αλκαλικό νερό

Αλκαλικό  νερό

Τι είναι το αλκαλικό νερό

Το PH δηλώνει τις δυνατότητες του υδρογόνουν, που βρίσκεται παντού,  στη φύση, στο φαγητό και στο ποτό. Κάθε τι στη γη σχετίζεται με το PH.

Το υδρογόνο είναι το στοιχείο από το οποίο γεννήθηκε η ζωή. Είναι επομένως ένα μέτρο της διαθέσιμης δύναμης της ζωής σε ένα υγρό.

Το τι ειναι το αλκαλικό νερό το διαπιστώνουμε μέσω του PH, το οποίο εμφανίζεται μέσα σε μια κλίμακα με τιμές από 1 έως το 14 και μας δείχνει κατά πόσο μια ουσία είναι όξινη ή αλκαλική.

Ένα υγρό άν έχει τιμές από 0 – 6, τότε είναι όξινο, είναι ουδέτερο αν έχει τιμή pΗ 7,  ενώ αν έχει τιμή από 8-14 είναι ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ.

αλκαλικό νερό ph

Αλκαλικο νερο και οι ευεργετικές ιδιότητές του.

 1. Λόγω της μικρό-δομής του, ενυδατώνει πλήρως και γρήγορα μέσα σε 60 δευτερόλεπτα τον οργανισμό, ενώ το κανονικό νερό σε 10′.
 2. Το αλκαλικό νερο Κangen ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και δίνει την δυνατότητα στον οργανισμό να καταπολεμά ευκολότερα τις ασθένειες και τις φλεγμονές.
 3. Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, μετατρεποντάς τες σε ΟΞΥΓΟΝΟ, δίνοντας έτσι μεγάλη αντιοξειδωτική δυνατοτήτα στον οργανισμό και ΕΥΕΞΙΑ.
 4. Το αλκαλικό νερό μετατρέπει το PH του αίματος από όξινο σε αλκαλικό, γεγονός που καθιστά τον οργανισμό υγιή.
 5. Βελτιστοποιεί τη ροή του αίματος, απομακρύνοντας τις θρομβώσεις και τα λιπώματα.
 6. Αδρανοποιεί μόνιμα την πεψίνη, έτσι ώστε η κατανάλωση του αλκαλικού νερού να μπορεί να έχει θεραπευτικό όφελος για εκείνους που πάσχουν από γαστρικό οξύ, γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση και άλλα προβλήματα στο στομάχι.
 7. Αποτρέπει τις πέτρες στα νεφρά από οξαλικό ασβέστιο, κυστίνη ή ουρικό οξύ, εμποδίζει το σχηματισμό κοίλων στις αρθρώσεις. Η παρατεταμένη κατανάλωση μπορεί ακόμη και να διαλύσει τις πέτρες νεφρών ή τις κοίλες που έχουν ήδη σχηματιστεί στις αρθρώσεις.
 8. Αυξάνει το ουρικό pH και το pH του αίματος, με αποτέλεσμα, τη μείωση επαναρρόφησης των οστικών μετάλλων και τη θετική επίδραση της οστικής πυκνότητας.
 9. Ένα αλκαλικό περιβάλλον καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα και εμποδίζει τον πολλαπλασιασμό και την ανάπτυξη τους. Πρακτικά, η ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων ευνοείται από το όξινο ρΗ και αναστέλλεται από ένα αλκαλικό ρΗ

Στο ανθρώπινο σώμα το pΗ είναι πολύ σημαντικό, ειδικά το pΗ του αίματος, το οποίο πρέπει να έχει τιμές μεταξύ 7,30 και 7,45. Το pH του αίματος υποδεικνύει πόσο οξυγόνο βρίσκεται στο αίμα για να χρησιμοποιηθεί από τα κύτταρα.

Η έλλειψη οξυγόνου και άμεση συνέπεια του: η μεταβολική οξέωση είναι το αιτία όλων σχεδόν των ασθενειών που γνωρίζουμε.

!! Το pH του οργανισμού παίζει σημαντικό ρόλο στην ομαλή λειτουργία του !!

Ο καρκίνος δεν μπορεί να ζήσει σε όξινο περιβάλλον χωρίς οξυγόνο – Dr Otto Warburg

Ο Dr Otto Warburg, βραβευμένος με Νόμπελ το 1931, έδειξε ότι η τρομερή ασθένεια του αιώνα μας, ο καρκίνος, δεν μπορεί να ζήσει σε ένα περιβάλλον πλούσιο σε οξυγόνο.

