Φίλτρο ντους Anespa με επίδραση ιαματικού νερού

 Φιλτρο ντουσ Anespa

Το φίλτρο ντους Anespa απομακρύνει το χλώριο και τα νιτρικά άλατα από το νερό του μπάνιου. Το διπλό σύστημα φυσιγγίου περιέχει επιβοηθητικά συστατικά, τα οποία έχουν μία χαλαρωτική επίδραση σαν αυτή που προσφέρει το ιαματικό πηγάδι. Το καθαρό νερό απορροφάται πιο εύκολα από το σώμα μας καθως το νερό διασπάται σε μικρότερες ομάδες.

Το συγκεκριμενο φίλτρο ντους Anespa περιέχει ένα μείγμα από φυσικά συστατικά που θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε ένα ιαματικό πηγάδι μεταλλικού νερού. Το νερό είναι ελαφρώς αλκαλικό, πολύ χαλαρωτικό! Ένας βράχος που περιέχει μεταλλικά στοιχεία που λαμβάνονται απευθείας από Futamata Radium στο Χοκάιντο της Ιαπωνίας. Αυτή η πέτρα δίνει το ίδιο αποτέλεσμα, ένα απαλό και χαλαρωτικό νερό ενός ιαματικού πηγαδιού.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η εταιρεία Enagic, εκτός από φίλτρα νερού που παράγουν Kangen water διαθέτει και το φίλτρο ντους Anespa. Προσφέρει μια χαλαρωτική, πρωτόγνωρη αίσθηση και αισθανόμαστε σαν να βρισκόμαστε σε ιαματικά λουτρά. Είναι ιδανικά για πολυτελή ξενοδοχεία, που θέλουν να διατηρούν το ονομά τους σε υψηλό επίπεδο και εκτιμούν τους πελάτες τους. Το φίλτρο νερού ντους, μπορεί να συνδυαστεί άψογα με τις συσκευές για αλκαλικό νερό της εταιρείας για  ολοκληρωτικά και συνολικά αποτελέσματα.

TUF – Βράχος που περιέχει μεταλλικά στοιχεία που λαμβάνονται απευθείας από Futamata Ράδιο στο Χοκάιντο, Japonia.

MIC – Πέτρα που παράγει ελαφρώς αλκαλικό νερό και είναι καλή για το δέρμα σας.

ΕτοιμαστΦιλτρο νερου μπανιου Kangenείτε για μια ανοιξιάτικη εμπειρία με φίλτρο ντους Anespa!

Με μια άφθονη ροή ορυκτών και ένα χαλαρωτικό μασάζ θα νιώσετε σαν να έχετε ένα spa στον χώρο σας. Μετατρέψετε το σπίτι σας σε μια όαση χαλάρωσης. Οι Ιάπωνες έχουν εφεύρει την τέχνη της χαλάρωσης και δημιούργησαν μια πραγματική φιλοσοφία ζωής με βασικές έννοιες όπως η ειρήνη, και η αρμονία.  Μετά από μια κουραστική μέρα, να αισθάνεσαι σαν να είσαι σε spa παρέα με Anespa! Αυτό ακριβώς πρεσβεύει το όραμα Enagic.

Ως ιδιοκτήτης ξενοδοχείου με μια συσκευή- φίλτρο ντους Anespa, που παράγει καθαρό, ιαματικό νερό μπορεί να κάνεις τη διαφορά! Φέρνει το spa στο δωμάτιο των πελατών σας, προσφέροντας χαλάρωση στην προσωπική ατμόσφαιρα του δωματίου τους, με αποτέλεσμα οι πελάτες να επανέλθουν για να ζήσουν τις μοναδικές ασύγκριτες στιγμές, που προσφέρονται από τα παραδοσιακά ιαπωνικά ιαματικά λουτράΟφέλη φιλτρα μπανιου Anespa

Ο πρώτος εξοπλισμός που χρησιμοποιείται, είναι ένα διπλό σύστημα φίλτρων.

