φιλτρα νερου ανω παγκου

ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ ΑΝΩ ΠΑΓΚΟΥLeveluk Sd 501

  Τα καλύτερα φίλτρα νερού άνω πάγκου για οικιακή χρήση

φιλτρα νερου ανω παγκου LeveLuk SD501

Φιλτρα νερου ανω παγκου

   λτρα νερου ανω παγκου

       5 χρόνια ΠΛΗΡΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ

Τα φίλτρα νερού άνω πάγκου Leveluk SD 501 είναι το best seller της εταιρείας και ενδείκνυται για ισόβια χρήση. Διαθέτουν άριστη ποιότητα υλικών, τιτάνιο ιατρικού βαθμού, το ακριβότερο υλικό στον κόσμο.

Τα φίλτρα νερού άνω πάγκου τοποθετούνται πάνω στον πάγκο της κουζίνας και συνδέονται πανεύκολα με τη βρύση που ήδη έχετε στον νεροχύτη σας. Διαθέτει LCD οθόνη και δίνει σαφείς φωνητικές εντολές.

Τα φίλτρα νερού που παράγουν, που παράγουν αλκαλικό νερό Kangen water της εταιρείας Enagic, χρησιμοποιούν την πιο προηγμένη τεχνολογία στην παραγωγή των φίλτρων-ιονιστών νερού.

Έχουν αναγνωριστεί παγκοσμίως από 6500 Ιάπωνες γιατρούς ως ιατρικά μηχανήματα και έχουν λάβει 16 πιστοποιήσεις. Ένα σημαντικό πιστοποιητικό είναι αυτό που της χορήγησε ο διάσημος ‘’Ιαπωνικός Σύνδεσμος για την Πρόληψη της Γηριατρικής Ασθένειας’’, ο οποίος υποστηρίζει την εταιρεία Enagic, μια εταιρεία παραγωγής ιονισμένου νερού.

Θέλω και εγώ ΝΕΡΌ KANGEN

Για ποιούς είναι ιδανικό, τα φίλτρα νερού άνω πάγκου;

Όποιος μαγειρεύει με αλκαλικό νερό Kangen που παράγεται από τα φίλτρα νερού άνω πάγκου, θα διαπιστώσει πως μπορει να αλλάξει εντελως η γεύση του φαγητού, κανοντάς το πιο νόστιμο και υγιεινό.

Είναι ιδανικό για οικογένειες και συγκεκριμένα για όσες θέλουν να έχουν βέλτιστη υγεία και ποιότητα ζωής.  Επίσης για εστιατόρια και ξενοδοχεία. Εστιάτορες και ξενοδόχοι έχουν τοποθετήσει αυτά τα φίλτρα νερού άνω πάγκου στα εστιατόρια τους, με θετικό αντίκτυπο στους πελάτες.

Τα οφέλη του αλκαλικού νερού Kangen

Τo αλκαλικό νερό Kangen, που παράγεται από τα φίλτρα – ιονιστές νερού της Enagic έχει πολλά οφέλη:

 • Αποτοξινώνει γρήγορα τον οργανισμό.
 • Ενυδατώνει σε 60 δευτερόλεπτα σε αντίθεση με το απλο νερό.
 • Ισορροπεί το pH του οργανισμού.
 • Βελτιώνει την ομοισύσταση.
 • Προλαμβάνει και αντιμετωπίζει ασθένειες σοβαρές ή μη.
 • Βοηθά στην καύση του λίπους και συνεπώς στη ρύθμιση του βάρους.
 • Εξαλείφει τις ελεύθερες ρίζες.
 • Βελτιώνει το κυκλοφορικό σύστημα.

φιλτρα νερου ανω παγκου

 • Συνδέεται εύκολα και γρήγορα.

 • Οδηγίες πόσης νερού.

 • Παράγει 5 διαφορετικά είδη νερού.

 • Σύγκριση με άλλα μηχανήματα της αγοράς.

 • SOS!! – Μέγεθος – Επιφάνεια – Ποιότητα υλικών.

ORP Δυναμικό Μείωσης Οξείδωσης

Όπως όλα τα μηχανήματα της εταιρείας Enagic, έτσι και τα φίλτρα νερού άνω πάγκου Leveluk SD 501, παράγουν νερό με αρνητική τιμή ORP από -300 ως -800. Όσο πιο αρνητική η τιμή του ORP, τόσο πιο επωφελές για την υγεία μας. Αντίθετα όσο πιο θετική η τιμή του τόσο πιο επιβλαβές γι’αυτήν.

Όλα τα νερά, τα εμφιαλωμένα, από την βρύση ή από απλά φίλτρα νερού παράγονται με ένα θετικό ORP από + 200 ως + 500, που σημαίνει ότι δεν είναι καλά για την υγεία μας. Έχουμε αναλύσει περισσότερο το ORP στο ORP Δυναμικό Μείωσης Οξείδωσης.

Το νερό Kangen και οι ιδιότητές του

Οι ιδιότητες του νερού Kangen, που παράγεται από τα φίλτρα νερού της Enagic είναι 3:

 • Είναι αλκαλικό με pH 8,5 – 9,0 – 9,5, ισορροπώντας το pH του οργανισμού.
 • Είναι αντιοξειδωτικό με ORP από -300 ως -800, αποτοξινώνοοντας τον οργανισμό.
 • Είναι μικροδομημένο, με 5-6 μικρομόρια, προσφέροντας μέγιστη ενυδάτωση και απορρόφηση.

Πιο αναλυτικα για το καθαρό νερό και τη μικροδομή εδώ

Τα είδη νερού και οι χρήσεις τους

Εδώ μπορείτε να μάθετε για τα είδη νερού που παράγουν τα μηχανήματα και ποιές είναι οι χρήσεις τους.

Τα φίλτρα νερού άνω πάγκου Leveluk SD 501, παράγουν 5 είδη νερού με διαφορετικό pH. Κυμαίνεται από ισχυρά όξινο, όξινο, ουδέτερο, αλκαλικό και ισχυρά αλκαλικό. Περισσότερα για τα είδη νερού θα διαβάσετε εδώ.

Το κάθε είδος νερού έχει διαφορετικές χρήσεις και μπορούν να χρησιμεύσουν τόσο για την προσωπική σας φροντίδα, όσο και για οικιακές χρήσεις. Χρησιμοποιώντας πόσιμο νερό Kangen ® θα κάνετε μεγαλύτερες ποσότητες καφέ και τσάι χρησιμοποιώντας λιγότερα υλικά.

Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νερό με pH 2,5 (ισχυρά όξινο) για να εξουδετερωθούν τα βακτήρια. Μπορείτε να το κάνετε αυτό αντί να χρησιμοποιήσετε προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης που είναι ακριβά και δύσκολα στην αποθήκευση. Είναι ιδανικά για το σπίτι και την υγεία μας όπως, θα διαβάσετε στις Χρήσεις νερού Kangen στην καθημερινή ζωή.

Παρουσίαση Leveluk SD 501(Best Seller)

Φίλτρα νερού άνω πάγκου

Εύχρηστα

Τα φίλτρα νερού άνω πάγκου είναι πολύ εύκολα στη χρήση. Μπορείτε εύκολα και απλά να επιλέξετε όποιο είδος νερού θέλετε. Κανένα λίτρο νερού δεν χάνεται μέσα από το φιλτράρισμα.

Είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να θυμόμαστε ότι κανένα λίτρο νερού που εισέρχεται για φιλτράρισμα και ιονισμό στα φίλτρα νερού άνω πάγκου LeveLukSD 501 δεν χάνονται. Τα φίλτρα νερού άνω πάγκου έχουν δύο λάστιχα εξόδου νερού. Το ρΗ μετράται σε μια κλίμακα από 1-14. Όταν αντλείται το νερό μέσω του εύκαμπτου υψηλότερου μεταλλικού λάστιχου, θα ρέει το επιλεγμένο είδος νερού. Ταυτόχρονα στο γκρι χαμηλότερο λάστιχο, ρέει η διαφορά έως και 14.

Έτσι, αν μέσα από το εύκαμπτο μεταλλικό λάστιχο που έχουν τα φίλτρα νερού άνω πάγκου, ρέει αλκαλικό νερό με ένα ρΗ 8.5, μέσω του γκρι λάστιχου (με την ένδειξη ‘’όξινο νερό’’) ρέει νερό Kangen ® με ρΗ 5.5 (ως αποτέλεσμα της διαφοράς από 14 – 8,5 = 5, 5). Εάν από το υψηλότερο εύκαμπτο μεταλλικό λάστιχο ρέει νερό Kangen ® με pH 9,0, από το γκρι ρέει νερό Kangen ® pH 5. κ.λπ.

