Χρήσεις νερού

Χρήσεις νερού Kangen στην καθημερινή ζωή

Χρήσεις νερού Kangen στην καθημερινή ζωή

Αυτά τα είδη νερού μας παρέχουν μια πλήρη προσωπική αλλά και οικιακή φροντίδα με την σωστή χρήση και τον ορθό συνδυασμό τους θα είναι ο καλύτερος σας σύμμαχος. Η καλύτερη, προσβάσιμη και αγνή λύση για τις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε!

Χρήσεις νερού Kangen

Πειραματα με νερο στα λαχανικα. Πως διαλυεται το λαδι στο Νερο Kangen

Τα μηχανήματα της εταιρείας Enagic, παράγουν 5 διαφορετικά είδη νερού με πολλές και διαφορετικές χρήσεις, που μπορούν να διευκολύνουν σε μεγάλο βαθμο την καθημερινότητα μας. Τα φίλτρα νερού και οι συσκευές για αλκαλικό νερό της Enagic είναι οι εξής:

Θα αναλύσουμε παρακάτω τις χρήσεις που προσφέρουν τα 5 διαφορετικά είδη νερού.

1. Αλκαλικό νερό Kangen pH 8.5-9-9.5

ΧΡΗΣΗ ΝΕΡΟΥ

Λόγω του pΗ του, το οποίο κυμαίνεται μεταξύ 8.5 με 9.5, αυτό το είδος ιονισμένου αλκαλικού νερού Kangen® έχει συγκεριμένες χρήσεις νερού. Είναι τέλειο για πόση και για υγιεινό μαγείρεμα. Το ιονισμένο νερό Kangen® επαναφέρει το σώμα σας σε μια πιο αλκαλική κατάσταση, με αποτέλεσμα να βελτιστοποιεί την υγεία. Επιπροσθέτως το νερό Kangen® είναι πιο ήπιο στη γεύση.

Μαγείρεμα των τροφίμων με αλκαλικό νερό KangenΜαγείρεμα των τροφίμων με αλκαλικό νερό Kangen®:

Καθαρίζει τα λαχανικά και τα ψάρια. Ενισχύει τη γεύση σε μπρόκολο, κρεμμύδια κ.λπ., όταν βραστούν σε αλκαλικό νερό Kangen®. Το ρύζι μαγειρεμένο με αλκαλικό νερό είναι πιο υγιεινό και έχει πιο έντονη γεύση. Το αλκαλικό νερό Kangen®, όταν χρησιμοποιηθεί στο μαγείρεμα του ρυζιού, θα εξουδετερώσει το ασβέστιο με το φωσφόρο πριν καταναλωθεί. Έτσι, η ποσότητα του φωσφορικού οξέος στο σώμα, που προκύπτει από το μεταβολισμό του μαγειρευμένου ρυζιού, θα είναι χαμηλότερη λόγω της χρήσης του ιονισμένου αλκαλικού νερού Kangen®. Μαλακώνει γρήγορα και μειώνει το χρόνο μαγειρέματος. Ιδανικό για φαγητά που απαιτούν λιγότερο χρόνο. Χρησιμοποιείτε λιγότερα μπαχαρικά και αλάτι.

Σούπες που παρασκευάζονται με αλκαλικό νερό Kangen.Σούπες που παρασκευάζονται με αλκαλικό νερό Kangen®

Με τις χρήσεις νερού, το αλκαλικό νερό Kangen®  ενισχύσει τις γεύσεις των συστατικών, με αποτέλεσμα να γίνονται πιο νόστιμες. Ως εκ τούτου, τα τρόφιμα δεν χρειάζονται πολλά καρυκεύματα και το υπερβολικό αλάτι μπορεί να αποφευχθεί.

Καφές και τσάι παρασκευασμένα με αλκαλικό.Καφές και τσάι παρασκευασμένα με αλκαλικό νερό Kangen®

Θα εκπλαγείτε με το υπέροχο χρώμα, τη γεύση και το άρωμα που θα έχει ο καφές και το τσάι που παρασκευάζονται με αλκαλικό νερό Kangen®. Επίσης, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε λιγότερο καφέ ή τσάι για να πάρετε μια πλούσια γεύση, λόγω της ικανότητας του ιονισμένου αλκαλικού νερού Kangen® να αντλεί το εκχύλισμα των παραπάνω.

Επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσηςΕπιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης

Το αλκαλικό νερό Kangen® εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες προκαλούν την οξείδωση και την πρόωρη γήρανση. Σταθεροποιεί τη θερμοκρασία του σώματος, την πίεση, το ποσό του σακχάρου και της χοληστερίνης.

Υγεία με αλκαλικό νερό Kangen.Υγεία με αλκαλικό νερό Kangen®

Με καθημερινή κατανάλωση, ανάλογα με τις ασθένειες, το αλκαλικό νερό Kangen® βελτιώνει την υγεία και τις λειτουργίες του στομαχιού για τα άτομα που πάσχουν από δυσκοιλιότητα ή διάρροια. Το αλκαλικό νερό Kangen® καθαρίζει καλά το παχύ έντερο, εξαλείφοντας τα εμπόδια που επιβραδύνουν την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών. Χρησιμοποιείται από άτομα που πάσχουν από χρόνια κόπωση, αϋπνία, εξάντληση, ασθένειες των οστών, καρδιακές παθήσεις, παθήσεις του στομάχου, του ήπατος, του διαβήτη και του καρκίνου. Αυξάνει την αντοχή και διατηρεί την ελαστικότητα των μυών.

Φυτά φροντισμένα με αλκαλικό νερό Kangen.Φυτά φροντισμένα με αλκαλικό νερό Kangen®

Μία από τις χρήσεις νερού του αλκαλικού νερού Kangen® είναι να δώσει φρεσκάδα και ζωή στα φυτά, φέρνοντας τα αποξηραμένα σε μια υγιή κατάσταση. Το αλκαλικό νερό Kangen® διεγείρει επίσης την βλάστηση των σπόρων και βελτιώνει την ανάπτυξη.

2. Νερό με ουδέτερο pH 7 – Επιτραπέζιο νερό

χρησιμοποιώντας το νεροΝερό με ουδέτερο pH 7.0 – Επιτραπέζιο νερό

Αυτό το νερό περνά μέσα από το φίλτρο καθαρισμού του νερού Kangen®, αλλά δεν περνάει από το θάλαμο ηλεκτρόλυσης. Η δυναμική του Φίλτρού σε τρία στάδια (θειώδες ασβέστιο, κοκκώδης αντιβακτηριδιακός ενεργός άνθρακας, μηχανικό φίλτρο) εξαλείφει τους ρυπαντές: μόλυβδο, χλώριο (δοκιμή JISS3201-80%), effluvia, σκουριά, νιτρικά, νιτρώδη, τα ιζήματα, τα βακτήρια. Είναι ένα επιτραπέζιο νερό, πολύ καλό.

τροφες και παιδιαΠαιδικές τροφές που παρασκευάζονται με επιτραπέζιο νερό Kangen

Μέσα από τις χρήσει νερού, το επιτραπέζιο με Ph 7.0 χρησιμοποιείται για την παρασκευή τροφής για τα παιδιά. Τα παιδιά κάτω των 2 ετών δεν επιτρέπεται να πίνουν αλκαλικό νερό. Μόνο το φιλτραρισμένο νερό με pH 7. Μετά από αυτήν την ηλικία μπορείτε να δώσετε στα παιδιά το πόσιμο αλκαλικό νερό σταδιακά. Στην αρχή για 3-4 χρόνια μπορούν να καταναλώσουν νερό με pH 8,5 και στην ηλικία των 9-10 ετών ένα παιδί μπορεί να καταναλώσει το ίδιο αλκαλικό νερό όπως ένας ενήλικας. Συνιστάται, όταν θέλετε να πιείτε νερό κατά τη διάρκεια των γευμάτων, να καταναλώσετε νερό με pH 7,0 (clean water) και όχι αλκαλικό νερό Kangen®.

