Νερό και υγεία

Νερό και υγεία – οφέλη νερού για την υγεία

1. Νερό και υγεία – υγεία και ευεξία

Απλές καθημερινές δυσκολίες που παρουσιάζει ο οργανισμός και μας ταλαιπωρούν, μπορούν εύκολα να αποφευχθούν με την κατανάλωση νερού με τις κατάλληλες ιδιότητες. Το αλκαλικό νερό Kangen®, έχοντας τρεις μοναδικές ιδιότητες, δηλαδή είναι αλκαλικό, αντιοοξειδωτικό και μικροδομημένο, σας βοηθάει επαρκώς στην αντιμετώπιση πολλών ασθενειών. Σημαντικό ρόλο επίσης παίζει η ΠΟΙΟΤΗΤΑ των υλικών που είναι κατασκευασμένα τα μηχανήμα της Enagic, τα οποία παράγουν το συγκεκριμένο νερό Kangen. Τα μηχανήματα αυτά, είναι αναγνωρισμένα από 6500 Ιάπωνες γιατρούς και είναι πιστοποιημένα ως ιατρικά μηχανήματα. Έίναι τα μοναδικά μηχανήματα ”φίλτρα νερούιονιστές νερού ”, που εχουν λάβει αυτή την πιστοποίηση, ακριβώς λόγω αυτής της ποιότητας. Πίνοντας το αλκαλικό νερό Kangen, που αποτοξινώνει, ενυδατώνει και προλαμβάνει όλες τις παρακάτω ασθένειες, τότε πολλές κοινωνικές ομάδες όπως παιδιά σε μικρές ηλικίες, γυναίκες που κυοφορούν και όσοι ασκούνται, επαγγελματικά ή μη, θα δουν πολύ ευεργετικά αποτελέσματα. Δείτε εδώ αναλυτικά σε τι βοηθάει το νερό Kangen®:

Τι λένε φημισμένοι γιατροί για το Νερό και Υγεία

  • Παράγει 7 διαφορετικά είδη νερού

  • Ενυδάτωση οργανισμού σε 10”

  • Μελέτες για νερό

  • Σημασία αντιοξειδωτικών

  • Αλκαλικό νερό με αρνητικό ORP -800

  • Εξουδετέρωση ελεύθερων ριζών

  • Αποστείρωση / Παχύ έντερο / Οδοντιατρική

Αλλάξτε το νερό σας, αλλάξτε τη ζωή σας!!!

2. Νερό και υγεία – Σωματικά συμπτώματα

Οι ευεργετικές λειτουργίες του νερού Kangen® που παράγεται από τα φίλτρα νερού βρύσης αλλά και απο τους  ιονιστές νερού Enagic δεν σταματούν εδώ. Η εταιρεία Enagic, είναι η μοναδική εταιρεία ιονιστών στην Ιαπωνία που έχει επιλεγεί και ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες 40 για την ποιότητα του νερού που παράγει. Τα συγκεκριμένα μηχανήμα υπάρχουν σε όλα τα νοσοκομεία της Ιαπωνίας. Το νερό Kangen που παράγουν αυτά τα μηχανήματα, χορηγείται από Ιάπωνες γιατρούς σε ιατρικές συνταγές. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλα τα συμπτώματα και τις ασθένειες που μπορούν να εξαλειφθούν με την κατανάλωση στο μικρο-δομημένο καθαρο νερο Kangen® σε συνδυασμό πάντα με την κατάλληλη διατροφή. Η βοήθεια της πόσης σε αντιοξειδωτικό πόσιμο νερό Kangen® συμβαίνει μέσω της σωστής ενυδάτωσης του οργανισμού και των καθαρών στοιχείων που διαθέτει, αλλά και μέσα από τους 5 διαφορετικούς τύπους νερού Kangen® που παράγουν τα φίλτρα νερού EnagicΟ καθένας απ’αυτούς του τύπους νερού μπορεί να βοηθήσει με διαφορετικό τρόπο τον οργανισμό και το σώμα μας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

3. Νερό και υγεία – κλινικές παθήσεις

Στην δυσάρεστη περίπτωση που έρθουμε αντιμέτωποι με σοβαρές κλινικές παθήσεις, όλοι κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τις αντιμετωπίσουμε. Λίγοι όμως, δίνουν σημασία στο νερό και την τροφή που καταναλώνουν, που είναι ζωτικής σημασίας σε αυτές τις καταστάσεις, παρόλο που το συστήνουν οι γιατροί. Το νερό Kangen λοιπόν, διατηρώντας όλα τα συστατικά του, όπως μαγνήσιο, κάλιο, ασβέτιο και νάτριο, ωφελεί τον οργανισμό που βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση με ποικίλους τρόπους και σε διαφορετικές περιπτώσεις. Στα υπόλοιπα φίλτρα νερού Kangen water σπάνια θα συναντήσει κανείς παρόμοια συστατικά καθώς και αρνητικό ORP Δυναμικό μείωσης οξείδωσης. Για τον λόγο αυτό δεν θα αποδώσουν στον οργανισμό τα ίδια αποτελέσματα. Ειδικότερα:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Το περιεχόμενο αυτών των άρθρων είναι καθαρά ενημερωτικού χαρακτήρα. Δεν σκοπεύουμε να διαγνώσουμε ασθένειες ή να προτείνουμε οποιαδήποτε θεραπεία. Οι αναγνώστες καλούνται να ελέγχουν οι ίδιοι την ακρίβεια αυτών των συμβουλών πριν λάβουν οποιαδήποτε απόφαση που βασίζεται σε αυτό που διαβάζετε. Εάν πάσχετε από διάφορες παθήσεις, παρακαλούμε συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Οι Ιονιστές Leveluk κατατάσσονται από το Υπουργείο Υγείας της Ιαπωνίας ως ιατροτεχνολογικά προϊόντα και το αλκαλικό ιονισμένο νερό που παράγουν, σύμφωνα με τους εξειδικευμένους γιατρούς της Ιαπωνίας, είναι θεραπευτικό νερό. Εάν αυτό το νερό συνδυάζεται με μια σωστή διατροφή, φέρει μεγάλα οφέλη για τη γενική κατάσταση της υγείας.
Φιλτρα νερου ανω παγκου LeveLuk SD501
Leveluk Sd501   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon LeveLuk SD501 Platinum
Sd501 Platinum   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
LeveLuk K8
Leveluk K8   Φίλτρα νερού   Ιονιστής νερού
icon LeveLuk JR II
Leveluk JRII
Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon LeveLuk R
Leveluk R   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon Anespa
Anespa Φίλτρο ντουζ
Ακολουθήστε μας στα Social Media!