Ο ηλεκτρολυτικός θάλαμος έχει με επτά ηλεκτρόδια, ομαδοποιημένα συμπαγώς.

Ο εξοπλισμός αυτός στα φίλτρα νερού άνω παγκου παράγει μια σημαντική ποσότητα αλκαλικού νερού, που μπορεί να φτάσει τις τιμές της ORP του -800 mV (το πρότυπο τιμών είναι με βάση την τιμή αναφοράς μηδέν και ποικίλλει ανάλογα με την ποιότητα του νερού από το δίκτυο ύδρευσης). 

Το αλκαλικό νερό Kangen® περιέχει μεγάλη ποσότητα ιόντων υδροξυλίου (ΟΗ-) (όπως ιόντα ασβεστίου) που παράγονται με ηλεκτρόλυση. Αυτό εξαρτάται από το επιλεγμένο είδος αλκαλικού νερού Kangen® και του υπάρχοντος νερού της βρύσης.

 • Σύνθεση του ηλεκτροδίου

Μια από τις πιο σημαντικές πτυχές που πρέπει να γνωρίζουμε για τους ιονιστές νερού είναι τα ηλεκτρόδια. Η Enagic χρησιμοποιεί στα φίλτρα νερού άνω πάγκου στερεά ηλεκτρόδια τιτανίου, καθαρού ιατρικού βαθμού. Τα ηλεκτρόδια των ιονιστών κατασκευάζονται από ένα υλικό ιατρικού βαθμού που δεν αποσυντίθεται στο νερό κατά τη διαδικασία της ηλεκτρόλυσης.

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι τιτανίου με διαφορετικούς βαθμούς καθαρότητας .

Η Enagic  χρησιμοποιεί στα φίλτρα νερού άνω παγκου το πιο ανθεκτικό καθαρό τιτάνιο έχοντας μια καλή πλαστικότητα και αντοχή στη διάβρωση. Αυτά τα πλακίδια έχουν εξ ολοκλήρου επικάλυψη πλατίνας.

Όλα τα μέταλλα έχουν ακαθαρσίες στη δομή τους, ανιχνεύσιμες σε πιο καθαρά μέταλλα, που επηρεάζουν τις φυσικές ιδιότητες του μετάλλου. Κατά την διάρκεια της διέλευσης του ρεύματος μέσω των ηλεκτροδίων του νερού, η διαδικασία της ηλεκτρόλυσης τείνει να σπάσει την κάθοδο (θετικό ηλεκτρόδιο, μέσω του οποίου ρέει ρεύμα).

Μόνο με τη χρήση ειδικού τιτανίου ιατρικού βαθμού αποφεύγεται η αποσύνθεση. Το τιτάνιο είναι αδύναμος αγωγός, γι’ αυτό είναι επικαλυμμένο με πλατίνα που είναι ένα αδρανές μέταλλο με υψηλή αγωγιμότητα και ικανότητα και είναι πιο ακριβό από τον χρυσό. Το τιτάνιο που δεν είναι ιατρικής χρήσης αφήνει στο νερό μεταλλικά σωματίδια και δεν είναι βιο-συμβατό. Επειδή είναι πιο ακριβό από το χρυσό, πολύ λίγες εταιρείες μπορούν να τον αγοράζουν.

Για να αποφευχθεί η βιο-συσσώρευση βαρέων μετάλλων στα φίλτρα νερού άνω πάγκου, πρέπει τα πλακίδια ηλεκτροδίων να είναι από τιτάνιο ιατρικού βαθμού, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης του νερού με βαρέα μέταλλα. .

Η έρευνα έχει δείξει ότι τα στερεά και ομαλά πλακίδια (σε αντίθεση με τα τύπου “mesh” – φίλτρο / πλέγμα / διάτρητο) είναι πιο σταθερά με την πάροδο του χρόνου. Τα φίλτρα νερού άνω πάγκου Leveluk SD 501 διαθέτουν 7 αντίστοιχα πλακίδια, που είναι τα μεγαλύτερα σαν μέγεθος από αυτά που χρησιμοποιούνται στην διαδικασία ιονισμού του νερού.

Τα πλακίδια στα φίλτρα νερού άνω πάγκου

Η εταιρεία Enagic χρησιμοποιεί στα φίλτρα νερού άνω πάγκου τιτάνιο ιατρικού βαθμού, το πιο ακριβό υλικό, γεγονός που την καθιστα πολύ αξιόπιστη παγκοσμίως.

Τα πλακίδια ηλεκτρόλυσης είναι πολύ σημαντικά, γιατί συνθέτουν τον “εγκέφαλο” του ιονιστή. Όταν το νερό περνά πάνω από αυτά τα πλακίδια, διαχωρίζεται σε δύο ρεύματα, ένα όξινο και ένα αλκαλικό. Όσο η επιφάνεια των πλακιδίων και το ρεύμα που εφαρμόζεται σε αυτές είναι μεγαλύτερα, τόσο πιο καλός είναι ο διαχωρισμός των μετάλλων του νερού και ως εκ τούτου η ποιότητα του ιονισμένου νερού.

Ορισμένα μέταλλα είναι καλύτεροι αγωγοί του ηλεκτρισμού από άλλα, και μερικά εκτελούν καλύτερα την ηλεκτρόλυση του νερού. Πολλοί κατασκευαστές ιονιστών νερού χρησιμοποιούν ανοξείδωτο χάλυβα που είναι λιγότερο ακριβό, ενώ οι πιο αξιόπιστες εταιρείες χρησιμοποιούν τιτάνιο και πλατίνα.

Χρησιμοποιείται τιτάνιο επειδή είναι ένα πολύ πυκνό μέταλλο, ανθεκτικό στη διάβρωση, τραχύ και είναι ένας άριστος αγωγός του ηλεκτρισμού. Το τιτάνιο έχει τη δυνατότητα να αλλάξει εύκολα την πολικότητα του, που έχει μεγάλη σημασία στη διαδικασία της ιονισμού. Η εταιρεία Enagic χρησιμοποιεί τιτάνιο ιατρικής χρήσης, όπως αυτό των τεχνητών αρθρώσεων. Άλλες εταιρείες χρησιμοποιούν τιτάνιο 4ου βαθμού, που δεν είναι ασφαλές.

Η πλατίνα είναι επίσης ένας άριστος αγωγός του ηλεκτρισμού και εφαρμόζεται σε όλα τα μηχανήματα της εταιρείας Enagic επομένως και στην επιφάνεια πλακιδίων από τα φίλτρα νερού άνω πάγκου Leveluk SD 501 για την αποφυγή διαρροής τιτανίου στο νερό κατά την ηλεκτρόλυση. Η πλατίνα είναι καθολικά αποδεκτή ως το καλύτερο υλικό για την ηλεκτρόλυση του νερού, διότι είναι χημικά αδρανής. Ωστόσο, το τιτάνιο έχει υψηλό κόστος (2008 = $ / 30g), είναι ένα μέταλλο πυκνό, ανθεκτικό, αλλά δεν πρέπει να εκτίθεται σε άμεση ηλεκτρόλυση του νερού.

Τα φίλτρα νερού άνω πάγκου ειναι επιμεταλλωμενα και επικαλυμμενα πληρως

Τα επιμεταλλωμένα πλακίδια στα φίλτρα νερού άνω πάγκου, τους προσδίδουν μεγαλύτερη αντοχή και επηρεάζουν πολύ θετικά τη συνολική λειτουργία τους.

 • Επιμετάλλωση στα φίλτρα νερού άνω πάγκου Leveluk SD 501

Η επιμετάλλωση που γίνεται στα φίλτρα νερού άνω πάγκου είναι η διαδικασία με την οποία τα πλακίδια ηλεκτροδίου από τιτάνιο είναι βυθισμένα σε υγρή πλατίνα. Για την αντοχή και την ομοιομορφία του στρώματος πλατίνας εφαρμόζεται υπό πίεση σε πολλά επίπεδα, με αποτέλεσμα μια τέλεια ομοιομορφία των πλακιδίων ηλεκτρόλυσης. Η διαδικασία επικάλυψης που γίνεται στα φίλτρα νερού άνω πάγκου έχει προωθημένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που επηρεάζουν την συνολική λειτουργία του ιονιστή λόγω:

• ανώτερης συνοχής της πλατίνας
• αγωγιμότητας
• αύξησης της επιφάνειας του ηλεκτροδίου

Για να αποτραπεί η έκθεση του καταναλωτή στα προβλήματα υγείας που μπορεί να προκαλέσουν οι διαρροές τιτανίου, η Enagic χρησιμοποιεί πλακίδια στερεά και λεία.