φαρμακα και νεροΠάρτε τα φάρμακα σας με φιλτραρισμένο νερό Kangen®

Τα φάρμακα δεν λαμβάνονται με αλκαλικό ιονισμένο νερό Kangen®, λαμβάνονται με επιτραπέζιο νερό. Αν ληφθούν με αλκαλικό ιονισμένο νερό Kangen® αυτό θα αυξήσει τη απορρόφηση τους από τον οργανισμό στο 80%. Το σώμα μας πρέπει να απορροφήσει μόνο το 13% του φαρμάκου για να επιτευχθούν τα αποτελέσματά που αναμένονται. Για 30 λεπτά πριν και μετά τη λήψη του φαρμάκου, συνιστάται να πίνεται μόνο φιλτραρισμένο νερό με pH 7,0.

Σβήνετε την δίψα με απλό νερό Kangen.

Σβήνετε την δίψα σας την ώρα του γεύματος με απλό νερό Kangen®

Το επιτραπέζιο νερό μπορείτε να το πιείτε κατά τη διάρκεια του γεύματος, αν και συνήθως δεν συνιστάται η κατανάλωση νερού. Μην πίνετε αλκαλικό ιονισμένο νερό Kangen® κατά τη διάρκεια του γεύματος, μόνο μια ώρα πριν από το γεύμα και μετά.

3. Όξινο νερό Kangen® pH 4-6 – Νερό ομορφιάς (Beauty water)

Όξιόξινο-χρήσεις νερούνο νερό Kangen® | pH 4,0-6,0 – Νερό ομορφιάς (Beauty water)

Αυτό τo νερό δεν πίνεται

Υγεία με όξινο νερό KangenΥγεία με όξινο νερό Kangen®

Ακμή, αμυγδαλίτιδα, λαρυγγίτιδα, γρίπη, κρυολογήματα και φλεγμονή του κόλπου.

Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας με όξινο νερό Kangen.Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας με όξινο νερό Kangen®

Χρησιμοποιήστε το όξινο νερό Kangen® αντί του conditioner μετά το λούσιμο. Συνιστάται για το ξηρό μαλλί που απαιτεί ενυδάτωση. Μειώνει το μπέρδεμα των μαλλιών, αποκαθιστά το φυσικό pH 4,5-5,5 των μαλλιών, μειώνει την ξηροδερμία, χαρίζοντας έτσι ένα φωτεινότερο χρώμα στα μαλλιά σας με την πάροδο του χρόνου. Χαρίζει ελαφρότητα και λάμψη στα ευκολοχτένιστα πλέον μαλλιά σας. Κρατήστε το όξινο νερό Kangen® σε ένα μπουκάλι σπρέι και ψεκάστε στο πρόσωπο και τα μαλλιά.

Υγιεινή των δοντιών με όξινο νερό Kangen.Υγιεινή των δοντιών με όξινο νερό Kangen®

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα στοματικό διάλυμα για την προστασία από τη βακτηριακή οδοντική πλάκα, αλλά όχι περισσότερο από δύο φορές το μήνα.

Πλένετε το πρόσωπό σας με όξινο νερό Kangen

Πλένετε το πρόσωπό σας με όξινο νερό Kangen®

 Μία από τις χρησεις του όξινου νερού Kangen®, είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί το πρωί στο πλύσιμο του πρόσωπού σας άμεσα ή ψεκάζοντας το στο δέρμα. Μπορείτε να το βάλετε σε ένα μπουκάλι ψεκασμού, να ψεκάζετε ένα δίσκο ντεμακιγιάζ και στη συνέχεια να γίνει ο καθαρισμός του δέρματος. Καθαρίζει πολύ καλά το make up σας. Συνιστάται μετά το ξύρισμα, αντικαθιστώντας την τονωτικό λοσιόν. Η αίσθηση που μας προσφέρει είναι σαν μια μικρή σύσφιξη του δέρματος.

