχουν εξ ολοκλήρου επικάλυψη πλατίνας. Η έρευνα έχει δείξει ότι τα στερεά και ομαλά πλακίδια (σε αντίθεση με τα τύπου “mesh” – φίλτρο / πλέγμα / διάτρητο) είναι πιο σταθερά με την πάροδο του χρόνου. Τρία αντίχτοιχα πλακίδια διατίθενται στο basic φίλτρο νερού R Leveluk, που είναι τα μεγαλύτερα σαν μέγεθος από αυτά που χρησιμοποιούνται στην διαδικασία ιονισμού του νερού. συσκευη για αλκαλικο νερο
Τα πλακίδια ηλεκτρόλυσης είναι πολύ σημαντικά, γιατί συνθέτουν τον “εγκέφαλο” του ιονιστή. Όταν το νερό περνά πάνω από αυτά τα πλακίδια, διαχωρίζεται σε δύο ρεύματα, ένα όξινο και ένα αλκαλικό. Όσο η επιφάνεια των πλακιδίων και το ρεύμα που εφαρμόζεται σε αυτές είναι μεγαλύτερα, τόσο πιο καλός είναι ο διαχωρισμός των μετάλλων του νερού και ως εκ τούτου η ποιότητα του ιονισμένου νερού.
Ορισμένα μέταλλα είναι καλύτεροι αγωγοί του ηλεκτρισμού από άλλα, και μερικά εκτελούν καλύτερα την ηλεκτρόλυση του νερού. Πολλοί κατασκευαστές ιονιστών νερού χρησιμοποιούν ανοξείδωτο χάλυβα που είναι λιγότερο ακριβό, ενώ οι πιο αξιόπιστες εταιρείες χρησιμοποιούν τιτάνιο και πλατίνα.
Χρησιμοποιείται τιτάνιο επειδή είναι ένα πολύ πυκνό μέταλλο, ανθεκτικό στη διάβρωση, τραχύ και είναι ένας άριστος αγωγός του ηλεκτρισμού. Το τιτάνιο έχει τη δυνατότητα να αλλάξει εύκολα την πολικότητα του, που έχει μεγάλη σημασία στη διαδικασία της ιονισμού. Η Εταιρεία Enagic χρησιμοποιεί τιτάνιο ιατρικής χρήσης, όπως αυτό των τεχνητών αρθρώσεων. Άλλες εταιρείες χρησιμοποιούν τιτάνιο 4ου βαθμού, που δεν είναι ασφαλές.
Η πλατίνα είναι επίσης ένας άριστος αγωγός του ηλεκτρισμού και εφαρμόζεται σε όλα τα μηχανήματα της εταιρείας Enagic, επομένως και στην επιφάνεια πλακιδίων του basic φίλτρου νερού Leveluk R για την αποφυγή διαρροής τιτανίου στο νερό κατά την ηλεκτρόλυση. Η πλατίνα είναι καθολικά αποδεκτή ως το καλύτερο υλικό για την ηλεκτρόλυση του νερού, διότι είναι χημικά αδρανής. Ωστόσο, το τιτάνιο έχει υψηλό κόστος (2008 = $ / 30g), είναι ένα μέταλλο πυκνό, ανθεκτικό, αλλά δεν πρέπει να εκτίθεται σε άμεση ηλεκτρόλυση του νερού.

Επιμεταλλωμένα και επικαλυμμένα πλήρως.

 Η επιμετάλλωση είναι η διαδικασία με την οποία τα πλακίδια ηλεκτροδίου από τιτάνιο είναι βυθισμένα σε υγρή πλατίνα. Για την αντοχή και την ομοιομορφία του στρώματος πλατίνας εφαρμόζεται υπό πίεση σε πολλά επίπεδα, με αποτέλεσμα μια τέλεια ομοιομορφία των πλακιδίων ηλεκτρόλυσης. Η διαδικασία επικάλυψης έχει προωθημένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που επηρεάζουν την συνολική λειτουργία του ιονιστή λόγω:
• ανώτερης συνοχής της πλατίνας
• αγωγιμότητας
• αύξησης της επιφάνειας του ηλεκτροδίου
Γνωστά είναι τα προβλήματα που θέτει η μακροχρόνια χρήση των διάτρητων πλακιδίων τύπου “φίλτρο”. Υπάρχουν κατασκευαστές που χρησιμοποιούν διάτρητα πλακίδια για την αύξηση της επιφάνειας Για ένα άτομο που δεν είναι εξοικειωμένο με ιονιστές νερού, τα πλακίδια τύπου “mesh” (φίλτρο / πλέγμα) μπορεί να φαίνονται σαν μια καλή λύση, γιατί δημιουργούν προϋποθέσεις παραγωγής μεγαλύτερης ποσότητας νερού που έρχεται σε επαφή με τα πλακίδια. Το πρόβλημα είναι ότι το μέταλλο διαστέλλεται και συστέλλεται, ενώ θερμαίνεται και ψύχεται. Λόγω της επέκτασης και συστολής που προκαλείται από την θερμότητα κατά τη διάρκεια της ηλεκτρόλυσης, αυτά τείνουν να λυγίσουν. Οι ρωγμές εκθέτουν το τιτάνιο στο νερό και υπάρχει κίνδυνος αυτό να έλθει σε επαφή με το τιτάνιο. Επομένως με την κατανάλωση αυτού του νερού μπορεί να προκύψουν πιθανά προβλήματα υγείας.
Αυτό επίσης, θα οδηγήσει σε πιο συχνή ανάγκη για αντικατάσταση και επισκευή του ιονιστή. Τα πλακίδια τύπου πλέγμα ή φίλτρου ευνοούν επίσης, τις αποθήκες ασβεστόλιθου και επομένως απαιτούν πιο συχνό καθάρισμα. Αν ένας κατασκευαστής τέτοιου είδους πλακιδίων αναφέρει ότι ο ιονιστής καθαρίζεται μια φορά κάθε 20 δευτερόλεπτα, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα καλή επίδοση, αλλά πλακίδια και μεμβράνες ανταλλαγής ιόντων χαμηλής ποιότητας, που ευνοούν την απόθεση. Για να λυθεί το μειονέκτημα της αλλαγής πολικότητας των ηλεκτροδίων κάθε 20 δευτερόλεπτα, μερικοί ιονιστές έχουν ένα σύστημα καθαρισμού αναστρέψιμο μέσα τον οποίο ο ιονιστής καθαρίζεται και ταυτόχρονα εκτελεί τον ιονισμό.
Τα πλακίδια τύπου “mesh” (φίλτρο / δείχτη) είναι ένας τρόπος μέσα από τον οποίο ο κατασκευαστής των ιονιστών νερού κάνει οικονομία στην παραγωγική διαδικασία, χωρίς καμία σχέση με την αύξηση της ποιότητας του παραγόμενου νερού. Τα πλακίδια είναι ο “κινητήρας” αυτής της συσκευής.

