Τα φίλτρα νερού κατά γενική παγκόσμια ομολογία είναι ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για την υγεία μας.  Ειδικότερα τα φίλτρα νερού της εταιρείας enagic αποτελούν κορυφαία επιλογή που μπορεί να βοηθήσει καταλυτικά την υγεία μας σε πάρα πολλά επίπεδα. Αυτό δεν είναι μόνο η προσωπική μας άποψη ή η άποψη που κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Ίσα-ίσα το αντίθετο συμβαίνει διότι στην Ελλάδα τα φίλτρα νερού ακόμα δεν θεωρούνται ούτε ιατρικές συσκευές ούτε σύμμαχος για την υγεία. Αντίθετα όμως αυτό συμβαίνει σε απόλυτο βαθμό τόσο στην Αμερική όσο και στην Ιαπωνία. Στις χώρες αυτές είναι αδιανόητο να μιλάει κάποιος και να λέει ότι λαμβάνει σοβαρά το θέμα της υγείας του εάν δεν έχει επιλεγμένα φίλτρα νερού στο σπίτι του.

Φίλτρα νερού στην Αμερική

Τα φίλτρα νερού της εταιρείας enagic είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην άλλη πλευρά του ατλαντικού. Ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες η χρήση των φίλτρων νερού πλέον αποτελεί must για όσους αποφασίζουν να ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα της υγείας τους. Όπως όλοι γνωρίζουμε τον φτωχό και στρατηγικό σημείο στην Αμερικανική διατροφή είναι τα αναψυκτικά και ιδίως η coca-cola. Όταν φέρνουμε στο μυαλό μας γεύμα από την Αμερική τα δύο σημαντικότερα στοιχεία είναι το χάμπουργκερ και η Coca Cola. Πλέον η κατάσταση Έχει αρχίσει να αλλάζει. Ο κόσμος παρατάει τα αναψυκτικά και στρέφεται προς το αλκαλικό νερό το οποίο προκύπτει από τα φίλτρα νερού. Αντί να πίνει Κόκα Κόλα προτιμάει να πίνει νερό που θα τον βοηθήσει στην υγεία του. Για το λόγο αυτό οι πωλήσεις έχουν αυξηθεί κατακόρυφα Όσον αφορά τα φίλτρα νερού στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και είναι πάρα πολύ Λογικό διότι πλέον ο άνθρωπος γνωρίζει τις βλαβερές συνέπειες και τα λάθη στη διατροφή που έκανε τα τελευταία χρόνια. Και πλέον κατανοεί ότι όλα αυτά τα επιτεύγματα της επιστήμης Δεν είναι κάτι το οποίο θα γίνει στο μέλλον αλλά είναι κάτι το οποίο μπορεί να εκμεταλλευτεί εδώ και τώρα.

Κακές συνήθειες για την υγεία μας

Όταν αναφερόμαστε στην υγειά μας το σημαντικότερο πράγμα είναι να αποκτήσουμε καλές συνήθειες οι οποίες θα αποτρέψουν τον οργανισμό μας από τις ασθένειες. Όταν έχουμε καλές συνήθειες Τότε είναι βέβαιο ότι θα αποφύγουμε πάρα πολλά από τα νοσήματα που ενδεχομένως να παθαίναμε Εάν δεν προσέχαμε τον τρόπο ζωής μας. Μία πολύ κακή συνήθεια είναι κατανάλωση επεξεργασμένων τροφών. Το να τρώμε έτοιμα φαγητά και προτηγανισμένες πατάτες Είναι καταστροφή για τον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης πολύ κακή επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό έχουν τα αναψυκτικά και ιδίως εκείνα που έχουν ανθρακικό. Όλοι έχουμε δει στο ίντερνετ Τα γνωστά βίντεο που δείχνουν το πόσο διαβρώνουν τα αναψυκτικά ακόμη και όταν τα ρίξουμε στην τουαλέτα. Μία άλλη πολύ βλαβερή συνήθεια για την υγεία μας είναι καθιστική ζωή. Οσο καθόμαστε στον καναπέ μας και δεν Βγαίνουμε έξω για να θυμηθούμε και να κινηθούμε και να κυκλοφορήσει το αίμα τόσο επιβαρύνουμε τον οργανισμό μας. Η συνεχιζόμενη καθιστική ζωή μπορεί να έχει εξαιρετικά αρνητικές συνέπειες για την υγεία μας. Είναι καταστροφικό να βγάλει κανείς από τη ζωή του τη γυμναστική και την άθληση. Όλες αυτές αποτελούν κακές συνήθειες. Όταν θα συνεχίσουμε υιοθετούμε αυτές τις κακές συνήθειες για μεγάλο χρονικό διάστημα Τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο οργανισμός μας θα νοσήσει.

