Tο καλύτερο νερό – Μικροδομημένο καθαρό νερό

Tο καλύτερο νερό – Μικροδομή- Καθαρό νερό

Το μικρό-δομημένο νερό Kangen® διαφέρει από το απλό νερό.

Η συγκεκριμένη μοριακή δομή του νερου ποικίλει ανάλογα με την προελευσή του. Ετσι αλλάζει και η δομή του και οι ικανότητές του.

Το ιονισμένο αλκαλικό νερό είναι μικρο-δομημένο, δηλαδή αποτελείται από 4-6 μικρομόρια, προσφέροντας μέγιστη ενυδάτωση στον οργανισμό (σε σχέση με το κανονικό νερό που έχει 15-20 μικρομόρια). Έχει ξεχωριστή γεωμετρία, ικανή να ενυδατώνει τα κύτταρα γρηγορότερα και πληρέστερα από το απλό νερο. Είναι επίσης ικανό να μεταφέρει σωστά τα θρεπτικά συστατικά, να εξαλείφει την οξύτητα από το σώμα και να απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες. Βελτίωνει επίσης την κυτταρική επικοινωνία. Είναι το ιδανικό νερο λοιπόν, καθώς διατηρεί την καρδιά, τους πνεύμονες, τον εγκέφαλο, το ήπαρ και το δέρμα υγιή.

Αντίθετα, το νερό της βρύσης λόγω μεγάλης μοριακής δομής (15-20 μικρο-μόρια), δεν ενυδατώνει επαρκώς το σώμα. Επιπλέον δημιουργεί βλάβες στο σώμα λόγω των ελεύθερων ριζών που υπάρχουν μέσα στο νερό και προκαλεί μέσα στο σώμα μας οξείδωση.

Τα-μόρια-του-αλκαλικού-νερού-Kangen-σχηματίζουν-ένα-δίκτυο.

Τα μόρια του αλκαλικού νερού Kangen σχηματίζουν ένα δίκτυο, πρέπει να οργανωθούν με ένα συγκεκριμένο τρόπο. 1

O βραβευμένος με Νόμπελ Dr. Szent-Gyorgyi είπε ότι “Αν η μοριακή δομή του νερού είναι η ουσία όλης της ζωής, όποιος μπορεί να ελέγξει αυτή τη δομή σε κυτταρικό επίπεδο, θα αλλάξει τον κόσμο”. Μία από τις τρεις κύριες αλλαγές που συμβαίνουν στο ιονισμένο αλκαλικό καθαρο νερο Kangen® κατά τη διάρκεια του ιονισμού, αφορά τη μοριακή του δομή. Αυτό προκύπτει από τον τρόπο οργάνωσης των μορίων.

Το νερό είναι ό,τι οι χημικοί αποκαλούν ένα πολικό μόριο, «ένα δίπολο». Ως εκ τούτου, έχει ένα θετικά και ένα αρνητικά φορτισμένο πόλο, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο τα ηλεκτρόνια τοποθετούνται γύρω από κάθε άτομο. Με άλλα λόγια, είναι σαν ένας μικροσκοπικός μαγνήτης που προσανατολίζεται στα μαγνητικά πεδία με διεύθυνση Β-Ν( Ν-S).

Αυτό το χαρακτηριστικό του αλκαλικού νερού Kangen®, του χαρίζει μοναδικές ιδιότητες. Έτσι τα μόρια του μπορούν να συνδέθουν μεταξύ τους, σχηματίζοντας διμερή, τριμερή δομή κ.λπ. Αυτή η ιδιότητα προσφέρει στο νερό ένα εξαιρετικό δεσμό ευλυγισίας των μορίων μεταξύ τους και τεράστια ικανότητα ανάπλασης.

Αυτό σημαίνει ότι όταν στο καθαρο νερο τοποθετηθεί ένα ηλεκτρικό πεδίο, τα μόρια πρέπει να οργανωθούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο για να παραμείνουν ισορροπημένα στο πεδίο του ιονιστή. Δηλαδή είναι ένα ζωντανό υλικό που δημιουργεί τάξη ξεκινώντας από χάος. Τα μόρια του αλκαλικού νερού Kangen σχηματίζουν ένα δίκτυο του οποίου η δομή  αντιπροσωπεύει μία κρυσταλλική γεωμετρία. Ένα εξάγωνο, που μπορεί κυριολεκτικά να αλλάξει τις ιδιότητες του νερού.

