ιονιστής νερού

 Ο νέος Ιονιστής νερού  LeveLuk SD 501 platinum

LeveLuk SD501 ιονιστησ νερου platinum

 

 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΕΓΓΥΣΗ

Ο Ιονιστής νερού Leveluk SD 501 platinum διαθέτει έναν ανανεωμένο, μοντέρνο σχεδιασμό που προσαρμόζεται στις σύγχρονες κουζίνες. Η χρήση του είναι ισόβια. Το SD 501 PLATINUM έχει κατασκευαστεί από πολύ ακριβά υλικά. Μπορεί να τοποθετηθεί πάνω στον πάγκο της κουζίνας σας και να συνδεθεί με τη βρύσης σας γρήγορα και απλά.

Το αλκαλικό νερό Kangen, που παράγεται από τα μηχανήματα της εταιρείας Enagic, είναι το καλύτερο πόσιμο νερό στον κόσμο. Ο ιονιστής και φίλτρο νερού Leveluk SD 501 Platinum είναι αναγνωρισμένoς απο 6500 κορυφαίους γιατρούς ως ιατρικό μηχάνημα. Οι πιστοποιήσεις στα συγκεκριμένα φίλτρα νερού είναι πολλές και συγκεριμένα 16.

Δείτε τις πιστοποιήσεις στα φίλτρα νερού

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ

Ιδανικό για κάθε σπίτι!

Η γεύση των τροφίμων θα αλλάξει ριζικά από τις χρήσεις νερού Kangen. Επίσης θα γίνουν και πιο υγιείνα καθώς βγάζει τα φυτοφάρμα και τα βακτήρια από τα φρούτα και τα λαχανικά. Ο ιονιστής νερού Leveluk SD 501 Platinum είναι ιδανικός για οικογένειες που θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους. Οι εστιάτορες και οι ξενοδόχοι θα μείνουν απόλυτα ευχαριστημένοι από την χρήση του καθώς οι πελάτες θα διατηρηθούν και θα αυξηθούν.

Που σας οφελεί το αλκαλικό νερό Kangen;

Τo αλκαλικό, ιονισμένο νερό Kangen, που παράγεται από τον ιονιστή – φίλτρα νερού Leveluk SD 501 Platinum έχει πολλά οφέλη:

 • Αποτοξινώνει γρήγορα τον οργανισμό.
 • Ενυδατώνει σε 60 δευτερόλεπτα σε αντίθεση με το απλο νερό.
 • Ισορροπεί το pH του οργανισμού.
 • Βελτιώνει την ομοισύσταση.
 • Προλαμβάνει και αντιμετωπίζει ασθένειες σοβαρές ή μη.
 • Βοηθά στην καύση του λίπους και συνεπώς στη ρύθμιση του βάρους.
 • Εξαλείφει τις ελεύθερες ρίζες.
 • Βελτιώνει το κυκλοφορικό σύστημα.

Αρνητικό ORP στο Leveluk SD 501 Platinum

Το νερό που παράγεται από τον ιονιστή – φίλτρα νερού Leveluk SD 501 Platinum, έχει αρνητική τιμή ORP -400. To ORP μας δείχνει την ποσότητα της οξείδωσης ενός υγρού. Άν οι τιμές είναι αρνητικές τότε το νερό είναι ισχυρά αντιοξειδωτικό. Αν είναι θετικές, τότε το νερό είναι οξειδωτικό και άρα επιβλαβές για την υγεία μας. Θετικό ORP από + 200 ως + 500 έχουν τα εμφιαλωμένα νερα, της βρύσης και των φίλτρων.

Τι είναι το ORP θα το δείτε στο ORP Δυναμικό Μείωσεις Οξείδωσης.

Το νερό Kangen και οι ιδιότητές του ιονιστή νερού Leveluk SD 501 Platinum

Οι ιδιότητες του νερού Kangen, που παράγεται από τον ιονιστή νερού Leveluk SD 501 Platinum είναι τρεις:

 • Aλκαλικότητα (pH 8,5 – 9,0 – 9,5 ) που σημαίνει ότι δίνει ισορροπία στο pH του οργανισμού.
 • Αντιοξειδωτικότητα (ORP από -300 ως -800 ) δηλαδή αποτοξινώνει τον οργανισμό.
 • Μικροδομή, ( 5-6 μικρομόρια ), προσφέρει έτσι μέγιστη ενυδάτωση και απορρόφηση σε αντίθεση με το κανονικό νερό ( 15 -20 μικρομόρια )

Πιο αναλυτικα για το καθαρό νερό και τη μικροδομή εδώ

Τα είδη νερού και οι χρήσεις τους

Ο ιονιστής νερού Leveluk SD 501 Platinum, παράγει 5 είδη νερού. Ισχυρά όξινο, όξινο, ουδέτερο, αλκαλικό και ισχυρά αλκαλικό με ORP εως -400. (ανάλογα την ποιότητα τους νερού) Περισσότερα για τα είδη νερού θα διαβάσετε εδώ.

Οι χρήσεις νερού είναι πολλές. Άλλες για προσωπική φροντίδα, άλλες για οικιακή. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νερό με pH 2,5 (ισχυρά όξινο) για να εξουδετερωθούν τα βακτήρια. Μπορείτε να το κάνετε αυτό αντί να χρησιμοποιήσετε προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης που είναι ακριβά και δύσκολα στην αποθήκευση. Είναι ιδανικά για το σπίτι και την υγεία μας όπως, θα διαβάσετε στις Χρήσεις νερού Kangen στην καθημερινή ζωή.

Ο νέος Ιονιστής νερού platinum LeveLuk SD 501

Ο Ιονιστής νερού platinum Leveluk SD 501  είναι πιστοποιημένος από τον WQA!

Ο εξελιγμένος ιονιστής νερού platinum Leveluk Sd 501, όπως και τα άλλα φίλτρα από την Enagic, δεν προσφέρουν μόνο υψηλής ποιότητας νερό σε κάθε ποτήρι.

Εγγυώνται παράλληλα τη συμμόρφωση του με τα υψηλότερα πρότυπα. Η Enagic είναι η μόνη εταιρεία που παράγει ιονιστές νερού platinum ιονιστης νερου platinum πιστοποιημένος-WQAκαι έχει λάβει το διάσημο πιστοποιητικό ποιότητας από την Ένωση της Ποιότητας των υδάτων στις ΗΠΑ. Το πρόγραμμα αυτό είναι η πιστοποίηση της ‘’ ποιότητας των προϊόντων ‘’, το πιο αναγνωρισμένο πιστοποιητικό παγκοσμίως που το κατατάσσει ως ένα εξαιρετικά πιστοποιημένο νερό. Ο WQA είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ασχολείται και αντιπροσωπεύει το διεθνές εμπόριο του οικιακού, εμπορικού και βιομηχανικού νερού στη βιομηχανία επεξεργασίας νερού.

Ο ιονιστής νερού είναι εύχρηστος

 Είναι πολύ εύκολος στη χρήση ο ιονιστής νερού platinum . Με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο του νερού που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Ο οδηγός – ιονιστής νερού platinum Leveluk Sd501 είναι αυτός που μιλάει πέντε διεθνείς γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά) έτσι ώστε να είναι πιο εύχρηστος για σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με την εγκατάσταση, ανατρέξτε στην ενότητα Οδηγίες χρήσης.

Είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να θυμόμαστε ότι κανένα λίτρο νερού που εισέρχεται για φιλτράρισμα και ιονισμό στον ιονιστή νερού platinum LeveLuk SD 501  δεν χάνεται. Ο ιονιστής νερού platinum έχει δύο λάστιχα εξόδου νερού. Το ρΗ μετράται σε μια κλίμακα από 1-14. Όταν αντλείται το νερό μέσω του εύκαμπτου υψηλότερου μεταλλικού λάστιχου, θα ρέει το επιλεγμένο είδος νερού. Ταυτόχρονα στο γκρι χαμηλότερο λάστιχο, ρέει η διαφορά έως και 14. Έτσι, αν μέσα από το εύκαμπτο μεταλλικό λάστιχο, ρέει αλκαλικό νερό από τον ιονιστησ νερου με ένα ρΗ 8.5, μέσω του γκρι λάστιχου (με την ένδειξη ‘’όξινο νερό’’) ρέει νερό Kangen ® με ρΗ 5,5 (ως αποτέλεσμα της διαφοράς από 14 – 8,5 = 5, 5). Εάν από το υψηλότερο εύκαμπτο μεταλλικό λάστιχο ρέει νερό Kangen ® με pH 9,0, από το γκρι ρέει νερό Kangen ® pH 5,0 κ.λπ.