Οι μελέτες του έδειξαν ότι τα κύτταρα που έχουν έλλειψη οξυγόνου, είναι σε θέση να αλλάξουν τον μηχανισμό παραγωγής ενέργειας τους σε ένα μηχανισμό που δεν απαιτεί οξυγόνο.

Έτσι μεταμορφώνονται σε μεταλλαγμένα κύτταρα που μπορούν να επιβιώσουν στο όξινο περιβάλλον. Αυτά τα νέα κύτταρα είναι καρκινικά κύτταρα.

Τα καρκινικά κύτταρα είναι τα μόνο κύτταρα που εισπνέουν διοξείδιο του άνθρακα και εκπνέουν οξυγόνο. Έχουν δηλαδή παρόμοια συμπεριφορά με εκείνη των φυτών.

dr. otto warburg αλκαλικο νερο

 • Πως αναπτύσσεται ο καρκίνος;

Ο καρκίνος αναπτύσσεται σαν ένα φυτό στο εσωτερικό του σώματος μας. Ένα φυτό του οποίου οι ρίζες μπορεί να κοπούν με την αλκαλικότητα.

Τα καρκινικά κύτταρα μισούν το οξυγόνο. Γι’ αυτό εμφανίζονται όταν συσσωρεύονται πολλές τοξίνες και παίρνουν τη θέση του οξυγόνου.

Ο Dr. Warburg έδειξε ότι τα καρκινικά κύτταρα διατηρούν ένα μειωμένο επίπεδο pΗ σε 6,0 λόγω παραγωγής γαλακτικού οξέος και αυξημένα επίπεδα CO2.

Έχει αποδειχτεί η άμεση σχέση μεταξύ του pH και του οξυγόνου. Ένα υψηλό pΗ σημαίνει υψηλότερη συγκέντρωση των μορίων του οξυγόνου, ενώ το χαμηλό pΗ σημαίνει χαμηλό επίπεδο οξυγόνου στο αίμα.

Από την περίφημη ομιλία του γιατρού, οι επιστήμονες ήταν σε θέση να κάνουν πολλές συνδέσεις μεταξύ των διαφόρων ασθενειών με την έλλειψη οξυγόνου και με τα όξινα απόβλητα που συσσωρεύονται στο σώμα.

 • Αιτίες δημιουργίας οξύτητας

Το αίμα με pH 7.3 είναι πιο ρευστό από εκείνο με πιο όξινο pH. Η οξύτητα είναι άμεσα υπεύθυνη για την πήξη του αίματος. Χαμηλότερο pH σημαίνει και ένα πιο παχύρευστο αίμα, το οποίο η καρδιά αντλεί δυσκολότερα.

Η αφυδάτωση και ένα χαμηλό pH σχετίζονται με αυτό που ονομάζουμε «υψηλή πίεση».

Η οξύτητα του σώματος μας είναι άμεσο αποτέλεσμα της ρύπανσης του περιβάλλοντος , μιας μη ισορροπημένης διατροφής πλούσιας σε ζάχαρη, κατανάλωσης ανθρακούχων ποτών, περίσσειας πρωτεΐνης και επεξεργασμένων υδατανθράκων, συντηρητικών, πρόσθετων (υπάρχουν περίπου 3.000 πρόσθετα που χρησιμοποιούνται) και λανθασμένων συνδυασμών που γίνονται από εμάς.

Πόσοι από εμάς συνδυάζουν κρέας με πατάτες ή ψωμί με τυρί;

Συσκευές που παράγουν αλκαλικό νερό Kangen

Για να αντιμετωπίσετε ασθένειες, σοβαρές ή μη, τότε πρέπει τα φίλτρα νερού  της Enagic, που παράγουν αλκαλικο νερο, είναι οι ιδανικότερες.

Το πρώτο μοντέλο και πιο οικονομικό, είναι το φίλτρο βρύσης Leveluk R και αμέσως μετά τα οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII, που παράγουν τόσο ισχυρα όξινο, όσο και ισχυρά αλκαλικό νερό, σε αντίθεση με το προηγούμενο.

Αμέσως μετά ακολουθούν το best seller της κατηγορίας του, τα φίλτρα νερού άνω πάγκου Leveluk SD 501 και ο ιονιστής νερού Leveluk SD 501 platinum, που διαθέτει πιο εξελιγμένο σχεδιασμό.

