Ας δούμε γιατί είναι απαραίτητο ένα πιστοποιημένο φίλτρο νερού. Στην αγορά υπάρχει μεγάλη γκάμα από φίλτρα νερού. Τα πιστοποιημένα φίλτρα νερού είναι λίγα. Αλλά κι η πρότασή μας για την κατάλληλη επιλογή του φίλτρου νερού είναι να επιλέξετε εκείνα τα οποία έχουν τις περισσότερες πιστοποιήσεις. Επίσης είναι σημαντικό όταν επιλέγουμε φίλτρο νερού να επιλέξουμε εκείνα τα φίλτρα τα οποία διαθέτουν τις πιο αξιόπιστες πιστοποιήσεις. Όσο μεγαλύτερη είναι η εταιρεία η οποία έκανε την πιστοποίηση τόσο πιο αξιόπιστη είναι η πιστοποίηση. Τα φίλτρα νερού enagic διαθέτουν πιστοποιήσεις από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες πιστοποιήσεων παγκόσμιως. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι διαφορετικό διότι η εταιρεία η οποία παράγει τα φίλτρα εδώ και 40 χρόνια δραστηριοποιείται στην πιο ανταγωνιστική αγορά του κόσμου στην Ιαπωνία. Έχει καταφέρει να διαθέτει φίλτρα νερού τα οποία χρησιμοποιούνται ως ιατρικός εξοπλισμός στα νοσοκομεία της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου. Ποια είναι η μεγαλύτερη απόδειξη μετά από αυτό; Τα φίλτρα νερού της εταιρείας enagic και διαθέτουν όλες εκείνες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που θα τους επιτρέψουν να μπουν στα νοσοκομεία και στα ιατρεία μιας τόσο ανταγωνιστικής αγοράς σε μία τόσο ισχυρή χώρα. 40 χρόνια έρευνας που προηγήθηκαν αποτελούν την καλύτερη εγγύηση ότι το νερό που θα φτάσει στο ποτήρι σας είναι απόλυτα ελεγμένο και απόλυτα πιστοποιημένο.

Προβλήματα που λύνει το φίλτρο νερού

Ο λόγος που επιλέγουμε να βάλουμε στο σπίτι μας τα φίλτρα νερού είναι για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που έχει το νερό της Βρύσης. Πιστοποιημένο φίλτρο νερού θα μας απαλλάξει εντελώς από όλα αυτά τα προβλήματα. Πιθανώς κάποια από τους αναγνώστες της ιστοσελίδας μας να μην γνωρίζουν τα προβλήματα που έχει το νερό του δικτύου υδροδότησης. Τα προβλήματα αυτά διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή κάθε πόλη έχει τα δικά της προβλήματα στο νερό της βρύσης. Ένα πρόβλημα το οποίο παρουσιάζεται σε όλες τις περιοχές είναι το χλώριο. Το χλώριο ναι μεν μπαίνει για να καθαρίσει το νερό αλλά δημιουργεί άλλα προβλήματα. Μακροχρόνιες μελέτες έδειξαν ότι όταν ο ανθρώπινος οργανισμός καταναλώνει χλώριο τότε δημιουργούνται πολλά προβλήματα. Με άλλα λόγια η κατανάλωση νερό από τη βρύση το οποίο περιέχει χλώριο λειτουργεί σαν ωρολογιακή βόμβα η οποία μπορεί να γεννήσει πολλά προβλήματα στον ανθρώπινο οργανισμό. Κάθε άνθρωπος ο οποίος λαμβάνει σοβαρά το θέμα της υγείας του οφείλει να αποφύγει την κατανάλωση νερού με χλώριο. Η άμυνα του ανθρώπου απέναντι στο χλώριο είναι το φίλτρο νερού. Και δεν είναι μόνο το χλώριο το πιο συνηθισμένο πρόβλημα που προέρχεται από το νερό της Βρύσης. Δεύτερο πρόβλημα το οποίο προξενεί βλάβη στην υγεία του ανθρώπινου οργανισμού είναι τα ιζήματα που κυκλοφορούν στο νερό. Τα ιζήματα προέρχονται εξαιτίας της παλαιότητας του δικτύου ύδρευσης. Δεν θα θέλαμε να φτάσουν τα είδη ιζήματα αυτά στη βρύση μας στο ποτήρι μας και να κυκλοφορήσουν μέσα στον οργανισμό μας. Επιλέγουμε τα κατάλληλα φίλτρα νερού τα οποία μας εγγυώνται μακροχρόνια υγεία μέσα από το πεντακάθαρο νερό που θα τρέχει πλέον από τη βρύση μας.