 • Δεν χρησιμοποιεί πλακίδια τύπου MESH, πλέγμα ή διάτρητο!

 SD501 LeveLuk φίλτρα νερού άνω πάγκουΓνωστά είναι τα προβλήματα που θέτει η μακροχρόνια χρήση των διάτρητων πλακιδίων τύπου “φίλτρο”. Υπάρχουν κατασκευαστές που χρησιμοποιούν διάτρητα πλακίδια για την αύξηση της επιφάνειας Για ένα άτομο που δεν είναι εξοικειωμένο με φίλτρα νερού βρύσης, τα πλακίδια τύπου “mesh” (φίλτρο / πλέγμα) μπορεί να φαίνονται σαν μια καλή λύση, γιατί δημιουργούν προϋποθέσεις παραγωγής μεγαλύτερης ποσότητας νερού που έρχεται σε επαφή με τα πλακίδια.

Το πρόβλημα είναι ότι το μέταλλο διαστέλλεται και συστέλλεται, ενώ θερμαίνεται και ψύχεται. Λόγω της επέκτασης και συστολής που προκαλείται από την θερμότητα κατά τη διάρκεια της ηλεκτρόλυσης, αυτά τείνουν να λυγίσουν. Οι ρωγμές εκθέτουν το τιτάνιο στο νερό και υπάρχει κίνδυνος αυτό να έλθει σε επαφή με το τιτάνιο. Επομένως με την κατανάλωση αυτού του νερού μπορεί να προκύψουν πιθανά προβλήματα υγείας.

Αυτό, επίσης, θα οδηγήσει σε πιο συχνή ανάγκη για αντικατάσταση και επισκευή του ιονιστή. Τα πλακίδια τύπου πλέγμα ή φίλτρου ευνοούν, επίσης, τις αποθήκες ασβεστόλιθου και επομένως απαιτούν πιο συχνό καθάρισμα. Αν ένας κατασκευαστής τέτοιου είδους πλακιδίων αναφέρει ότι ο ιονιστής καθαρίζεται μια φορά κάθε 20 δευτερόλεπτα, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα καλή επίδοση, αλλά πλακίδια και μεμβράνες ανταλλαγής ιόντων χαμηλής ποιότητας, που ευνοούν την απόθεση.

Για να λυθεί το μειονέκτημα της αλλαγής πολικότητας των ηλεκτροδίων κάθε 20 δευτερόλεπτα, μερικοί ιονιστές έχουν ένα σύστημα καθαρισμού αναστρέψιμο μέσα τον οποίο ο ιονιστής καθαρίζεται και ταυτόχρονα εκτελεί τον ιονισμό. Τα πλακίδια τύπου “mesh” (φίλτρο / δίχτυ) που έχει τοποθετήσει η Enagic στα φίλτρα νερού άνω παγκου είναι ένας τρόπος μέσα από τον οποίο ο κατασκευαστής των ιονιστών νερού κάνει οικονομία στην παραγωγική διαδικασία, χωρίς καμία σχέση με την αύξηση της ποιότητας του παραγόμενου νερού. Τα πλακίδια είναι ο “κινητήρας” αυτής της συσκευής.

 • Το μέγεθος των πλακιδίων και η έκταση της επιφάνειας των ιονιστών νερού Leveluk

Η Enagic χρησιμοποιεί στα φίλτρα νερού άνω πάγκου εξοπλισμό με μεγαλύτερα ηλεκτρόδια στη βιομηχανία ιονιστών: 135 χιλιοστά Χ 75 χιλιοστά. Τα πλακίδια στα φίλτρα νερού άνω πάγκου είναι σαν κινητήρας αυτοκινήτου. Είναι άμεσα υπεύθυνα για τα αποτελέσματα της ποιότητας του νερού. Όπως το μέγεθος και ο αριθμός των κυλίνδρων καθορίζει την απόδοση του κινητήρα του αυτοκινήτου, το μέγεθος και η έκταση της ηλεκτρολυτικής επιφάνειας των πλακιδίων καθορίζει την αποτελεσματικότητα ενός ιονιστή νερού.

Αυτοί οι παράγοντες επηρεάζουν άμεσα την ποσότητα του νερού που μπορεί να ιονίζεται καθημερινά και καθ’ όλη την διάρκεια ζωής του ιονιστή και το βαθμό ιονισμού του νερού, ρυθμίζοντας αποτελεσματικά σύμφωνα με τις ανάγκες μας το ρΗ και το ORP του νερού. Ο γιατρός Dave Carpenter μιλάει για την εμπειρία του με άλλους ιονιστές και συνοψίζει: η εταιρεία Enagic παράγει τον πιο προηγμένο ιονιστή στην αγορά.

Η πατενταρισμένη αυτοκάθαρση στα φίλτρα νερού άνω πάγκου Leveluk

Το πατενταρισμένο σύστημα στα φίλτρα νερού άνω πάγκου, αυξάνει τη διάρκεια ζωής τους και λειτουργούν ανεξάρτητα από τη σκληρότητα του νερού. αυτό κάνει το συγκεκριμένο σύστημα ακόμη ιο αποδοτικό  στα φίλτρα νερού άνω πάγκου.

Το σύστημα αυτο-καθαρισμού της Enagic είναι ένα πλεονέκτημα που αυξάνει τη διάρκεια ζωής των ιονιστών. Μερικοί κατασκευαστές δεν εκδίδουν πλέον εγγύηση όταν γίνεται χρήση σκληρού νερού. Ο ιονιστής νερού Leveluk λειτουργεί ανεξάρτητα από τη σκληρότητα του νερού. Ο πρώτος εχθρός κάθε ιονιστή νερού είναι το ασβέστιο που συσσωρεύεται πάνω στα πλακίδια. Έτσι χάνεται έως και το 30% της απόδοσης κατά τους πρώτους 3 μήνες της χρήσης, στην περίπτωση απουσίας του συστήματος αυτο-καθαρισμού.

Το σύστημα αυτο-καθαρισμού της Enagic στα φίλτρα νερού άνω πάγκου είναι ανώτερο σε απόδοση, ακόμη και με τη χρήση του πιο σκληρού νερού. Η συσκευή ιονισμού νερού Leveluk SD 501 που παράγει ιονισμένο νερό Kangen® έχει τη δυνατότητα να καθαρίζει τα ηλεκτρόδια μέσω ενός πατενταρισμένου συστήματος. Επειδή το ασβέστιο και άλλα ορυκτά μέταλλα εναποτίθενται πάνω στα πλακίδια ηλεκτροδίων εμποδίζεται η παραγωγή ποιοτικού ιονισμένου νερού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προκύπτουν, αντί αρνητικές τιμές όπως θα έπρεπε, θετικές τιμές ORP με την απουσία αυτού του συστήματος .

Η αρνητική τιμή ORP είναι το σημαντικότερο όφελος του νερού Kangen ® καθώς προκύπτει αντιοξειδωτικό πόσιμο νερό. Αυτή η λειτουργία του αυτό-καθαρισμού είναι αυτόματη και η έναρξη της βασίζεται στην περιεκτικότητα των ορυκτών μετάλλων του νερού. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδικασίας αυτο-καθαρισμού του ιονιστή, εμφανίζονται δύο προειδοποιητικά σήματα ορατά στην οθόνη του.

Αυτά είναι:

“NOTICE CLEANING”

Ο ιονιστής εκπέμπει έναν υψηλό ήχο κατά διαστήματα (ένα μπιπ), ο οποίος σας προειδοποιεί ότι ακολουθεί η διαδικασία αυτό-καθαρισμού, χωρίς την ανάγκη για οποιαδήποτε παρέμβαση από την πλευρά σας. Μετά την παραγωγή περίπου 60 λίτρων αλκαλικού ή επιτραπέζιου νερού ο ιονιστής ενεργοποιεί την αυτόματη αυτοκάθαρση. Εξαίρεση: με την παραγωγή ισχυρού αλκαλικού νερού Kangen (ρΗ 11,5) και ισχυρού όξινου νερού (pH 2,5) ο ιονιστής καθαρίζεται μετά από κάθε δειγματοληψία.