Οι στυπτικές ιδιότητες του όξινου νερού Kangen®, είναι αποτελεσματικές στην τόνωση της επιδερμίδας σας και στην ελαχιστοποιήση των ανοιγμένων πόρων. Το όξινο νερό Kangen®, όπως και οι κρέμες προσώπου με βάση τα οξέα, διεγείρει το φυσικό κολλαγόνο του δέρματος και αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του. Σε αντίθεση με αυτές τις κρέμες που περιέχουν ερεθιστικές ουσίες και συντηρητικά, το νερό Kangen® είναι ένας φυσικός τρόπος φροντίδας, που δεν ερεθίζει και δεν κοκκινίζει το δέρμα. Το δέρμα θα επιτύχει τη φωτεινότητα του όπως και μετά από μια ελαφριά απολέπιση.

Ψεκάσετε με όξινο νερού Kangen τα τρόφιμαΨεκάστε με όξινο νερό Kangen® τα τρόφιμα

Ψεκάστε τα τρόφιμα με όξινο νερό πριν παγώσουν. Τα τρόφιμα, συμπεριλαμβανομένων των ψαριών και των γαρίδων, δεν χάνουν τη γεύση τους όταν αποψυχθούν.

Βράζουμε τα ζυμαρικά και παρασκευάζουμε τα τηγανητά ζύμης με όξινο νερό Kangen.Βράζουμε τα ζυμαρικά και παρασκευάζουμε τα τηγανητά ζύμης με όξινο νερό Kangen®

Τα ζυμαρικά θα έχουν μια γυαλιστερή εμφάνιση και βελτιωμένη υφή αν βράζονται με όξινο νερό. Το όξινο νερό Kangen® θα βελτιώσει τη ζύμη και την υφή των τηγανητών τροφίμων.

Καθαρίστε τα παράθυρα με όξινο νερό KangenΚαθαρίστε τα παράθυρα με όξινο νερό Kangen®

Καθαρίστε τους καθρέφτες, τα γυαλιά, τα γυάλινα αντικείμενα και τα παράθυρα για να πάρουν περισσότερη λάμψη.

Οικιακές χρήσειςΟικιακές χρήσεις του όξινου νερού Kangen®

Γνωρίζοντας τις χρήσεις νερού, μπορείτε να προσθέσετε όξινο νερό Kangen® στη μπανιέρα για να αφαιρέσετε τα ανεπιθύμητα, συσσωρευμένα νιτρικά άλατα που υπάρχουν στο σύστημα αποχέτευσης.

Περιποιηθείτε το κατοικίδιό σας με όξινο νερό KangenΠεριποιηθείτε το κατοικίδιό σας με όξινο νερό Kangen®

Ψεκάστε το κατοικίδιο ζώο σας με αυτό το νερό και στη συνέχεια βουρτσίστε το για να πάρει ένα απαλό και λαμπερό τρίχωμα. Επίσης, θα παρατηρήσετε ότι μειώνονται και οι οσμές τους.

Αφαιρέστε τη βρωμιά

Αφαιρέστε τη βρωμιά με όξινο νερό Kangen®

Αφαιρέστε τη βρωμιά από ξύλινα πατώματα κλπ, χωρίς να αφήνετε κανένα κολλώδες υπόλειμμα πίσω σας. Για να αφαιρέσετε τους δύσκολους λεκέδες, τη βρωμιά και τα λίπη, αφήστε να μουλιάσουν για 24 ώρες.

Ποτίζεται τα φυτά σας με όξινο νερό Kangen.Ποτίζετε τα φυτά σας με όξινο νερό Kangen®

Τα φυτά που ευδοκιμούν σε όξινα εδάφη (acidophilus), όπως τα τριαντάφυλλα, τα γαρίφαλα,οι βιολέτες, οι αζαλέες, τα ερείκη, τα ροδόδεντρα και τα βατόμουρα θα είναι πιο υγιή, αν τα περιλούσουμε με όξινο νερό Kangen®. Σε γενικές γραμμές, τα ανθοφόρα φυτά, συνιστάται να ποτίζονται με όξινο ιονισμένο νερό και τα φυτά με πράσινα φύλλα με νερό με pH 7.

