Φίλτρο νερού ενεργού ανθρακα

Το φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα της Enagic

Φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα

Τα φίλτρα ενεργού άνθρακα, έρχεται στο μυαλό μας όταν μιλάμε για το νερό και την υγεία.

Όλα τα φίλτρα νερού της εταιρείας Enagic, διαθέτουν φίλτρο ενεργού, κοκκόωδους, αντιβακτηριδιακού άνθρακα, που προσφέρει φιτράρισμα υψηλής ποιότητα στο νερό. Έπειτα περνάει μέσα από έναν θάλαμο ηλεκτρόλυσης και διαχωρίζεται σε αλκαλικό και όξινο νερό. Αυτές οι συσκευές για αλκαλικό νερό που χρησιμοποιούν αυτό το φίλτρο είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένες ως ιατρικές συσκευές, έχουν λάβει 16 πιστοποιήσεις και έχουν αναγνωριστείς ως τα καλύτερα φίλτρα νερού στον κόσμο.

Χωρίς τα φίλτρα νερού , το νερό περιέχει νιτρικά άλατα και προκαλεί πολλά προβλήματα υγείας σε παιδιά , εγκύους και βρέφη.

Γνωρίζουμε ότι η ποιότητα του νερού όλο και μειώνεται και αν δεν αγοράσετε φίλτρο ενεργού άνθρακα, θα γίνεστε εσείς οι ίδιοι Filters HGN φιλτρο νερου ενεργου ανθρακαφίλτρο. Όσοι ενδιαφέρονται για την υγεία τους, πίνουν νερο εμφιαλωμενο ή χρησιμοποιούν φίλτρα νερού με φιλτρο νερου ενεργου ανθρακα. Το εμφιαλωμένο νερό είναι συνήθως φιλτραρισμένο νερό της βρύσης. Το πιο διαδεδομένο πρόβλημα της ρύπανσης των υδάτων είναι το χλώριο.

Το χλώριο είναι ένα καλό απολυμαντικό και χρησιμοποιείται στην θεραπεία του νερού. Αν συνδυαστεί, όμως, με υδρογονάνθρακες του νερού σχηματίζει χλωριωμένους υδρογονάνθρακες δυνητικά καρκινογόνους. Εάν θέλετε να έχετε ένα καθαρό νερό χωρίς χλώριο (τώρα μιλάμε για τα δημόσια δίκτυα νερού) είναι αναγκαίο το φίλτρο που θα επιλέξετε ,να έχει μεταξύ άλλων, τεχνολογία φιλτραρίσματος και ενεργό άνθρακα.

Όπου και να χρησιμοποιήσετε το νερό θα πρέπει να φιλτραρισμένο μέσω ενός στρώματος φίλτρου ενεργού άνθρακα. Το τυποποιημένο φιλτρο νερου της εταιρείας Enagic που παράγει ιονισμένο νερό Kangen, είναι μια συσκευή σε τρία στάδια: θειώδες ασβεστίου, κοκκώδη ενεργό άνθρακα αντιβακτηριδιακό, μηχανικό φίλτρο που βασίζεται στην απορρόφηση του χλωρίου και των χλωριωμένων υδρογονανθράκων.

Επίσης, περιορίζει και μπλοκάρει τα σωματίδια βαρέων μετάλλων τα βακτηρίδια και τους ρύπους, όπως ο μόλυβδος, η σκουριά, τα νιτρικά και τα νιτρώδη. Για να επιτευχθεί η βέλτιστη απόδοση του φίλτρου ενεργού άνθρακα κατά την απορρόφηση η εταιρεία Enagic έχει δημιουργήσει ένα ιδανικό φίλτρο με μια μεγάλη περιοχή επαφής μικρότερη σε όγκο.