Το μέγεθος των πλακιδίων και η έκταση της επιφάνειας των ιονιστών νερού Leveluk. συσκευη για αλκαλικο νερο

Η Enagic χρησιμοποιεί εξοπλισμό με μεγαλύτερα ηλεκτρόδια στη βιομηχανία ιονιστών: 135 χιλιοστά Χ 75 χιλιοστά. Τα πλακίδια ενός ιονιστή νερού είναι σαν κινητήρας αυτοκινήτου. Είναι άμεσα υπεύθυνα για τα αποτελέσματα της ποιότητας του νερού. Όπως το μέγεθος και ο αριθμός των κυλίνδρων καθορίζει την απόδοση του κινητήρα του αυτοκινήτου, το μέγεθος και η έκταση της ηλεκτρολυτικής επιφάνειας των πλακιδίων καθορίζει την αποτελεσματικότητα ενός ιονιστή νερού. Αυτοί οι παράγοντες επηρεάζουν άμεσα την ποσότητα του νερού που μπορεί να ιονίζεται καθημερινά και καθ’ όλη την διάρκεια ζωής του ιονιστή και το βαθμό ιονισμού του νερού ρυθμίζοντας αποτελεσματικά σύμφωνα με τις ανάγκες μας το pΗ και το ORP του νερού.
Ο γιατρός Dave Carpenter μιλάει για την εμπειρία του με άλλους ιονιστές και συνοψίζει: η εταιρεία Enagic παράγει την πιο προηγμένη συσκευη για αλκαλικο νερο στην αγορά.

Η πατενταρισμένη αυτο-κάθαρση των ιονιστών νερού Leveluk

Eνα πλεονέκτημα που αυξάνει τη διάρκεια ζωής των ιονιστών ειναι το σύστημα αυτο-καθαρισμού της Enagic. Μερικοί κατασκευαστές δεν εκδίδουν πλέον εγγύηση όταν γίνεται χρήση σκληρού νερού. To basic φίλτρο νερού Leveluk λειτουργεί ανεξάρτητα από τη σκληρότητα του νερού. Ο πρώτος εχθρός κάθε ιονιστή νερού είναι το ασβέστιο που συσσωρεύεται πάνω στα πλακίδια. Έτσι χάνεται έως και το 30% της απόδοσης κατά τους πρώτους 3 μήνες της χρήσης, στην περίπτωση απουσίας του συστήματος αυτο-καθαρισμού.
Το σύστημα αυτο-καθαρισμού της Enagic είναι ανώτερο σε απόδοση, ακόμη και με τη χρήση του πιο σκληρού νερού. Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΝΕΡΟ Leveluk R, που παράγει ιονισμένο νερό Kangen® έχει τη δυνατότητα να καθαρίζει τα ηλεκτρόδια μέσω ενός πατενταρισμένου συστήματος. Επειδή το ασβέστιο και άλλα ορυκτά μέταλλα εναποτίθενται πάνω στα πλακίδια ηλεκτροδίων, εμποδίζεται η παραγωγή ποιοτικού ιονισμένου νερού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προκύπτουν, αντί αρνητικές τιμές όπως θα έπρεπε, θετικές τιμές ORP με την απουσία αυτού του συστήματος .
Η αρνητική τιμή ORP είναι το σημαντικότερο όφελος του νερού Kangen®. Αυτή η λειτουργία του αυτό-καθαρισμού είναι αυτόματη και η έναρξη της βασίζεται στην περιεκτικότητα των ορυκτών μετάλλων του νερού.
Καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδικασίας αυτο-καθαρισμού του ιονιστή, εμφανίζονται δύο προειδοποιητικά σήματα ορατά στην οθόνη του.
Αυτά είναι:
• “NOTICE CLEANING”
Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΝΕΡΟ – Leveluk R εκπέμπει έναν υψηλό ήχο κατά διαστήματα (ένα μπιπ), ο οποίος σας προειδοποιεί ότι ακολουθεί η διαδικασία αυτό-καθαρισμού, χωρίς την ανάγκη για οποιαδήποτε παρέμβαση από την πλευρά σας. Μετά την παραγωγή περίπου 60 λίτρα αλκαλικού ή επιτραπέζιου νερού ο ιονιστής ενεργοποιεί την αυτόματη αυτοκάθαρση. Εξαίρεση: με την παραγωγή ισχυρού αλκαλικού νερού Kangen® (ρΗ 11,5) και ισχυρού όξινου νερού (pH 2,5) ο ιονιστής καθαρίζεται μετά από κάθε δειγματοληψία.
• “CLEAN”
Καθ’όλη τη διάρκεια αυτής της ένδειξης η συσκευή για αλκαλικό νερό Leveluk R εκτελεί αυτόματο καθαρισμό. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 30 δευτερόλεπτα. Το νερό που προκύπτει από τη διαδικασία αυτό-καθαρισμού δεν πίνεται.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλοι οι τύποι ιονιστών νερού απαιτούν περιοδικό, χειροκίνητο καθαρισμό, ακόμη και αν εκτελούν σωστά τον αυτόματο καθαρισμό. Πώς γίνεται ο καθαρισμός του ιονιστή; Τοποθετήστε το δοχείο CPU στη θέση του φίλτρου του ιονιστή, γεμίστε το με σκόνη καθαρισμού και στη συνέχεια εκτελείτε το καθαρισμό του ιονιστή.