Ο ηλεκτρολυτικός θάλαμος είναι εξοπλισμένος με επτά ηλεκτρόδια, ομαδοποιημένα συμπαγώς

Ο εξοπλισμός αυτός παράγει μια σημαντική ποσότητα αλκαλικού νερού, που μπορεί να φτάσει τις τιμές της ORP του -800 mV (το πρότυπο τιμών είναι με βάση την τιμή αναφοράς μηδέν και ποικίλλει ανάλογα με την ποιότητα του νερού από το δίκτυο ύδρευσης).

Το αλκαλικό νερό Kangen ® που παράγεται από τον ιονιστής νερού περιέχει μεγάλη ποσότητα ιόντων υδροξυλίου (ΟΗ-) (όπως ιόντα ασβεστίου) που παράγονται με ηλεκτρόλυση. Αυτό εξαρτάται από το επιλεγμένο είδος αλκαλικού νερού Kangen ® και την παροχή νερού της βρύσης.

Ο ιονιστής νερού και η σύνθεση του ηλεκτροδίου

Μια από τις πιο σημαντικές πτυχές που πρέπει να γνωρίζουμε για τον ιονιστή νερού platinum είναι τα ηλεκτρόδια. Η Enagic και ο ιονιστής νερού

χρησιμοποιεί στερεά ηλεκτρόδια τιτανίου, καθαρού ιατρικού βαθμού. Τα ηλεκτρόδια των ιονιστών κατασκευάζονται από ένα υλικό ιατρικού βαθμού που δεν αποσυντίθεται στο νερό κατά τη διαδικασία της ηλεκτρόλυσης.

 • Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι τιτανίου με διαφορετικούς βαθμούς καθαρότητας

Όλα τα μέταλλα έχουν ακαθαρσίες στη δομή τους, ανιχνεύσιμες σε πιο καθαρά μέταλλα, που επηρεάζουν τις φυσικές ιδιότητες του μετάλλου. Κατά την διάρκεια της διέλευσης του ρεύματος μέσω των ηλεκτροδίων του νερού, η διαδικασία της ηλεκτρόλυσης τείνει να σπάσει την κάθοδο (θετικό ηλεκτρόδιο, μέσω του οποίου ρέει ρεύμα).

Μόνο με τη χρήση ειδικού τιτανίου ιατρικού βαθμού αποφεύγεται η αποσύνθεση

Το τιτάνιο είναι αδύναμος αγωγός, γι’ αυτό είναι επικαλυμμένο με πλατίνα που είναι ένα αδρανές μέταλλο με υψηλή αγωγιμότητα και ικανότητα και είναι πιο ακριβό από τον χρυσό. Το τιτάνιο που δεν είναι ιατρικής χρήσης αφήνει στο νερό μεταλλικά σωματίδια και δεν είναι βιο-συμβατό. Επειδή είναι πιο ακριβό από το χρυσό, πολύ λίγες εταιρείες μπορούν να τον αγοράζουν.

Για να αποφευχθεί η βιο-συσσώρευση βαρέων μετάλλων στον ιονιστής νερού , πρέπει τα πλακίδια ηλεκτροδίων να είναι από τιτάνιο ιατρικού βαθμού, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης του νερού με βαρέα μέταλλα. Η εταιρεία Enagic χρησιμοποιεί το πιο ανθεκτικό καθαρό τιτάνιο έχοντας μια καλή πλαστικότητα και αντοχή στη διάβρωση. Αυτά τα πλακίδια έχουν εξ ολοκλήρου επικάλυψη πλατίνας. Η έρευνα έχει δείξει ότι τα στερεά και ομαλά πλακίδια (σε αντίθεση με τα τύπου “mesh” – φίλτρο / πλέγμα / διάτρητο) είναι πιο σταθερά με την πάροδο του χρόνου. Το μοντέλο του ιονιστή νερού platinum Leveluk SD 501  διαθέτει 7 αντίστοιχα πλακίδια, που είναι τα μεγαλύτερα σαν μέγεθος από αυτά που χρησιμοποιούνται στην διαδικασία ιονισμού του νερού.

Ιονιστής νερού Platinum

Από πλακίδια τιτανίου ιτατρικού βαθμού επιπλαττωμένα, είναι κατασκευασμένος ο ιονιστής νερού. Το τιτάνιο είναι το ακριβότερο υλικό στον κόσμο και το χρησιμοποιεί η Enagic, η οποία έχει λάβει πολλές πιστοποιησεις παγκοσμίου κύρους.

Τα πλακίδια ηλεκτρόλυσης είναι πολύ σημαντικά, γιατί συνθέτουν τον “εγκέφαλο” του ιονιστή. Όταν το νερό περνά πάνω από αυτά τα πλακίδια, διαχωρίζεται σε δύο ρεύματα, ένα όξινο και ένα αλκαλικό. Όσο η επιφάνεια των πλακιδίων και το ρεύμα που εφαρμόζεται σε αυτές είναι μεγαλύτερα, τόσο πιο καλός είναι ο διαχωρισμός των μετάλλων του νερού και ως εκ τούτου η ποιότητα του ιονισμένου νερού.

Ορισμένα μέταλλα είναι καλύτεροι αγωγοί του ηλεκτρισμού από άλλα, και μερικά εκτελούν καλύτερα την ηλεκτρόλυση του νερού. Πολλοί κατασκευαστές ιονιστών νερού χρησιμοποιούν ανοξείδωτο χάλυβα που είναι λιγότερο ακριβό, ενώ οι πιο αξιόπιστες εταιρείες χρησιμοποιούν τιτάνιο και πλατίνα, όπως κάνει η Enagic στον ιονιστησ νερου.

Χρησιμοποιείται τιτάνιο επειδή είναι ένα πολύ πυκνό μέταλλο, ανθεκτικό στη διάβρωση, τραχύ και είναι ένας άριστος αγωγός του ηλεκτρισμού. Το τιτάνιο έχει τη δυνατότητα να αλλάξει εύκολα την πολικότητα του, που έχει μεγάλη σημασία στη διαδικασία της ιονισμού. Η εταιρεία Enagic χρησιμοποιεί τιτάνιο ιατρικής χρήσης, όπως αυτό των τεχνητών αρθρώσεων. Άλλες εταιρείες χρησιμοποιούν τιτάνιο 4ου βαθμού, που δεν είναι ασφαλές.

Η πλατίνα είναι επίσης ένας άριστος αγωγός του ηλεκτρισμού και εφαρμόζεται σε όλα τα μηχανήματα της εταιρείας Enagic επομένως και στην επιφάνεια πλακιδίων. Το ίδιο κάνει και ο ιονιστησ νερου platinum Leveluk SD 501  για την αποφυγή διαρροής τιτανίου στο νερό κατά την ηλεκτρόλυση. Η πλατίνα είναι καθολικά αποδεκτή ως το καλύτερο υλικό για την ηλεκτρόλυση του νερού, διότι είναι χημικά αδρανής. Ωστόσο, το τιτάνιο έχει υψηλό κόστος (2008 = $ / 30g), είναι ένα μέταλλο πυκνό, ανθεκτικό, αλλά δεν πρέπει να εκτίθεται σε άμεση ηλεκτρόλυση του νερού.

Επιμεταλλωμένα και επικαλυμμένα πλήρως

Επιμετάλλωση του ιονιστή νερού platinum Leveluk SD 501 – Η επιμετάλλωση είναι η διαδικασία με την οποία τα πλακίδια ηλεκτροδίου από τιτάνιο είναι βυθισμένα σε υγρή πλατίνα. Για την αντοχή και την ομοιομορφία του στρώματος πλατίνας εφαρμόζεται υπό πίεση σε πολλά επίπεδα, με αποτέλεσμα μια τέλεια ομοιομορφία των πλακιδίων ηλεκτρόλυσης.

Η διαδικασία επικάλυψης έχει προωθημένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που επηρεάζουν την συνολική λειτουργία του ιονιστή λόγω:
• ανώτερης συνοχής της πλατίνας
• αγωγιμότητας
• αύξησης της επιφάνειας του ηλεκτροδίου

Για να αποτραπεί η έκθεση του καταναλωτή στα προβλήματα υγείας που μπορεί να προκαλέσουν οι διαρροές τιτανίου, η Enagic χρησιμοποιεί στον ιονιστής νερού  πλακίδια στερεά και λεία.