“CLEAN”

Καθ’όλη τη διάρκεια αυτής της ένδειξης ο ιονιστής εκτελεί αυτόματο καθαρισμό. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 30 δευτερόλεπτα. Το νερό που προκύπτει από τη διαδικασία αυτό-καθαρισμού μέσα από τα φίλτρα νερού άνω παγκου δεν πίνεται.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλοι οι τύποι ιονιστών νερού απαιτούν περιοδικό, χειροκίνητο καθαρισμό, ακόμη και αν εκτελούν σωστά τον αυτόματο καθαρισμό. Πώς γίνεται ο καθαρισμός του ιονιστή; Τοποθετήστε το δοχείο CPU στη θέση του φίλτρου του ιονιστή, γεμίστε το με σκόνη καθαρισμού και στη συνέχεια εκτελείτε το καθαρισμό του ιονιστή.

Η οθόνη με υγρά κρύσταλλα LCD

Στα φίλτρα νερού άνω πάγκου, η οθόνη υγρών κρυστάλλων που χρησιμοποιείται και ενημερώνει επακριβώς τον χρήστη για την κατάσταση του μηχανήματος και του νερού, προσδίδει ακόμη μεγαλύτερο κύρος στα συγκεκριμένα φίλτρα νερού άνω πάγκου.

Η οθόνη LCD υγρών κρυστάλλων θα σας καθοδηγήσει καθ ‘όλη τη χρήση. Ο ψηφιακός πίνακας είναι αδιάβροχος και εμφανίζει τιμές pH, ταχύτητα / πίεση ροής του νερού Kangen, κατά τη διάρκεια ζωής του φίλτρου. Ο πίνακας βασίζεται στην τεχνολογία one-touch. Αυτός σας ενημερώνει για το είδος του νερού που παράγεται:

• Νερό Kangen® pH 8,5
• Νερό Kangen® pH 9,0
• Νερό Kangen® pH 9,5
• BeautyWater pH 6,0
• CleanWater pH 7,0 ( ουδέτερο pH )
• Iσχυρά αλκαλικό νερό pH 11,5
• Iσχυρά όξινο νερό pH 2,5.

Άλλες απαραίτητες πληροφορίες:

 •  “Clean” – όταν το ίδιο το μηχάνημα αυτό-καθαρίζεται,
 •  “Replace filter” – όταν πρέπει να αλλάξετε το φίλτρο.

Είναι πολύ εύκολο στην λειτουργία του , διότι δεν πρέπει παρά μόνο να αγγίξετε ένα κουμπί για να ανοίξετε ή να κλείσετε τη συσκευή ή να επιλέξετε το είδος του νερού που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Επιθυμείς νερό Kangen με ρΗ 9,0 ή 9,5; Θα το έχεις με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού.

Επιτάχυνση της ηλεκτρόλυσης του ισχυρά αλκαλικού νερού (pH 11,5) και ισχυρά όξινου νερού (pH 2,5 )

Τα φίλτρα νερού άνω πάγκου παράγουν όξινο και αλκαλικό νερό, χωρίς την παρουσία αλατούχου διαλύματος που χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές στην αγορά. Δαθέτει η εταιρεία στα φίλτρα νερού άνω παγκουκαινοτόμο τεχνολογία στην επιτάχυνση της ηλεκτρόλυσης.

Τα φίλτρα νερού βρύσης παράγουν ταυτόχρονα δύο τύπους νερού (αλκαλικό νερό / ισχυρά αλκαλικό νερό και όξινο νερό / ισχυρά όξινο νερό), το οποίο αποβάλλεται ως εξής: το αλκαλικό νερό και το ισχυρά αλκαλικό νερό μέσω ενός ευέλικτου λευκού λάστιχου που βρίσκεται πάνω από τη συσκευή και το όξινο νερό και το ισχυρά όξινο νερό μέσω του γκρι κατώτερου λάστιχου (που ξεκινάει πίσω από την μονάδα), τα οποία συλλέγονται σε δοχεία και είναι πολύ χρήσιμα.

Το άθροισμα του PH των δύο αυτών τύπων νερού θα είναι πάντα 14. Πολλοί ανταγωνιστές της Enagic προσθέτουν μια ουσία αλατούχου διαλύματος για να επιταχύνουν την ηλεκτρόλυση ώστε να επιτύχουν το αλκαλικό νερό με ρΗ 9,5. Η Enagic έχει κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μια τεχνολογία που απαιτεί πρόσθετο επιταχυντή (αλατούχο διάλυμα) μόνο για την παραγωγή ισχυρά αλκαλικού νερού Kangen ® (ρΗ 11,5) και ισχυρά όξινου νερού Kangen ® (pH 2,5). Αυτά τα δύο είδη νερού Kangen ® δεν είναι για κατανάλωση!

 • Ο ρόλος του αλατούχου διαλύματος

Η δεξαμενή για την επιτάχυνση της ηλεκτρόλυσης θα διευκολύνει τη λειτουργία προσθήκης του υγρού επιτάχυνσης της ηλεκτρόλυσης που απαιτείται, για να έχετε αυτά τα δύο είδη νερού. Σε ένα δοχείο των 400 ml ρίχνουμε αλατούχο διάλυμα (το οποίο δεν αφήνει τοξικά υπολείμματα πάνω στα πλακίδια του ιονιστή γιατί δεν είναι τοξικό σαν τα χημικά διαλύματα για τον καθαρισμό)! Δες πιστοποιητικό FDA , που παράγει 30 λίτρα ισχυρά όξινου νερού. (Αυτές οι τιμές εξαρτώνται από την ποιότητα του νερού της βρύσης).

Για την παραγωγή του ισχυρά αλκαλικού νερού Kangen ® με pH 11,5 αρκεί να πατήσετε το κουμπί που δείχνει ρΗ 2.5. Το ισχυρά όξινο νερό Kangen ® θα βγει μέσω του γκρι λάστιχου και το ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen ® με pH 11,5 μέσα από τον λευκό σωλήνα, ενώ ταυτόχρονα η συσκευή εκπέμπει ένα συνεχή ήχο που υποδεικνύει ότι δεν είναι πόσιμο το νερό.

Ηλεκτρική δύναμη

Η εταιρεία Enagic στα φίλτρα νερού άνω πάγκου, δίνει μεγάλη δυναμική ενέργεια καθώς χωρίς αυτή, η ηλεκτρόλυση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί με αυτή την επιτυχία που λαμβάνει χώρα στα συγκεκριμένα φιλτρα νερου ανω παγκου.

Η ηλεκτρόλυση του νερού απαιτεί υπερβολική ενέργεια με τη μορφή δυναμικής ενέργειας για να ξεπεράσει διάφορα εμπόδια ενεργοποίησης. Χωρίς την απαραίτητη δυναμική ενέργεια η ηλεκτρόλυση του νερού λαμβάνεται αργά ή και καθόλου. Η ηλεκτρική ισχύς είναι επομένως πολύ σημαντική στην διαδικασία της ηλεκτρόλυσης. Ένα αυτοκίνητο με μεγαλύτερη δύναμη από ένα άλλο με μικρότερη, είναι πιο αποτελεσματικό , όπως μια λάμπα που έχει ανώτερη δύναμη και παράγει περισσότερο φως. Στην περίπτωση των ιονιστών νερού όσο υψηλότερη είναι η τάση, τόσο μεγαλύτερη είναι η επίδραση πάνω στο νερό.

Τα φίλτρα νερού βρύσης Leveluk SD501, που εγκρίθηκαν από UL και CE, έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τάση 230 W, ενώ άλλες μονάδες στη αγορά χρησιμοποιούν μία τάση μεταξύ 80 και 200 W . Τα φίλτρα νερού άνω πάγκου Leveluk SD501 μπορούν να παράξουν μια μεγάλη ποσότητα νερού. Επιτρέπουν, επίσης, υψηλό ιονισμό του νερού (ανώτερος ιονισμός => πιο αρνητικό ORP => περισσότερα ελεύθερα ηλεκτρόνια στο αλκαλικό νερό Kangen ® => μεγαλύτερη δυνατότητα εξουδετέρωσης των ελεύθερων ριζών στο σώμα).

Μετασχηματιστής vs SMPS

Ο μετασχηματιστής που χρησιμοποιείται στα φίλτρα νερού άνω πάγκου της Enagic, είναι πολύ ανθεκτικό και αποτελεσματικός, καθώς δεν υπερθερμένεται και η απόδοδη του είναι μεγαλύτερη και ταχύτερη.

 • Μετασχηματιστής εναντίον μετασχηματιστή αντιστροφής τροφοδοσίας (SMPS)

Υπάρχουν δύο βασικοί τύποι ρυθμιστών ενέργειας που χρησιμοποιείται σήμερα στη βιομηχανία ιονιστων νερού, μετασχηματιστή και μετασχηματιστής αντίστροφη τροφοδοσίας (SMPS- τροφοδοτική τεχνολογία Switch Mode Power Supply). Ο μετασχηματιστής είναι ο πιο σταθερός, αποτελεσματικός και μακροβιότερος τύπος ηλεκτρικού ρυθμιστή. Το μεγαλύτερο πρόβλημα των μετασχηματιστών είναι η υπερθέρμανση κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης σταθερής χρήσης.