Η οθόνη με υγρά κρύσταλλα LCD

Η οθόνη LCD υγρών κρυστάλλων θα σας καθοδηγήσει καθ ‘όλη τη χρήση. Ο ψηφιακός πίνακας είναι αδιάβροχος και εμφανίζει τιμές pH, ταχύτητα / πίεση ροής του νερού Kangen, κατά τη διάρκεια ζωής του φίλτρου. Ο πίνακας βασίζεται στην τεχνολογία one-touch.
Αυτός σας ενημερώνει για το είδος του νερού που παράγεται:
• Νερό Kangen® pH 8,5
• Νερό Kangen® pH 9,0
• Νερό Kangen® pH 9,5
• BeautyWater pH 6,0
• CleanWater pH 7,0 ( ουδέτερο pH )
Άλλες απαραίτητες πληροφορίες:
 “Clean” – όταν το ίδιο το μηχάνημα αυτό-καθαρίζεται,
 “Replace filter” – όταν πρέπει να αλλάξετε το φίλτρο.
Είναι πολύ εύκολο στην λειτουργία του , διότι δεν πρέπει παρά μόνο να αγγίξετε ένα κουμπί για να ανοίξετε ή να κλείσετε τη συσκευή ή να επιλέξετε το είδος του νερού που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Επιθυμείς νερό Kangen® με ρΗ 9,0 ή 9,5; Θα το έχεις με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού.

Ηλεκτρική δύναμη

Η ηλεκτρόλυση του νερού απαιτεί υπερβολική ενέργεια με τη μορφή δυναμικής ενέργειας για να ξεπεράσει διάφορα εμπόδια ενεργοποίησης. Χωρίς την απαραίτητη δυναμική ενέργεια η ηλεκτρόλυση του νερού λαμβάνεται αργά ή και καθόλου. Ένα αυτοκίνητο με μεγαλύτερη δύναμη από ένα άλλο με μικρότερη, είναι πιο αποτελεσματικό , όπως μια λάμπα που έχει ανώτερη δύναμη και παράγει περισσότερο φως. Στην περίπτωση των ιονιστών νερού όσο υψηλότερη είναι η τάση, τόσο μεγαλύτερη είναι η επίδραση πάνω στο νερό. Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΝΕΡΟ – Leveluk R, που εγκρίθηκε από UL και CE, έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί τάση 120 W. Η συσκευή για αλκαλικό νερό – Leveluk R  μπορεί να παράξει μια μεγάλη ποσότητα νερού. Επιτρέπει επίσης υψηλό ιονισμό του νερού (ανώτερος ιονισμός => πιο αρνητικό ORP => περισσότερα ελεύθερα ηλεκτρόνια στο αλκαλικό νερό Kangen => μεγαλύτερη δυνατότητα εξουδετέρωσης των ελεύθερων ριζών στο σώμα).

