Νερό για αθλητές

Νερό Kangen – Ιδανικό νερό για αθλητές

Το νερό Kangen είναι ιδανικό για τους αθλητές

Το ιδανικό συμπλήρωμα για τους αθλητές, ή γενικά για μια αθλητική δραστηριότητα ή για να κάνετε την άθλησή σας λιγότερο επίπονη και πιο αποτελεσματική, είναι η κατανάλωση του φιλτραρισμένου νερού Kangen®. Λόγω της ηλεκτρόλυσης, το νερό Kangen® μπορεί να εξισορροπήσει το pΗ των μυϊκών κυττάρων ή να εξουδετερώσει τα οξέα, κάνοντας το απαραίτητο για το σώμα σας. Είναι η καλύτερη λύση για άμεση και αποτελεσματική ενυδάτωση.

Το Kangen είναι ιδανικό νερό για τους αθλητές.

Οι επιδράσεις του νερού Kangen®

Το νερό φίλτρου Kangen®, μπορεί να θεωρηθεί το ιδανικό νερό για αθλητές. Βοηθά την κίνηση, την απόδοση και την ευελιξία των μυών. Όταν αναπνέουμε, σε κάθε σύσπαση των μυών, το σώμα μας παράγει γαλακτικό και πυροσταφυλικό οξύ. Όταν αυτά τα οξέα εναποτίθενται στους μυς, υπάρχει μια αίσθηση καψίματος που τους εξασθενεί και δεν ανταποκρίνονται πλέον αποτελεσματικά. Αυτό συμβαίνει για να αποφευχθεί η περαιτέρω καταπόνηση των μυών, να ανακάμψουν οι μύες καθώς προκαλούνται μεγάλα προβλήματα στους αθλητές που προπονούνται εντατικά.

Όσο περισσότερο νερό φίλτρου Kangen® πίνουν οι αθλητές, τόσο ταχύτερη είναι η εξουδετέρωση των οξέων αυτών στο μυϊκό ιστό και η ανάρρωση των μυών. Επιπλέον, μειώνονται οι μικρο-ουλές και το αίσθημα της μυϊκής αδυναμίας. Η αλκαλικότητα του νερού φίλτρου Kangen® εξουδετερώνει τα όξινα υπολείμματα του μεταβολισμού πολύ γρήγορα. Μειώνει, έτσι, την πιθανότητα μυϊκού τραυματισμού.

Οι αθλητές και οι προπονητές γνωρίζουν ότι οι μικρές αλλαγές στο pΗ μπορούν να βλάψουν σοβαρά την αθλητική απόδοση, επειδή οι μύες “δίνουν τα καλύτερα αποτελέσματα” σε ένα ορισμένο επίπεδο pΗ. Επομένως καθώς ασκήστε όλο και πιο έντονα, εκκρίνονται μεταβολικά οξέα, το pΗ των μυών μειώνεται και η παραγωγή ενέργειας ATP (τριφωσφορική αδενοσίνη) αρχίζει να μειώνεται. Σε όλα τα κύτταρα, για τη μεταφορά της χημικής ενέργειας από τις εξώθερμες αντιδράσεις στις ενδόθερμες χρησιμοποιείται κυρίως η τριφωσφορική αδενοσίνη (ΑΤΡ).

Όταν το pH μειώνεται μετά από έντονη σωματική προσπάθεια, το σώμα προσπαθεί να βρει ξανά την ισορροπία του και να επιστρέψει σε ένα ουδέτερο pH αποβάλλοντας στοιχεία όπως το ασβέστιο και το μαγνήσιο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι αθλητές χρειάζονται να καταναλώνουν τακτικά συμπληρώματα ασβεστίου και μαγνησίου, για να αποφύγουν τις κράμπες. Με τη χρήση νερού φίλτρου Kangen®, για τους αθλητές, κατά τη διάρκεια και μετά την αθλητική δραστηριότητα, το σώμα δεν αποβάλλει μεγαλύτερη ποσότητα ασβεστίου και μαγνησίου.

