Αδυνάτισμα

Αδυνάτισμα με νερό φίλτρου Kangen

αδυνάτισμα με αλκαλικό νερό Kangen
 • Γιατί οι δίαιτες δεν λειτουργούν;

 • Γιατί παχαίνουμε;

 • Οι κίνδυνοι της παχυσαρκίας

 • Ενυδάτωση, το πρώτο βήμα προς το ιδανικό βάρος

Αδυνάτισμα με το νερό Kangen  – Ιονιστής νερού Kangen

Πίνετε περισσότερο ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen και θα ζυγίζετε λιγότερο!

Το αδυνάτισμα με αλκαλικό νερό Kangen επιταχύνεται από την ταχύτητα καύσης των θερμίδων. Δύο φλιτζάνια ιονισμένου αλκαλικού νερού Kangen αυξάνει το μεταβολικό ρυθμό κατά σχεδόν ένα τρίτο, ο οποίος παραμένει σε υψηλά επίπεδα για περίπου μισή ώρα. Ένα ποτήρι αλκαλικό νερό Kangen σταματά τη πείνα για όσους βρίσκονται σε δίαιτα. Υποστηρίζεται η ιδέα ότι μερικές φορές δεν είναι δυνατόν να χάνουμε βάρος μόνο με πόσιμο νερό. Είναι αλήθεια όμως μόνο όταν μιλάμε για εμπορικά διαθέσιμα νερά.

Με μία όμως ορισμένη ποσότητα ιονισμένου αλκαλικού νερού Kangen, πλούσια σε ηλεκτρόνια και δομημένη, που παράγεται από ιαπωνικούς ιονιστές νερού Leveluk, μπορείτε να χάσετε βάρος. Το αλκαλικό νερό Kangen είναι το πιο σημαντικό μέρος του προγράμματος απώλειας βάρους σας (αδυνάτισμα). Η πλήρης ενυδάτωση με ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen είναι ο γρηγορότερος και απλούστερος τρόπος για να επιτευχθεί και να διατηρηθεί ένα ιδανικό βάρος.

Tο λίπος παρόλο που έχει καταλήξει να είναι ο κακός της υπόθεσης όταν μιλάμε για απώλεια βάρους, μπορεί να σώσει τη ζωή μας, καθώς παίζει σημαντικό ρόλο στην απομάκρυνση οξέων από τα ζωτικά μέρη του σώματός μας. Όταν δεν τρώμε σωστά ή όταν αυτά που τρώμε δεν είναι υγιεινά, δημιουργούνται μύκητες και ένζυμα που επηρεάζουν την πέψη, άρα και το μεταβολισμό του λίπους και της ζάχαρης.

Πώς να πίνετε ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen για να επιτύχετε το ιδανικό σας βάρος;

 •  Πίνετε ένα ποτήρι ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen όταν ξυπνάτε το πρωί. Αυτό σας βοηθά να καθαρίσετε τα νεφρά σας, την ουροδόχο κύστη και τα έντερα, ενυδατώνει και επαναφορτίζει το σώμα με επιπλέον ηλεκτρόνια.
 • Πίνετε κάθε ώρα ένα ποτήρι ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen ή μισό λίτρο ανά δύο ώρες.
 • Πίνετε αλκαλικό νερό Kangen μόνο μεταξύ των γευμάτων.
 • Πίνετε αλκαλικό νερό Kangen σε σταθερές ώρες. Μην περιμένετε να διψάσετε.
 • Για κάθε ώρα άσκησης πίνετε μισό λίτρο ιονισμένο νερό Kangen.
 • Πίνετε ζεστό αλκαλικό νερό για να ανακουφίσετε τη δυσκοιλιότητα ή τη κυκλοφοριακή συμφόρηση.
 • Να πίνετε ένα ποτήρι ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen στο τέλος της κάθε ημέρας.

Χρειάζεστε καθημερινά 30 ml ιονισμένου αλκαλικού νερού Kangen για κάθε 1 kg σωματικού βάρους.

Έτσι, ένα άτομο 100 kg χρειάζεται 3 λίτρα νερού ανά ημέρα. Υπολογίστε πόσο νερό πίνετε πραγματικά κάθε μέρα τώρα. Πάρετε υπόψη μόνο το ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen. Όχι αναψυκτικά, χυμούς φρούτων, καφέ ή ζαχαρούχο υγρό με καφεΐνη ή ανθρακούχα. Μετατρέψετε τα πάντα σε λίτρα.

Προτείνουμε να αυξήσετε σταδιακά την ποσότητα ιονισμένου αλκαλικού νερού Kangen που πίνετε κάθε μέρα για μία εβδομάδα. Διαιρέστε σε 7 την ποσότητα του νερού που προσθέτετε μέχρι να φτάσετε το στόχο και κάντε προσωπικό πρόγραμμα. Π.χ.. Αν ζυγίζετε 100 κιλά τότε θα πρέπει να πίνετε κάθε μέρα περίπου 3 λίτρα από αυτό το αλκαλικό νερό Kangen πλούσιο σε ηλεκτρόνια. Αν πίνετε ήδη κατά μέσο όρο 1,5 λίτρο αλκαλικό νερό Kangen την ημέρα είναι απαραίτητο να προσθέσετε ακόμη 1,5 λίτρα. Διαιρέσετε την λοιπόν με το 7. Αυτό σημαίνει περίπου 250 ml επιπλέον ανά ημέρα για κάθε ημέρα της εβδομάδας.

Αν σας φαίνεται πολύ να προσθέσετε την υπολογιζόμενη ποσότητα, παρατείνετε το χρόνο για να επιτευχθεί ο στόχος σε δέκα ημέρες ή δύο εβδομάδες ή όσο νομίζετε απαραίτητο. Η πρόοδος μπορεί να μην είναι τόσο γρήγορη. Αλλά είναι ένα σχέδιο για τη ζωή και είναι φυσικό να το κάνετε με το ρυθμό που σας ταιριάζει, ώστε να παραμένετε σε αυτό το μακροπρόθεσμο πρόγραμμα όσο γίνεται περισσότερο. Αν το σώμα σας αντιδρά υπερβολικά, μπορείτε πάντα να μειώσετε την ποσότητα και να την αυξήσετε σταδιακά αργότερα.

Αρχικά θα πρέπει να πίνετε άφθονο πόσιμο νερό πράγμα που για τους περισσότερους ανθρώπους θα είναι μια ριζική αλλαγή. Μπορεί να είναι χρήσιμο να έχετε ένα χρονοδιάγραμμα πρόσληψης ιονισμένου αλκαλικού νερό Kangen, τουλάχιστον σε πρώτη φάση: μισό λίτρο νερό όταν ξυπνάτε το πρωί, το άλλο μισό στις 10 π.μ., άλλο ένα μισό το μεσημέρι, 1 λίτρο καθ όλη την ημέρα και μισό λίτρο ιονισμένου αλκαλικού νερού Kangen στο τέλος της ημέρας. Θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή αυτό το νερό. Μόλις ξεκινήσετε, θα δείτε ότι όσο περισσότερο ενυδατώνεστε, τόσο περισσότερο νερό χρειάζεστε. Θα συνηθίσετε.

Φιλτρα νερου ανω παγκου LeveLuk SD501
Leveluk Sd501   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon LeveLuk SD501 Platinum
Sd501 Platinum   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
LeveLuk K8
Leveluk K8   Φίλτρα νερού   Ιονιστής νερού
icon LeveLuk JR II
Leveluk JRII
Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon LeveLuk R
Leveluk R   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon Anespa
Anespa Φίλτρο ντουζ
Ακολουθήστε μας στα Social Media!