Εδώ σας δείχνουμε πως να επιλέξετε φίλτρα νερού για την Αθήνα. Ο λόγος για τον οποίο ο κάθε άνθρωπος επιλέγει φίλτρο νερού είναι διαφορετικός. Κατά κανόνα υπάρχει η γενική αντίληψη ότι τα φίλτρα νερού των πόλεων δεν είναι τόσο ικανοποιητικά. Συνεπώς το νερό που έρχεται στη βρύση μας δεν είναι και το καλύτερο. Οι κάτοικοι των μεγαλουπόλεων και ιδιαίτερα της Αθήνας νιώθω την ανάγκη να πιουν οι πιο καθαρό και πιο υγιεινό νερό.

Επιλέξτε φίλτρα νερού

Κατά περιόδους έρχονται στο φως κάποιες μελέτες που αναδεικνύουν τα πιο ιδιαίτερα βλαβερά συστατικά τα οποία κυκλοφορούν στο νερό της Αθήνας. Το δίκτυο ύδρευσης των μεγάλων πόλεων δεν συντηρείται πολλές φορές τόσο καλά. Επίσης κατά γενική ομολογία στα δίκτυα ύδρευσης των μεγαλουπόλεων δεν τοποθετούνται και τα καλύτερα φίλτρα νερού. Για την ακρίβεια πολλές φορές δεν τοποθετούνται καθόλου φίλτρα νερού και ο καθαρισμός γίνεται με το χλώριο. Όλες αυτές οι σκέψεις οδηγούν πολλούς ανθρώπους στο να αναζητήσουν την καλύτερη ποιότητα του νερού μέσα από τα φίλτρα νερού.

Φίλτρα νερού βρύσης για την Αθήνα

Ειδικότερα οι κάτοικοι της πρωτεύουσας της πατρίδας μας γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι το νερό δεν είναι και τόσο καλό. Σίγουρα Ξέρουμε όλοι ότι το νερό της Αθήνας είναι πόσιμο. Επίσης ξέρουμε καλά ότι το νερό της Αθήνας είναι ασφαλές υπό την έννοια ότι δεν θα πάθουμε ασθένειες πίνοντας το. Έχετε αναρωτηθεί όμως αν το νερό της Αθήνας είναι τόσο καλό οσο θα θέλατε; Πόσοι από σας γνωρίζουν σε ποιο βαθμό παίρνουμε από το νερό τα απαραίτητα συστατικά; Είναι πολύ λίγοι οι κάτοικοι της πρωτεύουσας οι οποίοι μπορούν να εμπιστευτούν το νερό. Για το λόγο αυτό υπάρχει μία έντονη αναζήτηση για φίλτρα νερού βρύσης που αφορούν το νερό της Αθήνας.

Τα φίλτρα νερού βρύσης για την Αθήνα δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα κανονικά φίλτρα νερού βρύσης. Για το λόγο αυτό εμείς αυτό που θα σας προτείνουμε είναι τα φίλτρα νερού enagic τα οποία είναι διεθνώς καταξιωμένα. Πώς θα μπορούσαμε άλλωστε να παραβλέψουμε τη γνώμη των κατοίκων της Ιαπωνίας η οποία έχει τόσο μεγάλες πόλεις όταν πρόκειται να επιλέξουμε φίλτρα νερού βρύσης για την Αθήνα.

Φίλτρα νερού και αλκαλικό νερό

Το πολύ δυνατό σημείο των φίλτρων νερού που σας προτείνουμε είναι ότι παράγουν αλκαλικό νερό. Το αλκαλικό νερό kangen που προκύπτει από τα φίλτρα νερού έχει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες που θα επιθυμούσαμε για την υγεία μας. Με τα φίλτρα νερού θα μπορείτε να απολαμβάνετε για πάντα το αλκαλικό νερό που ζητάει ο οργανισμός σας. Ιδιότητες του αλκαλικού νερού το καθιστούν άκρως απαραίτητο για την ανθρώπινη υγεία. Εξειδικεύοντας τις ιδιότητες του αλκαλικού νερού πρέπει να τονίσουμε ότι και οι τρεις είναι πάρα πολύ σημαντικές για την υγεία του ανθρώπινου οργανισμού.