Aν θέλετε να είστε σε καθημερινή βάση επαρκώς ενυδατωμένοι και να λάβετε όλα τα στοιχεία που περιλαμβάνει το αλκαλικό νερό Kangen, τότε πρέπει να προτιμήσετε τα φίλτρα νερού της Enagic, που παράγουν μικροδομημένο νερό, το οποίο φτάνει στον οργανισμό μας σε 60 δευτερόλεπτα σε αντίθεση με το κανονικό νερό που φτάνει σε 10 λεπτά και ενδέχεται να μην ενυδατώσει πλήρως. Το πρώτο φίλτρο νερού και πιο οικονομικό, είναι το φίλτρο βρύσης Leveluk R και αμέσως μετά τα οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII, που παράγουν καθαρο νερο τόσο ισχυρα όξινο, όσο και ισχυρά αλκαλικό νερό, σε αντίθεση με το προηγούμενο. Αμέσως μετά ακολουθούν το best seller της κατηγορίας του, τα φίλτρα νερού άνω πάγκου Leveluk SD 501 και ο ιονιστής νερού Leveluk SD 501 platinum, που διαθέτει πιο εξελιγμένο σχεδιασμό. Τέλος, το τελευταίο μοντέλο της εταιρεία, με 8 πλακίδια ηλεκτρόλυσης, που προσδίδουν πιο αρνητικές τιμές ORP μέχρι -800,  είναι τα φίλτρα νερού βρύσης Leveluk K8.

Φιλτρα νερου ανω παγκου LeveLuk SD501
Leveluk Sd501   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon LeveLuk SD501 Platinum
Sd501 Platinum   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
LeveLuk K8
Leveluk K8   Φίλτρα νερού   Ιονιστής νερού
icon LeveLuk JR II
Leveluk JRII
Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon LeveLuk R
Leveluk R   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon Anespa
Anespa Φίλτρο ντουζ

Σημαντικό χαρακτηριστικό του ιονισμένου αλκαλικού νερού Kangen®

 

Λόγω της μοριακής δομής, ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του ιονισμένου αλκαλικού νερού Kangen® (μικρο-συγκέντρωσης μορίων) και του πλούτου της σε αρνητικά ιόντα και φυσικά αλκαλικά μεταλλικά στοιχεία, δημιουργούν στο σώμα μας ένα ιαματικό αποτέλεσμα-σύμφωνα πάντα με τους εξειδικευμένους Ιάπωνες γιατρούς- παρόμοιο με εκείνο των ιαματικών πηγών που βρίσκονται σε ορισμένα μέρη της Γης: Bucegi, Lourdes, Παγετός Hunza… Το αλκαλικό ιονισμένο καθαρο νερο Kangen®έχει τεράστια ευεργετική επίδραση στην υγεία μας, επειδή η δομή του είναι πολύ λεπτή και διαπερνά ολόκληρο το σώμα 9 φορές πιο γρήγορα από ό,τι ένα συνηθισμένο νερό.

Οξυγονώνει και θρέφει τον εγκέφαλο σε 60 δευτερόλεπτα και αφαιρεί τα όξινα απόβλητα και τις τοξίνες. Στο μεγαλύτερο όγκο του νερού της βρύσης ή του εμφιαλωμένου, τα μόρια H2O τείνουν να συγκεντρωνονται όλα μαζί σε ομάδες των 10-20. Η ηλεκτρολυτική τους δραστηριότητα λαμβάνει χώρα στην επιφάνεια του ενός μορίου. Εάν τα μόρια στο καθαρο νερο συγκεντρώνονται σε ένα “τσαμπί” η συνολική επιφάνεια μειώνεται, συνεπώς μειώνεται και η ηλεκτρονική του δραστηριότητα.

Αντίθετα, όσο μικρότερες είνα,ι οι ομάδες που σχηματίζονται, όσο δηλαδή περισσότερα ”τσαμπιά” δημιουργούνται, τόσο μεγαλύτερη είναι η ηλεκτρονική του δραστηριότητα. Όσο πιο μικρή είναι η συγκέντρωση  μορίων, τόσο περισσότερο μπορεί το νερό να ενυδάτωσει το κύτταρο και να παράξει περισσότερο οξυγόνο .