Φιλτρα νερου ανω παγκου LeveLuk SD501
Leveluk Sd 501 Φίλτρο Νερού
Το καλύτερο μηχάνημα με ενσωματωμένο θάλαμο ηλεκτρόλυσης
icon LeveLuk SD501 Platinum
Sd 501 Platinum Ιονιστής νερού
Νέος μοντέρνος σχεδιασμός, προσαρμοσμένος σε κομψές κουζίνες
LeveLuk K8
Leveluk K8 Φίλτρο Νερού
Η πιο καινοτόμος συσκευή που κατασκευάζεται από την Enagic.
icon LeveLuk JR II
Leveluk JRII Ψύκτης νερού
Παράγουν τόσο ισχυρά όξινο, όσο και ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen®
icon LeveLuk R
Leveluk R Το πρώτο μοντέλο
Είναι μινιατούρα, συμπαγές και πρακτικό, πάντα βολικό στο σπίτι ή όταν ταξιδεύετε.
icon Anespa
Anespa Φίλτρο ντουζ
Απομακρύνει το χλώριο και όλα τα βακτήρια από το νερό του μπάνιου σας

4. Ισχυρά όξινο νερό Kangen® | pH 2-2.5 – Απολυμαντικό νερό

Ισχυρά όξινο νερό Kangen

Το ισχυρά όξινο νερό Kangen® έχει pΗ 2.5 ή μικρότερο (ανάλογα με την πηγή νερού) και είναι ένα ισχυρό απολυμαντικό. Τουλάχιστον το 50% από τα οφέλη της κατοχής ενός από τα φίλτρα νερού είναι το ισχυρά όξινο νερό Kangen® με χαμηλό όξινο pH το οποίο έχει πάνω από 100 χρήσεις νερού. Είναι αρκετά ισχυρό για να χρησιμοποιηθεί ως απολυμαντικό στα νοσοκομεία, οδοντιατρικά και κτηνιατρικά γραφεία, σπα και λουτρά.

Στην βιομηχανία τροφίμων, στο σπίτι, αντικαθιστώντας με επιτυχία τα χημικά προϊόντα καθαρισμού. Επίσης μειώνεται το κόστος κατά 50%. Το ισχυρά όξινο νερό Kangen® εγκρίθηκε για την απολύμανση των τροφίμων τον Ιούνιο του 2002, σύμφωνα με το Νόμο της Υγιεινής των Τροφίμων, με το όνομα υποχλωριώδες οξύ. Το απολυμαντικό ή υγειονομικό νερό Kangen® έχει μια ισχυρή οσμή χλωρίου, δεν περιλαμβάνει αλκοόλ, επιβλαβείς χημικές ουσίες, συντηρητικά ή αρώματα, δεν ξηραίνει και δεν ερεθίζει το δέρμα, δεν απαιτεί ξέβγαλμα μετά τις χρήσεις νερού. Είναι εκλεκτό και εξαιρετικά ασφαλές.

όξινο νερό χρήσεις νερούΑυτό δεν είναι πόσιμο νερό. Είναι καλύτερα να αποθηκεύετε ισχυρά όξινο νερό Kangen® σε σκούρα δοχεία, αδιαφανή και να το κρατήσετε στο ψυγείο.

Καθαρίστε και απολυμάνετε με ισχυρά όξινο νερό KangenΚαθαρίστε και απολυμάνετε με ισχυρά όξινο νερό Kangen®

Αν γνωρίζετε τις χρήσεις νερού, θα ξέρετε πως αυτό το νερό αποστειρώνει μαχαίρια, μαγειρικά σκεύη, πετσέτες πιάτων, υφάσματα κουζίνας κ.λπ. Είναι ιδανικό για απολύμανση πιάτων (κατά καιρούς) και το πλύσιμο του πατώματος. Ιδανική λύση για τον καθαρισμό και την απολύμανση, σκοτώνει τα μικρόβια και τα βακτήρια που ερχόμαστε σε επαφή, καθαρίζει και απολυμαίνει την κουζίνα, που είναι τόσο ευνοϊκό έδαφος για τα μικρόβια. Για ισχυρότερη επίδραση της απολύμανσης καθαρίστε με ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen® πριν και μετά χρησιμοποιήστε ισχυρά όξινο νερό. Λόγω της οξύτητας, το μέταλλο το οποίο οξειδώνεται εύκολα θα πρέπει να σκουπίζεται με ένα πανί.