Τέλος, το τελευταίο μοντέλο της εταιρεία, με 8 πλακίδια ηλεκτρόλυσης, που προσδίδουν πιο αρνητικές τιμές ORP μέχρι -800,  είναι τα φίλτρα νερού βρύσης Leveluk K8.

Αρνητικές επιπτώσεις της οξύτητας

Το νερό που πίνουμε στην καλύτερη περίπτωση είναι ουδέτερο, αλλά όχι αλκαλικό νερό. 

Ο αέρας που αναπνέουμε είναι όξινος (δεν υπάρχει περιοχή στον κόσμο όπου να κοπεί ένα μήλο και να μην οξειδωθεί). Το άγχος είναι όξινο όπως και τα ισχυρά συναισθήματα, ο φόβος, το μίσος και ο θυμός. Σε ένα όξινο σώμα, η διατήρηση του φυσιολογικού pH του αίματος γίνεται δύσκολα.

Μερικές φορές, το σώμα δεν έχει άλλη επιλογή και έτσι παίρνει από τα όργανα και τους ιστούς αλκαλικά μεταλλικά στοιχεία απαραίτητα για την λειτουργία του: το ασβέστιο από τα οστά, τα μαλλιά, τα νύχια και τα δόντια, για να εξουδετερώσει ισχυρά οξέα. Και να πώς εμφανίζεται η οστεοπόρωση.

Πως το αλκαλικο νερο Kangen αποτρέπει την δημιουργία οξύτητας;

Αυτά που δεν καταφέρνει ο οργανισμός να εξουδετερώσει, εναποτίθενται ως οξέα απόβλητα στις αρτηρίες και τα όργανα.

Το αλκαλικό νερό Kangen® αποτρέπει τον οργανισμό από την απορρόφηση αλκαλικών μεταλλικών στοιχείων από τα όργανα και τους ιστούς για να λύσει το πρόβλημα της οξύτητας.

Για παράδειγμα, να απορροφήσει το ασβέστιο από τα οστά. Η οξέωση μειώνει την ικανότητα του σώματος να απορροφήσει μέταλλα και θρεπτικές ουσίες.

Συνεπώς, μειώνεται η παραγωγή ενέργειας και η αναγέννηση των κυττάρων επιβραδύνεται. Η οξέωση είναι άμεσα υπεύθυνη για την πύκνωση και τη σκλήρυνση των αρτηριών.

“Η υπερβολική οξύτητα στο σώμα αρχίζει να καταστρέφει τα κύτταρα μέσα από τους ιστούς και τα όργανα. Με την καταστροφή των κυττάρων ενεργοποιείται το ένστικτο της αυτοσυντήρησης του οργανισμού. Χρησιμοποιείται το λίπος του σώματος σε μια απέλπιδα προσπάθεια να προστατευτεί. Το λίπος χρησιμοποιείται κυρίως για αποθήκευση οξέων”

Μέσω της ηλεκτρόλυσης, το νερό με τον τύπο του H2O χωρίζεται σε Η + και ΟΗ-. Τα αλκαλικά μέταλλα από το νερό, μαζί με τα ιόντα υδροξυλίου (ΟΗ-) συνθέτουν το χαμηλό αλκαλικό ιονισμένο νερό ( με δυναμικό οξειδοαναγωγής, αντιοξειδωτικό).

Με την κατανάλωση αλκαλικού ιονισμένου νερού Kangen®, θα εξασφαλίσετε την αφθονία των αλκαλικών μετάλλων που βοηθούν στην εξουδετέρωση των όξινων αποβλήτων από το σώμα. Αυτή είναι άλλωστε η σημαντικότητα που εντοπίζουμε στο αλκαλικο νερο.

Σημείωση: Ορολογία, «ρίζα υδροξυλίου” ή ” ρίζα υδροξειδίου ” είναι διαφορετικά ονόματα του OH-

Το αλκαλικό ιονισμένο νερό περιέχει περισσότερο οξυγόνο.

Με ένα pΗ 7, το νερό έχει συμπυκνωμένα ιόντα υδρογόνου (Η +) ίσα με ιόντα υδροξυλίου (ΟΗ-). Αλλά όταν το pH αυξάνεται, αυξάνεται παράλληλα και το ποσοστό των ιόντων υδροξυλίου (OH-).

Όταν πίνετε ιονισμένο αλκαλικό νερό, πίνετε νερό με περισσότερο οξυγόνο, αλλά όχι με μορφή O2 αλλά ΟΗ-, το οποίο σταθεροποιείται σε συνδυασμό με ένα αλκαλικό μεταλλικό.