Στο σύστημα Anespa, το φίλτρο ντους παράγει ένα ελαφρώς αλκαλικό ιονισμένο νερό (ρΗ 6.8 έως 7.5) έχοντας επίδραση ιαματικού νερού. Χρησιμοποιείται για το ντους ή το μπάνιο.

Οφέλη φίλτρου νερού μπανιου Anespa

Αυτο το νερό που παράγεται από το φίλτρο ντους Anespa δρα ιδιαίτερα αποτελεσματικά κατά της ξηροδερμίας, της κακής κυκλοφορίας του αίματος, του εκζέματος, του κρυοπαγήματος, των θλάσεων,των αιμορροΐδων,των διαστρεμμάτων, της δυσκαμψίας των ώμων, της νευραλγίας, των ρευματισμών, της κόπωσης, της οσφυαλγίας, της αϋπνίας και της ατροφίας.

Τα χαρακτηριστικά του ενεργοποιητή μεταλλικών ιόντων Anespa

Αφαιρεί εγγυημένα σχεδόν  100% του υπολειπόμενου χλωρίου.

Το νερό της βρύσης περιέχει πολύ χλώριο. Ο μεγαλύτερος εχθρός του δέρματος είναι το χλώριο και τα νιτρικά άλατα . Όταν απορροφάται από αυτό, σχηματίζει οξείδια του χλωρίου, τα οποία σε συνδυασμό με μόρια λίπους στους ιστούς, οδηγούν σε χρωματισμό του δέρματος και σε εμφάνιση πανάδων. Με το φίλτρο ντους Anespa, μπορείτε να προστατεύσετε το δέρμα σας από τις βλαβερές συνέπειες του νερού της βρύσης. Η συσκευή εξαλείφει το χλώριο και τα βακτήρια, χρησιμοποιώντας το φίλτρο καθαρισμού.

Το χλώριο είναι χρήσιμο για την απολύμανση του νερού της βρύσης. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος να  οδηγήσει επίσης στο σχηματισμό τοξικών ουσιών, όπως τριαλογονομεθάνιο, μια καρκινογόνος ουσία. Κατά τη διάρκεια ενός θερμού μπάνιου, περίπου 30% -90% αυτών των τοξικών ουσιών μπαίνουν στο σώμα μέσω του δέρματος. Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι κατά τη διάρκεια ενός μπάνιου ή ντους για 15 λεπτά, η ποσότητα των βλαβερών ουσιών που απορροφώνται είναι ισοδύναμη με την κατανάλωση ενός λίτρου μολυσμένουνερού. Επιπλέον, οι περισσότεροι άνθρωποι πλένονται με νερό στους 40 ° C, μία θερμοκρασία στην οποία το χλώριο είναι πιο εύκολο να απορροφηθεί από το δέρμα.​

Χρησιμοποιώντας αυτό το φίλτρο ντους καθαρισμού νερού Anespa, προετοιμάζεται το ζεστό νερό για το μπάνιο σας, αφαιρώντας κάθε ίχνος χλωρίου και μικροβίων από το νερό της βρύσης.

Τα φίλτρο ντους Anespa, περιέχουν μόνο προσεκτικά και επιλεγμένα συστατικά, ευεργετικά για το δέρμα, όπως το “tufa”. Είναι ένα ορυκτό πέτρωμα που προέρχεται από καθίζηση και στερεοποίηση του ανθρακικού ασβεστίου. Το ¨tufa¨  βρίσκεται σε μερικές από τις παλαιότερες ιαματικές πηγές στην Ιαπωνία που βρίσκονται κατά μήκος του ποταμού Futamata στο νησί Hokkaido της Ιαπωνίας.