Τα συστήματα SMPS έχουν σχεδιαστεί για να λύσουν το πρόβλημα υπερθέρμανσης, και αναγνωρίζονται ως οι πιο οικονομικές πηγές. Υποστηρίζουν τάσεις, σύμφωνα με τις ανάγκες της μηχανής χρησιμοποιώντας εναλλασσόμενο ρεύμα εις βάρος του συνεχούς. Ορισμένοι κατασκευαστές έχουν επιλέξει να χρησιμοποιούν αυτά τα συστήματα SMPS , ακόμη και αν δεν αντισταθμίζουν το μετασχηματιστή ηλεκτρικού ρεύματος, που σημαίνει ότι δεν θα έχουν σταθερή ισχύ, ανεξάρτητα από την πηγή μεταβολής των παραμέτρων του νερού.

 • Φίλτρα νερού άνω πάγκου και οι γενιές SMPS

Για παράδειγμα, αν παραχθούν συνεχόμενα 12 λίτρα νερού, τα τελευταία 4L δεν θα έχουν το ίδιο αρνητικό ORP όπως τα πρώτα 3L, επειδή το σύστημα SMPS δεν μπορεί να κρατήσει τη δύναμη στο ίδιο επίπεδο. Οι πρώτες 3 γενιές SMPS που χρησιμοποιούνταν από άλλους κατασκευαστές ιονιστών είχαν μόνο ατέλειες και προβλήματα. Τα μοντέλα αυτά είχαν υπερθερμανθεί σε λιγότερο από μία ώρα. Υπήρχαν παραγωγοί οι οποίοι είχαν επιλέξει να συμπεριλάβουν διακόπτες στις συσκευές με μετασχηματιστή για να απενεργοποιούν την συσκευή όταν υπερθερμανθεί.

Οι μηχανικοί Enagic έχουν λύσει αυτό το πρόβλημα στα δικά τους . Τα φίλτρα νερού άνω πάγκου από την Enagic έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με ακριβή διάρκεια. Ο ιονιστής νερού Leveluk SD 501 χρησιμοποιεί σύστημα τροφοδότησης SMPS τέταρτης γενιάς που χρησιμοποιείται στις τελευταίες 3D τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης. Τροφοδοτούνται από έναν μετασχηματιστή που δεν απαιτεί διακόπτες.

Οι ποιοτικοί ιονιστές νερού της Enagic δεν υπερθερμαίνονται ακόμη και σε έντονη χρήση. Η γεννήτρια με απεριόριστο χρόνο χρήσης που ενσωματώνεται στον ιονιστή Leveluk SD 501 είναι σε θέση να αντέξει οικιακή χρήση. Μπορεί να λειτουργήσει όλη μέρα χωρίς υπερθέρμανση, ακόμη και σε πολύ χαμηλή ροή νερού. Αυτή η 4η γενιά SMPS έχει βελτιωθεί, παρέχοντας στα φίλτρα νερού βρύσης Leveluk SD 501 ένα σαφές πλεονέκτημα στην λειτουργία του και στον ενεργειακό εφοδιασμό.

Ρυθμιστής πίεσης νερού – Αλκαλοποίηση  πόσιμου νερού Kangen ®

Στα πλακίδια που διαθέτουν τα φίλτρα νερού άνω πάγκου, το νερό παραμένει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και ρυθμίζεται πιο εύκολα. Αυτό τα κάνει πιο ανθεκτικά και αποδοτικά στο χρόνο.

Ένας άλλος παράγοντας που επηρεάζει τον ιονισμό είναι το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το νερό να έρθει σε επαφή με τα πλακίδια ιονισμού. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό στα φίλτρα νερού βρύσης, από την ικανότητα ρύθμισης της ταχύτητας ροής του νερού για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Όσο περισσότερο το νερό εκτίθεται σε ηλεκτρική ενέργεια στον θάλαμο ηλεκτρόλυσης, τόσο περισσότερο αλλάζει, με αποτέλεσμα ένα OPR (δυναμικό οξειδοαναγωγής) με υψηλότερες τιμές και ένα υψηλότερο ρΗ.

Για παράδειγμα, αν το νερό περνάει μέσα από ένα ιονιστή με μικρά πλακίδια με πολύ αργή ταχύτητα, δεν μπορείτε να πάρετε ένα pH μεγαλύτερο του νερού αν δεν υπάρχει γρήγορη ροή. Ως εκ τούτου, για να είναι εφικτή η σύγκριση δύο ιονιστών πρέπει να έχετε κατά νου ότι ανά μονάδα χρόνου, η ποσότητα του νερού που διέρχεται από τους δύο ιονιστές να είναι ίση.

 • Η ρύθμιση πίεσης του Leveluk SD 501

Αλλά η πίεση του νερού ποικίλλει από τη μια περιοχή στην άλλη. Ο ψύκτης νερού πάγκου Leveluk SD 501 ρυθμίζει τον όγκο του νερού που περνά μέσα από τη συσκευή. Προσαρμόζεται στις τοπικές συνθήκες, ιδιαίτερα της πίεσης, λόγω της ικανότητας των μεγάλων πλακιδίων και της ποσότητας του ρεύματος που διέρχεται μέσω αυτού. Ο ρυθμιστής πίεσης αντισταθμίζεται απαρχαιωμένα σε άλλους ιονιστές νερού στην αγορά που ενσωματώνουν ρυθμιστές ροής στο εξωτερικό και επηρεάζουν τόσο την παραγωγή νερού όσο και το σχεδιασμό. Ο ρυθμιστής πίεσης που διαθέτουν τα φίλτρα νερού άνω πάγκου Enagic επιτρέπουν στο νερό να παραμείνει μεγαλύτερο διάστημα σε επαφή με τα πλακίδια της μηχανής.

Ένα απλό τεστ pH είναι ευπρόσδεκτο όταν γίνεται η εγκατάσταση του ιονιστή και περιοδικά, για αξιολόγηση της καλύτερης πίεσης της συσκευής σας. Εδώ μπορείτε να δείτε πώς να κάνετε το τεστ pH.Όλες οι μονάδες της εταιρείας Enagic παράγουν περίπου 4,5 έως 7,5 λίτρα ιονισμένου νερού / λεπτό (ανάλογα με το είδος του νερού που εισέρχεται στο μηχάνημα). Αυτό δείχνει τη δύναμη του συστήματος παραγωγής νερού. Ακόμη και σε μια τόσο γρήγορη ροή (7 L / min.) τα φίλτρα νερού βρύσης Leveluk SD 501 είναι σε θέση να παράγουν τον καλύτερο και πιο σταθερό ORP στην βιομηχανία (ανάλογα με την ποιότητα του δίκτυο ύδρευσης).

 • Φιλτράρισμα του νερού Kangen®

Τα φίλτρα νερού άνω πάγκου της εταιρείας Enagic θα φιλτράρουν 6000-10.000L πριν αντικατασταθούν. Θα διαρκέσουν μεταξύ 11-12μηνών, ανάλογα με την ποσότητα και την ποιότητα του νερού που χρησιμοποιείται. Το φίλτρο νερού υψηλής ισχύος σε τρία στάδια (θειώδες ασβέστιο, κοκκώδης ενεργός άνθρακας αντιβακτηριδιακό, μηχανικό φίλτρο), εξαλείφει τις προσμείξεις όπως ο μόλυβδος, το χλώριο (ποσοστό απομάκρυνσης-test JISS3201-80%), σκουριά, νιτρικά, νιτρώδη, στάσεις ιζημάτων και βακτήρια μεγαλύτερα από 0,2 μικρόν. Είναι εύκολα στην αλλαγή. Δεν περιέχουν επικίνδυνα συστατικά για την υγεία και δεν χρησιμοποιούν υλικά από δισφαινόλες, χαλκό, υδράργυρο, κάδμιο και σίδηρο σύμφωνα με την οδηγία ΕΚ του περιορισμό των επικίνδυνων ουσιών (RoHS).

