Μαγειρικη για παιδια με αλκαλικο νερο

Οφέλη στη μαγειρικη για παιδια με αλκαλικο νερο

Τι διαφορά έχει η μαγειρική με Kangen αλκαλικό νερό και πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα;

Το ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen®  στη μαγειρικη για παιδια αφαιρεί παρασιτοκτόνα, χημικά και βαρέα μέταλλα από την επιφάνεια των φρούτων και των λαχανικών. Μειώνει το χρόνο ψησίματος και διατηρεί τη φυσική γεύση τους και το χρώμα τους. Θα χρειαστείτε λιγότερα  μπαχαρικά και είναι μια ιδανική λύση για εκείνους που θέλουν να μειώσουν το αλάτι στο φαγητό. Τι μπορεί να κάνει στην κουζίνα το όξινο νερό Kangen®; Το όξινο νερό Kangen® μαλακώνει το κρέας. Σκοτώνει τα μικρόβια που υπάρχουν στα τρόφιμα και στις επιφάνειες ετοιμασίας φαγητού σε δευτερόλεπτα. Ψεκάστε τα λαχανικά, τα φρούτα και τα ψάρια με όξινο ιονισμένο νερό Kangen® για να μη χάσουν τη γεύση τους.

Το ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen (pH – 11,5) διαλύει τα φυτοφάρμακα και  τις χημικές ουσίες από τα τρόφιμα. Αφήστε τα φρούτα μέσα στο  ιονισμένο νερό Kangen (pH – 11,5) για 30 λεπτά με 1 ώρα και θα δείτε το αποτέλεσμα. Το νερό θα είναι πολύχρωμο και βρώμικο, ανάλογα με την ποιότητα και την ποσότητα των χημικών ουσιών στα τρόφιμα. Είναι γνωστό ότι στις φλούδες φρούτων και λαχανικών βρίσκονται οι μεγαλύτερες ποσότητες βιταμινών, ενζύμων και μετάλλων αλλά επειδή έχουν χημικά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς τοξικές επιπτώσεις στο σώμα. Επιπλέον, οι φλούδες φρούτων και λαχανικών έχουν προβιοτικό ρόλο τρέφοντας τα βακτήρια του εντέρου για μια ισορροπημένη υγεία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση του κινδύνου λοιμώξεων και άλλων εντερικών προβλημάτων.

Αλκαλικο νερο στη μαγειρικη φρούτα λαχανικά

Το αλκαλικό νερό Kangen αφαιρεί χημικά και βαρέα μέταλλα από την επιφάνεια των φρούτων και λαχανικών

Το ιονισμένο αλκαλικό νερό στη μαγειρικη αφαιρεί παρασιτοκτόνα, χημικά και βαρέα μέταλλα από την επιφάνεια των φρούτων και λαχανικών.

Για την παρασκευή χυμών  είναι καλό να χρησιμοποιηθεί και η φλούδα. Αφήνετε τα  φρούτα και τα λαχανικά για 10-12 ώρες σε αλκαλικό νερό Kangen® και μετά μπορείτε να τα καταναλώσετε ή να τα χρησιμοποιήσετε σε σούπα ή στην παρασκευή μαγιονέζας χωρίς να τα μαγειρέψετε. Όταν τα φρούτα και τα λαχανικά πλένονται με ισχυρό αλκαλικό ιονισμένο νερό Kangen στη μαγειρική καθαρίζονται από τα φυτοφάρμακα και από τις τοξικές ουσίες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι αυτά θα είναι ανώτερα διατροφικά. Μπορούμε σίγουρα να πούμε ότι η θρεπτική τους αξία είναι πολύ υψηλότερη από των φρούτων και των λαχανικών που πλένονται με το συμβατικό τρόπο.

Το ξέπλυμα του κρέατος και των λαχανικών με ισχυρά αλκαλικό ιονισμένο νερό Kangen® (pH – 11,5) απομακρύνει τις ισχυρές οσμές των κρεάτων και των ψαριών και την πικρή γεύση ορισμένων λαχανικών.