(1)– Το φυσίγγιο καθαρισμού που χρησιμοποιείται από το φίλτρο ντους
Anespa

Είναι ίνες ενεργού άνθρακα εμποτισμένες με τουρμαλίνη. Η Τουρμαλίνη είναι ένας ημιπολύτιμο κρύσταλλο με μεταβλητή χημική δομή. Μια σύνθεση πυριτικού αργιλίου και βορίου. Το χαρακτηριστικό της τουρμαλίνης είναι ότι ενεργοποιεί το νερό στην επιφάνεια και το γεμίζει με αρνητικά ιόντα και υπέρυθρη ακτινοβολία. Αφαιρεί όλες τις ακαθαρσίες, όπως οργανικές ενώσεις, χρησιμοποιώντας την βοήθεια των ανθρακονήματων, για να μετατρέψει το νερό της βρύσης σε ιονισμένο καλής ποιότητας. Βελτιώνει την απόδοση των κεραμικών σφαιρών. Το κρύσταλλο τουρμαλίνης έχει αποδειγμένες επιπτώσεις στο σώμα από την άποψη της δραστηριότητας των λευκοκυττάρων και της οξείδωσης των λιπιδίων των ακόρεστων λιπαρών οξέων. Τονώνει επίσης την ενδοκυτταρική συγκέντρωση ιόντων ασβεστίου, τη φαγοκυττάρωση, τη παραγωγή ενεργού οξυγόνου σε ουδετερόφιλα και τη βλαστογενετική, την ανταπόκριση των λεμφοκύτταρων και βοηθά στη διαδικασία της αποτοξίνωσης. Το αποτέλεσμα είναι ένα νερό υψηλής ποιότητας που βελτιώνει την απόδοση των κεραμικών σφαιρώ. Χάρη σε ένα στρώμα από τουρμαλίνη παράγεται ένα νερό με αντιοξειδωτική δύναμη.  Το εξωτερικό φυσίγγιο αντικαθίσταται μια φορά το χρόνο.

(2)– Ο μαγνήτης τύπου νεοδύμιο-σίδερο-βόριο (NdYeV), συστατικό που βρίσκεται
στην σύνθεση του φίλτρο ντους Anespa

Ο μαγνήτης γνωστός ως νεοδύμιο ή υπερμαγνητικό που βρίσκεται στο φιλτρο ντουσ είναι ένας από τους μαγνήτες που περιέχει ένα μέταλλο από την κατηγορία σπάνιων γαιών.  Υπερβαίνει την καταναγκαστική και ενεργητική δύναμη του κάθε μαγνήτη που είναι γνωστός μέχρι τώρα. Για το λόγο αυτό, αυτό το προϊόν αντιπροσωπεύει μια νέα γενιά μαγνητών που βασίζονται σε σπάνια μέταλλα. Αυτό ο υψηλής ποιότητας μαγνήτης, μπορεί να αποσυνθέσει τα μόρια του νερού σε μικρότερες ομάδες για να το ενεργοποιήσει (micro-clustering) και να το μετατρέψει σε καθαρό νερό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αποσκλήρυνση , την ενεργοποίηση και την αναδιάρθρωση του νερού. Ταυτόχρονα, βοηθάει  στην καλύτερη απορρόφηση των μετάλλων.

(3)– Το κεραμικό φίλτρο ή εσωτερικό φίλτρο

Το εσωτερικό φίλτρο αντικαθίσταται κάθε 3 χρόνια και έχει περιεχόμενο περίπου τρεις φορές υψηλότερο από άλλα συμβατικά προϊόντα, που αποτελούνται από:​

TUF (στα ιαπωνικά tu = νερό, fa = λουλούδι)​

Προέρχονται  από τα περίφημα ιαματικά λουτρά Futamata στο νησί Χοκάιντο. Είναι μία ηφαιστιογενής,  μαγματική πέτρα και αποτελείται από κρυστάλλους ανθρακικού ασβεστίου. Η θερμική της  επίδρασή οφείλεται σε  σκόνη ασβεστίου που σχηματίζεται στην επιφάνεια του νερού. Αυτό συμβαίνει γιατί η ηφαιστειακή τέφρα σχηματίζεται από την καθίζηση και την στερεοποίηση του ανθρακικού ασβεστίου. Κύριο συστατικό του είναι το ανθρακικό ασβέστιο, το οποίο διεγείρει το μεταβολισμό.