 • Δεν χρησιμοποιεί πλακίδια τύπου MESH, πλέγμα ή διάτρητο!

ιονιστης νερου platinum SD501 LeveLukΓνωστά είναι τα προβλήματα που θέτει η μακροχρόνια χρήση των διάτρητων πλακιδίων τύπου “φίλτρο”. Υπάρχουν κατασκευαστές που χρησιμοποιούν διάτρητα πλακίδια για την αύξηση της επιφάνειας Για ένα άτομο που δεν είναι εξοικειωμένο με ιονιστές νερού, τα πλακίδια τύπου “mesh” (φίλτρο / πλέγμα) μπορεί να φαίνονται σαν μια καλή λύση, γιατί δημιουργούν προϋποθέσεις παραγωγής μεγαλύτερης ποσότητας νερού που έρχεται σε επαφή με τα πλακίδια.

Το πρόβλημα είναι ότι το μέταλλο διαστέλλεται και συστέλλεται, ενώ θερμαίνεται και ψύχεται. Λόγω της επέκτασης και συστολής που προκαλείται από την θερμότητα κατά τη διάρκεια της ηλεκτρόλυσης, αυτά τείνουν να λυγίσουν. Οι ρωγμές εκθέτουν το τιτάνιο στο νερό και υπάρχει κίνδυνος αυτό να έλθει σε επαφή με το τιτάνιο. Επομένως με την κατανάλωση αυτού του νερού μπορεί να προκύψουν πιθανά προβλήματα υγείας.

Η ανάγκη για αντικατάσταση και επισκευή του ιονιστησ νερου θα είναι πιο συχνή. Τα πλακίδια τύπου πλέγμα ή φίλτρου ευνοούν, επίσης, τις αποθήκες ασβεστόλιθου και επομένως απαιτούν πιο συχνό καθάρισμα. Αν ένας κατασκευαστής τέτοιου είδους πλακιδίων αναφέρει ότι ο ιονιστησ νερου καθαρίζεται μια φορά κάθε 20 δευτερόλεπτα, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα καλή επίδοση, αλλά πλακίδια και μεμβράνες ανταλλαγής ιόντων χαμηλής ποιότητας, που ευνοούν την απόθεση.

Για να λυθεί το μειονέκτημα της αλλαγής πολικότητας των ηλεκτροδίων κάθε 20 δευτερόλεπτα, μερικοί ιονιστές έχουν ένα σύστημα καθαρισμού αναστρέψιμο μέσα τον οποίο ο ιονιστής νερού καθαρίζεται και ταυτόχρονα εκτελεί τον ιονισμό. Τα πλακίδια τύπου “mesh” (φίλτρο / δίχτυ) είναι ένας τρόπος μέσα από τον οποίο ο κατασκευαστής των ιονιστών νερού κάνει οικονομία στην παραγωγική διαδικασία, χωρίς καμία σχέση με την αύξηση της ποιότητας του παραγόμενου νερού. Τα πλακίδια είναι ο “κινητήρας” αυτής της συσκευής.

Το μέγεθος των πλακιδίων και η έκταση της επιφάνειας των ιονιστών νερού Leveluk

Η Enagic και ο ιονιστής νερού χρησιμοποιεί εξοπλισμό με μεγαλύτερα ηλεκτρόδια στη βιομηχανία ιονιστών: 135 χιλιοστά Χ 75 χιλιοστά.Έτσι επιτυγχάνεται η βέλτιστη αλκαλοποίηση του νερού.

Τα πλακίδια ενός ιονιστή νερού είναι σαν κινητήρας αυτοκινήτου. Είναι άμεσα υπεύθυνα για τα αποτελέσματα της ποιότητας του νερού. Όπως το μέγεθος και ο αριθμός των κυλίνδρων καθορίζει την απόδοση του κινητήρα του αυτοκινήτου, το μέγεθος και η έκταση της ηλεκτρολυτικής επιφάνειας των πλακιδίων καθορίζει την αποτελεσματικότητα ενός ιονιστή νερού.

Αυτοί οι παράγοντες επηρεάζουν άμεσα την ποσότητα του νερού που μπορεί να ιονίζεται καθημερινά και καθ’ όλη την διάρκεια ζωής του ιονιστή το βαθμό ιονισμού του νερού και την αλακαλοποίηση του, ρυθμίζοντας αποτελεσματικά σύμφωνα με τις ανάγκες μας το ρΗ και το ORP του νερού. Ο γιατρός Dave Carpenter μιλάει για την εμπειρία του με άλλους ιονιστές και συνοψίζει: η εταιρεία Enagic παράγει τον πιο προηγμένο ιονιστή στην αγορά.

Η πατενταρισμένη αυτο-κάθαρση των ιονιστών νερού Leveluk

 Ο συγκεκριμένος ιονιστής νερού, ο Leveluk Platinum sd 501 λειτουργεί ανεξάρτητα από τη σκληρότητα του νερού. Το σύστημα αυτο-καθαρισμού της Enagic είναι ένα πλεονέκτημα που αυξάνει τη διάρκεια ζωής των ιονιστών. Μερικοί κατασκευαστές δεν εκδίδουν πλέον εγγύηση όταν γίνεται χρήση σκληρού νερού.

Ο πρώτος εχθρός κάθε ιονιστή νερού είναι το ασβέστιο που συσσωρεύεται πάνω στα πλακίδια. Έτσι χάνεται έως και το 30% της απόδοσης κατά τους πρώτους 3 μήνες της χρήσης, στην περίπτωση απουσίας του συστήματος αυτο-καθαρισμού. Το σύστημα αυτο-καθαρισμού της Enagic είναι ανώτερο σε απόδοση, ακόμη και με τη χρήση του πιο σκληρού νερού. Ο ιονιστησ νερου platinum Leveluk SD 501 που παράγει ιονισμένο νερό Kangen ® έχει τη δυνατότητα να καθαρίζει τα ηλεκτρόδια μέσω ενός πατενταρισμένου συστήματος.

Επειδή το ασβέστιο, και άλλα ορυκτά μέταλλα εναποτίθενται πάνω στα πλακίδια ηλεκτροδίων εμποδίζεται η παραγωγή ποιοτικού ιονισμένου νερού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προκύπτουν, αντί αρνητικές τιμές όπως θα έπρεπε, για να παραχθεί αντιοξειδωτικό πόσιμο νερό προκύπτουν θετικές τιμές ORP με την απουσία αυτού του συστήματος. Η αρνητική τιμή ORP είναι το σημαντικότερο όφελος του νερού Kangen ®. Αυτή η λειτουργία του αυτό-καθαρισμού είναι αυτόματη και η έναρξη της βασίζεται στην περιεκτικότητα των ορυκτών μετάλλων του νερού. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδικασίας αυτο-καθαρισμού του ιονιστή, εμφανίζονται δύο προειδοποιητικά σήματα ορατά στην οθόνη του.

Αυτά είναι:

“NOTICE CLEANING”

Ο ήχος που εκπέμπεται από τον ιονιστής νερού platinum είναι υψηλός κατά διαστήματα (ένα μπιπ), ο οποίος σας προειδοποιεί ότι ακολουθεί η διαδικασία αυτό-καθαρισμού, χωρίς την ανάγκη για οποιαδήποτε παρέμβαση από την πλευρά σας. Μετά την παραγωγή περίπου 60 λίτρων αλκαλικού ή επιτραπέζιου νερού ο ιονιστης νερου ενεργοποιεί την αυτόματη αυτοκάθαρση. Εξαίρεση: με την παραγωγή ισχυρού αλκαλικού νερού Kangen ® (ρΗ 11,5) και ισχυρού όξινου νερού (pH 2,5) ο ιονιστής καθαρίζεται μετά από κάθε δειγματοληψία.

“CLEAN”

Καθ’όλη τη διάρκεια αυτής της ένδειξης ο ιονιστής νερού platinum εκτελεί αυτόματο καθαρισμό. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 30 δευτερόλεπτα. Το νερό που προκύπτει από τη διαδικασία αυτό-καθαρισμού δεν πίνεται.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλοι οι τύποι ιονιστών νερού απαιτούν περιοδικό, χειροκίνητο καθαρισμό, ακόμη και αν εκτελούν σωστά τον αυτόματο καθαρισμό. Πώς γίνεται ο καθαρισμός του ιονιστή; Τοποθετήστε το δοχείο CPU στη θέση του φίλτρου του ιονιστή, γεμίστε το με σκόνη καθαρισμού και στη συνέχεια εκτελείτε το καθαρισμό του ιονιστή.