Οι τρεις αυτές ιδιότητες του αλκαλικού νερού είναι ότι εκτός από αλκαλικό είναι και αντιοξειδωτικό αλλά διαθέτει και μικροδομή. Η μικροδομή είναι εκείνο το χαρακτηριστικό του νερού το οποίο του επιτρέπει να διεισδύει σε βάθος και ακαριαία στα κύτταρα του ανθρώπινου οργανισμού. Η μικροδομή του αλκαλικού νερού το καθιστά το καλύτερο νερό για την ενυδάτωση του οργανισμού. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο επιτυγχάνουμε την ενυδάτωση Αλλά και να επιτυγχάνουμε και πάρα πολύ γρήγορα. Με άλλα λόγια μόλις πιούμε το αλκαλικό νερό αμέσως θα ενυδατωθεί ο οργανισμός μας.

Καταξιωμένα φίλτρα νερού

Τα φίλτρα νερού της εταιρείας enagic έχουν καταξιωθεί εδώ και πολλές δεκαετίες στην πιο δύσκολη αγορά του κόσμου στην Ιαπωνία. Πρόκειται για μία χώρα η οποία έχει πολύ πολυπληθείς μεγαλουπόλεις και πολύ εντονότερα προβλήματα σε σχέση με την ελληνική κατάσταση. Όταν μιλάμε για την Ιαπωνία Μιλάμε για μία χώρα στην οποία οι άνθρωποι στοιβάζονται με πολύ μεγαλύτερη πυκνότητα από ότι στην Αττική Και ειδικότερα στην Αθήνα. Συνεπώς οι Ιάπωνες φίλοι μας αναγκάστηκαν να δημιουργήσουν πολύ πιο εξελιγμένη τεχνολογία για τα φίλτρα νερού. Όλοι μας γνωρίζουμε το πόσο απαιτητικοί είναι οι κάτοικοι της Ιαπωνίας σε κάθε κλάδο. Τα επιτεύγματα της τεχνολογίας τόσο στα ηλεκτρονικά όσο και στη μηχανολογία όσο και σε κάθε κλάδο της οικονομίας οφείλονται σε αυτή την τελειομανία που διακρίνει το λαό της Ιαπωνίας. Αυτή την τελειομανία την έχει αποτυπώσει με τον καλύτερο τρόπο στα φίλτρα νερού enagic.

Πρόκειται για τα καλύτερα κατά τη γνώμη μας φίλτρο νερού παγκοσμίως. Δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι οι απαιτήσεις από ένα φίλτρο νερού το οποίο χρησιμοποιείται στην Ιαπωνία μπορεί να είναι μικρότερες σε σύγκριση με ένα φίλτρο νερού το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στην Αθήνα. Ένα φίλτρο νερού το οποίο έχει περάσει με επιτυχία τα πιο σκληρά τεστ στη βίο σκληρή αγορά του κόσμου δεν μπορεί παρά να είναι κατάλληλο όταν ψάχνουμε να βρούμε φίλτρα νερού για την Αθήνα.

Το νερό της Αθήνας

Το νερό της Αθήνας σε γενικές γραμμές είναι πάρα πολύ καλό νερό. Ουσιαστικά το νερό της Αθήνας δεν παρουσιάζει προβλήματα αλλά δεν είναι και το καλύτερο για την υγεία μας. Υποτίθεται ότι δεν διαθέτει τα απαραίτητα συστατικά που θα τονώσουν τον οργανισμό μας. Αυτό είναι πάρα πολύ λογικό διότι όπως κάθε νερό που κυκλοφορεί στο δίκτυο ύδρευσης δεν είναι αλκαλικό. Συνεπώς θεωρούμε σημαντικό σε αυτό το σημείο να αφήσουμε πίσω τη σύγκριση με αλκαλικό νερό και να συγκρίνουμε το νερό της Αθήνας με τα υπόλοιπα νερά που κυκλοφορούν σε δίκτυα ύδρευσης στις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας αλλά και του κόσμου.

