Το πώς να επιλέξω το σωστό φίλτρο νερού είναι μια ερώτηση που απασχολεί εκείνους που θέλουν άριστη υγεία. Καθώς κάνουμε αναζήτηση στο ίντερνετ ψάχνοντας για φίλτρα νερού κατακλυζόμαστε από πάρα πολλές πληροφορίες. Οι προσφορές είναι πάρα πολλές και είναι λογικό ο αναγνώστης να μπερδεύεται και να μη γνωρίζει ποιο φίλτρο νερού να επιλέξει αλλά και για ποιο λόγο να το επιλέξει. Αυτό το άρθρο προσπαθούμε να βάλουμε μία τάξη στο χάος τοπίο που επικρατεί Όσον αφορά τα φίλτρα νερού. Επιδιώκουμε να τονίσουμε τις παραμέτρους οι οποίες είναι σημαντικές κατά την επιλογή του φίλτρου νερού.

Αξιόπιστη εταιρεία φίλτρων νερού

Ένα από τα πρώτα κριτήρια για την επιλογή του φίλτρου πρέπει να είναι η αξιοπιστία της εταιρείας που κατασκευάζει και διανέμει αυτά τα φίλτρα. Στην αγορά κυκλοφορούν πολλών ειδών φίλτρα νερού. Κάποια από αυτά κατασκευάζονται από μεγάλες επώνυμες εταιρείες κατασκευασμένες σε παγκόσμιο επίπεδο. Κάποια άλλα κατασκευάζεται από άλλες εταιρείες για τις οποίες δεν γνωρίζουμε την ποιότητα των φίλτρων νερού που κατασκευάζουν. Η καλύτερη εταιρεία στην κατασκευή φίλτρων νερού παγκοσμίως είναι η εταιρεία enagic. Πρόκειται για ιαπωνική εταιρεία η οποία έχει καταξιωθεί στην παγκόσμια αγορά εδώ και 40 χρόνια. Δέχεται πιστοποιημένη αναγνώριση στις πιο σκληρές αγορές του κόσμου. Έχει πιστοποιηθεί και έχει αναγνωριστεί στην Ιαπωνία. Περίπου εξίμισι χιλιάδες Ιάπωνες ιατροί χρησιμοποιούν τα φίλτρα νερού της εταιρείας enagic. Και μάλιστα Όχι απλά τα χρησιμοποιούν αλλά θεωρούνται ότι είναι και ιατρικός εξοπλισμός.

Αλκαλικό νερό

Και είναι πάρα πολύ λογικό να συμβαίνει αυτό διότι στην Ιαπωνία γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι η χρήση του αλκαλικού νερού έχει θεραπευτικά αποτελέσματα. Και εδώ αξίζει τον κόπο να σημειώσουμε ότι δεν είναι όλα τα αλκαλικά νερά ίδια. Το αλκαλικό νερό που παράγεται από τα φίλτρα της εταιρείας είναι σαφώς ανώτερο από τα υπόλοιπα αλκαλικά νερά που κυκλοφορούν στην αγορά. Για αυτό το λόγο το αλκαλικό νερό αποτελεί την επιλογή των επωνύμων. Γνωρίζετε ότι οι περισσότεροι αστέρες του Χόλιγουντ χρησιμοποιούν επί Καθημερινής βάσεως αλκαλικό νερό; Γνωρίζετε ότι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ο Μπαράκ Ομπάμα χρησιμοποιεί τα φίλτρα νερού; Γνωρίζετε ότι ο πρόεδρος της μεγαλύτερης εταιρείας πληροφορικής στον κόσμο χρησιμοποιεί τα φίλτρα νερού; Εάν δεν γνωρίζετε ποιοι επώνυμοι χρησιμοποιούν τα φίλτρα νερού τότε δεν έχετε παρά να διαβάσετε το σχετικό άρθρο μας. Εκεί θα καταλάβετε για ποιο λόγο αξίζει τον κόπο να επιλέξετε το αλκαλικό νερό. Εκεί θα κατανοήσετε πόσο σημαντικά είναι τα φίλτρα νερού της εταιρείας μας.

Φίλτρα νερού στα νοσοκομεία

Στην Ιαπωνία Λοιπόν έχοντας ανακαλύψει εδώ και πολλές δεκαετίες την πραγματικά θεραπευτική δράση των φίλτρων νερού τα χρησιμοποιούν κανονικά στα νοσοκομεία ως Ιατρικό εξοπλισμό. Είναι γεγονός ότι στην Ιαπωνία πραγματικά τα φίλτρα νερού θεωρούνται ιατρικά μηχανήματα. Οι Ιάπωνες δεν το κάνουν τυχαία αυτό. Έχουν διαγνώσει πειραματικά μέσα από πειραματικές διαδικασίες που διαρκούν πολλά χρόνια ότι όντως στα φίλτρα νερού βοηθούν στη θεραπεία πάρα πολλών ασθενειών. Αυτό δεν είναι κάτι το οποίο το λέμε εμείς είναι κάτι το οποίο το λένε όλες οι ιατρικές ενώσεις και όλοι οι οργανισμοί υγείας στην Ιαπωνία. Συνεπώς μπορούμε να εμπιστευτούμε μία εταιρεία η οποία υπάρχει εδώ και 40 χρόνια στην παγκόσμια αγορά στα φίλτρα νερού αλλά και έχει καταξιωθεί από ιατρούς και από νοσοκομεία.