Η οθόνη με υγρά κρύσταλλα LCD

Η οθόνη LCD υγρών κρυστάλλων που έχει ο ιονιστής νερού θα σας καθοδηγήσει καθ ‘όλη τη χρήση. Ο ψηφιακός πίνακας είναι αδιάβροχος και εμφανίζει τιμές pH, τα είδη νερού που μπορούν να παραχθούν, την ταχύτητα και την πίεση ροής του νερού Kangen ®, κατά τη διάρκεια ζωής του φίλτρου. Ο πίνακας βασίζεται στην τεχνολογία one-touchΠιο αναλυτικά για τα είδη νερού θα τα διαβάσετε εδώ

• Νερό Kangen® pH 8,5
• Νερό Kangen® pH 9,0
• Νερό Kangen® pH 9,5
• BeautyWater pH 6,0
• CleanWater pH 7,0 ( ουδέτερο pH )
• Iσχυρά αλκαλικό νερό pH 11,5
• Iσχυρά όξινο νερό pH 2,5.

Άλλες απαραίτητες πληροφορίες:

 • “Clean” – όταν το ίδιο το μηχάνημα αυτό-καθαρίζεται,
 • “Replace filter” – όταν πρέπει να αλλάξετε το φίλτρο.

Είναι πολύ εύκολο στην λειτουργία του, διότι δεν πρέπει παρά μόνο να αγγίξετε ένα κουμπί για να ανοίξετε ή να κλείσετε τη συσκευή ή να επιλέξετε το είδος του νερού που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Επιθυμείτε νερό Kangen ® με ρΗ 9,0 ή 9,5; Θα το έχετε με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού.

Δεξαμενή για την επιτάχυνση της ηλεκτρόλυσης του ισχυρά αλκαλικού νερού (pH 11,5) και ισχυρά όξινου νερού (pH 2,5 )

Δυο διαφορετικοί τύποι νερού παράγονται από τον ιονιστή νερού, χωρίς προσθήκη αλατούχου διαλύματος που χρησιμοποιούν κάποιοι ανταγωνιστές στην αγορά. Η Enagic κατέχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που απαιτεί που απαιτεί ο ιονιστής νερού να διαθέτει πρόσθετο επιταχυντή μόνο για την παραγωγή ισχυρά αλκαλικού και ισχυρά όξινου νερού.

Αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι ότι ο ιονιστής νερού παράγει ταυτόχρονα δύο τύπους νερού (αλκαλικό νερό / ισχυρά αλκαλικό νερό και όξινο νερό / ισχυρά όξινο νερό), το οποίο αποβάλλεται ως εξής: το αλκαλικό νερό και το ισχυρά αλκαλικό νερό μέσω ενός ευέλικτου λευκού λάστιχου που βρίσκεται πάνω από τη συσκευή και το όξινο νερό και το ισχυρά όξινο νερό μέσω του γκρι κατώτερου λάστιχου (που ξεκινάει πίσω από την μονάδα), τα οποία συλλέγονται σε δοχεία και είναι πολύ χρήσιμα.

Η ευρεσιτεχνία της Enagic

Το άθροισμα του PH των δύο αυτών τύπων νερού θα είναι πάντα 14. Πολλοί ανταγωνιστές της Enagic προσθέτουν μια ουσία αλατούχου διαλύματος για να επιταχύνουν την ηλεκτρόλυση ώστε να επιτύχουν το αλκαλικό νερό με ρΗ 9,5. Η Enagic έχει κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μια τεχνολογία που απαιτεί πρόσθετο επιταχυντή (αλατούχο διάλυμα) μόνο για την παραγωγή ισχυρά αλκαλικού νερού Kangen® (ρΗ 11,5) και ισχυρά όξινου νερού Kangen® (pH 2,5).

Αυτά τα δύο είδη νερού Kangen δεν είναι για κατανάλωση! Η δεξαμενή για την επιτάχυνση της ηλεκτρόλυσης θα διευκολύνει τη λειτουργία προσθήκης του υγρού επιτάχυνσης της ηλεκτρόλυσης που απαιτείται, για να έχετε αυτά τα δύο είδη νερού. Σε ένα δοχείο των 400 ml ρίχνουμε αλατούχο διάλυμα (το οποίο δεν αφήνει τοξικά υπολείμματα πάνω στα πλακίδια του ιονιστή γιατί δεν είναι τοξικό σαν τα χημικά διαλύματα για τον καθαρισμό)! Δες πιστοποιητικό FDA , που παράγει 30 λίτρα ισχυρά όξινου νερού. (Αυτές οι τιμές εξαρτώνται από την ποιότητα του νερού της βρύσης).

Για την παραγωγή του ισχυρά αλκαλικού νερού Kangen® με pH 11,5 αρκεί να πατήσετε το κουμπί που δείχνει ρΗ 2.5. Το ισχυρά όξινο νερό Kangen® μέσα από τον ιοστησ νερου θα βγει μέσω του γκρι λάστιχου και το ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen® με pH 11,5 μέσα από τον λευκό σωλήνα, ενώ ταυτόχρονα η συσκευή εκπέμπει ένα συνεχή ήχο που υποδεικνύει ότι δεν είναι πόσιμο το νερό.

Ηλεκτρική δύναμη

Η ηλεκτρόλυση του νερού απαιτεί υπερβολική ενέργεια με τη μορφή δυναμικής ενέργειας για να ξεπεράσει διάφορα εμπόδια ενεργοποίησης. Χωρίς την απαραίτητη δυναμική ενέργεια η ηλεκτρόλυση του νερού λαμβάνεται αργά ή και καθόλου.

Η ηλεκτρική ισχύς είναι επομένως πολύ σημαντική στην διαδικασία της ηλεκτρόλυσης. Ένα αυτοκίνητο με μεγαλύτερη δύναμη από ένα άλλο με μικρότερη, είναι πιο αποτελεσματικό , όπως μια λάμπα που έχει ανώτερη δύναμη και παράγει περισσότερο φως. Στην περίπτωση των ιονιστών νερού όσο υψηλότερη είναι η τάση, τόσο μεγαλύτερη είναι η επίδραση πάνω στο νερό.

Άλλες μονάδες στη αγορά χρησιμοποιούν μία τάση μεταξύ 80 και 200 W, σε αντίθεση με τον ιονιστής νερού Leveluk SD 501 Platinum, που εγκρίθηκε από UL και CE, και έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί τάση 230 W. Ο ιονιστής Leveluk SD 501 Platinum μπορεί να παράξει μια μεγάλη ποσότητα νερού. Επιτρέπει επίσης υψηλό ιονισμό του νερού (ανώτερος ιονισμός => πιο αρνητικό ORP => περισσότερα ελεύθερα ηλεκτρόνια στο αλκαλικό νερό Kangen® => μεγαλύτερη δυνατότητα εξουδετέρωσης των ελεύθερων ριζών στο σώμα).

Μετασχηματιστής vs SMPS

 • Μετασχηματιστής εναντίον μετασχηματιστή αντιστροφής τροφοδοσίας (SMPS)

Η εταιρεία Enagic και ο ιονιστής νερού, χρησιμοποιεί μετασχηματιστή τελευταίας τεχνολογίας που δεν υπερθερμενεται ακόμη και μετά από μακρά χρήση. Ο ιονιστής νερού διαθέτει γεννήτρια που μπορεί να αντέξει οικιακή χρήση χωρίς επιπτώσεις.

Υπάρχουν δύο βασικοί τύποι ρυθμιστών ενέργειας που χρησιμοποιείται σήμερα στη βιομηχανία ιονιστων νερού, μετασχηματιστή και μετασχηματιστής αντίστροφη τροφοδοσίας (SMPS- τροφοδοτική τεχνολογία Switch Mode Power Supply). Ο μετασχηματιστής είναι ο πιο σταθερός, αποτελεσματικός και μακροβιότερος τύπος ηλεκτρικού ρυθμιστή. Το μεγαλύτερο πρόβλημα των μετασχηματιστών είναι η υπερθέρμανση κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης σταθερής χρήσης.

Τα συστήματα SMPS έχουν σχεδιαστεί για να λύσουν το πρόβλημα υπερθέρμανσης, και αναγνωρίζονται ως οι πιο οικονομικές πηγές. Υποστηρίζουν τάσεις, σύμφωνα με τις ανάγκες της μηχανής χρησιμοποιώντας εναλλασσόμενο ρεύμα εις βάρος του συνεχούς. Ορισμένοι κατασκευαστές έχουν επιλέξει να χρησιμοποιούν αυτά τα συστήματα SMPS , ακόμη και αν δεν αντισταθμίζουν το μετασχηματιστή ηλεκτρικού ρεύματος, που σημαίνει ότι δεν θα έχουν σταθερή ισχύ, ανεξάρτητα από την πηγή μεταβολής των παραμέτρων του νερού.