Ηχητικά προειδοποιητικά μηνύματα στα φίλτρα νερού άνω πάγκου

Προειδοποιητικά μηνύματα που διευκολύνουν τη χρήση του ιονιστή. Η σημασία τους είναι:

• “Hot Water” ζεστό νερό και αυτόματο κλείδωμα – Ευφυείς αισθητήρες ανιχνεύουν υπερβολικές θερμοκρασίες στην πηγή παροχής νερού και σταματούν τον ιονιστή για να τον προστατέψουν.
• ¨Increase Flow¨ υψηλή πίεση του νερού
• ¨Decrease Flow¨ χαμηλή πίεση του νερού
• ¨Replace Filter¨ αντικατάσταση του φίλτρου

Ρύθμιση του φίλτρου. Όταν ενεργοποιηθεί το κουμπί “Reset Switch” ενέργεια αναγκαία στη αντικατάσταση του φίλτρου – εμφανίζεται ταυτόχρονα στην οθόνη¨Reset Filter¨

• “Refill Solution – ξαναγεμίστε τη δεξαμενή για την επιτάχυνση της ηλεκτρόλυσης που χρησιμοποιείται για την παραγωγή νερού που δεν προορίζεται για κατανάλωση (ισχυρά αλκαλικό νερό pH 11,5 και ισχυρά όξινο νερό pH 2,5). Η παραγωγή του νερού που δεν προορίζεται για κατανάλωση συνοδεύεται πάντα από έναν υψηλό ήχο και ένα κόκκινο φωτάκι που αναβοσβήνει και προειδοποιεί ότι το νερό που παράγεται δεν είναι πόσιμο.
•¨Notice Cleaning¨ Προειδοποιεί ότι ο ιονιστής εξακολουθεί να αυτό-καθαρίζεται χωρίς την δική σας παρέμβαση
• ¨Clean¨ – Εκτελεί αυτόματο καθαρισμό

Ο ιονιστής νερού Leveluk Sd 501 έχει δυνατότητα απομνημόνευσης και αποθήκευσης ρυθμίσεων ακόμη και μετά το κλείσιμο του. Έτσι θα μπορείτε να ρυθμίσετε μία φορά το επιθυμητό επίπεδο, χωρίς την ανάγκη επανάληψης, χαρακτηριστική ιδιότητα του φίλτρου νερού Kangen®.

φίλτρα νερού άνω πάγκου

Φίλτρα νερού άνω πάγκου

Όνομα / Μοντέλο σειρά Leveluk SD501 / TYH-401NF
Σύνδεση στη πηγή παροχής νερού Σύνδεση στη βρύση
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 220V AC, 50/60 Hz(Γειωμένο)
Κατανάλωση ενέργειας περ. 230W (στη μέγιστη λειτουργία κατανάλωσης)
Σύστημα Συνεχώς παράγει ιονισμένο νερό (παρέχεται με αισθητήρα ροής νερού)
Ρυθμός παραγωγής (L / min) Kangen Νερό: 4.5 – 7.5
Όξινο νερό 1,5 – 2,6
Ισχυρά όξινο νερό: 0,6 έως 1,2
Τα στάδια επιλογής νερού Νερό Kangen / 3 επίπεδα (ρΗ 8,5 έως 9,5)
Επιτραπέζιο νερό (pH 7)
Όξινο νερό (ρΗ 5,5 έως 6,5)
Ισχυρά όξινο νερό(ρΗ 2.4 έως 2.7)
Ισχυρά αλκαλικό νερό (pH 11,5)
Δυναμικότητα της ηλεκτρόλυσης (συνεχής χρήση) περ. 30 λεπτά σε κανονική θερμοκρασία δωματίου
Ο τρόπος Καθαρισμού των κυττάρων Πατενταρισμένο αυτό-καθαριζόμενο σύστημα (περιοδικά ελέγχεται από μικροϋπολογιστή)
Η πίεση και η ποιότητα του νερού Δυναμικό εύρος: 100-450 ΚΡΑ
Λύση για τη βελτίωση της ηλεκτρόλυσης – μόνο για νερό ισχυρά όξινο / αλκαλικό (όχι για κατανάλωση) 400 ml. Αλατούχου υγρού παράγει περίπου 15 λίτρα ισχυρά όξινου / αλκαλικού νερού
Σύστημα ανατροφοδότησης και απόδοσης αυτο-καθαρισμού Φωνητικές Ενδείξεις, Ηχητικές και LCD
Προστασία. Ασφαλές επίπεδο Περιοριστική προστασία του ρεύματος, ρυθμιστής τάσης, ρυθμιστής πίεσης (συναγερμός χαμηλής πίεσης) και θερμικής προστασίας (συναγερμός ζεστού νερού)
 Το υλικό του ηλεκτροδίου  Πλατίνα και καθαρό τιτάνιο (ΟΧΙ συνθετικά!). Τιτάνιο ιατρικής ποιότητας πιστοποιημένο από το Υπουργείο Υγείας της Ιαπωνίας. Πλήρης επιμετάλλωση και επίστρωση με πλατίνα.
  Τα πλακίδια ηλεκτροδίου 7 πλακίδια
Το μέγεθος των πλακιδίων (135mm Χ 75 χιλιοστά)
Έχει εγκριθεί ως ιατρική συσκευή από το Ιαπωνικό Υπουργείο Εργασίας .21600BZZ00376000.
Η μονάδα παραγωγής είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001 και ISO 14001.Οι ιονιστές Enagic ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ πλακίδια τύπου MASH (φίλτρο). Αυτά τείνουν να λυγίσουν και υπάρχει κίνδυνος το τιτάνιο να έρθει σε επαφή με το νερό, δημιουργώντας προβλήματα υγείας.
 Μεικτό βάρος (wet)  6.3 kg
 Διαστάσεις του προϊόντος 338 χιλιοστά (ύψος) X264mm (πλάτος) x171mm (βάθος)
 ORP  – 600 mv (ανάλογα με την ποιότητα του νερού από το δίκτυο)
 Το περιβάλλον φιλτραρίσματος Αντιβακτηριδιακός ενεργός άνθρακας και θειούχο ασβέστιο. Εξοπλισμένο με δείκτης ζωής του φίλτρου – εμφανίζεται στην οθόνη LCD: “Αντικατάσταση του φίλτρου” δηλαδή Replace filter
 Η εξάλειψη υπολειμματικού χλωρίου  Συνολική ροή του νερού: 7000 λίτρα
Ρυθμός αποβολής / Test JISS3201: 80%
 Η εξάλειψη του χλωρίου αρχικά  95% ή υψηλότερη
 Προαιρετικά ανταλλακτικά Φίλτρο νερού MW-7000HGGlycerol-phosphate Acidic Calcium:
Φυσιολογικός ορός επιτάχυνσης ηλεκτρόλυσης
Σκόνη καθαρισμού πλακιδίων E-Cleaner
 Εγγύηση  5 χρόνια πλήρης εγγύηση
 Δυνατότητα μηνιαίων δόσεων  3, 6, 10, 16
   [/fusion_table]

Η τιμή και οι δόσεις είναι οι ίδιες σε όλο τον κόσμο, μόνο το νόμισμα εξαγοράς διαφέρει.

Μεταφορα KangenΚατά την παράδοση, του δέματος του ιονιστή LeveLuk Sd 501 θα παραλάβετε: ένα φίλτρο, Οδηγίες χρήσης, εξάρτημα εγκατάστασης στη βρύση του νεροχύτη, DVD εγκατάστασης, κιτ pH, αλατούχο διάλυμα για το ισχυρά όξινο (ή «απολύμανσης») και για το ισχυρά αλκαλικό νερό (ή “απορρυπαντικό”), 6 φακελάκια καθαρισμού επαρκή για 6 μήνες.

Η εταιρεία Enagic Προσφέρει τις ακόλουθες μεθόδους πληρωμής:

 1. Η πληρωμή εξοφλείται πλήρως. ( Κερδίζετε τους τόκους)
 2. Εντολή πληρωμής – πληρωμή σε δόσεις

Η πληρωμή θα γίνει με τραπεζικό έμβασμα (διαταγή πληρωμής) με βάση το προ-τιμολόγιο που εκδίδεται από την Enagic Europe GmbH και η παράδοση θα γίνει μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής σας προς τράπεζα της εταιρεία Enagic (Commerzbank – Ντίσελντορφ, Γερμανία), ως εξής:

 • Αρχικά συντάσσεται μία PROFORMA – έγγραφο βάσει της οποίας πρέπει να γίνει η πληρωμή. Τα χρήματα θα πάνε άμεσα στο λογαριασμό της εταιρείας Enagic.
 • Το έντυπο παραγγελίας PRODUCT ORDER FORM – είναι η φόρμα παραγγελίας που περιέχει τα προσωπικά σας στοιχεία αλλά και του ιονιστή Leveluk που θα αποκτήσετε.