Πιστοποιημένα φίλτρα νερού

Ένα δεύτερο κριτήριο το οποίο πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας πολύ σοβαρά όταν επιλέγουμε φίλτρα νερού είναι το κατά πόσο αυτά είναι πιστοποιημένα. Τα φίλτρα νερού της εταιρείας ε έχουν πιστοποιηθεί με πληθώρα έγκυρων διεθνών πιστοποιητικών. Τα πιστοποιητικά αυτά εγγυώνται και πιστοποιούν την ποιότητα του νερού αλλά και τις ιδιότητες του νερού. Επίσης η εταιρεία διαθέτει πιστοποιήσεις οι οποίες εγγυώνται την καλή λειτουργία των συσκευών. Αυτό μας κάνει ένα διαχωρισμό ανάμεσα στο νερό και στη συσκευή. Άλλη είναι η πιστοποίηση η οποία μας εγγυάται την ποιότητα του νερού και άλλη είναι η πιστοποίηση οποία μας εγγυάται την ποιότητα της συσκευής.

Όταν αναφερόμαστε στην ποιότητα του νερού εννοούμε ότι το νερό έχει πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά και πάρα πολύ καλές ιδιότητες οι οποίες έχουν ευεργετική επίδραση στο ανθρώπινο οργανισμό. Από την άλλη μεριά όταν αναφερόμαστε στην ποιότητα της συσκευής τότε μιλάμε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής όπως για παράδειγμα είναι το πόσο ανθεκτική είναι η συσκευή και από το πόσο καλά υλικά είναι κατασκευασμένη Τα φίλτρα νερού της εταιρείας ε διαθέτουν όλων των ειδών της πιστοποίησης Τόσο για την ποιότητα του νερού όσο και για την ποιότητα της συσκευής. Για αυτό το λόγο μπορείτε να επιλέξετε άφοβα να τα βάλετε στο σπίτι σας και να απολαμβάνετε τα εκπληκτικά οφέλη του αλκαλικού νερού για την υγεία σας. 40 χρόνια εμπειρίας στα φίλτρα νερού αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα αυτών.

Χαρακτηριστικά των φίλτρων νερού

Στην αγορά υπάρχουν πολλών ειδών φίλτρα νερού το καθένα εκ των οποίων έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και βγάζει διαφορετικής ποιότητας νερό. Η πρώτη σκέψη που θα κάνει κάποιος είναι να επιλέξει το κατάλληλο φίλτρο ανάλογα με το πρόβλημα που θέλει να επιλύσει. Δηλαδή άνετα σημαντικό είναι να μην υπάρχουν άλατα στο νερό ή για παράδειγμα αν θέλει να αφαιρέσει το χλώριο για παράδειγμα εάν θέλει να αφαιρεθούν από το νερό οι βλαβεροί παράγοντες. Εαν επιλέξτε τα φίλτρα νερού της εταιρείας ε τότε δεν έχετε λόγο να μπαίνετε σε τέτοιου είδους επιλογές και τέτοιου είδους λογικές. Το φίλτρο νερού που θα επιλέξετε παράγει το καλύτερο αλκαλικό νερό της αγοράς. Θα απολαμβάνετε το αλκαλικό νερό με τις πιο ευεργετικές ιδιότητες παγκοσμίως.

Μικρομοριακή δομή του αλκαλικού νερού

Παράδειγμα ιδιότητας του αλκαλικού νερού αναφέρει με την μικρομοριακή δομή του. Μικρό μοριακή δομή του νερού το επιτρέπει να διεισδύει πολύ πιο γρήγορα από το κανονικό νερό μέσα στο ανθρώπινο κύτταρο και να το  ενυδατώνει πολύ πιο γρήγορα. Ιδιότητες μικρομοριακής δομής έχει ως άμεσο αποτέλεσμα την πολύ πιο γρήγορη ενυδάτωση. Τώρα βέβαια κάποιος να αναρωτηθεί κατά πόσο αυτό είναι ορατό στον απλό άνθρωπο.

Η απάντησή μας είναι ότι αυτό είναι πολύ ορατό στον απλό άνθρωπο με ένα πάρα πολύ απλό τεστ δοκιμής. Αν πιείτε μισό λίτρο κανονικού νερού τότε Το πιθανότερο είναι στο φουσκώσετε και η ενυδάτωση θα καθυστερήσει Περίπου μισή με μία ώρα. Δηλαδή θα πιείτε το νερό και Θα περιμένετε αρκετά λεπτά ώσπου να νιώσετε την ανακούφιση της ενυδάτωσης. Αντίθετα εάν Πιείτε αλκαλικό νερό τότε αυτό θα διεισδύσει αμέσως τα κύτταρα του οργανισμού σας. Είναι γεγονός ότι μόλις πιείτε αλκαλικό νερό μέσα σε 2 λεπτά θα νιώσετε την ανακούφιση και την ευεξία που προσφέρει ενυδάτωση.