Το αλκαλικό ιονισμένο καθαρο νερο Kangen περιέχει πολύ μικρές ομάδες μορίων που ονομάζονται συμπλέγματα. Το μέγεθος ενός συμπλέγματος στο μορίου νερού μετριέται σε Hz. Όσο πιο λίγα Hz έχει το αλκαλικό καθαρο νερο Kangen®, τόσο πιο εύκολο είναι για το σώμα να το απορροφήσει! Γι ‘αυτό είναι καλό για το μεταβολισμό μας.

Συνήθως το νερό περιέχει ομάδες των 12 έως 20 μορίων, ακόμη και περισσότερων. Σε σύγκριση με το συνηθισμένο νερό, τα μόρια στο αλκαλικό καθαρό νερό Kangen® εμφανίζονται σε ομάδες 4-6 μορίων. Αυτό εξηγεί γιατί το αλκαλικό νερό Kangen® είναι πιο αποτελεσματικό από το συνηθισμένο νερό.

Μόρια το καλυτερο νερο Kangen

Τα μόρια του νερού Kangen έχουν εξαγωνικό σχήμα

Τα μόρια στο καθαρο νερο Kangen

Τα μόρια νερού Kangen® έχουν εξαγωνικό σχήμα (όχι ακανόνιστο, όπως στο συνηθισμένο νερό). Άρα, έχουν και χαμηλότερη επιφανεια και μπορεί να διεισδύσουν πιο αποτελεσματικά στον αφυδατωμένο ιστό του σώματός μας. Η μικρο-δομή του ιονισμένου αλκαλικού νερού Kangen® συντελεί στην ενυδάτωση των κυττάρων. Παράλληλα όμως, είναι ένα μέσο αμφίδρομης μεταφοράς. Οδηγεί τις θρεπτικές ουσίες στο κύτταρο και αποβάλλει από αυτό τις άχρηστες.

Κάθε κύτταρο μέσα από το καθαρο νερο χρησιμοποιεί θρεπτικά συστατικά για να παρέχει την επιθυμητή ενέργεια που χρειάζεται για τις διάφορες δραστηριότητές  μας. Οι τοξίνες και τα υποπροϊόντα τους θα πρέπει να αποβληθούν.

Το καλύτερο νερό, το Κangen κάνει αυτή την μεταφορά καλύτερα και ταχύτερα εξαιτίας της μικρο – δομής του. Το αλκαλικό καθαρό νερό Kangen φθάνει στον εγκέφαλο μέσα σε 60 δευτερόλεπτα, σε σύγκριση με το κανονικό νερό, που φθάνει σε 10 λεπτά.

Έτσι εξηγείται γιατί οι άνθρωποι που έχουν ασθένειες οστών έχουν θεραπευθεί-σύμφωνα πάντα με τους εξειδικευμένους Ιάπωνες γιατρούς- με το αλκαλικό καθαρό νερό Kangen. Επειδή διαπερνά πιο εύκολα το χόνδρο, ο οποίος είναι λιγότερο αγγειοποιημένος, βελτιώνει την ενδοκυτταρική επικοινωνία, βελτιστοποιεί τη μεταφορά των πληροφοριών από το σώμα με σκοπό την θεραπεία και την αποκατάσταση της τάξης. Βοηθά, επίσης, τα κύτταρα να θεραπευτούν μόνα τους.

Τα κύτταρα όταν είναι επαρκή σε καθαρο νερο ”ανταλάσσουν” πληροφορίες μεταξύ τους χρησιμοποιώντας ένα σύστημα τύπου βιο-λέιζερ. Αν το νερό του σώματος είναι τοξικό ή βρώμικο, τα κύτταρα δεν μπορούν πλέον να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Έτσι, θα δηλητηριαστούν. (Dave Carpenter, «Αλλάξτε το νερό σας για να αλλάξετε τη ζωή σας,” Κεφάλαιο 2.7. Δομή μικρο-μοριακή σελ.15)

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η απάντηση στο πρόβλημα της ενυδάτωσης είναι να πίνουν οκτώ με  δέκα ή περισσότερα ποτήρια καθαρο νερο την ημέρα. Σε αντίθεση με αυτή την κοινή πεποίθηση, για την ενυδάτωση του σώματος δεν είναι ανάγκη να πίνει κανείς οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα. Μπορούμε να πίνουμε δέκα, δεκαπέντε ή ακόμη και είκοσι ποτήρια νερό και πάλι να μην είμαστε σωστά ενυδατωμένοι.