Μετασχηματιστής vs SMPS

Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΝΕΡΟ –  Leveluk R

Μετασχηματιστής εναντίον μετασχηματιστή αντιστροφής τροφοδοσίας (SMPS)
Υπάρχουν δύο βασικοί τύποι ρυθμιστών ενέργειας που χρησιμοποιείται σήμερα στη βιομηχανία ιονιστων νερού, μετασχηματιστή και μετασχηματιστής αντίστροφη τροφοδοσίας (SMPS- τροφοδοτική τεχνολογία Switch Mode Power Supply).
Ο μετασχηματιστής είναι ο πιο σταθερός, αποτελεσματικός και μακροβιότερος τύπος ηλεκτρικού ρυθμιστή. Το μεγαλύτερο πρόβλημα των μετασχηματιστών είναι η υπερθέρμανση κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης σταθερής χρήσης.
Τα συστήματα SMPS έχουν σχεδιαστεί για να λύσουν το πρόβλημα υπερθέρμανσης, και αναγνωρίζονται ως οι πιο οικονομικές πηγές. Υποστηρίζουν τάσεις, σύμφωνα με τις ανάγκες της μηχανής χρησιμοποιώντας εναλλασσόμενο ρεύμα εις βάρος του συνεχούς. Ορισμένοι κατασκευαστές έχουν επιλέξει να χρησιμοποιούν αυτά τα συστήματα SMPS , ακόμη και αν δεν αντισταθμίζουν το μετασχηματιστή ηλεκτρικού ρεύματος, που σημαίνει ότι δεν θα έχουν σταθερή ισχύ, ανεξάρτητα από την πηγή μεταβολής των παραμέτρων του νερού.
Για παράδειγμα, αν παραχθούν συνεχόμενα 12 λίτρα νερού, τα τελευταία 4L δεν θα έχουν το ίδιο αρνητικό ORP όπως τα πρώτα 3L, επειδή το σύστημα SMPS δεν μπορεί να κρατήσει τη δύναμη στο ίδιο επίπεδο. Οι πρώτες 3 γενιές SMPS που χρησιμοποιούνταν από άλλους κατασκευαστές ιονιστών είχαν μόνο ατέλειες και προβλήματα. Τα μοντέλα αυτά είχαν υπερθερμανθεί σε λιγότερο από μία ώρα. Υπήρχαν παραγωγοί οι οποίοι είχαν επιλέξει να συμπεριλάβουν διακόπτες στις συσκευές με μετασχηματιστή για να απενεργοποιούν την συσκευή όταν υπερθερμανθεί.
Οι μηχανικοί Enagic έχουν λύσει αυτό το πρόβλημα. Οι ιονιστές νερού Kangen® από την Enagic έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με ακριβή διάρκεια. Η συσκευη για αλκαλικο νερο Leveluk R χρησιμοποιεί σύστημα τροφοδότησης SMPS τέταρτης γενιάς που χρησιμοποιείται στις τελευταίες 3D τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης. Τροφοδοτούνται από έναν μετασχηματιστή που δεν απαιτεί διακόπτες. Δεν υπερθερμαίνονται ακόμη και σε έντονη χρήση. Η γεννήτρια με απεριόριστο χρόνο χρήσης που ενσωματώνεται στο φορητος ιονιστης νερου Leveluk R είναι σε θέση να αντέξει οικιακή χρήση. Μπορεί να λειτουργήσει όλη μέρα χωρίς υπερθέρμανση, ακόμη και σε πολύ χαμηλή ροή νερού. Αυτή η 4η γενιά SMPS έχει βελτιωθεί, παρέχοντας στην συσκευη για αλκαλικο νερο Leveluk R ένα σαφές πλεονέκτημα στην λειτουργία του και στον ενεργειακό εφοδιασμό.

Ρυθμιστής πίεσης νερού – Παραγωγή νερού Kangen®

Ένας άλλος παράγοντας που επηρεάζει τον ιονισμό είναι το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το νερό να έρθει σε επαφή με τα πλακίδια ιονισμού. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό σε έναν ιονιστή νερού από την ικανότητα ρύθμισης της ταχύτητας ροής του νερού για Όσο περισσότερο το νερό εκτίθεται σε ηλεκτρική ενέργεια στον θάλαμο ηλεκτρόλυσης, τόσο περισσότερο αλλάζει, με αποτέλεσμα ένα OPR (δυναμικό οξειδοαναγωγής) με υψηλότερες τιμές και ένα υψηλότερο pΗ. Για παράδειγμα, αν το νερό περνάει μέσα από ένα ιονιστή με μικρά πλακίδια με πολύ αργή ταχύτητα, δεν μπορείτε να πάρετε ένα pH μεγαλύτερο του νερού αν δεν υπάρχει γρήγορη ροή. Ως εκ τούτου, για να είναι εφικτή η σύγκριση δύο ιονιστών πρέπει να έχετε κατά νου ότι ανά μονάδα χρόνου, η ποσότητα του νερού που διέρχεται από τους δύο ιονιστές να είναι ίση.
Αλλά η πίεση του νερού ποικίλλει από τη μια περιοχή στην άλλη. H ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΝΕΡΟ Leveluk R ρυθμίζει τον όγκο του νερού που περνά μέσα από τη συσκευή. Προσαρμόζεται στις τοπικές συνθήκες, ιδιαίτερα της πίεσης, λόγω της ικανότητας των μεγάλων πλακιδίων και της ποσότητας του ρεύματος που διέρχεται μέσω αυτού.
Ο ρυθμιστής πίεσης αντισταθμίζεται απαρχαιωμένα σε άλλους ιονιστές νερού στην αγορά που ενσωματώνουν ρυθμιστές ροής στο εξωτερικό και επηρεάζουν τόσο την παραγωγή νερού όσο και το σχεδιασμό. Ο ρυθμιστής πίεσης Enagic επιτρέπει στο νερό να παραμείνει μεγαλύτερο διάστημα σε επαφή με τα πλακίδια της μηχανής. Ένα απλό τεστ pH είναι ευπρόσδεκτο όταν γίνεται η εγκατάσταση του ιονιστή και περιοδικά, για αξιολόγηση της καλύτερης πίεσης της συσκευής σας.
Όλες οι μονάδες Enagic παράγουν περίπου 4,5 έως 7,5 λίτρα ιονισμένου νερού / λεπτό (ανάλογα με το είδος του νερού που εισέρχεται στο μηχάνημα). Αυτό δείχνει τη δύναμη του συστήματος παραγωγής νερού. Ακόμη και σε μια τόσο γρήγορη ροή (7 L / min.)  η συσκευή για αλκαλικό νερό Leveluk R είναι σε θέση να παράγει τον καλύτερο και πιο σταθερό ORP στην βιομηχανία (ανάλογα με την ποιότητα του δίκτυο ύδρευσης).