Η Πέτρα Maifan ή ‘’θεραπευτική πέτρα ‘’​

Περιέχει πάνω από 60 διαφορετικά μέταλλα, λόγω των οποίων αποδείχτηκε η ικανότητα καθαρισμού του νερού να απορροφά τοξικές ουσίες. Είναι μια πέτρα που εκπέμπει φυσικά, αρνητικά ιόντα, μια ισχυρή, υπέρυθρη ενέργεια που διαρκεί, ένα μεγάλο ποσό υπέρυθρης ακτινοβολίας μεγάλου μήκους κύματος και ιόντα με αρνητικό φορτίο. Εκπέμπει τριάντα φορές περισσότερα αρνητικά ιόντα από την τουρμαλίνη. Γνωστή από τους αρχαίους κινέζους ως “Θεραπευτική πέτρα “, στην κινεζική ιατρική χρησιμοποιείται για τη θεραπεία όγκων του δέρματος, έλκη και διάφορων δερματικών παθήσεων.

ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ  CHIKUTAN (στα ιαπωνικά: chiku = καμένο μπαμπού, άνθρακα = Tan)​

ΤΙΜΗ 2200,00 Ευρώ (χωρίς ΦΠΑ)   ΤΙΜΗ 2618,00 Ευρώ (με ΦΠΑ)

Αν και η καλύτερη ποιότητα ζωής που θα σας προσφέρουν οι ευεργετικές ιδιότητες νερού Kangen® είναι ανεκτίμητη, η εταιρεία Enagic είναι κοντά σας και φροντίζει για την καλύτερη δυνατή τιμή χωρίς να μειώνει την ποιότητά της, αλλά και σας διευκολύνει στην διαδικασία αγοράς του ιονιστή της επιλογής σας:

Αγορά σαν φυσικό πρόσωπο σε δόσεις:

3 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 1148,00 €
ΔΟΣΗ: 500,00 €

6 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 1178,00 €
ΔΟΣΗ: 250,00 €

10 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 1218,00 €
ΔΟΣΗ: 150,00 €

Αγορά σαν νομικό πρόσωπο σε δόσεις:

3 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 730,00 €
ΔΟΣΗ: 500,00 €

6 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 760,00 €
ΔΟΣΗ: 250,00 €

10 ΜΗΝΕΣ

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ: 800,00 €
ΔΟΣΗ: 150,00 €

Φιλτρα νερου ανω παγκου LeveLuk SD501
Leveluk Sd501   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon LeveLuk SD501 Platinum
Sd501 Platinum   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
LeveLuk K8
Leveluk K8   Φίλτρα νερού   Ιονιστής νερού
icon LeveLuk JR II
Leveluk JRII
Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon LeveLuk R
Leveluk R   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon Anespa
Anespa Φίλτρο ντουζ
Ακολουθήστε μας στα Social Media!

Αν τελικά αγοράσετε το φίλτρο ντους, τότε θα ήταν πολύ καλή ιδέα αν αγοράζε και μία από τις παρακάτω συσκευές για αλκαλικό νερό της Enagic, που προλαμβάνουν και αντιμετωπίζουν πολύ αποτελεσματικά τις ασθένειες, σοβαρές ή μη. Τα φίλτρα –  ιονιστές νερού της Enagic, το φίλτρο βρύσης Leveluk R, τα οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII, τα φίλτρα νερού άνω παγκου Leveluk SD 501, o ιονιστής νερού Leveluk SD 501 Platinum και τα φίλτρα νερού βρύσης Leveluk K8, έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο υγείας της Ιαπωνίας για χρήση στα νοσοκομεία της χώρας του Ανατέλοντος ηλίου.