νερό για αθλητές -Νερό Kangen

Σπορ και υγεία

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αν και μερικοί αθλητές αποδίδουν, αυτό δεν σημαίνει κατ’ ανάγκην ότι είναι και υγιείς. Στην πραγματικότητα, πολλοί αθλητές υποφέρουν από χρόνιο τραυματισμό στο ίδιο μέρος, συνεχή προβλήματα φλεγμονής ακόμη και καρκίνο σε αρχική μορφή. Η λύση θα ήταν να συνδυαστεί το νερό για αθλητές Kangen® με μια αλκαλική δίαιτα.

Η αύξηση της αλκαλικότητας στο σώμα σε συνδυασμό με τη μείωση της κατανάλωσης όξινων τροφών, λειτουργεί αποτελεσματικά στη φυσική άμυνα του οργανισμού. Έτσι τα προϊόντα πλούσια σε πρωτεΐνες, επεξεργασμένους υδατάνθρακες, ενεργειακές μπάρες ή διάφορους τύπους ποτών για αθλητές, <<αθλητικά ποτά>>, δεν είναι απαραίτητα. Η κατανάλωση φρούτων, λαχανικών, δημητριακών ολικής αλέσεως, ξηρών καρπών και του νερού φίλτρου Kangen®, νερό για αθλητές , είναι η αληθινή θεραπεία για τους αθλητές!

Φιλτρα νερου ανω παγκου LeveLuk SD501
Leveluk Sd 501Φίλτρα Νερού
Τα καλύτερα μηχανήματα με ενσωματωμένο θάλαμο ηλεκτρόλυσης
icon LeveLuk SD501 Platinum
Sd 501 PlatinumΙονιστής νερού
Νέος μοντέρνος σχεδιασμός, προσαρμοσμένος για κομψές κουζίνες
LeveLuk K8
Leveluk K8Φίλτρο Νερού
Η πιο καινοτόμος συσκευή που κατασκευάζεται από την Enagic.
icon LeveLuk JR II
Leveluk JRIIΨύκτης νερού
Παράγουν τόσο ισχυρά όξινο, όσο και ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen®
icon LeveLuk R
Leveluk RΤο πρώτο μοντέλο
Είναι μινιατούρα, συμπαγές και πρακτικό, πάντα βολικό στο σπίτι ή όταν ταξιδεύετε.
icon Anespa
AnespaΦίλτρο ντουζ
Απομακρύνει το χλώριο και όλα τα βακτήρια από το νερό του μπάνιου σας

Το νερό Kangen συνιστάται από τους ειδικούς

 Shan Stratton νερό για αθλητές

Shan Stratton, nutritionist sportiv renumit.

Shan Stratton, nutritionist sportiv renumit.

Ο Shan Stratton είναι διάσημος διατροφολόγος αθλητών. Ο Shan Stratton είναι Αμερικανός διατροφολόγος που ειδικεύεται στην Αθλητική Διατροφή, συνεργάζεται με μεγάλες ομάδες, όπως το NBA, NFL, MLB, PGA, LPGA, NASCAR, NHL, NY YANKEES, AZ DIAMONDBACKS, HOUSTON ROCKETS, LA DODGERS κλπ, αλλά και με αμέτρητους ανεξάρτητους αθλητές όπως η Maria Sharapova, Reggie Jackson, Cynthia Cooper, Kurt Warner και άλλους. Ο ίδιος ανέφερε ότι το νερό φίλτρου Kangen® είναι ο χαμένος κρίκος στην καλύτερη απόδοση των αθλητών. Τη δήλωση αυτή έκανε μετά από 15 χρόνια “θεραπείας” μεγάλων αθλητών, με υψηλής ποιότητας συμπληρώματα διατροφής, ένζυμα και προβιοτικά.