Φιλτράρισμα του νερού Kangen

Η συσκευη για αλκαλικο νερο Leveluk R της εταιρείας Enagic θα φιλτράρει 6.000-10.000L πριν αντικατασταθεί. Θα διαρκέσει μεταξύ 7-9 μηνών, ανάλογα με την ποσότητα και την ποιότητα του νερού που χρησιμοποιείται.
Το φίλτρο νερού υψηλής ισχύος σε τρία στάδια (θειώδες ασβέστιο, κοκκώδης ενεργός άνθρακας αντιβακτηριδιακό, μηχανικό φίλτρο), εξαλείφει τις προσμείξεις όπως ο μόλυβδος, το χλώριο (ποσοστό απομάκρυνσης-test JISS3201-80%), σκουριά, νιτρικά, νιτρώδη, στάσεις ιζημάτων και βακτήρια μεγαλύτερα από 0,2 μικρόν.
Είναι εύκολο στην αλλαγή. Δεν περιέχει επικίνδυνα συστατικά για την υγεία και δεν χρησιμοποιεί υλικά από δισφαινόλες, χαλκό, υδράργυρο, κάδμιο και σίδηρο σύμφωνα με την οδηγία ΕΚ του περιορισμου των επικίνδυνων ουσιών (RoHS).

Οδηγίες που διευκολύνουν τη χρήση του φορητού ιονιστή νερού

Οι σημασίες τους είναι:

“Hot Water” ζεστό νερό και αυτόματο κλείδωμα – Ευφυείς αισθητήρες ανιχνεύουν υπερβολικές θερμοκρασίες στην πηγή παροχής νερού και σταματούν το ιονιστή για να τον προστατέψουν.
¨Increase Flow¨ υψηλή πίεση του νερού.
¨Degrease Flow¨ χαμηλή πίεση του νερού.
¨Replace Filter¨ διάρκεια ζωής του φίλτρου.
• Ρύθμιση του φίλτρου. Όταν ενεργοποιηθεί το κουμπί “Reset Switch” ενέργεια αναγκαία στη αντικατάσταση του φίλτρου – εμφανίζονται ταυτόχρονα στην οθόνη¨Reset Filter¨.
¨Notice Cleaning¨ Προειδοποιεί ότι η συσκεή για αλακλικό νερό εξακολουθεί να αυτό-καθαρίζεται χωρίς την δική σας παρέμβαση.
¨Clean¨ – Εκτελεί αυτόματο καθαρισμό.
Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΝΕΡΟ Leveluk R έχει δυνατότητα απομνημόνευσης και αποθήκευσης ρυθμίσεων ακόμη και μετά το κλείσιμο του, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε μία φορά το επιθυμητό επίπεδο χωρίς την ανάγκη για επανάληψη.
Όνομα / Μοντέλο σειρά LEVELUK R / TYH-71
Σύνδεση στη πηγή παροχής νερού Σύνδεση στη βρύση
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 220V AC, 50/60 Hz (Γειωμένο)
Κατανάλωση ενέργειας περ. 120W (ανάλογα με την επιλεγμένη ηλεκτρόλυση)
Σύστημα Συνεχώς παράγει ιονισμένο νερό (παρέχεται με αισθητήρα ροής νερού)
Ρυθμός παραγωγής (L / min) Column 1 Value
Τα στάδια επιλογής νερού Νερό Kangen / 3 επίπεδα (ρΗ 8,5 έως 9,5)
Επιτραπέζιο νερό (pH 7)
Όξινο νερό (ρΗ 5,5 έως 6,5)
Δυναμικότητα της ηλεκτρόλυσης (συνεχής χρήση) περ. 30 λεπτά σε κανονική θερμοκρασία δωματίου
Ο τρόπος Καθαρισμού των κυττάρων Πατενταρισμένο αυτό-καθαριζόμενο σύστημα (περιοδικά ελέγχεται από μικροϋπολογιστή :10 δευτερόλεπτα αυτόματου καθαρισμού με οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη).
Η πίεση και η ποιότητα του νερού Δυναμικό εύρος: 100-450 ΚΡΑ
Σύστημα ανατροφοδότησης και απόδοσης αυτο-καθαρισμού Φωνητικές Ενδείξεις, Ηχητικές και LCD
Προστασία. Ασφαλές επίπεδο Περιοριστική προστασία του ρεύματος, ρυθμιστής τάσης, ρυθμιστής πίεσης (συναγερμός χαμηλής πίεσης) και θερμική προστασία (συναγερμός ζεστού νερού)
Το υλικό του ηλεκτροδίου Πλατίνα και καθαρό τιτάνιο (ΟΧΙ συνθετικά!). Τιτάνιο ιατρικής ποιότητας πιστοποιημένο από το Υπουργείο Υγείας της Ιαπωνίας. Πλήρης επιμετάλλωση και επίστρωση με πλατίνα.
Τα πλακίδια ηλεκτροδίου 3 πλακίδια
Το μέγεθος των πλακιδίων (135mm Χ 75 χιλιοστά)
Έχει εγκριθεί ως ιατρική συσκευή από το Ιαπωνικό Υπουργείο Εργασίας .21600BZZ00376000.
Η μονάδα παραγωγής είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001 και ISO 14001.Οι ιονιστές Enagic ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ πλακίδια τύπου MASH (φίλτρο). Αυτά τείνουν να λυγίσουν και υπάρχει κίνδυνος το τιτάνιο να έρθει σε επαφή με το νερό, δημιουργώντας προβλήματα υγείας.
Μεικτό βάρος (wet) 6.3 kg
Διαστάσεις του προϊόντος 250x135mm. Ύψος: 308 χιλιοστά
ORP – 400 mv (ανάλογα με την ποιότητα του νερού από το δίκτυο)
pH 5,5-9,5
Το περιβάλλον φιλτραρίσματος Αντιβακτηριδιακός ενεργός άνθρακας και θειούχο ασβέστιο. Εξοπλισμένο με δείκτη ζωής του φίλτρου – εμφανίζεται στην οθόνη LCD: “Αντικατάσταση του φίλτρου” δηλαδή Replace filter
Η εξάλειψη υπολειμματικού χλωρίου Συνολική ροή του νερού: 7000 λίτρα
Ρυθμός αποβολής / Test JISS3201: 80%
Η εξάλειψη του χλωρίου αρχικά 95% ή υψηλότερη
Προαιρετικά ανταλλακτικά Φίλτρο νερού MW-