ORP Δυναμικό Μείωσης Οξείδωσης

ORP Δυναμικό Μείωσης Οξείδωσης. Όσο μεγαλύτερη είναι η τιμή (θετική), σημαίνει ότι μια ουσία οξειδώνεται, σκουριάζει και καταστρέφεται γρήγορα

φίλτρα νερού καθαρίζουν το νερό

Τα φίλτρα νερού καθαρίζουν το νερό από βλαβερά συστατικά και μας προστατεύουν από ουσίες που προκαλούν διάφορα προβλήματα υγείας  σε εγκύους, μωρά και…

Τι είναι ο ενεργός άνθρακας;

Ο ενεργός άνθρακας είναι ένα μικρο-πορώδες προσροφητικό με μία μεγάλη επιφάνεια απορρόφησης που μπορεί να φτάσει σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και 1500τμ / γραμμάριο.

Το φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα παράγεται από οποιοδήποτε υλικό με υψηλό οργανικό άνθρακα: άνθρακας, ξύλο, τύρφη, κελύφη καρύδας. Ο κοκκώδης ενεργός άνθρακας είναι ο πιο συχνά παραγόμενος με άλεση των πρώτων υλών και την προσθήκη ενός κατάλληλου συνδετικού υλικού για να παρέχει την επιθυμητή σκληρότητα και σχήμα.

Η ενεργοποίηση στο φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα γίνεται μέσα από μια ολοκληρωμένη διαδικασία με την οποία η πρώτη ύλη εκτίθεται σε θερμοκρασίες μεταξύ 600-900 βαθμούς C, με την απουσία οξυγόνου, συνήθως σε εσωτερική ατμόσφαιρα με αέρια όπως άζωτο ή αργό. Το υλικό που προκύπτει από αυτή τη διαδικασία είναι εκτεθειμένο σε μια ατμόσφαιρα οξυγόνου με ατμό σε θερμοκρασίες 600 – 1200 βαθμούς C.

Τα φίλτρα νερού της Enagic, χρησιμοποιούν φίλτρο ενεργού άνθρακα που είναι το καλύτερο υλικό στον κόσμο. Συγκεκριμένα το φίλτρο βρύσης Leveluk R, τα οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII, τα φίλτρα νερού άνω παγκου Leveluk SD 501, o ιονιστής νερού Leveluk SD 501 Platinum και τα φίλτρα νερού βρύσης Leveluk K8, έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο υγείας της Ιαπωνίας για χρήση στα νοσοκομεία της χώρας του Ανατέλοντος ηλίου. Το πρότυπο φίλτρο νερού της εταιρείας Enagic (φυσίγγιο φίλτρου) ενσωματώνεται σε αυτούς τους ιονιστές νερού. Μετά το φιλτράρισμα του νερού της βρύσης ακολουθεί η αλκαλοποίηση του που λαμβάνει χώρα στην αίθουσα ηλεκτρόλυσης.

Τι εξαλείφεται με το Φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα;

  • χλώριΦίλτρα νερού ενεργού άνθρακα επίδειξηο> 99%Φιλτρα ενεργου ανθρακα
  • ραδιενεργά στοιχεία> 90%
  • υγρά καύσιμα> 98%
  • νιτρώδη και νιτρικά άλατα> 83%
  • πολύ-πυρηνικοί αρωματικοί υδρογονάνθρακες> 98%
  • βαρέα μέταλλα> 97%
  • βακτήρια> 99%
  • ιοί> 99%

Χρώμα, μυρωδιά και άσχημη γεύση, θολότητα, τριαλογονομεθάνια (THM), χλωροφόρμιο, τα εντομοκτόνα, πολυχλωριωμένα διφαινύλια (PCBs), οι πτητικές οργανικές ενώσεις (VOCs), τριχλωροαιθυλένιο, τριχλωροαιθάνιο, το βενζόλιο, και εκατοντάδες άλλες ρυπαντικές ουσίες που μπορεί να υπάρχουν στο νερό .Τα καλύτερα φίλτρα κατά του χλωρίου και των οργανικών χημικών ουσιών είναι τα φίλτρα νερού ενεργού άνθρακα.