Ο Shan μελέτησε το νερό φίλτρου Kangen® και το δοκίμασε στον εαυτό του πριν αποφασίσει να το εισάγει στα προγράμματα διατροφής του. Συναντήθηκε με τους επιστήμονες της εταιρείας Enagic, που παράγει το νερό φίλτρου Kangen® και δοκίμασε για πρώτη φορά τα θαυματουργά αποτελέσματά του. Οι λόγοι της έρευνάς του οφείλονται στον επαγγελματισμό και στην αξιοπιστία του που απολαμβάνουν οι σημαντικότερες προσωπικότητες στον αθλητικό κόσμο.

Susan Lark νερό για αθλητές

 Susan Lark, καθηγήτρια ιατρικής.

Με την κατανάλωση φιλτραρισμένου νερού Kangen® το φούσκωμα, η κατακράτηση νερού στο στομάχι και  “οι βάτραχοι στην κοιλιά” εξαφανίζονται. Η απορρόφηση αυτού του νερού γίνεται τόσο γρήγορα, ώστε σε 60 δευτερόλεπτα έχει φτάσει ήδη στον εγκέφαλο, ενώ ένα συνηθισμένο νερό φθάνει μετά από 10 λεπτά .

The Chemistry of Success: Six Secrets of Peak Performance ή Χημεία της επιτυχίας: Τα 6 μυστικά που οδηγούν στην επίτευξη των επιδόσεων.

Η Susan Lark στο βιβλίο της αναφέρει τη σημασία της διατήρησης της ισορροπίας όξινου και αλκαλικού επιπέδου για τους αθλητές, αλλά και για την υγεία μας γενικότερα. Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

«Τα οφέλη του αλκαλικού νερού που προέρχεται από ηλεκτρόλυση, δεν περιορίζονται στη μεγάλη ικανότητα που έχει να εξισορροπήσει το pΗ των μυϊκών κυττάρων ή να εξουδετερώνει τα οξέα. Επειδή με τη μέθοδο της αλκαλικής ηλεκτρόλυσης του νερού αυξάνεται ο αριθμός των ηλεκτρονίων, μπορεί να δωρίσει ηλεκτρόνια στο ενεργό οξυγόνο – ελεύθερες ρίζες στο σώμα- , με αποτέλεσμα να γίνεται υπερ-αντιοξειδωτικό. Δίνοντας τα ανεκμετάλλευτα ηλεκτρόνια του το αλκαλικό νερό μπορεί να σταματήσει την οξείδωση που συμβαίνει στους ιστούς από τις ελεύθερες ρίζες οξυγόνου. “

“The benefits of the alkaline water created through electrolysis far exceed just its ability to gently raise the pH of the cells and tissues of the body and to neutralize acids. Because the alkaline water has gained a significant number of free electrons through the electrolysis process, it is able to donate these electrons to active oxygen free radicals in the body, thereby becoming a super antioxidant. By donating its excess free electrons, alkaline water is able to block the oxidation of normal tissue by free oxygen radicals.”

Συνεχίζοντας αναφέρει ότι ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα της διαδικασίας ηλεκτρόλυσης είναι ότι το μέγεθος των σωματιδίων του νερού μειώνεται κατά περίπου 50% σε σύγκριση με το κανονικό νερό. “Αυτό επιτρέπει στο ιονισμένο νερό για αθλητές να απορροφηθεί από τον οργανισμό πιο γρήγορα, αυξάνοντας έτσι την ικανότητα του νερού να μεταφέρει τα αρνητικά ιόντα και δημιουργώντας έτσι ένα αλκαλικό αποτέλεσμα σε όλα τα κύτταρα και τους ιστούς του σώματος.”

Γενικές Ενδείξεις

Εκτός από την κατανάλωση φιλτραρισμένου νερού, μπορείτε να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση μέσα από ένα πρόγραμμα σωματικής δραστηριότητας. Αυτό βελτιώνει την ισορροπία του οργανισμού σας. Μειώνει τον κίνδυνο χρόνιων ασθενειών και οδηγεί σε σωστό μεταβολισμό.