Σκόνη καθαρισμού πλακιδίων E-Cleaner

Εγγύηση 3 χρόνια πλήρης εγγύηση
Δυνατότητα μηνιαίων δόσεων 3, 6, 10, 16
[/fusion_table] [/fusion_table]

ΤΙΜΗ 1180,00 Ευρώ χωρίς ΦΠΑ

ΤΙΜΗ 1404,20 Ευρώ με ΦΠΑ

Αν και η καλύτερη ποιότητα ζωής που θα σας προσφέρουν οι ευεργετικές ιδιότητες του νερού Kangen® είναι ανεκτίμητη, η εταιρεία Enagic είναι κοντά σας και φροντίζει για την καλύτερη δυνατή τιμή χωρίς να μειώνει την ποιότητά της, αλλά και σας διευκολύνει στην διαδικασία αγοράς του ιονιστή της επιλογής σας:

Αγορά σαν φυσικό πρόσωπο σε δόσεις:

3 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 444,20 €
ΔΟΣΗ: 330 €

6 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 474,20 €
ΔΟΣΗ: 165 €

10 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 514,20 €
ΔΟΣΗ: 99 €

Αγορά σαν νομικό πρόσωπο σε δόσεις:

3 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 220 €
ΔΟΣΗ: 330 €

6 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 250 €
ΔΟΣΗ: 165 €

10 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 290 €
ΔΟΣΗ: 99 €

H Enagic διατηρεί σταθερή τιμή σε όλον τον κόσμο!

 

Συγκρίνετε τις συσκευές που παράγουν νερό Kangen ®

LeveLuk R
LeveLuk JRII
LeveLuk SD-501
LeveLuk SD-501 Platinum
LeveLuk Kangen ® 8
Τα πλακίδια ηλεκτρόλυσης
3
3
7
7
8
Μέγεθος Πλακιδίων Ηλεκτρόλυσης
135mm x 75mm
135mm x 75mm
135mm x 75mm
135mm x 75mm
135mm x 75mm
Εγγύηση
3 χρόνια
3 χρόνια
5 χρόνια
5 χρόνια
5 χρόνια
Design
4 Design Stars
4 Design Stars
4 Design Stars
5 Design Stars
5 Design Stars
Κατανάλωση ενέργειας
120W
120W
230W
230W
230W
6.0 – 9.5
2.5 – 11.5
2.5 – 11.5
2.5 – 11.5
2.5 – 11.5

Kangen Νερό ®
(Αλκαλικό νερό)
(pH: 8.5, 9.0, 9.5)

YES
YES
YES
YES
YES

Επιτραπέζιο νερό
(pH: 7.0)

YES
YES
YES
YES
YES

Ελαφρώς όξινο νερό
(Beauty Water)
(pH: 4.0 – 6.0)

YES
YES
YES
YES
YES

Ισχυρά όξινο νερό
(Απολυμαντικό νερό)
(pH: 2.5)

YES
YES
YES
YES

Ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen
(Απορρυπαντικό νερό)
(pH: 11.0)

YES
YES
YES
YES
-450 mV
-450 mV
-800 mV
-800 mV
-800 mV
Βάρος
6.20 kg
5.81 kg
6.30 kg
6.30 kg
6.30 kg
Διαστάσεις
250×135 mm
Ύψος: 308 mm
264×171 mm
Ύψος: 338 mm
264×171 mm
Ύψος: 338 mm
264×171 mm
Ύψος: 338 mm
264×171 mm
Ύψος: 338 mm
Εξάλειψη χλωρίου
YES
YES
YES
YES
YES
Εξάλειψη νιτρωδών και νιτρικών
YES
YES
YES
YES
YES
LCD οθόνη (touch-screen)
YES
Οδηγίες Καθαρισμού που αναγράφονται στην οθόνη
YES
Συνιστάται για:
Singles, Ζευγάρια 2 ατόμων
Singles, Ζευγάρια 2 ατόμων
Οικογένειες με περισσότερα από 2 άτομα
Οικογένειες με περισσότερα από 2 άτομα με μια κομψή κουζίνα
Οικογένειες με περισσότερα από 2 άτομα με μια πιο κομψή κουζίνα
Τιμή
1.180 euro + ΦΠΑ
1.680 euro + ΦΠΑ
2.780 euro + ΦΠΑ
3.000 euro + ΦΠΑ
3.660 euro + ΦΠΑ
Δυνατότητα μηνιαίων δόσεων
3, 6, 10 μήνες
3, 6, 10 μήνες
3, 6, 10, 16 μήνες
3, 6, 10, 16 μήνες
3, 6, 10, 16, 24 μήνες
Best Seller
New

Οδηγίες ασφαλείας για την ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΝΕΡΟ Kangen

Σε περίπτωση δυσλειτουργίας της συσκευής δεν κάνετε μόνοι σας την επισκευή. Επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπό μας.