Καλές συνήθειες για την υγεία μας

Στο αντίθετο πόλο είναι οι καλές συνήθειες που μπορούμε να αποκτήσουμε για να κάνουμε καλό στον οργανισμό μας και την υγεία μας. Μία πάρα πολύ καλή συνήθεια είναι η καθημερινη ασκηση. Όταν οργανισμός θα γυμνάζεται τακτικά τότε κυκλοφορεί καλύτερα το αίμα και γυμνάζονται καλύτερα όλα τα όργανα του οργανισμού. Είναι προφανές ότι τα οφέλη για την υγεία θα είναι άμεσα. Μία δεύτερη καλή συνήθεια είναι να πίνουμε πολύ νερό. Το νερό καθαρίζει τον οργανισμό. Όμως δεν είναι όλα τα νερά ίδια. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε και τον οργανισμό μας είναι να επιλέξουμε να πίνουμε αλκαλικό νερό kangen. Πρόκειται για το νερό εκείνο το οποίο παράγεται από τα φίλτρα νερού της εταιρείας enagic. Μιλάμε για τα καλύτερα φίλτρα νερού που κυκλοφορούν παγκοσμίως. Είναι τα φίλτρα τα οποία επιλέγουν σε όλο τον κόσμο όσοι θέλουν να παραμείνουν υγιείς και να απολαμβάνουν το αγαθό της υγείας Μέχρι τα βαθιά του γεράματα. Η κατανάλωση του νερού που προκύπτει μέσα από τα φίλτρα νερού πρέπει να γίνεται συστηματικά και σε καθημερινή βάση. Ώστε ο  οργανισμός μας να συνηθίσει την απορρόφηση του νερού και τα ευεργετικά αποτελέσματα αυτής.

Φίλτρα νερού που επιλέγουν οι επώνυμοι

Παραμένοντας στην απέναντι μεριά του ατλαντικού δεν θα μπορούσαμε να παραδεχτούμε τη χρήση των φίλτρων νερού της εταιρείας enagic από κάποιους πολύ διάσημους και πολύ σημαντικούς ανθρώπους του πλανήτη που ζουν εκεί. Στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκεται το Hollywood και πάρα πολλοί διάσημοι αστέρες που κατοικούν εκεί έχουν επιλέξει να βάλουν στο σπίτι τους στα φίλτρα νερού της εταιρείας enagic. Δεν είναι όμως μόνο οι ηθοποιοί Και οι τραγουδιστές που ζουν στο Hollywood οι οποίοι έχουν επιλέξει να χρησιμοποιούν το προϊόν. Υπάρχουν και άλλοι πολλοί διάσημοι άνθρωποι από το χώρο της πολιτικής της επιστήμης της τεχνολογίας οι οποίοι απολαμβάνουν καθημερινά τα οφέλη το φίλτρων νερού. Ενα πολύ διάσημο και πολύ αγαπητό πρόσωπο είναι ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα. Μπορείτε να επιβεβαιώσετε κάνοντας μία αναζήτηση στο internet ότι έχει δηλώσει επανειλημμένως πως στο σπίτι του χρησιμοποιεί φίλτρα νερού της εταιρείας enagic. Ας πάμε τώρα στο χώρο της τεχνολογίας. Ο πρόεδρος της μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής στον κόσμο, ο Bill Gates της Microsoft, έχει επιλέξει και αυτός να τοποθετήσει στο σπίτι του φίλτρα νερού της εταιρείας. Πιστεύετε ότι οι επιλογές όλων αυτών των ανθρώπων είναι τυχαίες; Πιστεύετε ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν λαμβάνουν πάρα πολύ σοβαρά το θέμα της υγείας τους; Σε καμία περίπτωση δεν είναι τυχαίο. Όλοι αυτοί έχουν ενημερωθεί και έχουν κατανοήσει το πόσο σημαντικό είναι να έχουμε ένα Εξαιρετικό φίλτρο νερού στο σπίτι μας.