Φίλτρα νερού και υγεία

Αν κάνει κανείς μία γρήγορη αναζήτηση στο ίντερνετ σχετικά με τα προβλήματα που δημιουργεί το νερό από το δίκτυο ύδρευσης τότε θα τρομάξει. Πολλοί χρησιμοποιούν ως λύση στο εμφιαλωμένο νερό αλλά δυστυχώς αυτό δεν αποτελεί λύση. Η απόλυτη λύση για σας που ενδιαφέρεστε για φίλτρα νερού και υγεία είναι η εταιρεία enagic. Πρόκειται για τα φίλτρα νερού που εμπιστεύονται πάρα πολλοί επώνυμοι και από τις δύο μεριές του ατλαντικού. Αν ζούσαμε στην Ιαπωνία δεν θα μιλάγαμε απλά για φίλτρα νερού αλλά θα μιλάγαμε για Ιατρικό εξοπλισμό. Στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου εδώ και πάρα πολλά χρόνια στα νοσοκομεία χρησιμοποιούνται τα φίλτρα νερού της εταιρείας που σας παρουσιάζουμε. Δεν χρησιμοποιούνται Απλά ως βοηθητικές συσκευές αλλά επίσημα και κανονικά ως ιατρικός εξοπλισμός. Και αυτό έχει γίνει με την αποδοχή τουλάχιστον εξίμισι χιλιάδων ιαπώνων ιατρών. Είναι κοινό μυστικό σε όλες τις χώρες οι οποίες τεχνολογικά είναι λίγο πίσω πόσο τι γίνεται στις προηγμένες χώρες Αργά ή γρήγορα έρχεται και στις υπόλοιπες χώρες. Είναι πίσω στον τομέα της υγείας. Βλήματα ταλανίζουν αυτό τον πολύπαθο χώρο και αναγκάζουν τις αποφάσεις να διεισδύσουν πολύ αργά στη χώρα μας. Όμως ποιος νοήμων άνθρωπος θα μπορούσε να αρνηθεί πως κάτι το οποίο ήδη συμβαίνει επίσημα στην Ιαπωνία αλλά και επίσημα στην Αμερική δεν θα έρθει κάποια στιγμή στην Ελλάδα. Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε ότι το φίλτρο νερού θεραπεύει ασθένειες. Διοτι βρισκόμαστε στην Ελλάδα. Στην Ιαπωνία όμως θα μπορούσε να το πούμε και μάλιστα με απόφαση του ιατρικού συλλόγου. Στης Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής θα μπορούσαμε να πούμε το ίδιο και μάλιστα χρησιμοποιώντας ως παραδείγματα πάρα πολλούς επώνυμους κατοίκους εκείνης της χώρας που το χρησιμοποιούν ήδη στα σπίτια τους. Όταν μιλάμε για υγεία τα φίλτρα νερού είναι η Πρώτη προτεραιότητα. Το να μιλάει κανείς για υγεία και να μην λαμβάνει σοβαρά υπόψη το νερό αυτό το πολύτιμο υλικό που αποτελεί τόσο μεγάλο ποσοστό του ανθρώπινου σώματος.

Τα φίλτρα νερού των επωνύμων

Φεύγοντας από την Ιαπωνία και πηγαίνοντας στην απέναντι μεριά του ατλαντικού βλέπουμε και πάλι τα φίλτρα νερού να χρησιμοποιούνται από πάρα πολύ κόσμο. Όχι μόνο από τον απλό κόσμο. Αν σας λέγαμε ότι μία φτωχογειτονιά στο Los Angeles χρησιμοποιεί φίλτρα νερού τότε αυτή η πληροφορία δεν θα έχει Κάποια ιδιαίτερη αξία για εσάς. Αν σας λέγαμε ότι κάπου στην Καρολίνα της Αμερικής έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν φίλτρο νερού πάλι δεν θα έχει αξία η πληροφορία αυτή για εσάς. Όμως τα φίλτρα νερού που χρησιμοποιεί ο απλός κόσμος μόνο. Κάτι αν μαθαίνατε ότι ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών χρησιμοποιεί τα φίλτρα νερού της εταιρείας μας. Αλήθεια ότι ο Μπαράκ Ομπάμα αυτός ο αγαπητός πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών χρησιμοποιεί τα φίλτρα νερού στο σπίτι του για την οικογένειά του. Αν μη τι άλλο Ο κάθε άνθρωπος επιλέγει το καλύτερο για τον εαυτό του για την οικογένειά του. Αυτή από έναν τόσο αξιόπιστο άνθρωπο αποτελεί ένα πολύ πειστικό επιχείρημα για την τεράστια αξία που έχουν τα φίλτρα νερού της εταιρείας enagic. Ίσως βέβαια να μη σας φτάνει ένας πολιτικός και να θέλετε κι άλλα ονόματα. Ποιος δεν πιστεύει ότι ο πρόεδρος της Microsoft ο διάσημος Bill Gates είναι ένας εξαιρετικά έξυπνος άνθρωπος. Λόγια θεωρείται και ένας πάρα πολύ καλός οικογενειάρχης ο οποίος εμφανίζεται παντού με την οικογένειά του και πιστεύω ότι την αγαπάει πολύ. Είχε επιλέξει να βάλει στο σπίτι του τα φίλτρα νερού της εταιρείας μας. Επίσης πάρα πολλοί διάσημοι ηθοποιοί από το Hollywood τα χρησιμοποιούν. Θα ήταν περιττό να αρχίσουμε να απαριθμούμε και να φτιάξουμε μία λίστα των ονομάτων του Χόλιγουντ διότι μπορείτε πάρα πολύ εύκολα να τα βρείτε μία μία αναζήτηση στο ίντερνετ. Και όχι μόνο ηθοποιοί αλλά και τραγουδιστές. Πάρα πολλοί διάσημοι πολιτικοί δικηγόροι και επιχειρηματίες των Ηνωμένων Πολιτειών που χρησιμοποιούν τα συγκεκριμένα φίλτρα νερού. Αν όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν λαμβάνουν έτοιμοι για τους τόσο σοβαρά τότε τι άλλο θα μπορούσε να αποτελέσει ως πειστικό επιχείρημα για τη συνεισφορά των φίλτρων νερού στην ανθρώπινη υγεία;