Μέτρα ασφάλειας που σχετίζονται με την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας 

 1. Μην βυθίζετε το basic φίλτρο νερού στο νερό. Αν συμβεί ένα ατυχές γεγονός π.χ πλημμύρα και η συσκευη για αλκαλικο νερο Kangen βυθίστεί στο νερό, αποσυνδέστε τη συσκευή πριν από την αφαίρεση του. Η μη τήρηση αυτής της σύστασης μπορεί να οδηγήσει σε ηλεκτροπληξία.
 2. Ποτέ μην προσπαθήσετε να επιδιορθώσετε την συσκευή για αλκαλικό νερό μόνοι σας. Επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπό σας. Διαφορετικά, αν προσπαθήσετε μόνοι σας να τον επισκευάσετε θα διακοπεί η εγγύηση.
 3. Να μην χρησιμοποιείτε την συσκευη για αλκαλικο νερο Kangen σε άλλη τάση από αυτήν που αναφέρεται (AC 110 V για τις ΗΠΑ, 220 V για τη Ελλάδα).
 4. Μην αγγίζετε το καλώδιο του ρεύματος ή τη πρίζα με βρεγμένα χέρια. Μπορεί να προκληθεί ηλεκτροπληξία . Μην αφήνετε το καλώδιο να κρέμεται.
 5. Το καλώδιο πρέπει να είναι συνδεδεμένο σωστά στη πρίζα, διαφορετικά μπορεί να προκληθεί ηλεκτροπληξία ή πυρκαγιά. Το basic φίλτρο νερού  πάντα να είναι συνδεδεμένο σε γειωμένη πρίζα. Εάν χρησιμοποιείτε σύνδεση μέσω καλωδίου, να είστε βέβαιος ότι είναι σε καλή κατάσταση, με γειωμένη υποδοχή, επαρκή για τον ιονιστή.
 6. Μην πλένετε την συσκευη για αλκαλικο νερο Kangen εμβαπτίζοντας την στο νερό ή να ρίχνετε νερό στο κύριο σώμα. Πάντα να την αποσυνδέετε όταν καθαρίζετε το σκελετό της.

Μέτρα ασφαλείας κατά την εγκατάσταση 

 1. Μην εκτείθετε την συσκευή για αλκαλικό νερό Kangen σε χαμηλή θερμοκρασία κάτω από τους 0 βαθμούς.
 2. Μετά από την αγορά του ιονιστή νερού, πριν την κατανάλωση νερού, πατήστε το κουμπί RESET SWITCH. Αυτό το κουμπί είναι υπεύθυνο για την καταμέτρηση των λίτρων του νερού και την ειδοποίηση του χρόνου αλλαγής του φίλτρου που εμφανίζεται στην οθόνη “Replace filter”, δηλαδή “Αντικατάσταση φίλτρου”.
 3. Στη πρώτη χρήση αφήστε το νερό να τρέξει για 10 λεπτά. Μπορείτε πάντα να φροντίζετε ώστε το νερό να είναι κρύο, να μην μπει ζεστό νερό στην συσκευη για αλκαλικο νερο.
 4. Προστατέψτε το basic φίλτρο νερού Kangen από το άμεσο ηλιακό φως.
 5. Ποτέ μην τοποθετείτε βαριά αντικείμενα πάνω στο basic φίλτρο νερού Kangen. Μην τοποθετείτε την συσκευή για αλκαλικό νερό σας σε ασταθείς ή μαλακές επιφάνειες. Εγκαταστήστε τη σε μια επίπεδη, σκληρή και σταθερή επιφάνεια κοντά στην πηγή του νερού.

Μέτρα ασφαλείας κατά τη χρήση του ιονιστή νερού Kangen

 1. Πάντα να αποσυνδέετε τον ιονιστή κατά τον καθαρισμό.
 2. Μην τροφοδοτείτε τον ιονιστή με ζεστό νερό !!! Υπάρχει ένα προειδοποιητικό φως, HOT WATER( ζεστό νερό), το οποίο σας προειδοποιεί πριν το νερό μπει για ιονισμό. Η θερμοκρασία του νερού ελέγχεται ως εξής: τοποθετείτε το διακόπτη στη θέση „tap”=(“βρύση”), ελέγξτε αν το νερό είναι κρύο και μετά τοποθετήστε τον διακόπτησε θέση “Ion”.
 3. Μην κλείσετε, δέσετε, πιέσετε ή εμποδίσετε τις θύρες ή τα λάστιχα εξόδου.
 4. Χρησμοποιήσετε μόνο πόσιμο νερό από τη βρύση. Μην συνδέσετε την συσκευη για αλκαλικο νερο στο ιαματικό νερό, νερό με πολλές ακαθαρσίες, ιζήματα ή υψηλό επίπεδο σκληρότητας. Οι περισσότερες πηγές νερού είναι ιδανικές για τον ιονιστή νερού Kangen.
 5. Να σημειωθεί ότι σε όλα τα στάδια της λειτουργίας, μέσα από το λευκό λάστιχο του ιονιστή νερού ρέει αλκαλικό νερό Kangen, υπερ-αλκαλικό και όξινο (νερό Βeauty), και μέσα από το εύκαμπτο γκρι λάστιχο ρέει το απόβλητο νερό το οποίο δεν είναι πόσιμο. Πάνω στο λάστιχο του απόβλητου νερού αναγράφεται από το εργοστάσιο “acidic water” «όξινο νερό» για να εντοπιστεί εύκολα.
 6. Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΝΕΡΟ θα ηχήσει συνεχώς σε καθ’ όλη την διάρκειας παραγωγής όξινου νερού Kangen, υπερ-όξινου και υπερ-αλκαλικού, για να προειδοποιήσει ότι τα νερά αυτά δεν είναι πόσιμα.