Υγιεινή με ισχυρά όξινο νερό Kangen Υγιεινή με ισχυρά όξινο νερό Kangen

Το ισχυρά όξινο νερό Kangen® είναι ιδανικό για την απολύμανση των τροφίμων, τις πιπίλες, τις θηλές, τα δαχτυλίδια οδοντοφυΐας, τα μπιμπερό και άλλα προϊόντα διατροφής κ.λπ. Απολυμάνετε τα χέρια σας, την οδοντόβουρτσά σας ή άλλα αντικείμενα με αυτό το νερό. Το ισχυρά όξινο νερό αποκαλύπτεται ότι είναι πιο αποτελεσματικό σε σύγκριση με το σαπούνι και το  διάλυμα αλκοόλης, όπως έχει δημοσιευθεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά ιατρικού περιεχομένου.

Το Νερό με pΗ 2,5 χρησιμοποιείται για την αποστείρωση φυτών, λαχανικών και φρούτων, αφαιρώντας από την επιφάνεια τους τα παθογόνα βακτήρια, όπως E.coli, Salmonella, Listeria monocytogenes, χωρίς τροποποίηση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών τους και χωρίς να επηρεάζει τη φρεσκάδα τους.

λευκαντικό πλυντηρίουΤο ισχυρά όξινο νερό Kangen® είναι επίσης ένα εξαιρετικό λευκαντικό πλυντηρίου.

Σε ινστιτούτα αισθητικής, εστιατόρια, κέντρα φροντίδας, νηπιαγωγεία, σχολεία είναι απαραίτητο να γνωρίζουν τις χρήσεις του νερού Kangen.

ΧΡΗΣΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΥγεία με ισχυρά όξινο νερό Kangen®

Εγκαύματα, δερματίτιδα, διαβήτης, μύκητες, αιμορροΐδες, αιμορραγία, έρπητας, φλεγμονή, πληγές και γρατζουνιές, ψωρίαση, έλκη των ποδιών.

5. Ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen® | pH 11-11.5 – Απορρυπαντικό νερό

Ισχυρά αλκαλικό νερό Kangenαπορρυπαντικό χρήσεις νερού
Το αλκαλικό νερό Kangen® είναι ένα ισχυρό προϊόν καθαρισμού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί των απορρυπαντικών και των προϊόντων καθαρισμού.

Ξεπλένετε τα τρόφιμα με ισχυρά αλκαλικό νερό KangenΞεπλένετε τα τρόφιμα με ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen®

Η ισχυρή απολιπαντική του δράση αφαιρεί τα χημικά συστατικά (φυτοφάρμακα, βακτήρια, βαρέα μέταλλα) από τη φλούδα των φρούτων και των λαχανικών, αποκαθιστώντας τη φυσική τους γεύση και φρεσκάδα. Μόνο το ξέπλυμα με νερό δεν είναι αρκετό για να απομακρύνει τα φυτοφάρμακα και άλλους μολυσματικούς ανθεκτικούς παράγοντες. Οι ουσίες αυτές έχουν σχεδιαστεί από τους κατασκευαστές με τρόπο τέτοιο, ώστε να μην πλένονται εύκολα από τη βροχή. Αφήνετε τα λαχανικά και τα φρούτα, περίπου 30λεπτά – 1 ώρα, σε ένα δοχείο με ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen®. Το νερό που προκύπτει θα έχει ένα κιτρινωπό χρώμα που οφείλεται σε χημικές ουσίες.

Βελτιωμένη γεύση και εμφάνιση με ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen®. Βελτιώνει σημαντικά τη γεύση, το άρωμα και την υφή των λαχανικών. Μια από τις μοναδικές χρήσεις νερού Kangen®.

Καθαρά σκεύη, κατσαρόλες με ισχυρά αλκαλικό νερό KangenΚαθαρά σκεύη και κατσαρόλες με ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen®

Αφού ενηερωθείτε για τις χρήσεις νερού, θα μπορείτε να καθαρίσετε όλα τα μαγειρικά σκεύη και τα πιάτα. Μετά να καθαρίσετε τις επιφάνειες με αυτό το νερό. Συνιστάται να ψεκάζετε με ισχυρά όξινο νερό (pH 2,5)καθώς το τελευταίο είναι αντιβακτηριδιακό. Έπειτα αφήστε τη περιοχή να στεγνώσει. Οι μεταλλικές επιφάνειες πρέπει να σκουπίζονται με ένα στεγνό πανί.