Η χρήση του SMPS τελευταίας τεχνολογίας στον ιονιστή νερού

Για παράδειγμα, αν παραχθούν συνεχόμενα 12 λίτρα νερού, τα τελευταία 4L δεν θα έχουν το ίδιο αρνητικό ORP όπως τα πρώτα 3L, επειδή το σύστημα SMPS δεν μπορεί να κρατήσει τη δύναμη στο ίδιο επίπεδο. Οι πρώτες 3 γενιές SMPS που χρησιμοποιούνταν από άλλους κατασκευαστές ιονιστών είχαν μόνο ατέλειες και προβλήματα. Τα μοντέλα αυτά είχαν υπερθερμανθεί σε λιγότερο από μία ώρα. Υπήρχαν παραγωγοί οι οποίοι είχαν επιλέξει να συμπεριλάβουν διακόπτες στις συσκευές με μετασχηματιστή για να απενεργοποιούν την συσκευή όταν υπερθερμανθεί.

Οι μηχανικοί Enagic έχουν λύσει αυτό το πρόβλημα. Τα φιλτρα νερου Kangen® από την Enagic έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με ακριβή διάρκεια. Ο ιονιστής νερού Leveluk SD 501 Platinum χρησιμοποιεί σύστημα τροφοδότησης SMPS τέταρτης γενιάς που χρησιμοποιείται στις τελευταίες 3D τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης. Τροφοδοτούνται από έναν μετασχηματιστή που δεν απαιτεί διακόπτες.

Δεν υπερθερμαίνονται ακόμη και σε έντονη χρήση. Η γεννήτρια με απεριόριστο χρόνο χρήσης που ενσωματώνεται στον ιονιστή Leveluk SD 501 Platinum είναι σε θέση να αντέξει οικιακή χρήση. Μπορεί να λειτουργήσει όλη μέρα χωρίς υπερθέρμανση, ακόμη και σε πολύ χαμηλή ροή νερού. Αυτή η 4η γενιά SMPS έχει βελτιωθεί, παρέχοντας στον ιονιστή νερού Leveluk SD 501 Platinum ένα σαφές πλεονέκτημα στην λειτουργία του και στον ενεργειακό εφοδιασμό.

Ρυθμιστής πίεσης νερού – Αλκαλοποίηση του πόσιμου νερού Kangen®

Ο ρυθμιστής πίεσης που διαθέτει ο ιονιστής νερού επιτρέπει στο νερό να παραμείνει σε επαφή με τα πλακίδια μεγάλο χρονικό διάστημα. Ρυθμίζει επιτυχώς τον όγκο του νερού που περνά. Συνεπώς ο ιονιστής νερού έχει μεγάλη δύναμη στο σύστημα παραγωγής νερού.

Ένας άλλος παράγοντας που επηρεάζει τον ιονισμό είναι το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το νερό να έρθει σε επαφή με τα πλακίδια ιονισμού. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό σε έναν ιονιστή νερού από την ικανότητα ρύθμισης της ταχύτητας ροής του νερού για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Όσο περισσότερο το νερό εκτίθεται σε ηλεκτρική ενέργεια στον θάλαμο ηλεκτρόλυσης, τόσο περισσότερο αλλάζει, με αποτέλεσμα ένα OPR (δυναμικό οξειδοαναγωγής) με υψηλότερες τιμές και ένα υψηλότερο ρΗ. Για παράδειγμα, αν το νερό περνάει μέσα από ένα ιονιστή με μικρά πλακίδια με πολύ αργή ταχύτητα, δεν μπορείτε να πάρετε ένα pH μεγαλύτερο του νερού αν δεν υπάρχει γρήγορη ροή. Ως εκ τούτου, για να είναι εφικτή η σύγκριση δύο ιονιστών πρέπει να έχετε κατά νου ότι ανά μονάδα χρόνου, η ποσότητα του νερού που διέρχεται από τους δύο ιονιστές να είναι ίση.

Αλλά η πίεση του νερού ποικίλλει από τη μια περιοχή στην άλλη. Ο ιονιστής νερού Leveluk SD 501 Platinum ρυθμίζει τον όγκο του νερού που περνά μέσα από τη συσκευή. Προσαρμόζεται στις τοπικές συνθήκες, ιδιαίτερα της πίεσης, λόγω της ικανότητας των μεγάλων πλακιδίων και της ποσότητας του ρεύματος που διέρχεται μέσω αυτού.

Η σημασία του ρυθμιστή πίεσης

Ο ρυθμιστής πίεσης αντισταθμίζεται απαρχαιωμένα σε άλλους ιονιστές νερού στην αγορά που ενσωματώνουν ρυθμιστές ροής στο εξωτερικό και επηρεάζουν τόσο την παραγωγή νερού όσο και το σχεδιασμό. Ο ρυθμιστής πίεσης Enagic επιτρέπει στο νερό να παραμείνει μεγαλύτερο διάστημα σε επαφή με τα πλακίδια της μηχανής. Ένα απλό τεστ pH είναι ευπρόσδεκτο όταν γίνεται η εγκατάσταση του ιονιστή και περιοδικά, για αξιολόγηση της καλύτερης πίεσης της συσκευής σας. Εδώ μπορείτε να δείτε πώς να κάνετε το τεστ pH.

Όλες οι μονάδες της εταιρείας Enagic, έτσι και ο ιονιστής νερού, παράγουν περίπου 4,5 έως 7,5 λίτρα ιονισμένου νερού / λεπτό (ανάλογα με το είδος του νερού που εισέρχεται στο μηχάνημα). Αυτό δείχνει τη δύναμη του συστήματος παραγωγής νερού. Ακόμη και σε μια τόσο γρήγορη ροή (7 L / min.) ο ιονιστής Leveluk SD 501 Platinum είναι σε θέση να παράγει τον καλύτερο και πιο σταθερό ORP στην βιομηχανία (ανάλογα με την ποιότητα του δίκτυο ύδρευσης).

Φιλτράρισμα του νερού Kangen®

Το φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα της εταιρείας Enagic θα φιλτράρει 6.000-10.000L πριν αντικατασταθεί. Θα διαρκέσει μεταξύ 10-12 μηνών, ανάλογα με την ποσότητα και την ποιότητα του νερού που χρησιμοποιείται.

Το φίλτρο νερού υψηλής ισχύος σε τρία στάδια (θειώδες ασβέστιο, κοκκώδης ενεργός άνθρακας αντιβακτηριδιακό, μηχανικό φίλτρο), εξαλείφει τις προσμείξεις όπως ο μόλυβδος, το χλώριο (ποσοστό απομάκρυνσης-test JISS3201-80%), σκουριά, νιτρικά, νιτρώδη, στάσεις ιζημάτων και βακτήρια μεγαλύτερα από 0,2 μικρόν. Είναι εύκολο στην αλλαγή. Δεν περιέχει επικίνδυνα συστατικά για την υγεία και δεν χρησιμοποιεί υλικά από δισφαινόλες, χαλκό, υδράργυρο, κάδμιο και σίδηρο σύμφωνα με την οδηγία ΕΚ του περιορισμό των επικίνδυνων ουσιών (RoHS).