Εάν ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες και συμβουλές μπορείτε να είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας όταν θα πάτε σε ένα γυμναστήριο ή ακόμα και στο δρόμο. Χρειάζεται προγραμματισμός, γνώση και υποστήριξη για να επιτύχετε το στόχο σας.
Δοκιμάστε την αντοχή σας. Προσπαθήστε να περπατήσετε ένα χιλιόμετρο. Στη συνέχεια ελέγξτε το χρόνο σας και τις σωματικές σας αντιδράσεις. Είσαι εξαντλημένος και έτοιμος να περπατήσεις και άλλο χιλιόμετρο; Ελέγξτε το σφυγμό σας πριν και μετά την άσκηση.

Δοκιμάστε τη φυσική σας ευελιξία

Δείτε πόσο μπορείτε να τεντώσετε σε όρθια θέση. Μπορείτε να φτάσετε τα γόνατα ή τα δάχτυλα των ποδιών; Μπορεί να εκπλαγείτε με αυτά που μπορείτε να κάνετε ήδη με το σώμα σας. Είναι σημαντικό να συμπεριληφθούν στην άσκησή σας  τόσο η cardio άσκηση, όσο και η ενδυνάμωση. Η ενδυνάμωση είναι απαραίτητη, ειδικά αν ο στόχος σας είναι να χάσετε βάρος. Θα κρατήσει το μεταβολισμό σας ενεργό για δύο ημέρες. Αυτό αναφέρεται στο ρυθμό με τον οποίο το σώμα σας καίει επιπλέον θερμίδες. Με την επιτάχυνση καίγονται περισσότερες θερμίδες. Για κάθε 3.500 θερμίδες το σώμα σας χάνει μισό κιλό λίπους.

Το πρόγραμμά σας θα πρέπει να περιλαμβάνει τρεις ημέρες προπόνησης, ενδυνάμωσης και cardio για 4 ημέρες. Είναι σημαντικό οι μυς να ξεκουραστούν μεταξύ των ασκήσεων αντοχής. Αυτό θα τους επιτρέψει να χαλαρώσουν και να ανακάμψουν. Θυμηθείτε να ενυδατώνετε σωστά τον εαυτό σας όταν ασκείστε. Περίπου 2 ώρες πριν ξεκινήσετε, προσπαθήστε να πίνετε μισό λίτρο νερό για αθλητές. Η ανάγκη σας για νερό, το νερό για αθλητές, ποικίλλει. Ανάλογα με το είδος και την ένταση της προπόνησης. Αν για παράδειγμα το περιβάλλον σας είναι ζεστό και η ένταση της άσκησης αυξάνεται, τόσο περισσότερη ενυδάτωση θα έχετε.

Φιλτρα νερου ανω παγκου LeveLuk SD501
Leveluk Sd 501Φίλτρα Νερού
Τα καλύτερα μηχανήματα με ενσωματωμένο θάλαμο ηλεκτρόλυσης
icon LeveLuk SD501 Platinum
Sd 501 PlatinumΙονιστής νερού
Νέος μοντέρνος σχεδιασμός, προσαρμοσμένος για κομψές κουζίνες
LeveLuk K8
Leveluk K8Φίλτρο Νερού
Η πιο καινοτόμος συσκευή που κατασκευάζεται από την Enagic.
icon LeveLuk JR II
Leveluk JRIIΨύκτης νερού
Παράγουν τόσο ισχυρά όξινο, όσο και ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen®
icon LeveLuk R
Leveluk RΤο πρώτο μοντέλο
Είναι μινιατούρα, συμπαγές και πρακτικό, πάντα βολικό στο σπίτι ή όταν ταξιδεύετε.
icon Anespa
AnespaΦίλτρο ντουζ
Απομακρύνει το χλώριο και όλα τα βακτήρια από το νερό του μπάνιου σας
Ακολουθήστε μας στα Social Media!