Η εντολή αποστέλλεται στο Ντίσελντορφ, Γερμανία, Ευρωπαϊκή έδρα της Enagic. Μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες η συσκευή φτάνει στην επιθυμητή σας διεύθυνση μέσω courier.

Σημείωση: Όταν αγοράζετε μέσω εταιρείας, το ΦΠΑ θα αφαιρεθεί, υπό την προϋπόθεση ότι η εν λόγω εταιρεία είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Ενδοκοινοτικών Συναλλάγων.

Παρατηρήσεις:

 • Κατά τη στιγμή της παραγγελίας συντάσσεται το έγγραφο„Enagic Payment Agreement Form”.
 • Για να κάνετε την πληρωμή, θα πρέπει να έχετε ένα λογαριασμό σε ευρώ.
 • Η μεταφορά από τη Γερμανία στην Ελλάδα είναι 34 ευρώ + ΦΠΑ.
 • Εάν αγοράσετε το μηχάνημα μέσω εταιρείας που μπορεί να κάνει ενδοκοινοτικές συναλλαγές τότε δεν χρειάζεται την καταβάλει τον Φ.Π.Α, δεδομένου ότι αποτελεί ενδοκοινοτικής απόκτησης (που απαλλάσσεται του Φ.Π.Α).
 • Το ποσό του Φ.Π.Α είναι 19% (Φ.Π.Α Γερμανίας).
 • Η συσκευή μπορεί να αγοραστεί με συμφέρουσες δόσεις 3, 6, 10, 16 μηνών.
 • Η μονάδα διαθέτει συνολικά 5 χρόνια εγγύηση.
 • Η συσκευή θα σας αποσταλεί σε 5-7 εργάσιμες ημέρες μετά την επιβεβαίωση πληρωμής.

Η τιμή για τα φίλτρα νερού ενεργού άνθρακα Leveluk Sd 501 είναι:

ΤΙΜΗ 2780,00 Ευρώ  χωρίς ΦΠΑ

ΤΙΜΗ 3308,20 Ευρώ με ΦΠΑ

Αγορά σαν φυσικό πρόσωπο σε δόσεις:

3 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 938,20 €
ΔΟΣΗ: 800,0 €

6 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 968,20 €
ΔΟΣΗ: 400,0 €

10 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 1008,20 €
ΔΟΣΗ: 240,0 €

16 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 1068,20 €
ΔΟΣΗ: 150,0 €

Αγορά σαν νομικό πρόσωπο σε δόσεις:

3 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 410,0 €
ΔΟΣΗ: 800,0 €

6 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 440,0 €
ΔΟΣΗ: 400,0 €

10 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 480,0 €
ΔΟΣΗ: 240,0 €

16 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 540,0 €
ΔΟΣΗ: 150,0 €

H Enagic διατηρεί σταθερή τιμή σε όλον τον κόσμο!

 

Συγκρίνετε τις συσκευές που παράγουν νερό Kangen ®

LeveLuk R
LeveLuk JRII
LeveLuk SD-501
LeveLuk SD-501 PT
LeveLuk Kangen ® 8
LeveLuk R
LeveLuk JRII
LeveLuk SD-501
LeveLuk SD-501 Platinum
LeveLuk Kangen ® 8
Τα πλακίδια ηλεκτρόλυσης
3
3
7
7
8
Μέγεθος Πλακιδίων Ηλεκτρόλυσης
135mm x 75mm
135mm x 75mm
135mm x 75mm
135mm x 75mm
135mm x 75mm
Εγγύηση
3 χρόνια
3 χρόνια
5 χρόνια
5 χρόνια
5 χρόνια
Design
4 Design Stars
4 Design Stars
4 Design Stars
5 Design Stars
5 Design Stars
Κατανάλωση ενέργειας
120W
120W
230W
230W
230W
6.0 – 9.5
2.5 – 11.5
2.5 – 11.5
2.5 – 11.5
2.5 – 11.5

Kangen Νερό ®
(Αλκαλικό νερό)

(pH: 8.5, 9.0, 9.5)

YES
YES
YES
YES
YES

Επιτραπέζιο νερό
(pH: 7.0)

YES
YES
YES
YES
YES

Ελαφρώς όξινο νερό
(Beauty Water)
(pH: 4.0 – 6.0)

YES
YES
YES
YES
YES

Ισχυρά όξινο νερό
(Απολυμαντικό νερό)
(pH: 2.5)

YES
YES
YES
YES

Ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen
(Απορρυπαντικό νερό)
(pH: 11,5)

YES
YES
YES
YES
-450 mV
-450 mV
-800 mV
-800 mV
-800 mV
Βάρος
6.20 kg
5.81 kg
6.30 kg
6.30 kg
6.30 kg
Διαστάσεις
250×135 mm
Ύψος: 308 mm
264×171 mm
Ύψος: 338 mm
264×171 mm
Ύψος: 338 mm
264×171 mm
Ύψοςt: 338 mm
264×171 mm
Ύψος: 338 mm
Εξάλειψη χλωρίου
YES
YES
YES
YES
YES
Εξάλειψη νιτρωδών και νιτρικών
YES
YES
YES
YES
YES
LCD οθόνη (touch-screen)
YES
Οδηγίες Καθαρισμού που αναγράφονται στην οθόνη
YES
Συνιστάται για:
Singles, Ζευγάρια 2 ατόμων
Singles, Ζευγάρια 2 ατόμων
Οικογένειες με περισσότερα από 2 άτομα
Οικογένειες με περισσότερα από 2 άτομα με μια κομψή κουζίνα
Οικογένειες με περισσότερα από 2 άτομα με μια πιο κομψή κουζίνα
Τιμή
1.180 euro + ΦΠΑ
1.680 euro + ΦΠΑ
2.780 euro + ΦΠΑ
3.000 euro + ΦΠΑ
3.660 euro + ΦΠΑ
Δυνατότητα μηνιαίων δόσεων
3, 6, 10 μήνες
3, 6, 10 μήνες
3, 6, 10, 16 μήνες
3, 6, 10, 16 μήνες
3, 6, 10, 16, 24 μήνες
Best Seller
New

Οδηγίες ασφαλείας ιονιστών νερού Kangen ®

Σε περίπτωση δυσλειτουργίας της συσκευής δεν κάνετε μόνοι σας την επισκευή. Επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπό μας.

Μέτρα ασφάλειας που σχετίζονται με την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας του ιονιστή νερού Kangen ®

 1. Μη βυθίζετε τον ιονιστή στο νερό. Αν συμβεί ένα ατυχές γεγονός π.χ πλημμύρα και ο ιονιστής νερού Kangen βυθίστεί στο νερό, αποσυνδέστε τη συσκευή πριν από την αφαίρεση του. Η μη τήρηση αυτής της σύστασης μπορεί να οδηγήσει σε ηλεκτροπληξία.
 2. Ποτέ μην προσπαθήσετε να επιδιορθώσετε τον ιονιστή μόνοι σας. Επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπό σας. Διαφορετικά, αν προσπαθήσετε μόνοι σας να τον επισκευάσετε θα διακοπεί η εγγύηση.
 3. Μην χρησιμοποιείτε τα φίλτρα νερού άνω πάγκου Kangen ® σε άλλη τάση από αυτήν που αναφέρεται (AC 110 V για τις ΗΠΑ, 220 V για την Ελλάδα).
 4. Μην αγγίζετε το καλώδιο του ρεύματος που έχουν τα φίλτρα νερού άνω παγκου ή τη πρίζα με βρεγμένα χέρια. Μπορεί να προκληθεί ηλεκτροπληξία. Μην αφήνετε το καλώδιο να κρέμεται.
 5. Το καλώδιο πρέπει να είναι συνδεδεμένο σωστά στη πρίζα, διαφορετικά μπορεί να προκληθεί ηλεκτροπληξία ή πυρκαγιά. Τα φίλτρα νερού άνω παγκου πάντα να είναι συνδεδεμένα σε γειωμένη πρίζα. Εάν χρησιμοποιείτε σύνδεση μέσω καλωδίου, να είστε βέβαιος ότι είναι σε καλή κατάσταση, με γειωμένη υποδοχή, επαρκή για τα φίλτρα νερού άνω πάγκου.
 6. Μην πλένετε τον ιονιστή νερού Kangen ® εμβαπτίζοντας τον στο νερό ή να ρίχνετε νερό στο κύριο σώμα. Πάντα να τον αποσυνδέετε όταν καθαρίζετε το σκελετό του.