Ηχητικά προειδοποιητικά μηνύματα

 • Προειδοποιητικά μηνύματα διευκολύνουν τη χρήση του ιονιστή. Η σημασία τους είναι:

“Hot Water” ζεστό νερό και αυτόματο κλείδωμα – Ευφυείς αισθητήρες ανιχνεύουν υπερβολικές θερμοκρασίες στην πηγή παροχής νερού και σταματούν το ιονιστή για να τον προστατέψουν.
¨Increase Flow¨ υψηλή πίεση του νερού
¨Decrease Flow¨ χαμηλή πίεση
¨Replace Filter¨ αντικατάσταση του φίλτρου

Ρύθμιση του φίλτρου. Όταν ενεργοποιηθεί το κουμπί “Reset Switch” ενέργεια αναγκαία στη αντικατάσταση του φίλτρου – εμφανίζεται ταυτόχρονα στην οθόνη¨Reset Filter

“Refill Solution – ξαναγεμίστε τη δεξαμενή για την επιτάχυνση της ηλεκτρόλυσης που χρησιμοποιείται για την παραγωγή νερού που δεν προορίζεται για κατανάλωση (ισχυρά αλκαλικό νερό pH 11,5 και ισχυρά όξινο νερό pH 2,5). Η παραγωγή του νερού που δεν προορίζεται για κατανάλωση συνοδεύεται πάντα από έναν υψηλό ήχο και ένα κόκκινο φωτάκι που αναβοσβήνει και προειδοποιεί ότι το νερό που παράγεται δεν είναι πόσιμο.
Notice Cleaning¨ Προειδοποιεί ότι ο ιονιστής εξακολουθεί να αυτό-καθαρίζεται χωρίς την δική σας παρέμβαση
¨Clean¨ – Εκτελεί αυτόματο καθαρισμό. Ο ιονιστής νερού Leveluk Sd 501 Platinum έχει δυνατότητα απομνημόνευσης και αποθήκευσης ρυθμίσεων ακόμη και μετά το κλείσιμο του. Έτσι θα μπορείτε να ρυθμίσετε μία φορά το επιθυμητό επίπεδο, χωρίς την ανάγκη επανάληψης, χαρακτηριστική ιδιότητα του φιλτρου νερου Kangen®.

Όνομα / Μοντέλο σειρά Leveluk SD501 PLATINUM
Φωνητική ενημέρωση Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ισπανικά
Σύνδεση στη πηγή παροχής νερού Σύνδεση στη βρύση
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 220V AC, 50/60 Hz(Γειωμένο)
Κατανάλωση ενέργειας περ. 230W (στη μέγιστη λειτουργία κατανάλωσης
Σύστημα Συνεχώς παράγει ιονισμένο νερό (παρέχεται με αισθητήρα ροής νερού)
Ρυθμός παραγωγής (L / min) Kangen Νερό: 4.5 – 7.5
Όξινο νερό 1,5 – 2,6
Ισχυρά όξινο νερό: 0,6 έως 1,2
Τα στάδια επιλογής νερού Νερό Kangen / 3 επίπεδα (ρΗ 8,5 έως 9,5)
Επιτραπέζιο νερό (pH 7)
Όξινο νερό (ρΗ 5,5 έως 6,5)
Ισχυρά όξινο νερό (ρΗ 2.4 έως 2.7)
Ισχυρά αλκαλικό νερό (pH 11,5)
Δυναμικότητα της ηλεκτρόλυσης (συνεχής χρήση) περ. 30 λεπτά σε κανονική θερμοκρασία δωματίου
Ο τρόπος  Καθαρισμού των κυττάρων Πατενταρισμένο αυτό-καθαριζόμενο σύστημα (περιοδικά ελέγχεται από μικροϋπολογιστή)
Η πίεση και η ποιότητα του νερού Δυναμικό εύρος: 100-450 ΚΡΑ
 Λύση για τη βελτίωση της ηλεκτρόλυσης – μόνο για νερό ισχυρά όξινο / αλκαλικό (όχι για κατανάλωση) 400 ml. Αλατούχου υγρού  παράγει περίπου 15 λίτρα ισχυρά όξινου / αλκαλικού νερού
Σύστημα ανατροφοδότησης και απόδοσης αυτο-καθαρισμού Φωνητικές  Ενδείξεις, Ηχητικές  και  LCD
Προστασία. Ασφαλές επίπεδο Περιοριστική  προστασία του ρεύματος, ρυθμιστής  τάσης, ρυθμιστής  πίεσης (συναγερμός χαμηλής πίεσης) και θερμικής προστασίας  (συναγερμός ζεστού νερού)
Το υλικό του ηλεκτροδίου Πλατίνα και  καθαρό τιτάνιο (ΟΧΙ συνθετικά!). Τιτάνιο ιατρικής ποιότητας πιστοποιημένο από το Υπουργείο Υγείας της Ιαπωνίας. Πλήρης επιμετάλλωση  και  επίστρωση  με πλατίνα.
 Τα πλακίδια ηλεκτροδίου 7 πλακίδια
Το μέγεθος των πλακιδίων (135mm Χ 75 χιλιοστά)
Έχει εγκριθεί ως ιατρική συσκευή από το Ιαπωνικό Υπουργείο Εργασίας .21600BZZ00376000.
Η μονάδα παραγωγής είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001 και ISO 14001.Οι  ιονιστές Enagic ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ πλακίδια τύπου MASH (φίλτρο). Αυτά τείνουν να λυγίσουν και υπάρχει  κίνδυνος  το τιτάνιο να έρχεται  σε επαφή με το νερό, δημιουργώντας προβλήματα υγείας.
Μεικτό βάρος (wet) 6.3 kg
Διαστάσεις του προϊόντος 338 χιλιοστά (ύψος) X264mm (πλάτος) x171mm (βάθος)
ORP – 600 mv (ανάλογα με την ποιότητα του νερού από το δίκτυο)
Ph 2,5-11,5
Το περιβάλλον φιλτραρίσματος Αντιβακτηριδιακός κοκκώδης ενεργός άνθρακας και θειούχο ασβέστιο. Εξοπλισμένο με δείκτη ζωής του φίλτρου – εμφανίζεται στην οθόνη LCD: “Αντικατάσταση του φίλτρου” δηλαδή Replace filter
Η εξάλειψη υπολειμματικού χλωρίου Συνολική ροή του νερού: 7000 λίτρα
Ρυθμός αποβολής / Test JISS3201: 80%
Η εξάλειψη του χλωρίου αρχικά 95% ή υψηλότερη
Προαιρετικά ανταλλακτικά Φίλτρο νερού MW-7000HGGlycerol-phosphate Acidic Calcium:
Φυσιολογικός ορός επιτάχυνσης ηλεκτρόλυσης
Σκόνη καθαρισμού πλακιδίων E-Cleaner
Εγγύηση 5 χρόνια πλήρης εγγύηση
Δυνατότητα μηνιαίων δόσεων 3, 6, 10, 16

Η τιμή και οι δόσεις είναι οι ίδιες σε όλο τον κόσμο, μόνο το νόμισμα εξαγοράς διαφέρει.

Μεταφορα KangenΚατά την παράδοση του δέματος του ιονιστή LeveLuk Sd 501 θα παραλάβετε: ένα φίλτρο, Οδηγίες χρήσης, εξάρτημα εγκατάστασης στη βρύση του νεροχύτη, DVD εγκατάστασης, κιτ pH, αλατούχο διάλυμα για το ισχυρά όξινο (ή «απολύμανσης») και για το ισχυρά αλκαλικό νερό (ή “απορρυπαντικό”), 6 φακελάκια καθαρισμού επαρκή για 6 μήνες.

Η εταιρεία Enagic Προσφέρει τις ακόλουθες μεθόδους πληρωμής:

 1. Η πληρωμή εξοφλείται πλήρως. ( Κερδίζετε τους τόκους)
 2. Εντολή πληρωμής – πληρωμή σε δόσεις

Η πληρωμή θα γίνει με τραπεζικό έμβασμα (διαταγή πληρωμής) με βάση το προ-τιμολόγιο που εκδίδεται από την Enagic Europe GmbH και η παράδοση θα γίνει μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής σας προς τράπεζα της εταιρεία Enagic (Commerzbank – Ντίσελντορφ, Γερμανία), ως εξής:

 • Αρχικά συντάσσεται μία PROFORMA – έγγραφο βάσει της οποίας πρέπει να γίνει η πληρωμή. Τα χρήματα θα πάνε άμεσα στο λογαριασμό της εταιρείας Enagic.
 • Το έντυπο παραγγελίας PRODUCT ORDER FORM – είναι η φόρμα παραγγελίας που περιέχει τα προσωπικά σας στοιχεία αλλά και του ιονιστή Leveluk που θα αποκτήσετε.

Η εντολή αποστέλλεται στο Ντίσελντορφ, Γερμανία, Ευρωπαϊκή έδρα της Enagic. Μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες η συσκευή φτάνει στην επιθυμητή σας διεύθυνση μέσω courier.

Σημείωση: Όταν αγοράζετε μέσω εταιρείας, το ΦΠΑ θα αφαιρεθεί, υπό την προϋπόθεση ότι η εν λόγω εταιρεία είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Ενδοκοινοτικών Συναλλάγων.