Ο χρόνος ψησίματος μειώνεται κατά 25-30% όταν χρησιμοποιείτε αλκαλικό νερό Kangen® (ρΗ 8,5 έως 9,5) στη μαγειρική. Τα λαχανικά μαγειρεμένα με αλκαλικό νερό σε ατμό διατηρούν περισσότερο τη φυσική τους γεύση και το χρώμα τους. Θα χρειαστείτε λιγότερα μπαχαρικά και είναι η ιδανική λύση για εκείνους που θέλουν να μειώσουν την κατανάλωση αλατιού.

Η γεύση και το άρωμα είναι το παν όταν πρόκειται για τσάι και καφέ. Eάν χρησιμοποιείσετε  λιγότερο καφέ ή τσάι με το αλκαλικό νερό Kangen® θα πάρετε περισσότερη γεύση και θα εκπλαγείτε με το χρώμα, τη γεύση και το άρωμα. Θα δείτε ότι μειώνεται και η πικρή γεύση. Με  το αλκαλικό νερό Kangen μπορείτε να προετοιμάσετε το κρύο τσάι ή τον καφέ τοποθετώντας τα συστατικά απλά μέσα στο νερό. Η γεύση είναι πολύ ισχυρότερη απ’ όταν το χρησιμοποιείτε βραστό.

Ο βρασμός χαμηλώνει το pΗ του αλκαλικού νερού, επειδή το διοξείδιο του άνθρακα στον αέρα  ενώνεται γρήγορα με αυτό καθώς βράζει. Αλλά ο βρασμός δεν οδηγεί σε εξάτμιση των αλκαλικών ορυκτών και αλάτων, τα οποία και  παραμένουν. Τα στοιχεία που εξουδετερώνουν τα οξέα του σώματος διατηρούνται, αφού το πτητικό ανθρακικό οξύ μετατρέπεται σε νερό  αφαιρώντας το CO2 με την εκπνοή.

Μαγείρεψε το ρύζι με αλκαλικό νερό Kangen®.

Μπορείτε να φτιάξετε ένα νόστιμο και αφράτο ρύζι εάν χρησιμοποιήσετε αλκαλικό νερό στη μαγειρικη. Ο φώσφορος θα εξουδετερωθεί από το ασβέστιο πριν το φάτε. Μειώνεται έτσι, η ποσότητα του φωσφορικού οξέος που θα παραχθεί στο σώμα.

ΟΞΙΝΟ ΝΕΡΟ KANGEN® (PH 4-6)

μαγειρικη για παιδια με αλκαλικο νερο

Τα έντονα χρώματα των φρούτων και λαχανικών (φράουλα, κεράσια, ντομάτες, μπρόκολο, σπαράγγια, κλπ) δεν θα αλλάξουν όταν, πλένονται με αλκαλικό νερό Kangen

Λαχανικά και φρούτα. Τα έντονα χρώματα των φρούτων και των λαχανικών (φράουλα, κεράσια, ντομάτες, μπρόκολο, σπαράγγια, κλπ) δε θα αλλάξουν όταν πλένονται με όξινο ιονισμένο νερό Kangen® στη μαγειρική.
Τα τηγανητά. To τηγανητό φαγητό είναι νόστιμο και τραγανό όταν η ζύμη γίνεται με όξινο ιονισμένο νερό Kangen®.
Κατεψυγμένα τρόφιμα. Ψεκάσετε με όξινο ιονισμένο νερό Kangen® τα ψάρια και τα θαλασσινά, μετά φυλάξτε τα στο ψυγείο για να μη χάσουν τη γεύση τους όταν αποψυχθούν.
Βράζετε τα ζυμαρικά.  Τα ζυμαρικά θα έχουν μια γυαλιστερή εμφάνιση και  άριστη υφή ως αποτέλεσμα του βρασμού με όξινο ιονισμένο νερό Kangen.