Αν δεν μπορούμε να κρατήσουμε το νερό στα κύτταρα, πάμε στην τουαλέτα. Οκτώ, δέκα, δεκαπέντε ή είκοσι φορές την ημέρα. Το νερό περνάει μόνο μέσα από το σώμα, αντί να μένει στα κύτταρα προκειμένου να τα θρέψει. Το νερό μπορεί να περάσει μέσα από το σώμα χωρίς πραγματικά να το ενυδατώσει. 

Το σώμα μπορεί να είναι γεμάτο νερo, αλλά και πάλι να είμαστε αφυδατωμένοι. Αυτό συμβαίνει, επειδή το νερό αυτό δεν μπορεί να φτάσει στα κύτταρα και στο συνδετικό ιστό. Αυτός είναι απαραίτητος για να διατηρεί την καρδιά, τους πνεύμονες, τον εγκέφαλο, το ήπαρ και το δέρμα υγιή. Το σώμα απορροφά το ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen® πιο εύκολα. Συνεπώς, συντελεί στον καθαρισμό των κυττάρων από συσσωρευμένες τοξίνες που μπορεί σε πρώτη φάση να προκαλέσουν μια μόνιμη δίψα. Αυτή είναι η σημαντικότητα στο καθαρο νερο.

Χάρη στη μικρο-δομή, το αλκαλικό ιονισμένο καθαρό νερό Kangen®  διαπερνά τις κυτταρικές μεμβράνες. Έτσι, καθιστά ευκολότερη την ενυδάτωση και οξυγόνωση των κυττάρων. Τα κύτταρα του σώματος διαθέτουν μεμβράνη λιπο-πρωτεϊνης. Η μεμβράνη αποτελείται από λίπος (φυσικών λιπαρών οξέων) και πρωτεΐνες. Για να μπορέσουν οι τοξίνες να εγκαταλείψουν τα κύτταρα, και να μπορέσει η τροφή να διεισδύσει μέσα στα κύτταρα, είναι πολύ σημαντικό αυτά να είναι σε μια πολύ στενή επαφή με το καλυτερο νερο.

Το ελαιώδες τοίχωμά της μεμβράνης αντιστέκεται στη διείσδυση ενός συνηθισμένου νερού, διότι δεν μπορεί να δημιουργηθεί στενή σχέση μεταξύ του νερού και της επιφάνειας της κυτταρικής μεμβράνης. Η διείσδυση των θρεπτικών ουσιών μέσα στο κύτταρο και η απομάκρυνση των τοξινών από το κύτταρο θα μπορούσε να συμβεί μόνο μέσω ενός νερού με λεπτή δομή, όπως αυτή του ιονισμένου αλκαλικού νερού Kangen®.

μικροδομή καθαρο νερο

Ο Luis Alexis Carrel ήταν Γάλλος χειρουργός και βιολόγος, βραβευμένος με Νόμπελ Φυσιολογίας και Ιατρικής το 1912. Είναι διάσημος για ένα πείραμα στο οποίο διατήρησε ζωντανή τη καρδιά ενός κοτόπουλου για τρεις δεκαετίες in vitro σε θρεπτικό υγρό. Του αποδίδεται η φράση: “Ένα κύτταρο καλά ενυδατωμένο, που τρέφεται σωστά και στο οποίο η απόρριψη των αποβλήτων και των τοξινών γίνεται σωστά, μπορεί να ανανεώνεται διαρκώς”.