Το Φίλτρο νερού ενεργού ανθρακα Enagic

Είναι σχεδιασμένο για ένα ποσό κατανάλωσης που κυμαίνεται ανάμεσα 8- 10.000 λίτρα, ανάλογα με την ποιότητα του νερού, γι ‘αυτό συνιστάται αλλαγή σε 12 μήνες κατ’ ανώτατο όριο ένα χρόνο, ανάλογα με την ποιότητα του νερού κεντρικής παροχής. Όταν φθείρεται ο άνθρακας, ο ιονιστής νερού Kangen ® θα συνεχίσει να προμηθεύει νερό, αλλά αφιλτράριστο. Ως εκ τούτου, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στη σηματοδότηση του ιονιστή νερού Kangμηχάνημα φιλτρα ενεργου ανθρακα νερουen ® που μας προειδοποιεί ότι πρέπει να αλλάξουμε το φίλτρο.

Πώς ξέρουμε πότε πρέπει να αντικαταστήσουμε το φίλτρο;

Το φίλτρο νερού Kangen ® έχει δείκτη της ζωής του φίλτρου. Ο ψηφιακός πίνακας σας επιτρέπει να γνωρίζετε πότε πρέπει να αλλάξετε το φίλτρο εμφανίζοντας έντονη ανακοίνωση στην οθόνη “Αντικατάσταση του φίλτρου”(Replace filter”). Υποδεικνύει το σημείο μετά το οποίο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το φίλτρο και θα πρέπει να αντικατασταθεί μέσα σε 2-3 εβδομάδες από τη σηματοδότηση. Το φίλτρο αντικαθιστάται απλά. Όταν αντικαθιστάτε το φίλτρο με ένα καινούριο, αφήνετε να τρέξει το νερό για λίγα λεπτά για να εξαλείψει εντελώς όλα τα ίχνη του απομονωμένου άνθρακα. Λεπτομέρειες θα βρείτε στις οδηγίες ασφαλείας και στις οδηγίες χρήσης των ιονιστων νερού Kangen ®.

Το πλαστικό υλικό που είναι κατασκευασμένο το δοχείο του φίλτρου δεν περιέχει δισφαινόλη (χωρίς ΒΡ). Οι ιαπωνικοί ιονιστές Leveluk χρησιμοποιούν πλαστικά υλικά χρήσης που έχουν εγκριθεί από το FDA (Food & Drug Administration) ειδικά για αυτό το φίλτρο νερού. Οι συσκευές για αλκαλικό νερό παράγουν καθαρό νερό και ιονισμένο, αλκαλικό νερό.

Φιλτρα νερου ανω παγκου LeveLuk SD501
Leveluk Sd 501 Φίλτρο Νερού
Το καλύτερα μηχάνημα με ενσωματωμένο θάλαμο ηλεκτρόλυσης
icon LeveLuk SD501 Platinum
Sd 501 Platinum Ιονιστής νερού
Νέος μοντέρνος σχεδιασμός, προσαρμοσμένος σε κομψές κουζίνες
LeveLuk K8
Leveluk K8 Φίλτρο Νερού
Η πιο καινοτόμος συσκευή που κατασκευάζεται από την Enagic.
icon LeveLuk JR II
Leveluk JRIIΨύκτης νερού
Παράγουν τόσο ισχυρά όξινο, όσο και ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen®
icon LeveLuk R
Leveluk R Το πρώτο μοντέλο
Είναι μινιατούρα, συμπαγές και πρακτικό, πάντα βολικό στο σπίτι ή όταν ταξιδεύετε.
icon Anespa
Anespa Φίλτρο ντουζ
Απομακρύνει το χλώριο και όλα τα βακτήρια από το νερό του μπάνιου σας
Ακολουθήστε μας στα Social Media!