Φίλτρα νερού για το μαγείρεμα

Διαβάζοντας μέχρι τώρα το άρθρο μας προφανώς υποθέτετε ότι το φίλτρο νερού χρησιμοποιείται για το πόσιμο νερό. Δεν ισχύει όμως κάτι τέτοιο. Το νερό που χρησιμοποιούμε για να μαγειρεύουμε για να πλένουμε τα φρούτα και τα λαχανικά στο σπίτι μας θα πρέπει να είναι και αυτό πολύ καθαρό. Σε διαφορετική περίπτωση τα βλαβερά συστατικά που υπάρχουν πάνω στο νερό της βρύσης θα μεταφερθούν στα φρούτα και στα λαχανικά και τα τρόφιμα που μπαίνουν στο τραπέζι μας Και κατά συνέπεια στο στομάχι μας. Είναι απαραίτητο το νερό που θα χρησιμοποιήσουμε για το μαγείρεμα να είναι καλής ποιότητας. Τα φίλτρα νερού είναι απαραίτητα σε κάθε διαδικασία που περιλαμβάνει πόσιμο νερό ή φαγητό η παραγωγή χυμών πλύσιμο φρούτων λαχανικών ή οτιδήποτε άλλο γίνεται μέσα στην κουζίνα. Με απλά λόγια εάν θέλουμε να προσέχουμε την υγεία μας τότε πρέπει να προσέχουμε και το νερό που πίνουμε. Και το νερό που πίνουμε η χρησιμοποιούμε στο μαγείρεμα πρέπει να είναι το αλκαλικό νερό που προκύπτει μέσα από τα σωστά φίλτρα νερού. Όλα είναι μία συνήθεια. Να λάβει σοβαρά το θέμα της υγείας του θα πρέπει να αποκτήσει καλές συνήθειες. Για παράδειγμα συνηθίζουμε να κόβουμε το τσιγάρο. Συνήθεια που θα βοηθήσει στην υγειά μας είναι να περπατάμε ή να πηγαίνουμε γυμναστήριο. Η συνήθεια είναι να περιορίζουμε να κόβουμε τελείωσες το αλκοόλ. Τώρα όμως σε αυτή τη λίστα των καλών συνηθειών πολύ ξεχνάνε το ποιοτικό νερό. Που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας είναι ένα φίλτρο νερού διότι αυτό θα σας επιτρέψει να πίνετε κάθε μέρα το καλύτερο και το ποιοτικότερο και το πιο υγιεινό νερό.

Φίλτρα νερού και αλκαλικό νερό

Τα φίλτρα νερού της εταιρείας enagic παράγουν αλκαλικό νερό kangen. Το αλκαλικό νερό είναι εκείνο το νερό που έχει τις ιδιότητες που απαιτούνται για να ενισχύσουμε την υγεία μας πολύπλευρα. Μία από τις ιδιότητες του αλκαλικού νερού είναι μικρομοριακή δομή. Όταν μιλάμε για μικρομοριακή δομή σημαίνει το μόριο του αλκαλικού νερού είναι πάρα πολύ μικρό με συνέπεια να μπορεί να διεισδύει αμεσα στα κύτταρα του οργανισμού και να προκαλεί άμεση ενυδάτωση. Η ενυδάτωση αυτή είναι τελείως διαφορετική από την ενυδάτωση που θα μας δώσει το απλό νερό της βρύσης. Η μία ενυδάτωση γίνεται ακαριαία διότι το αλκαλικό νερό μπαίνει ακαριαία στα κύτταρα του οργανισμού. Αντίθετα εάν πιούμε νερό από τη βρύση Θα αργήσει μία ενυδατική οργανισμός μας τουλάχιστον μισή με μία ώρα. Με το αλκαλικό νερό από τα φίλτρα νερού η ενυδάτωση θα γίνει σε μόλις ελάχιστα δευτερόλεπτα. Αξίας που νιώθουμε με την κατανάλωσή του αλκαλικού νερού είναι πάρα πολύ ωραίο.