Πολλοί αναρωτιούνται γιατί να χρησιμοποιήσω φίλτρα νερού. Ο λόγος που επιλέγουμε να χρησιμοποιήσουμε φίλτρα νερού είναι διότι το νερό που κυκλοφορεί στο δίκτυο υδροδότησης παρουσιάζει αρκετά προβλήματα. Κατά καιρούς ακόμα στις ειδήσεις διάφορα νέα που αφορούν τη μόλυνση του νερού. Επειδή ούτως ή άλλως δεν μπορούμε να αλλάξουμε την πόλη στην οποία μένουμε, λαμβάνουμε μοιρολατρικά το νερό που μας έρχεται από το δίκτυο υδροδότησης. Αυτή η επιλογή όμως μπορεί να αλλάξει. Εάν επιλέξουμε να τοποθετήσουμε το κατάλληλο φίλτρο νερού στο σπίτι μας τότε θα μπορούμε να έχουμε νερό απαλλαγμένο από τα προβλήματα του δικτύου ύδρευσης της πόλης μας. Κάποια προβλήματα του νερού είναι κοινά σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Ένα από τα προβλήματα του νερού της βρύσης το οποίο μας αναγκάζει να χρησιμοποιήσουμε φίλτρα νερού είναι το χλώριο. Αν τώρα εξετάσουμε επιμέρους το νερό των περιοχών πάλι θα βρούμε ειδικά κατά τόπους προβλήματα. Όποιο και να είναι το πρόβλημα στο νερό που πίνουμε λύνεται με τα φίλτρα νερού βρύσης. Εάν έχετε στο πρόγραμμά σας να αγοράσετε φίλτρο νερού τότε δεν έχετε παρά να μελετήσετε εξονυχιστικά τη σελίδα μας διότι περιλαμβάνει όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες και όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που θα θέλατε πάνω στο θέμα.

Φίλτρο νερού βρύσης για να αντιμετωπίσουμε το χλώριο

Το χλώριο που χρησιμοποιείται στο δίκτυο υδροδότησης για να απομακρύνει κάποιες βλαβερές ασθένειες. Ήδη από τα τέλη του προηγούμενου αιώνα χρησιμοποιήθηκε για την αντιμετώπιση της χολέρας και του τύφου. Εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν φίλτρα νερού και δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να αντιμετωπιστούν αυτές οι ασθένειες. Το χλώριο είναι ένα υλικό χαμηλού κόστους. Συνεπώς η χρήση του στα δίκτυα υδροδότησης είναι πλέον ευρέως διαδεδομένη. Το ίδιο το χλώριο όμως αποτελεί πρόβλημα διότι είναι δηλητήριο για τον ανθρώπινο οργανισμό. Ναι μεν απομακρύνει άλλες βλαβερές ουσίες αλλά είναι και το ίδιο βλαβερή ουσία. Τη λύση στο πρόβλημα αυτό τη δίνουν τα φίλτρα νερού βρύσης. Αντί να πίνουμε το νερό κατευθείαν όπως βγαίνει από το στόμιο της βρύσης είναι καλύτερο να πάρει βάλουμε ανάμεσα στη βρύση και το ποτήρι μας στο φίλτρο νερού βρύσης. Η λειτουργία του φίλτρου είναι σωτήρια για τον ανθρώπινο οργανισμό. Μεταξύ των άλλων μας απαλλάσσει από όλες τις βλαβερές συνέπειες που θα είχαμε πίνοντας νερό με χλώριο. Η επιλογή του φίλτρου νερού βρύσης είναι ότι καλύτερο για την υγεία τη δική σας της οικογένειάς σας αλλά και των παιδιών σας. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα φίλτρα νερού βρύσης.

Φίλτρα νερού

Μία γρήγορη αναζήτηση στο ίντερνετ με θέματα φίλτρα νερού πιο πολύ θα μας μπερδέψει παρά θα σας οδηγήσει στην επιλογή του κατάλληλου φίλτρου. Ο λόγος είναι διότι έχουν αναπτυχθεί πάρα πολλές τεχνολογίες και πάρα πολλές διαφορετικές επιλογές μοντέλων που αφορούν τα φίλτρα νερού. Ο κάθε κατασκευαστής παρουσιάζει ως σημαντικά τα προβλήματα που δίνει το δικό του φίλτρο νερού. Αφού εξαντλήσετε όμως την αναζήτηση στο ίντερνετ σας προκαλούμε να επιστρέψετε και να δείτε πάλι τη δική μας σελίδα. Διότι τα φίλτρα νερού enagic είναι κατά παγκόσμια γενική ομολογία τα καλύτερα φίλτρα νερού στον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο ότι εξήμισι χιλιάδες ιατροί στην Ιαπωνία έχουν επιλέξει να χρησιμοποιούν τα φίλτρα νερού της εταιρείας enagic. Μελέτες που έγιναν στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου έδειξαν ότι τα φίλτρα νερού της εταιρίας enagic μπορούν να θεραπεύουν πάρα πολλές ασθένειες. Με αυτή την άποψη δεν έχει συμφωνήσει ακόμα ο Ελληνικός Ιατρικός κόσμος και συνεπώς δεν έχουμε τη δυνατότητα να το ανακοινώσουμε επίσημα μέσα από την ιστοσελίδα μας ακόμα. Μπορείτε όμως να βρείτε τις πιστοποιήσεις που έχουν τα φίλτρα νερού που διαθέτουμε. Επίσης Μπορείτε να βρείτε τι λέει η παγκόσμια κοινότητα για τα φίλτρα νερού της εταιρείας enagic. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τα φίλτρα νερού.