Φίλτρα νερού στην Ιαπωνία

Έχοντας εξαντλήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες ας πάμε τώρα στην απέναντι μεριά της υφηλίου για να δούμε λίγο τι γίνεται και στην Ιαπωνία. Εκεί πλέον όχι μόνο αναγνωρίζουν τα εξαιρετικά ευεργετικά αποτελέσματα του αλκαλικού νερού αλλά έχουν προχωρήσει και ένα βήμα παραπέρα. Στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου πλέον τα φίλτρα νερού χρησιμοποιούνται κανονικά στα νοσοκομεία ως ιατρικός εξοπλισμός. Τα φίλτρα νερού θεωρούνται ιατρικά μηχανήματα. Διότι στην Ιαπωνία των οριζόντων πάρα πολύ καλά ότι το αλκαλικό νερό μπορεί να θεραπεύσει ασθένειες. Στην Ιαπωνία πιστεύουν πάρα πολύ στην ευεργετική και θεραπευτική δράση του αλκαλικού νερού. Αυτό είναι προϊόν μακροχρόνιων μελετών και πολυετούς εφαρμογής στην πράξη. Στην Ελλάδα βέβαια κάτι τέτοιο δεν ισχύει ακόμα. Δυστυχώς ακόμα στην Ελλάδα δεν αναγνωρίζονται οι θεραπευτικές δράσεις του αλκαλικού νερού. Συνήθως όμως ότι γίνεται στο εξωτερικό μετά από λίγο καιρό γίνεται και στην Ελλάδα. Είναι αδιαμφισβήτητο το γεγονός ότι στην Ιαπωνία η οποία είναι και η χώρα παραγωγής των φίλτρων νερού της εταιρείας enagic εξήμισι χιλιάδες γιατροί συνιστούν τη χρήση του αλκαλικού νερού ως θεραπευτικό μέσο και τα φίλτρα νερού χρησιμοποιούνται στα νοσοκομεία της χώρας. Είναι Επίσης αδιαμφισβήτητο το γεγονός ότι στην Αμερική υπάρχει καθολική αποδοχή των ευεργετικών και θεραπευτικών ιδιοτήτων του αλκαλικού νερού. Για το λόγο αυτό σε πάρα πολλά σπίτια πλέον υπάρχουν φίλτρα νερού της εταιρείας enagic. Όλα όσα λέμε μπορείτε να το επαληθεύσετε κάνοντας μία αναζήτηση με τις σχετικές λέξεις στο ίντερνετ στα αγγλικά.

Φίλτρα νερού στην Ελλάδα

Εφόσον αυτά τα δύο δεν επιδέχονται αμφισβήτηση τότε ένα θέμα χρόνου να γίνει αποδεκτό και στην Ελλάδα το φίλτρο νερού πως ιατρική συσκευή. Πιστεύουμε οτι γρήγορα Ελληνική κοινωνία και οι Έλληνες ιατροί θα αναγνωρίσουν τα πολύ ευεργετικά αποτελέσματα των φίλτρων νερού για την υγεία μας. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε επίσημες αποφάσεις ιατρικών συλλόγων. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να προμηθευτείτε ένα από τα φίλτρα νερού της εταιρείας μας. Και να αρχίσετε να απολαμβάνετε τα ευεργετικά αποτελέσματα του αλκαλικού νερού από σήμερα. Άλλωστε είναι γεγονός ότι κατά κύριο λόγο κλασική ιατρική ασχολείται με τη θεραπεία και όχι με την πρόληψη. Από τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου έχω δεχθεί πάρα πολλές καλές πρακτικές οι οποίες βοηθάνε την πρόληψη και την καλή υγεία. Ας μην ξεχνάμε ότι από εκεί ξεκίνησε και η γιόγκα η οποία στην αρχή δέχτηκε κριτική αλλά πλέον η ευεργετική της δράση έχει καθολική αποδοχή. Ας μην ξεχνάμε ότι από εκεί ξεκίνησαν και άλλες θεωρίες όπως για παράδειγμα το φενγκ σούι. Όλα αυτά όταν ξεκίνησαν ο κόσμος τον κοίταγε με επιφύλαξη. Κάπως έτσι είναι τώρα η προσέγγιση του επιστημονικού και ιατρικού κόσμου απέναντι στις θεραπευτικές ιδιότητες του αλκαλικού νερού. Ναι μεν δεν το απορρίπτουν αλλά κανείς δεν θέλει να βάλει την υπογραφή του ακόμα. Όπως αναφέραμε πολλές φορές Αυτό το άρθρο όμως κατά τη γνώμη μας είναι απλά θέμα χρόνου να έρθει και στην Ελλάδα επίσημα ως ιατρική συσκευή το φίλτρο νερού. Είναι θέμα χρόνου να συνηθίσει ο κόσμος και να ξέρει ότι το αλκαλικό νερό είναι το φάρμακό του που θα θεραπεύσει από πάρα πολλές και σοβαρές ασθένειες.