Παρατηρήσεις:

 • Κατά τη στιγμή της παραγγελίας συντάσσεται το έγγραφο„Enagic Payment Agreement Form”.
 • Για να κάνετε την πληρωμή, θα πρέπει να έχετε ένα λογαριασμό σε ευρώ.
 • Η μεταφορά από τη Γερμανία στην Ελλάδα είναι 34 ευρώ + ΦΠΑ.
 • Εάν αγοράσετε το μηχάνημα μέσω εταιρείας που μπορεί να κάνει ενδοκοινοτικές συναλλαγές τότε δεν χρειάζεται την καταβάλει τον Φ.Π.Α, δεδομένου ότι αποτελεί ενδοκοινοτικής απόκτησης (που απαλλάσσεται του Φ.Π.Α).
 • Το ποσό του Φ.Π.Α είναι 19% (Φ.Π.Α Γερμανίας).
 • Η συσκευή μπορεί να αγοραστεί με συμφέρουσες δόσεις 3, 6, 10, 16 μηνών.
 • Η μονάδα διαθέτει συνολικά 5 χρόνια εγγύηση.
 • Η συσκευή θα σας αποσταλεί σε 5-7 εργάσιμες ημέρες μετά την επιβεβαίωση πληρωμής.

Η τιμή για τα φίλτρα νερού ενεργού άνθρακα Leveluk Sd 501 είναι:

ΤΙΜΗ 3000,00 Ευρώ  χωρίς ΦΠΑ

ΤΙΜΗ 3570,00 Ευρώ με ΦΠΑ

Αγορά σαν φυσικό πρόσωπο σε δόσεις:

3 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 1200,0 €
ΔΟΣΗ: 800,0 €

6 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 1230,0 €
ΔΟΣΗ: 400,0 €

10 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 1270,0 €
ΔΟΣΗ: 240,0 €

16 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 1330,0 €
ΔΟΣΗ: 150,0 €

Αγορά σαν νομικό πρόσωπο σε δόσεις:

3 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 630,0 €
ΔΟΣΗ: 800,0 €

6 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 660,0 €
ΔΟΣΗ: 400,0 €

10 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 700,0 €
ΔΟΣΗ: 240,0 €

16 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 760,0 €
ΔΟΣΗ: 150,0 €

H Enagic διατηρεί σταθερή τιμή σε όλον τον κόσμο!

 

Συγκρίνετε τις συσκευές που παράγουν νερό Kangen ®

LeveLuk R
LeveLuk JRII
LeveLuk SD-501
LeveLuk SD-501 PT
LeveLuk Kangen ® 8
Φιλτρο βρυσης Leveluk R
Oικιακά φίλτρα νερού – Leveluk JRII
Φίλτρα νερού άνω πάγκου – Leveluk Sd 501
Ιονιστής νερού LeveLuk SD 501 platinum
Φίλτρα νερού βρύσης Leveluk K8
Τα πλακίδια ηλεκτρόλυσης
3
3
7
7
8
Μέγεθος Πλακιδίων Ηλεκτρόλυσης
135mm x 75mm
135mm x 75mm
135mm x 75mm
135mm x 75mm
135mm x 75mm
Εγγύηση
3 χρόνια
3 χρόνια
5 χρόνια
5 χρόνια
5 χρόνια
Design
4 Design Stars
4 Design Stars
4 Design Stars
5 Design Stars
5 Design Stars
Κατανάλωση ενέργειας
120W
120W
230W
230W
230W
6.0 – 9.5
2.5 – 11.5
2.5 – 11.5
2.5 – 11.5
2.5 – 11.5

Kangen Νερό ®
(Αλκαλικό νερό)
(pH: 8.5, 9.0, 9.5)

YES
YES
YES
YES
YES

Επιτραπέζιο νερό
(pH: 7.0)

YES
YES
YES
YES
YES

Ελαφρώς όξινο νερό
(Beauty Water)
(pH: 4.0 – 6.0)

YES
YES
YES
YES
YES

Ισχυρά όξινο νερό
(Απολυμαντικό νερό)
(pH: 2.5)

YES
YES
YES
YES

Ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen
(Απορρυπαντικό νερό)
(pH: 11.0)

YES
YES
YES
YES
-450 mV
-450 mV
-800 mV
-800 mV
-800 mV
Βάρος
6.20 kg
5.81 kg
6.30 kg
6.30 kg
6.30 kg
Διαστάσεις
250×135 mm
΄Υψος: 308 mm
264×171 mm
΄Υψος: 338 mm
264×171 mm
΄Υψος: 338 mm
264×171 mm
΄Υψος: 338 mm
264×171 mm
΄Υψος: 338 mm
Εξάλειψη χλωρίου
YES
YES
YES
YES
YES
Εξάλειψη νιτρωδών και νιτρικών
YES
YES
YES
YES
YES
LCD οθόνη (touch-screen)
YES
Οδηγίες Καθαρισμού που αναγράφονται στην οθόνη
YES
Συνιστάται για:
Singles, Ζευγάρια 2 ατόμων
Singles, Ζευγάρια 2 ατόμων
Οικογένειες με περισσότερα από 2 άτομα
Οικογένειες με περισσότερα από 2 άτομα με μια κομψή κουζίνα
Οικογένειες με περισσότερα από 2 άτομα με μια πιο κομψή κουζίνα
Τιμή
1.180 euro + ΦΠΑ
1.680 euro + ΦΠΑ
2.780 euro + ΦΠΑ
3.000 euro + ΦΠΑ
3.660 euro + ΦΠΑ
Δυνατότητα μηνιαίων δόσεων
3, 6, 10 μήνες
3, 6, 10 μήνες
3, 6, 10, 16 μήνες
3, 6, 10, 16 μήνες
3, 6, 10, 16, 24 μήνες
Best Seller
New

Οδηγίες ασφαλείας – ιονιστής νερού platinum Kangen

Σε περίπτωση δυσλειτουργίας της συσκευής δεν κάνετε μόνοι σας την επισκευή. Επικοινωνήστε με έναν αντιπρόσωπό μας.

Μέτρα ασφάλειας που σχετίζονται με την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας του ιονιστής νερού platinum Kangen

 1. Μη βυθίζετε τον ιονιστή νερού στο νερό. Αν συμβεί ένα ατυχές γεγονός π.χ πλημμύρα και ο ιονιστής νερού platinum Kangen βυθίστεί στο νερό, αποσυνδέστε τη συσκευή πριν από την αφαίρεση του. Η μη τήρηση αυτής της σύστασης μπορεί να οδηγήσει σε ηλεκτροπληξία.
 2. Ποτέ μην προσπαθήσετε να επιδιορθώσετε τον ιονιστή νερού platinum μόνοι σας. Επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπό σας. Διαφορετικά, αν προσπαθήσετε μόνοι σας να τον επισκευάσετε θα διακοπεί η εγγύηση.
 3. Μην χρησιμοποιείτε τον ιονιστή νερού Kangen σε άλλη τάση από αυτήν που αναφέρεται (AC 110 V για τις ΗΠΑ, 220 V για τη Ελλάδα).
 4. Μην αγγίζετε το καλώδιο του ρεύματος ή τη πρίζα με βρεγμένα χέρια. Μπορεί να προκληθεί ηλεκτροπληξία . Μην αφήνετε το καλώδιο να κρέμεται.
 5. Το καλώδιο πρέπει να είναι συνδεδεμένο σωστά στη πρίζα, διαφορετικά μπορεί να προκληθεί ηλεκτροπληξία ή πυρκαγιά. Ο ιονιστής νερού πάντα να είναι συνδεδεμένος σε γειωμένη πρίζα. Εάν χρησιμοποιείτε σύνδεση μέσω καλωδίου, να είστε βέβαιοι ότι είναι σε καλή κατάσταση, με γειωμένη υποδοχή, επαρκή για τον ιονιστή.
 6. Μην πλένετε τον ιονιστή νερού Kangen εμβαπτίζοντας τον στο νερό ή να ρίχνετε νερό στο κύριο σώμα. Πάντα να τον αποσυνδέετε όταν καθαρίζετε το σκελετό του.

