Κουρκούμη Ukon

Κουρκούμη Enagic Kangen

Οι συσκευές για αλκαλικό νερό της Enagic, παράγουν εξαιρετικό αλκαλικό νερό Kangen αλλά και συμπληρώματα υψηλής ποιότητας και αξίας. Αν λαμβάνετε την Ιαπωνική Κουρκούμη σε συνδυασμό με το αλκαλικό νερό Kangen που παράγεται από τα φίλτρα νερού της εταιρείας Enagic, τότε μεγιστοποιείτε τις πιθανότητες για θεαματικότερα αποτελέσματα στον οργανισμό και το σώμα σας.

Η μοναδικότηταKangen Ukon Κουρκούμη της ιαπωνικής Κουρκούμη Ukon Enagic, οφείλεται στην περιοχή που αναπτύσσεται και είναι η γνωστή περιοχή Yanbaru που βρίσκεται στην Okinawa. Η Ιαπωνία είναι γνωστό ότι έχει τον μεγαλύτερο και πιο υγιή πληθυσμό στον κόσμο. Στην Okinawa άλλωστε ζουν οι περισσότερο αιωνόβιοι άνθρωποι στη γη. Η Okinawa έχει τροπικό κλίμα, το οποίο το καθιστά ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη υψηλής ποιότητας κουρκούμης.

Η GreenMedInfo έχει δημοσιεύσει πάνω από 500 οφέλη της κουρκούμης που σχετίζονται με την υγεία. Σε αντίθεση με τα φάρμακα που έχουν επικίνδυνες παρενέργειες, η κουρκούμη έχει αρκετές ευεργετικές επιδράσεις στο σώμα.

Μόνο τα συμπλήρωματα με κουρκούμη Kangen Ukon περιέχουν αιθέρια έλαια που προέρχονται από τον κουρκουμά της Οκινάουα. Είναι το μόνο προϊόν στην αγορά 100% φυτικής προέλευσης, τα επιμέρους συστατικά του οποίου είναι προσεκτικά επιλεγμένα, φιλικά προς τους χορτοφάγους και δεν περιέχουν ζωικά προϊόντα.
Είναι ένα φυσικό προϊόν, εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια υψηλής ποιότητας που προέρχονται από κουρκουμά ιαπωνικής καταγωγής, ανοιξιάτικο Ukon (επίσης γνωστό ως άγρια κουρκούμη). Τα αιθέρια έλαια, τα οποία είναι προσεκτικά αποσταγμένα από το εργοστάσιο Enagic Ukon, είναι το κλειδί για μια υγιή ζωή.

Το ανοιξιάτικο Ukon, βιολογικής γεωργίας δεν περιέχει πρόσθετες ή χημικές ουσίες. Παράγεται αποκλειστικά για την Enagic. Κατά την τεχνολογική διαδικασία που ακολουθείται στο εργοστάσια Ukon Enagic Kangen ®, χρησιμοποιείται νερό μόνο για καθαρισμό και απολύμανση (ρΗ 2,5, ρΗ 11,5), το οποίο το καθιστά μοναδικό προϊόν στην αγορά.

Τα συμπλήρωματα Ukon Enagic είναι μοναδικά!

Η κουρκοEnagic-Ukon-Κουρκούμηύμη χρειάζεται μια θερμοκρασία μεταξύ 20 ° C και 30 ° C (68 ° F και 86 ° F), ένα σημαντικό ποσό ετήσιας βροχόπτωσης για να μεγαλώσει και μια ευνοϊκή περιοχή για να αναπτυχθεί. Η κουρκούμη ανήκει στην ιδιοκτησία της Enagic, Okinawa.Η περιοχή Yanbaru στην Okinawa είναι η περιοχή όπου η Enagic καλλιεργεί το οργανικό προϊόν κουρκούμη που χρησιμοποιείται αποκλειστικά από την Kangen Ukon. Βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νησιού της Okinawa, γνωστό ως ”θησαυρός της Φύσης” ( shizennotakara) στην ιαπωνική γλώσσα. Η ζεστή περιοχή και το υγρό, ορεινό Yabaru έχει το καλύτερο χώμα για την καλλιέργεια του Turmeric Ukon Kangen, παρέχοντας ένα στρώμα πυκνό και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά.

Κάθε κάψουλα κλείνεται από μια καινοτόμο διαδικασία ενθυλάκωσης, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την εταιρεία Enagic, η οποία επιτρέπει σε κάθε επιμέρους κλειστή κάψουλα να κρατήσει τις ευεργετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων, σε αντίθεση με τα συμπληρώματα από φιάλες ή φιαλίδια που μετά το άνοιγμα, οξειδώνονται.

Enagic-Kangen-Ukon-Κουρκούμη

Enagic-Kangen-Ukon-Κουρκούμη-2017

Οι κάψουλες ζελατίνης περιέχουν αντιοξειδωτικά συστατικά, όπως ελαιόλαδο, τοκοτριενόλες ( σύνθεση βιταμίνης Ε με αντιοξειδωτικό ρόλο) και λάδι perilla. Σε ορισμένες περιοχές της Ασίας το ελαίο perilla χρησιμοποιείται για ιατρικούς σκοπούς. Η γεύση της μενθόλης οφείλεται στη μέντα και το δεντρολίβανο (έλαιο perilla – λιπαρά οξέα απαραίτητα,Ωμέγα-3 και άλφα λινολενικό οξύ σε μία συγκέντρωση από 50-60%) και στο λινέλαιο.

Η τιμή της Ukon, κουρκούμη από την εταιρεία Enagic εκτιμάται στα 1.600,00 € χωρίς ΦΠΑ (19% -ΦΠΑ Γερμανίας). Η συσκευασία περιέχει 10 κουτιά χαπιών Ukon (1000 δισκία). Το προϊόν τιμολογείται και παραδίδεται από την εταιρεία Enagic.

Ακολουθήστε μας στα Social Media!
Φιλτρα νερου ανω παγκου LeveLuk SD501
Leveluk Sd 501Φίλτρα Νερού
Τα καλύτερα μηχανήματα με ενσωματωμένο θάλαμο ηλεκτρόλυσης
icon LeveLuk SD501 Platinum
Sd 501 PlatinumΙονιστής νερού
Νέος μοντέρνος σχεδιασμός, προσαρμοσμένος για κομψές κουζίνες
LeveLuk K8
Leveluk K8Φίλτρο Νερού
Η πιο καινοτόμος συσκευή που κατασκευάζεται από την Enagic.
icon LeveLuk JR II
Leveluk JRIIΨύκτης νερού
Παράγουν τόσο ισχυρά όξινο, όσο και ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen®
icon LeveLuk R
Leveluk RΤο πρώτο μοντέλο
Είναι μινιατούρα, συμπαγές και πρακτικό, πάντα βολικό στο σπίτι ή όταν ταξιδεύετε.
icon Anespa
AnespaΦίλτρο ντουζ
Απομακρύνει το χλώριο και όλα τα βακτήρια από το νερό του μπάνιου σας