Μέτρα ασφαλείας κατά την εγκατάσταση του ιονιστή νερού Kangen ®

 1. Μην εκτείθετε τα φίλτρα νερού άνω πάγκου Kangen ® σε χαμηλή θερμοκρασία κάτω από τους 0 βαθμούς.
 2. Μετά από την αγορά του ιονιστή νερού, πριν την κατανάλωση νερού, πατήστε το κουμπί RESET SWITCH. Αυτό το κουμπί είναι υπεύθυνο για την καταμέτρηση των λίτρων του νερού και την ειδοποίηση του χρόνου αλλαγής του φίλτρου που εμφανίζεται στην οθόνη „Replace filter δηλαδή “Αντικατάσταση φίλτρου”.
 3. Στη πρώτη χρήση αφήστε το νερό να τρέξει για 10 λεπτά. Μπορείτε πάντα να φροντίζετε ώστε το νερό να είναι κρύο, να μην μπει ζεστό νερό στον ιονιστή.
 4. Προστατέψτε τα φίλτρα νερού άνω πάγκου Kangen ® από το άμεσο ηλιακό φως.
 5. Ποτέ μην τοποθετείτε βαριά αντικείμενα πάνω στον ιονιστή νερού Kangen ®. Μην τοποθετείτε τον ιονιστή σας σε ασταθείς ή μαλακές επιφάνειες. Εγκαταστήστε τα φίλτρα νερού άνω πάγκου σε μια επίπεδη, σκληρή και σταθερή επιφάνεια κοντά στην πηγή του νερού.

Μέτρα ασφαλείας κατά τη χρήση του ιονιστή νερού Kangen ®

 1. Πάντα να αποσυνδέετε τον ιονιστή κατά τον καθαρισμό.
 2. Μην τροφοδοτείτε τα φίλτρα νερού βρύσης με ζεστό νερό !!! Υπάρχει ένα προειδοποιητικό φως, HOT WATER( ζεστό νερό), το οποίο σας προειδοποιεί πριν το νερό μπει για ιονισμό. Η θερμοκρασία του νερού ελέγχεται ως εξής: τοποθετείτε το διακόπτη στη θέση „tap”=(“βρύση”), ελέγξτε αν το νερό είναι κρύο και μετά τοποθετήστε τον διακόπτησε θέση “Ion”.
 3. Μην κλείσετε, δέσετε, πιέσετε ή εμποδίσετε τις θύρες ή τα λάστιχα εξόδου.
 4. Χρησμοποιήσετε μόνο πόσιμο νερό από τη βρύση. Μην συνδέσετε τα φίλτρα νερού βρύσης στο ιαματικό νερό, νερό με πολλές ακαθαρσίες, ιζήματα ή υψηλό επίπεδο σκληρότητας. Οι περισσότερες πηγές νερού είναι ιδανικές για τον ιονιστή νερού Kangen ®.
 5. Να σημειωθεί ότι σε όλα τα στάδια της λειτουργίας, μέσα από το λευκό λάστιχο του ιονιστή νερού ρέει αλκαλικό νερό Kangen ® υπερ-αλκαλικό και όξινο (νερό Βeauty) και μέσα από το εύκαμπτο γκρι λάστιχο ρέει το απόβλητο νερό το οποίο δεν είναι πόσιμο. Πάνω στο λάστιχο του απόβλητου νερού αναγράφεται από το εργοστάσιο “acidic water” «όξινο νερό» για να εντοπιστεί εύκολα.
 6. Τα φιλτρα νερου ανω παγκου θα ηχούν συνεχώς σε καθ’ όλη την διάρκειας παραγωγής όξινου νερού Kangen, υπερ-όξινου και υπερ-αλκαλικού, για να προειδοποιήσει ότι τα νερά αυτά δεν είναι πόσιμα.

Προφυλάξεις για τη χρήση του ιονισμένου αλκαλικού νερού Kangen ®- Αποφεύγοντας τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της κατανάλωσης – Φίλτρα νερού άνω πάγκου Kangen ®

 1. Αν δεν έχετε πιεί ποτέ ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen ®, απλο τα φίλτρα νερού άνω πάγκου σε πρώτη φάση μην χρησιμοποιείτε νερό με ρΗ μεγαλύτερο από 8,5. Αφήστε το σώμα σας να προσαρμοστεί αργά 7 με 14 ημέρες, μετά αυξήστε το επίπεδο του pH. Αυξήστε σταδιακά τόσο το pH όσο και την ποσότητα του νερού, με βάση το ποσό κατά το οποίο έχετε συνηθίσει στο παρελθόν, φτάνοντας σταδιακά στην συνιστώμενη ποσότητα νερού των 30 ml / kg.
 2. Μην πάρετε τις φαρμακευτικές αγωγές σας με ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen ®, πάρτε τα φάρμακα μόνο με φιλτραρισμένο νερό (με pH 7). Αυτό το νερό φιλτράρεται μέσω ενός προηγμένου τρόπου διήθησης απομακρύνοντας τα υπολείμματα χλωρίου, βαρέων μετάλλων, κοπράνων, στρεπτόκοκκων, κολοβακτηριδίων, E.-coli, το οποίο συνιστάται για πόσιμο νερό.
 3. Μην πίνετε ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen ® από τα φίλτρα νερού άνω πάγκου εάν έχετε έλλειψη χλωριούχου νατρίου. Η έλλειψη χλωριούχου νατρίου συνδέετε με ασθένειες όπως απώλεια μαλλιού και δοντιών.
 4. Η συσκευή ιονισμού του νερού δεν έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται από άτομα με μειωμένη νοητική, αισθητηριακή και σωματική ικανότητα ή στερούνται γνώσεων, εκτός εάν έχουν λάβει οδηγίες για το πώς να χρησιμοποιούν τη συσκευή ή εποπτεύονται από ένα άτομο υπεύθυνο για την ασφάλειά τους.

Τα μέτρα ασφαλείας για το βάμμα ηλιοτροπίου (διάλυμα μέτρησης pH)

 1. Μην εκθέτετε το βάμμα ηλιοτροπίου σε υπερβολική θερμότητα, φωτιά και φλόγες καθώς είναι φλεγμονώδες.
 2. Μην πίνετε το βάμμα ηλιοτροπίου, μην το βάλετε στο σώμα ή στα μάτια. Σε περίπτωση κατάποσης, προκαλείται εμετός και καλέστε αμέσως το γιατρό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ή το σώμα πλύνετε αμέσως.
 3. Φυλάσετε καλά σφραγισμένο και μακριά από παιδιά.

Μερικές Συμβουλές

 1. Για φύλαξη του αλκαλικού νερού Kangen ® που παράγεταια από τα φίλτρα νερού άνω πάγκου είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε γυάλινα ή κεραμικά δοχεία σε ένα δροσερό δωμάτιο, μακριά από το φως.
 2. Πάντα να πίνετε φρέσκο νερό από τα φίλτρα νερού βρύσης. Γνωρίζοντας ότι η ηλεκτρόλυση του νερού είναι μια αντίθετη διαδικασία, η αλκαλικότητα και τα αντιοξειδωτικά πλεονάσματα εξαφανίζονται εντός 3 ημερών από τη συλλογή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το νερό δεν πωλείται στα καταστήματα. Μόνο τα φίλτρα νερού βρύσης που παράγουν νερό Kangen ® διατίθενται στην αγορά.
 3. Μη κρατάτε ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen ® σε δοχεία από χάλυβα, χαλκό ή αλουμίνιο.
 4. Κρατήστε το κουτί και τον υποστηρικτή από πολυστυρένιο που ήταν τυλιγμένα τα φίλτρα νερού βρύσης.
 5. Μην χρησιμοποιείτε κατά την είσοδο / εξόδο από/ προς τον ιονιστή ένα σύστημα σκλήρυνσης που βασίζεται στην ανταλλαγή ιόντων νατρίου ή αντίστροφης όσμωσης.
 6. Τα φίλτρα νερού άνω πάγκου Kangen ® δεν έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για οικιακή χρήση. Σε περίπτωση χρήσης σε περιβάλλον εργασίας πρέπει να συμμορφώνονται με τις οδηγίες χρήσης. Ο ιονιστής νερού Kangen ® μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους εργαζομένους ενός εστιατόριου, καταστήματα, γραφεία, ιατρεία, από τους πελάτες και τους εργαζόμενους σε ξενοδοχεία, μοτέλ και άλλους χώρους.
Φιλτρα νερου ανω παγκου LeveLuk SD501
Leveluk Sd501   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon LeveLuk SD501 Platinum
Sd501 Platinum   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
LeveLuk K8
Leveluk K8   Φίλτρα νερού   Ιονιστής νερού
icon LeveLuk JR II
Leveluk JRII
Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon LeveLuk R
Leveluk R   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon Anespa
Anespa Φίλτρο ντουζ