Αφαιρέστε τους λεκέδεςΑφαιρέστε τους λεκέδες με ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen®

Έχει υψηλή δυνατότητα απορρόφησης. Αφαιρεί εύκολα λεκέδες λαδιού, καφέ, σάλτσας, κηλίδες αίματος, βατόμουρα και άλλους λεκέδες από ρούχα, χαλιά, έπιπλα, πλακάκια και τοίχους.

Αντικαταστήστε τα καθαριστικά με ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen®

Αντικαθιστά τα χημικά απορρυπαντικά και είναι μια φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση. Το ισχυρά αλκαλικό νερό είναι ένα καθαριστικό για άτομα με ευαίσθητο δέρμα ή αλλεργίες. Μπορείτε να το προσθέσετε στο απορρυπαντικό πιάτων για να χρησιμοποιήσετε μια μικρότερη ποσότητα όταν πλένετε τα πιάτα, ή και καθόλου. Χρησιμοποιείται για το πλύσιμο στο χέρι και το αυτόματο πλύσιμο στο πλυντήριο. Με την αυτόματη πλύση το νερό χύνεται μέσα στο πλυντήριο ακριβώς πάνω από τα ρούχα. Χρησιμοποιήστε 2 λίτρα ισχυρά αλκαλικό νερό σε κάθε πλύσιμο. ΔΕΝ περιέχει αρώματα, συνθετικά χημικά, συντηρητικά, χρωστικές ουσίες ή ένζυμα. Αυτό το απορρυπαντικό πλυντηρίου αφήνει καθαρά και μαλακά τα ρούχα με ένα φυσικό τρόπο. Επίσης, δεν παραμένουν στίγματα απορρυπαντικών στα ρούχα, ειδικά στο ύφασμα  “stretch”.

Αποφύγετε τον πονοκέφαλο με ισχυρά αλκαλικό νερό KangenΑποφύγετε τον πονοκέφαλο με ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen®

Η κατανάλωση αλκαλικού νερού με pH 9,5 έως 11,0 βοηθά στην καταπολέμηση του hangover. Το μείγμα ουίσκι ή άλλων αλκοολούχων ποτών με αλκαλικό ιονισμένο νερό έχει καλύτερη γεύση. Οι Ιάπωνες λένε πως θα απομακρύνετε το hangover έαν τα ποτά αναμιγνύονται με αλκαλικό νερό. Μια από τις χρήσεις νερού που δεν γνωρίζατε! Σε περίπτωση δηλητηρίασης από αλκοόλ, το αλκαλικό νερό με pH 9.5 αφαιρεί γρήγορα τις άμεσες επιπτώσεις.

Φιλτρα νερου ανω παγκου LeveLuk SD501
Leveluk Sd 501 Φίλτρο Νερού
Το καλύτερο μηχάνημα με ενσωματωμένο θάλαμο ηλεκτρόλυσης
icon LeveLuk SD501 Platinum
Sd 501 Platinum Ιονιστής νερού
Νέος μοντέρνος σχεδιασμός, προσαρμοσμένος σε κομψές κουζίνες
LeveLuk K8
Leveluk K8 Φίλτρο Νερού
Η πιο καινοτόμος συσκευή που κατασκευάζεται από την Enagic.
icon LeveLuk JR II
Leveluk JRII Ψύκτης νερού
Παράγουν τόσο ισχυρά όξινο, όσο και ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen®
icon LeveLuk R
Leveluk R Το πρώτο μοντέλο
Είναι μινιατούρα, συμπαγές και πρακτικό, πάντα βολικό στο σπίτι ή όταν ταξιδεύετε.
icon Anespa
Anespa Φίλτρο ντουζ
Απομακρύνει το χλώριο και όλα τα βακτήρια από το νερό του μπάνιου σας
Ακολουθήστε μας στα Social Media!