Το όξινο νερό Kangen® μαλακώνει το κρέας. Το όξινο ιονισμένο νερό Kangen® σπάει τον επιφανειακό πρωτεϊνικό δεσμό των ιστών του κρέατος  με αποτέλεσμα να επιτρέψει να διεισδύσουν τα μπαχαρικά στο κρέας προσθέτοντας καλύτερη γεύση. Αυτή η μέθοδος είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τα σκληρότερα μέρη του κρέατος, όπως τα μπούτια  ειδικά στο βόειο , το χοιρινό και το κρέας ελαφιού. Προσοχή κατά τη χρήση του όξινου νερού για το μαλάκωμα του κρέατος  του ψαριού. Το ψάρι έχει μια πιο λεπτή υφή. Μην αφήνετε πάρα πολλή ώρα το κρέας ψαριού σε όξινο νερό διότι θα γίνει πάρα πολύ μαλακό. Μη χρησιμοποιείτε μεταλλικά δοχεία όταν βάλετε το κρέας σε όξινο ιονισμένο νερό Kangen®. Κατάλληλα είναι τα γυάλινα, τα πλαστικά ή τα κεραμικά δοχεία. αλκαλικο νερο στη μαγειρικη.

ΙΣΧΥΡΑ ΟΞΙΝΟ ΝΕΡΟ KANGEN (PH 2.5)

Σκοτώνει  τα μικρόβια που υπάρχουν στα τρόφιμα και στις επιφάνειες προετοιμασίας φαγητού σε δευτερόλεπτα.Ψεκάστε τα λαχανικά και τα φρούτα με όξινο ιονισμένο νερό Kangen® (pH 4-6) ή ισχυρά όξινο (pH 2,5) πριν τα βουτήξετε σε ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen® στη μαγειρική! Μερικά φρούτα και λαχανικά όπως κεράσια, δαμάσκηνα, σταφύλια, φράουλες, κόκκινο λάχανο, μελιτζάνα και σπαράγγια περιέχουν έντονα χρώματα. Το πλύσιμο τους με όξινο ιονισμένο νερό Kangen στη μαγειρική θα διατηρήσει το φυσικό τους χρώμα όταν θα βράσουν. Τα τρόφιμα έτσι θα φαίνονται πιο θελκτικά.

νερό Kangen στη μαγειρική κρέας

Το όξινο αλκαλικό νερό Kangen μαλακώνει το κρέας

Πλένετε τα κρέατα όπως το ψάρι, το κοτόπουλο, το βοδινό και το χοιρινό με ισχυρά όξινο νερό Kangen® (pH 2,5). Στη συνέχεια αφήστε το για 30 λεπτά σε ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen® (ph11,5) για να κατα- στραφούν τα βακτήρια του κρέατος. Το συκώτι ή άλλα κρέατα που έχουν έντονα δυσάρεστη οσμή μπορούν να μουλιάσουν για 20-30 λεπτά με τον ίδιο τρόπο για να εξουδετερωθούν έτσι οι οσμές .

Εάν είστε ιδιοκτήτης ενός ξενοδοχείου ή εστιατορίου, ο ιαπωνικός ιονιστής Leveluk SD501 μπορεί να κάνει τη διαφορά! Τώρα έχετε ένα νερό που μπορείτε  να μαγειρέψετε νοστιμότερα το φαγητό, με καλύτερη εμφάνιση και πιο υγιεινό. Μπορείτε να καθαρίσετε τα φρούτα και τα λαχανικά από τα φυτοφάρμακα και να αλλάξετε τη γεύση και την εμφάνιση τους. Μπορείτε να φτιάξετε τον καφέ και το τσάι σας χρησιμοποιώντας λιγότερη ποσότητα. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νερό με pH 2,5 (υπερόξινο) για να απομακρύνετε όλα τα χημικά προϊόντα από προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης.

Ακολουθήστε μας στα Social Media!
Φιλτρα νερου ανω παγκου LeveLuk SD501
Leveluk Sd501   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon LeveLuk SD501 Platinum
Sd501 Platinum   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
LeveLuk K8
Leveluk K8   Φίλτρα νερού   Ιονιστής νερού
icon LeveLuk JR II
Leveluk  JRII   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon LeveLuk R
Leveluk R   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon Anespa
Anespa Φίλτρο ντουζ