Μέτρα ασφαλείας κατά την εγκατάσταση – ιονιστής νερού platinum Kangen ®

 1. Μην εκτείθετε τον ιονιστή Kangen σε χαμηλή θερμοκρασία κάτω από τους 0 βαθμούς.
 2. Μετά από την αγορά του ιονιστή νερού, πριν την κατανάλωση νερού, πατήστε το κουμπί RESET SWITCH. Αυτό το κουμπί είναι υπεύθυνο για την καταμέτρηση των λίτρων του νερού και την ειδοποίηση του χρόνου αλλαγής του φίλτρου που εμφανίζεται στην οθόνη „Replace filter δηλαδή “Αντικατάσταση φίλτρου”.
 3. Στη πρώτη χρήση αφήστε το νερό να τρέξει για 10 λεπτά. Μπορείτε πάντα να φροντίζετε ώστε το νερό να είναι κρύο, να μην μπει ζεστό νερό στον ιονιστή.
 4. Προστατέψτε τον ιονιστή νερού Kangen ® από το άμεσο ηλιακό φως.
 5. Ποτέ μην τοποθετείτε βαριά αντικείμενα πάνω στον ιονιστή νερού Kangen ®. Μην τοποθετείτε τον ιονιστή σας σε ασταθείς ή μαλακές επιφάνειες. Εγκαταστήστε το σε μια επίπεδη, σκληρή και σταθερή επιφάνεια κοντά στην πηγή του νερού.

Μέτρα ασφαλείας κατά τη χρήση του ιονιστή νερού Kangen ®

 1. Πάντα να αποσυνδέεται ο ιονιστής νερού platinum κατά τον καθαρισμό.
 2. Μην τροφοδοτείτε τον ιονιστή με ζεστό νερό !!! Υπάρχει ένα προειδοποιητικό φως, HOT WATER( ζεστό νερό), το οποίο σας προειδοποιεί πριν το νερό μπει για ιονισμό. Η θερμοκρασία του νερού ελέγχεται ως εξής: τοποθετείτε το διακόπτη στη θέση „tap”=(“βρύση”), ελέγξτε αν το νερό είναι κρύο και μετά τοποθετήστε τον διακόπτη σε θέση “Ion”.
 3. Μην κλείσετε, δέσετε, πιέσετε ή εμποδίσετε τις θύρες ή τα λάστιχα εξόδου.
 4. Χρησιμοποιήστε μόνο πόσιμο νερό από τη βρύση. Μην συνδέσετε τον ιονιστή στο ιαματικό νερό, νερό με πολλές ακαθαρσίες, ιζήματα ή υψηλό επίπεδο σκληρότητας. Οι περισσότερες πηγές νερού είναι ιδανικές για τον ιονιστή νερού platnum Kangen ®.
 5. Να σημειωθεί ότι σε όλα τα στάδια της λειτουργίας, μέσα από το λευκό λάστιχο του ιονιστή νερού ρέει αλκαλικό νερό Kangen ®, υπερ-αλκαλικό και όξινο (νερό Βeauty) και μέσα από το εύκαμπτο γκρι λάστιχο ρέει το απόβλητο νερό το οποίο δεν είναι πόσιμο. Πάνω στο λάστιχο του απόβλητου νερού αναγράφεται από το εργοστάσιο “acidic water” «όξινο νερό» για να εντοπιστεί εύκολα.
 6. Ο ιονιστής νερού θα ηχήσει συνεχώς σε καθ’ όλη την διάρκειας παραγωγής όξινου νερού Kangen ®, υπερ-όξινου και υπερ-αλκαλικού, για να προειδοποιήσει ότι τα νερά αυτά δεν είναι πόσιμα.

Προφυλάξεις για τη χρήση του ιονισμένου αλκαλικού νερού Kangen- αποφεύγοντας τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της κατανάλωσης – ιονιστή νερού Kangen ®

 1. Αν δεν έχετε πιεί ποτέ ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen ®, σε πρώτη φάση μην χρησιμοποιείτε νερό με ρΗ μεγαλύτερο από 8,5. Αφήστε το σώμα σας να προσαρμοστεί αργά 7 με 14 ημέρες, μετά αυξήστε το επίπεδο του pH. Αυξήστε σταδιακά τόσο το pH όσο και την ποσότητα του νερού, με βάση το ποσό κατά το οποίο έχετε συνηθίσει στο παρελθόν, φτάνοντας σταδιακά στην συνιστώμενη ποσότητα νερού των 30 ml / kg.
 2. Μην πάρετε τις φαρμακευτικές αγωγές σας με ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen ®, πάρτε τα φάρμακα μόνο με φιλτραρισμένο νερό (με pH 7). Αυτό το νερό φιλτράρεται μέσω ενός προηγμένου τρόπου διήθησης απομακρύνοντας τα υπολείμματα χλωρίου, βαρέων μετάλλων, κοπράνων, στρεπτόκοκκων, κολοβακτηριδίων, E.-coli, το οποίο συνιστάται για πόσιμο νερό.
 3. Μην πίνετε ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen ® εάν έχετε έλλειψη χλωριούχου νατρίου. Η έλλειψη χλωριούχου νατρίου συνδέεται με ασθένειες όπως απώλεια μαλλιών και δοντιών.
 4. Η συσκευή ιονισμού και αλκαλοποίησης του νερού δεν έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται από άτομα με μειωμένη νοητική, αισθητηριακή και σωματική ικανότητα ή στερούνται γνώσεων, εκτός εάν έχουν λάβει οδηγίες για το πώς να χρησιμοποιούν τη συσκευή ή εποπτεύονται από ένα άτομο υπεύθυνο για την ασφάλειά τους.

Τα μέτρα ασφαλείας για το βάμμα ηλιοτροπίου (διάλυμα μέτρησης pH)

 1. Μην εκθέτετε το βάμμα ηλιοτροπίου σε υπερβολική θερμότητα, φωτιά και φλόγες καθώς είναι φλεγμονώδες.
 2. Μην πίνετε το βάμμα ηλιοτροπίου, μην το βάλετε στο σώμα ή στα μάτια. Σε περίπτωση κατάποσης, προκαλείται εμετός και καλέστε αμέσως το γιατρό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ή το σώμα πλύνετε αμέσως.
 3. Φυλάσετε καλά σφραγισμένο και μακριά από παιδιά.

Μερικές Συμβουλές –ιονιστής νερού

Kangen ®

 1. Για φύλαξη του αλκαλικού νερού Kangen είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε γυάλινα ή κεραμικά δοχεία σε ένα δροσερό δωμάτιο, μακριά από το φως.
 2. Πάντα να πίνετε φρέσκο νερό από τον ιονιστή. Γνωρίζοντας ότι η ηλεκτρόλυση του νερού είναι μια αντίθετη διαδικασία, η αλκαλικότητα και τα αντιοξειδωτικά πλεονάσματα εξαφανίζονται εντός 3 ημερών από τη συλλογή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το νερό δεν πωλείται στα καταστήματα. Μόνο ο ιονιστής που παράγει νερό Kangen διατίθενται στην αγορά.
 3. Μη κρατάτε ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen ® σε δοχεία από χάλυβα, χαλκό ή αλουμίνιο.
 4. Κρατήστε το κουτί και τον υποστηρικτή από πολυστυρένιο που ήταν τυλιγμένο ο ιονιστησ νερου.
 5. Μην χρησιμοποιείτε κατά την είσοδο / εξόδο από/ προς τον ιονιστή ένα σύστημα σκλήρυνσης που βασίζεται στην ανταλλαγή ιόντων νατρίου ή αντίστροφης όσμωσης.
 6. Ο ιονιστής νερού Kangen ® δεν έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για οικιακή χρήση. Σε περίπτωση χρήσης σε περιβάλλον εργασίας πρέπει να συμμορφώνονται με τις οδηγίες χρήσης. Ο ιονιστής νερού Kangen ® μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους εργαζομένους ενός εστιατόριου, καταστήματα, γραφεία, ιατρεία, από τους πελάτες και τους εργαζόμενους σε ξενοδοχεία, μοτέλ και άλλους χώρους.

Τα φίλτρα νερού που παράγονται από την εταιρεία Enagic, η οποία είναι ο ηγέτης στη βιομηχανία παραγωγής ιονισμένου νερού, διαθέτουν υλικά άριστης ποιότητας. Παράγουν αλκαλικό νερό Kangen, που βοηθά και προλαμβάνει πολλαπλές ασθένειες. Δεν λειτουργούν μόνο ως ιονιστές νερού αλλά είναι και φίλτρα νερού, που έχουν λάβει πολλές πιστοποιησεις και είναι αναγνωρισμένα ως ιατρικά μηχανήματα στην Ιαπωνία.

Φιλτρα νερου ανω παγκου LeveLuk SD501
Leveluk Sd501   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon LeveLuk SD501 Platinum
Sd501 Platinum   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
LeveLuk K8
Leveluk K8   Φίλτρα νερού   Ιονιστής νερού
icon LeveLuk JR II
Leveluk JRII
Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon LeveLuk R
Leveluk R   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon Anespa
AnespaΦίλτρο ντουζ
Ακολουθήστε μας στα Social Media!