Το σημαντικότερο θέμα που έχουμε να λύσουμε όταν μιλάμε για το νερό της Αθήνας είναι ότι αυτό περιέχει χλώριο. Το χλώριο αυτό μπαίνει προκειμένου να σκοτώσει τα μικρόβια. Δυστυχώς όμως το χλώριο αυτό έρχεται στο ποτήρι μας και το πίνουμε. Η κατανάλωση του χλωρίου μπορεί να έχει πολύ αρνητικές συνέπειες για τον οργανισμό μας. Για αυτό το λόγο χρειαζόμαστε ένα αρκετά καλό φίλτρο νερού το οποίο να απομακρύνει το χλώριο. Θέλουμε το νερό που θα φτάσει στο ποτήρι μας να είναι καθαρό.

Ένα δεύτερο ζήτημα που υπάρχει στο νερό της Αθήνας είναι ο μόλυβδος. Το πρόβλημα αυτό είναι ιδιαίτερα έντονο στα σπίτια που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας. Η παρουσία του μολύβδου οφείλεται στην παλαιότητα του δικτύου ύδρευσης. Και πάλι χρειαζόμαστε το κατάλληλο φίλτρο το οποίο να απομακρύνει από το ποτήρι μας Κάθε ίχνος μολύβδου. Το φίλτρο το οποίο είναι σε θέση να επιτύχει όλες αυτές τις ευεργετικές συνέπειες για τον εθισμό μας είναι το φίλτρο νερού της εταιρείας enagic.

Πόσιμο νερό από φίλτρα νερού άνω πάγκου

Εάν θέλουμε να πίνουμε συχνά νερό τότε το καλύτερο είναι να επιλέξουμε ένα φίλτρο νερού άνω πάγκου. Εδώ αναφερόμαστε σε μία ειδική κατηγορία φίλτρο νερού τα οποία τοποθετούνται πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Εάν η βασική χρήση που θέλετε να κάνετε στα φίλτρα σας είναι να πίνετε νερό τότε ενδείκνυται να αγοράσετε ένα φίλτρο νερού άνω πάγκου. Θα το απολαύσετε πάρα πολύ διότι βρίσκεται επάνω στην κουζίνα και μπορείτε να το χρησιμοποιείτε πάρα πολύ εύκολα. Τόσο η τοποθέτηση όσο και η χρήση το φίλτρο νερού άνω πάγκου είναι ιδιαίτερα απλή. Πρόκειται για την καταλληλότερη επιλογή φίλτρου όταν έχουμε να κάνουμε με μικρές οικογένειες. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το φίλτρο νερού άνω πάγκου.

Φίλτρα ντους για την Αθήνα

Το φίλτρο ντους είναι μία συσκευή η οποία δεν θα ήταν άκρως απαραίτητη όταν αναφερόμαστε στο δίκτυο ύδρευσης της Αττικής. Εάν πάρουμε τα πράγματα απευθείας τοις μετρητοίς και μιλήσουμε καθαρά για δυνατότητα του νερού να είναι πόσιμο τότε σαφώς και το φίλτρο ντουζ δεν είναι απαραίτητο. Εάν όμως θέλετε να απολαμβάνετε το μπάνιο σας και να αναζωογονείται οργανισμό σας από το νερό το οποίο θα τρέχει πάνω στο σώμα σας τότε προτείνουμε να επιλέξετε και το φίλτρο ντους εσείς πού μένετε στην Αθήνα.

Άλλωστε εδώ οφείλουμε να προσθέσουμε ότι είναι πολλές οι ασθένειες οι οποίες καταπολεμούνται από τη χρήση των φίλτρων μπάνιου. Αναφέρουμε ενδεικτικά την καταπολέμηση και τον περιορισμό των αιμορροΐδων. Μετά από τη χρήση των φίλτρων νερού θα μειωθεί το έκζεμα. Επίσης από τη χρήση το φίλτρο νερού μπάνιου θα βελτιωθεί η κακή κυκλοφορία του αίματος. Όλα αυτά τα οφέλη για την υγεία σας Μπορείτε να τα απολαύσετε εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε φίλτρα νερού μπάνιου. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα φίλτρα νερού μπάνιου.