Με την διαδικασία του ιονισμού, το νερό με τον τύπο του H2O χωρίζεται σε Η + και ΟΗ-. Τα αλκαλικά μέταλλα από το νερό, μαζί με ιόντα υδροξυλίου (ΟΗ-) δημιουργούν αυτό που ονομάζεται αλκαλικό νερό.

Η κατανάλωση σε αλκαλικό νερό, παρέχει άφθονα αλκαλικά μέταλλα που βοηθούν στην εξουδετέρωση των όξινων αποβλήτων από το σώμα. Η ρίζα υδροξυλίου (ΟΗ-) είναι πολύ σημαντική, γιατί συνδυάζεται με τα αλκαλικά μέταλλα μέσα στο νερό.

Το αλκαλικό ιονισμένο νερό Kangen® έχει στην δομή του δύο άτομα οξυγόνου: δύο ιόντα υδροξυλίου θα σχηματίσουν ένα μόριο νερού, δηλαδή: OH- + OH- = H2O και ελεύθερο Ο. Αυτό το καθιστά εξαιρετικά αποδοτικό παραλαμβάνοντας την ελεύθερη ρίζα (δηλαδή το “ελεύθερο” ηλεκτρόνιο) και τα οξέα από το σώμα.

Ποιες είναι οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του νερού Kangen.

 • Τύποι οξυγόνου

Υπάρχουν δύο τύποι οξυγόνου. Το ένα είναι με δυναμικό σχήμα – O2 και το άλλο είναι η σταθερή μορφή θετικών ιόντων του ΟΗ- που σχετίζονται με αλκαλικά μέταλλα. Το σώμα χρειάζεται και τις δύο μορφές του οξυγόνου.

Αν κρατάμε την αναπνοή μας, το O2 διακόπτεται και μπορεί να πεθάνουμε. Εάν επίσης το pH του σώματος πέσει κάτω από το 7 θα μειωθεί και το ΟΗ- και πάλι θα κινδυνέψουμε να πεθάνουμε.

Όταν η αναπνοή σταματά, το σώμα χρησιμοποιεί πρώτα το O2 και στη συνέχεια χρησιμοποιεί δευτερεύοντα αποθεματικά ΟΗ- για να επιβιώσει. Μετά επέρχεται θάνατος. Χρειάζονται περίπου 3 λεπτά.

Οι άνθρωποι με υψηλή αλκαλικότητα, όπως τα μωρά, μπορούν να ζήσουν για περισσότερο από 3 λεπτά αν καταναλώνουν αλκαλικο νερο.

 • Η εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών από το νερό Kangen

Το αλκαλικό ιονισμένο νερό Kangen® που παράγεται από τους ιονιστές Leveluk δεσμεύει τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες αποβάλλονται τες με την ούρηση. Είναι επομένως ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό.

Με αυτόν τον τρόπο, το αλκαλικό νερό Κangen® χρησιμοποιείται για την εξουδετέρωση των οξέων και το ιόν υδροξυλίου απελευθερώνει ένα πλεόνασμα οξυγόνου στα κύτταρά μας.

Το οξυγόνο είναι το βασικό καύσιμο του σώματος μας. Η οξειδωτική επίδραση του οξυγόνου αντισταθμίζεται από την οξειδο-αναγωγική δυναμική του ιονισμένου αλκαλικού νερού Kangen με ORP (-350 mV) έως ( -800 mV).

Αυτό σημαίνει ότι παράγει αντιοξειδωτικό πόσιμο νερό. Μέσα από μια γρήγορη αντίδραση δωρίζει τα ηλεκτρόνια προς τις ελεύθερες ρίζες εμποδίζοντας την αλληλεπίδραση του ενεργού οξυγόνου με τα σταθερά μόρια. Δίνοντας έτσι στο σώμα μία επιπλέον ενέργεια, χωρίς να καταστραφούν τα βιολογικά μόρια.