Η ποιότητα του νερού παίζει σημαντικό ρόλο. Το νερό πρέπει να είναι πλούσιο σε ηλεκτρόνια και να είναι αλκαλικό όπως το καθαρό νερό Kangen®. Δυστυχώς, σχεδόν όλο το καθαρο νερο που βρίσκουμε είναι όξινο και αυτό κάνει και το σώμα σας όξινο. Έτσι προκαλείται συσσώρευση λίπους σαν αυτοάμυνα. Το σώμα θα πρέπει να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει όλο το καθαρο νερο που του παρέχεται για να εξουδετερώσει και να καθαρίσει τα οξέα! Με το όξινο νερό, ποτέ δεν θα φθάσετε στο ιδανικό σας βάρος ή σε μια ιδανική κατάσταση υγείας.

Μέρη του σώματος όπως η κοιλιά για παράδειγμα, είναι μη-ενυδατωμένες περιοχές. Αν ενυδατώνετε το σώμα σας με αλκαλικό, ιονισμένο, καθαρό νερό Kangen® πλούσιο σε ηλεκτρόνια, θα προσφέρετε αυτό που χρειάζεται ο οργανισμός σας για να διατηρηθεί η κυτταρική υγεία και η ισορροπία του pH. Τα κύτταρα του σώματος είναι υγιή στο βαθμό που τα υγρά τους είναι υγιή.

Σύμφωνα με τη κβαντική θεωρία, η διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου δεν έγκειται τόσο στη χημεία όσο στην οργάνωση και στη δομή. Αυτό έχει τεράστιες συνέπειες αν σκεφτεί κανείς ότι η δομή του νερού του σώματος μπορεί να συσχετίζεται με τις ασθένειες και τη γήρανση. Τα υγρά κρύσταλλα είναι ιδιαίτερες δομές της ύλης. Σε αντίθεση με τα στερεά κρύσταλλα, τα υγρά είναι ευαίσθητα και ευέλικτα. Οι οθόνες υπολογιστών LCD είναι υγρά κρύσταλλα. Πολλά συστατικά του ανθρώπινου σώματος εχουν την δομή των υγρών κρυστάλλων, συμπεριλαμβανομένων του κολλαγόνου και των κυτταρικών μεμβρανών.

Υπάρχουν πολλές ομοιότητες μεταξύ του νερού των κρυστάλλων quartz. Τέτοιοι κρύσταλλοι χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία των υπολογιστών επειδή έχουν μεγάλη ακρίβεια υπό  πίεση. Αυτή η ιδιότητα, τους επιτρέπει να μεταφέρουν σήματα με ταχύτητα και ακρίβεια ασύγκριτη με άλλα υλικά. Η μοριακή γεωμετρία του ιονισμένου αλκαλικού νερού Kangen® είναι παρόμοια με τη μοριακή γεωμετρία του κρυστάλλου quartz.

Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύεται ότι η δομή του νερού Kangen® μεταφέρει σήματα πιο αποτελεσματικά μέσα από ζωντανούς ιστούς. Πολλοί ειδικοί υποπτεύονται ότι η δομή του νερού μπορεί να είναι το κλειδί για το  DNA, την ενζυμική δραστηριότητα και πολλές άλλες λειτουργίες. Έχει αποδειχθεί ότι η δομή του αλκαλικού νερού Kangen® ενυδατώνει  πολύ πιο αποτελεσματικά από ό,τι το σύνηθες νερό.

Σημείωση: Το μόνο εμπόδιο του ιονισμένου αλκαλικού νερού Kangen® είναι ότι δεν κρατά αυτήν την μικρο-δομή περισσότερο από μερικές ώρες. Συνεπώς, δεν μπορεί να κρατηθεί για μεγάλη διάρκεια σε αυτήν την ωφέλιμη κατάσταση. Για να επωφεληθείτε από αυτό το ενεργειακό πεδίο του νερού θα πρέπει να καταναλώνετε απευθείας από τη μηχανή.

Διαβάστε και ”Η Ηλεκτρονική αναδιάρθρωση του αλκαλικού νερού”

Φιλτρα νερου ανω παγκου LeveLuk SD501
Leveluk Sd501   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon LeveLuk SD501 Platinum
Sd501 Platinum   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
LeveLuk K8
Leveluk K8   Φίλτρα νερού   Ιονιστής νερού
icon LeveLuk JR II
Leveluk JRII
Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon LeveLuk R
Leveluk R   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon Anespa
Anespa Φίλτρο ντουζ
Ακολουθήστε μας στα Social Media!