Φίλτρα νερού ως ιατρικός εξοπλισμός

Θα εξειδικεύσουμε τώρα τη συζήτησή μας στο κατά πόσο τα φίλτρα νερού μπορούν να θεραπεύσουν ασθένειες. Στην Ελλάδα ο Ιατρικός κόσμος δεν συμφωνεί με αυτή την άποψη συνεχώς δεν θα τολμούσαμε ποτέ να πούμε ότι το αλκαλικό νερό έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να πωλούμε τα φίλτρα νερού ως Ιατρικό εξοπλισμό. Εάν αυτό που διαβάζετε σας κάνει εντύπωση τότε οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι αυτό ακριβώς ήδη γίνεται στην Ιαπωνία. Συγκεκριμένα στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου τα φίλτρα νερού της εταιρείας enagic χρησιμοποιούνται ως ιατρικός εξοπλισμός στα νοσοκομεία της χώρας. Τα φίλτρα νερού περιέχουν ιδιαίτερα ακριβά υλικά. Από αυτά τα υλικά είναι το τιτάνιο ιατρικού βαθμού το οποίο είναι το ακριβότερο υλικό στον κόσμο. Οι κατασκευαστές των φίλτρων νερού δεν δίστασαν ώστε να Παρέχουν την τέλεια ποιότητα στο νερό που φτάνει στο ποτήρι σας. Είναι όμως γεγονός πως ότι συμβαίνει στις προηγμένες χώρες του κόσμου μετά από κάποιες δεκαετίες έρχεται και στην Ελλάδα. Συνεπώς ναι μεν τώρα αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε ακόμα να θεωρούμε ότι τα φίλτρα νερού της εταιρείας enagic είναι ιατρικός εξοπλισμός στην Ελλάδα. Τίποτα όμως δεν μας Απαγορεύει να αναφέρουμε ότι όντως τα φίλτρα νερού χρησιμοποιώντας ως ιατρικός εξοπλισμός και οι θεραπευτικές τους ιδιότητες λαμβάνεται σοβαρά υπόψη από όλους τους γιατρούς στην Ιαπωνία.

Φίλτρα νερού για την προστασία από τα βακτήρια

Ο λόγος που χρησιμοποιείται το χλώριο στο νερό είναι δυνατότερη από τα βακτήρια μεταξύ των άλλων. Δεν είναι όμως πάντα επαρκής η χλωρίωση του νερού. Επίσης υπάρχει περίπτωση διείσδυσης των βακτηρίων στο δίκτυο υδροδότησης σε πάρα πολλά σημεία τα οποία ενδεχομένως να μην προλάβει να τα σκοτώσει το χλώριο. Πολλοί θα αναρωτηθούν Πώς γεννιούνται τα βακτήρια. Η απάντηση είναι απλή. Τα βακτήρια που κυκλοφορούν στο δίκτυο υδροδότησης οφείλονται σε ζωντανούς οργανισμούς που συνδέονται με κάποιο τρόπο με τους αγωγούς υδροδότησης. Το φίλτρο νερού μας προστατεύει σε απόλυτο βαθμό από τα βακτήρια. Πολλά τεστ έχουνε γίνει ανά τον κόσμο και έχουν δείξει ότι εάν χρησιμοποιήσουμε φίλτρο νερού βρύσης τότε είμαστε χίλια τα εκατό προστατευμένοι από τα βακτήρια.

Αλκαλικό νερό kangen στην Αμερική

Στο άρθρο που μόλις διαβάσατε έχουμε κάνει παρουσίαση για τη χρήση των φίλτρων νερού στην Ιαπωνία. Ερχόμενος κάποιος διαβάζοντας μόνο περί της Ιαπωνίας να σχηματίζει την ψευδή εντύπωση ότι τα φίλτρα νερού enagic κυκλοφορούν μόνο στην Ιαπωνία. Αν κάνετε μία αναζήτηση στο ίντερνετ θα δείτε ότι τα φίλτρα νερού enagic είναι εξαιρετικά δημοφιλή και στην απέναντι πλευρά του ατλαντικού. Ειδικότερα στο Hollywood πάρα πολύ από τους διάσημους αστέρες που μένουν εκεί έχουν επιλέξει να χρησιμοποιούν φίλτρα νερού enagic στο σπίτι τους. Επίσης πάρα πολλοί άνθρωποι από το χώρο της πολιτικής και των επιστημών στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι λάτρεις του αλκαλικού νερού kangen το οποίο προέρχεται από τα φίλτρα νερού της εταιρείας enagic. Στους διάσημους χρήστες των φίλτρων νερού συγκαταλέγεται ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα. Ένας άλλος διάσημος πανέξυπνος και βαθύπλουτος άνθρωπος που φροντίζει την υγεία του μέσω των φίλτρων νερού της εταιρείας enagic είναι και ο Bill Gates, ο πρόεδρος της Microsoft. Η λίστα είναι πολύ μεγάλη και περιλαμβάνει σχεδόν όλους τους διάσημους και αξιόλογους σημαντικούς ανθρώπους των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά. Εδώ μπορείτε να μάθετε τι είναι το αλκαλικό νερό.