Φιλτρα νερου ανω παγκου LeveLuk SD501
Leveluk Sd501   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon LeveLuk SD501 Platinum
Sd501 Platinum   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
LeveLuk K8
Leveluk K8   Φίλτρα νερού   Ιονιστής νερού
icon LeveLuk JR II
Leveluk  JRII   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon LeveLuk R
Leveluk R   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon Anespa
Anespa Φίλτρο ντουζ

Σύνθεση του αλκαλικού νερού Kangen®:

αλκαλικο-ιονισμενο-νερο

 • Νερό μικροβιολογικά καθαρό ΧΩΡΙΣ ΝΙΤΡΙΚΑ Ή ΝΙΤΡΩΔΗ
 • Περιέχει ΑΛΚΑΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ απαραίτητα για το σώμα μας:–  ασβέστιο, μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο, ρΗ 8,5 – 9 για 9,5
 • Πλούσιο σε ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ, τα αρνητικά ιόντα ΟΗ ~
 • MIΚΡΟ-δομημένο

Το φιλτραρισμένο, αλκαλικό νερό Kangen® εμπεριέχει τα απαραίτητα αλκαλικά στοιχεία, τα οποία αποκαθιστούν την ισορροπία στο σώμα της οξεοβασικής, δημιουργώντας ένα υγιεινό περιβάλλον στο οποίο δεν μπορεί να αναπτυχθεί η νόσος.

Τα αντιοξειδωτικά μειώνουν τις ελεύθερες ρίζες στο σώμα, την κύρια αιτία πολλών ασθενειών και το βοηθάει να αναγεννηθεί και να ανανεωθεί.

!! Το νερό Kangen® αναγνωρίζεται ως ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά !!

Το νερό Kangen® είναι αλκαλικό.

Πόσο pH πρέπει να έχει το αλκαλικό ιονισμένο νερό Kangen® για να είναι καλό για την υγεία;

Πως μπορεί να αλλάξει και πως το αλκαλικό νερό Kangen® μπορεί να το επαναφέρει στα επιθυμητά πλαίσια;

Το αλκαλικο νερο Kangen®, έχει όλες τις ιδιότητες του νερού του παγετώνα Hunza στο Θιβέτ και είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά και ευεργετικά σύμφωνα με τα πορίσματα πειραμάτων και χρήσης άνω των 30 ετών σε κλινικές σε όλο τον κόσμο.

Το νερό Kangen® είναι πλούσιο σε αλκαλικά μεταλλικά στοιχεία. Οι τέσσερις βασικοί ηλεκτρολύτες στο αλκαλικο νερο είναι: νάτριο, κάλιο, ασβέστιο και μαγνήσιο.

αλκαλικό νερό Kangen νοσοι

Το αλκαλικο νερο Kangen® και το pH του επηρεάζει τα κύτταρά σας;

Τα περισσότερα τρόφιμα που τρώμε δημιουργούν απόβλητα οξέων στον οργανισμό, οδηγώντας τον σε ανισορροπία στα επίπεδα pH του αίματος.

Το σώμα ρυθμίζει την αλκαλικότητα, απορροφώντας αλκαλικά μέταλλα από τα δόντια, τα οστά, το ήπαρ, κλπ ή αποθηκεύοντας τα στα όργανα,” πνίγουν ”τα κύτταρα, δημιουργώντας έτσι ευνοϊκό περιβάλλον για τη νόσο.

Η κατανάλωση σε αλκαλικό ιονισμένο νερό, το οποίο είναι υγιές και ελαφρώς αλκαλικό, βοηθά το σώμα να αποκαθιστά την φυσική του ισορροπία.

Το αλκαλικό νερό Kangen® αφαιρεί απαλά τα όξινα απόβλητα και τις τοξίνες από το σώμα, εμποδίζοντας έτσι την ανάπτυξη νόσων.

Θα αισθανθείτε τη διαφορά από το πρώτο ποτήρι!

Το πόσιμο νερό Kangen® επιτυγχάνει με τη χρήση των Ιαπωνικών ιονιστών Enagic την αποκατάσταση, χάρη στην επαναστατική τεχνολογία του, τις φυσικές συνθήκες στις ορεινές περιοχές όπου υπάρχουν καθαρά ιαματικά νερά γεμάτα αρνητικά ιόντα.

Μπορείτε να αγοράσετε αυτή τη συσκευή και να την εγκαταστήσετε στο σπίτι σας. Το να καταναλώνετε αλκαλικο νερο είναι η ιδανική λύση για να προσφέρετε στην οικογένειά σας  φρέσκο νερό καθημερινά ελεγχόμενο.

Αυτοί οι ιονιστές καθαρίζουν το νερό της βρύσης από όλα τα βλαβερά στοιχεία, διατηρώντας άθικτα τα βασικά μέταλλα. Το νερό έτσι γίνεται ένα υγιές, υψηλής ποιότητας, αλκαλικό, αντιοξειδωτικό, που απορροφάται εύκολα. Θα κρατηθείτε ενυδατωμένοι και υγιείς με τις πολλές χρήσεις του αλκαλικού νερού Kangen®!