Προφυλάξεις για τη χρήση του ιονισμένου αλκαλικού νερού Kangen- αποφεύγοντας τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της κατανάλωσης  από την συσκευή για αλκαλικό νερό Leveluk R

 1. Αν δεν έχετε πιεί ποτέ ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen, σε πρώτη φάση μην χρησιμοποιείτε νερό με pΗ μεγαλύτερο από 8,5. Αφήστε το σώμα σας να προσαρμοστεί αργά 7 με 14 ημέρες, μετά αυξήστε το επίπεδο του pH. Αυξήστε σταδιακά τόσο το pH όσο και την ποσότητα του νερού, με βάση το ποσό κατά το οποίο έχετε συνηθίσει στο παρελθόν, φτάνοντας σταδιακά στην συνιστώμενη ποσότητα νερού των 30 ml / kg.
 2. Μην πάρετε τις φαρμακευτικές αγωγές σας με ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen, πάρετε τα φάρμακα μόνο με φιλτραρισμένο νερό (με pH 7). Αυτό το νερό φιλτράρεται μέσω ενός προηγμένου τρόπου διήθησης απομακρύνοντας τα υπολείμματα χλωρίου, βαρέων μετάλλων, κοπράνων, στρεπτόκοκκων, κολοβακτηριδίων, E.-coli, το οποίο συνιστάται για πόσιμο νερό.
 3. Μην πίνετε ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen εάν έχετε έλλειψη χλωριούχου νατρίου. Η έλλειψη χλωριούχου νατρίου συνδέετε με ασθένειες όπως απώλεια μαλλιού και δοντιών.
 4. Η συσκευή ιονισμού του νερού δεν έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται από άτομα με μειωμένη νοητική, αισθητηριακή και σωματική ικανότητα ή στερούνται γνώσεων, εκτός εάν έχουν λάβει οδηγίες για το πώς να χρησιμοποιούν τη συσκευή ή εποπτεύονται από ένα άτομο υπεύθυνο για την ασφάλειά τους.

Τα μέτρα ασφαλείας για το βάμμα ηλιοτροπίου (διάλυμα μέτρησης pH)

 1. Μην εκθέτετε το βάμμα ηλιοτροπίου σε υπερβολική θερμότητα, φωτιά και φλόγες καθώς είναι φλεγμονώδες.
 2. Μην πίνετε το βάμμα ηλιοτροπίου, μην το βάλετε στο σώμα ή στα μάτια. Σε περίπτωση κατάποσης, προκαλείται εμετός και καλέστε αμέσως το γιατρό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ή το σώμα πλύνετε αμέσως.
 3. Φυλάσετε καλά σφραγισμένο και μακριά από παιδιά.

Μερικές Συμβουλές 

 1. Για φύλαξη του αλκαλικού νερού Kangen είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε γυάλινα ή κεραμικά δοχεία σε ένα δροσερό δωμάτιο, μακριά από το φως.
 2. Πάντα να πίνετε φρέσκο νερό από την συσκευη για αλκαλικο νερο. Γνωρίζοντας ότι η ηλεκτρόλυση του νερού είναι μια αντίθετη διαδικασία, η αλκαλικότητα και τα αντιοξειδωτικά πλεονάσματα εξαφανίζονται εντός 3 ημερών από τη συλλογή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το νερό δεν πωλείται στα καταστήματα. Μόνο ο ιονιστής που παράγει νερό Kangen διατίθεται στην αγορά.
 3. Μη κρατάτε ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen σε δοχεία από χάλυβα, χαλκό ή αλουμίνιο.
 4. Κρατήστε το κουτί και τον υποστηρικτή από πολυστυρένιο που ήταν τυλιγμένο ο ιονιστής.
 5. Μην χρησιμοποιείτε κατά την είσοδο / εξόδο από/ προς τον ιονιστή ένα σύστημα σκλήρυνσης που βασίζεται στην ανταλλαγή ιόντων νατρίου ή αντίστροφης όσμωσης.
 6. Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΝΕΡΟ Leveluk R δεν έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για οικιακή χρήση. Σε περίπτωση χρήσης σε περιβάλλον εργασίας πρέπει να συμμορφώνονται με τις οδηγίες χρήσης. Η συσκευη για αλκαλικο νερο Kangen μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους εργαζομένους ενός εστιατόριου, καταστήματα, γραφεία, ιατρεία, από τους πελάτες και τους εργαζόμενους σε ξενοδοχεία, μοτέλ και άλλους χώρους.
Leveluk Sd 501 Φίλτρα Νερού
Το καλύτερο μηχάνημα με ενσωματωμένο θάλαμο ηλεκτρόλυσης
Sd 501 Platinum Ιονιστής νερού
Νέος μοντέρνος σχεδιασμός, προσαρμοσμένος σε κομψές κουζίνες
Leveluk K8 Φίλτρο Νερού
Η πιο καινοτόμος συσκευή που κατασκευάζεται από την Enagic.
Leveluk JRIIΨύκτης νερού
Παράγουν τόσο ισχυρά όξινο, όσο και ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen®
Leveluk R Το πρώτο μοντέλο
Είναι μινιατούρα, συμπαγές και πρακτικό, πάντα βολικό στο σπίτι ή όταν ταξιδεύετε.
Anespa Φίλτρο ντουζ
Απομακρύνει το χλώριο και όλα τα βακτήρια από το νερό του μπάνιου σας
Ακολουθήστε μας στα Social Media!