Δείτε εδώ πώς χρησιμοποιείται το νερό Kangen® ανάλογα με το επιλεγμένο pH!

Φιλτρα νερου ανω παγκου LeveLuk SD501
Leveluk Sd501   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon LeveLuk SD501 Platinum
Sd501 Platinum   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
LeveLuk K8
Leveluk K8   Φίλτρα νερού   Ιονιστής νερού
icon LeveLuk JR II
Leveluk  JRII   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon LeveLuk R
Leveluk R   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon Anespa
Anespa Φίλτρο ντουζ

Πόσιμο αλκαλικό νερό Kangen®

Το μυστικό του αλκαλικού νερού Kangen® μέσω της ενυδάτωσης ξεκινά από την κατεδάφιση του μύθου.

Δεν αρκεί να καταναλώσουμε νερό για να ενυδατωθούμε. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η κατανάλωση οκτώ, δέκα, ή περισσότερων ποτηριών νερού την ημέρα είναι η απάντηση στο πρόβλημα της ενυδάτωσης.

Το πόσιμο νερό  Kangen® μέσω της ενυδάτωσης σχετίζεται όχι μόνο στην πόση νερού αλλά και την είσοδό του στα κύτταρα και το συνδετικό ιστό. Πρέπει να το κρατήσει εκεί, έτσι ώστε το κάθε κύτταρο να λειτουργεί σε πλήρη έκταση.

Αν θέλουμε να πετύχουμε μία πιο ισχυρή κυτταρική μεμβράνη, πρέπει να τονώσουμε την ανανέωση (ενυδάτωση) του συνδετικού ιστού καταναλώνοντας αλκαλικο νερο ή να μειώσουμε τη βλάβη που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες.

Συνεπώς, πρέπει να εφοδιάζουμε τον οργανισμό με ένα μικρό-δομημένο νερό όπως το Kangen®.

 • Η σημαντικότητα της ενυδάτωσης

Ως εκ τούτου, σε αντίθεση με την κοινή πεποίθηση, η ενυδάτωση δεν σημαίνει μόνο να πίνετε οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα. Μπορούμε να πιούμε και δέκα, δεκαπέντε ή ακόμα και είκοσι ποτήρια νερό την ημέρα, και πάλι να μην έχουμε μια σωστή ενυδάτωση.

Αυτό θα συμβεί αν το νερό δεν κρατηθεί μέσα στα κύτταρα και περάσει απλά μόνο μέσα από το σώμα, αντί να παραμένει και να το ενυδατώσει . Η έλλειψη ενυδάτωσης προκαλεί βλάβη στην κυτταρική μεμβράνη, μοιάζοντας σαν μία τρύπια τσέπη που δεν μπορεί να κρατήσει τα κέρματα.

Το νερό διαρρέει από τα κύτταρα, όπου θα έπρεπε να μείνει και έτσι δεν χρησιμοποιείται (το νερό των φουσκωμένων ποδιών και αστραγάλων και όλα τα είδη οιδημάτων).

Όταν κάθε κύτταρο λειτουργεί στο υψηλότερο επίπεδο ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ του σώματος μας και την υγεία κάθε οργάνου.

Τα πάντα στο σώμα μας είναι συνδεδεμένα. Παρά το γεγονός ότι η καρδιά θεωρείται ότι λειτουργεί χωριστά από τον εγκέφαλο, ωστόσο και τα δύο είναι άρρηκτα συνδεδεμένα.

Το νερό είναι η ουσία της καλής λειτουργίας του οργανισμού!!

Έτσι μπορούν να λύθούν ακόμη και αδιάγνωστα προβλήματα υγείας που συνεχίζουν σιωπηλά να διαβρώνουν τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

!! Γι’αυτό το αλκαλικό ιονισμένο νερό Kangen® είναι η καλύτερη θεραπεία ενυδάτωσης !!

Φιλτρα νερου ανω παγκου LeveLuk SD501
Leveluk Sd501   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon LeveLuk SD501 Platinum
Sd501 Platinum   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
LeveLuk K8
Leveluk K8   Φίλτρα νερού   Ιονιστής νερού
icon LeveLuk JR II
Leveluk  JRII   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon LeveLuk R
Leveluk R   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon Anespa
Anespa Φίλτρο ντουζ
Ακολουθήστε μας στα Social Media!