Φιλοσοφία – ποσιμο νερο στην Ελλαδα

Ποσιμο νερο στην Ελλαδα

φιλοσοφια enagic. Ποσιμο νερο στην Ελλαδα

Ποσιμο νερο στην Ελλαδα .

Ποσιμο νερο στην Ελλαδα

Το νερό υπάρχει στη φύση και η φύση υπάρχει εξαιτίας του νερού.

Στο περιβάλλον, το κάθε συστατικό είναι πολύτιμο και απαραίτητο για να διατηρηθεί μια ισορροπία. Το πόσιμο νερό Enagic είναι υπέρμαχος αυτής της ισορροπίας καθώς έτσι προάγεται η σωστή υγεία μακροπρόθεσμα. Απαράβατοι κανόνες στην εταιρεία προάγουν εκτός από την προστασία του περιβάλλοντος, τη φροντίδα των επόμενων γενεών αλλά και τη σημαντικότητα που βρίσκεται στο νερό και υγεία. Η φροντιδα αυτη, γινεται επιτακτικη αναγκη γιατι το ποσιμο νερο στην Ελλαδα δεν ειναι το ιδανικο.

Η εταιρεία Enagic, για πάνω από 40 χρόνια πρωτοπορεί στην παραγωγή των φίλτρων νερού. Ξεκίνησε από την Ιαπωνία και σταδιακά επεκτάθηκε στην Αμερική και σε όλον τον κόσμο. Πλέον μπορεί όποιο επιθυμει να καταναλώνει ποιοτικό νερό να την βρει και στην Ελλάδα. Η τεχνολογίες που χρησιμοποιεί στα φίλτρα νερού Kangen water είναι μοναδικές γι’αυτό και έχει βραβευτεί με 16 πιστοποιήσεις, οι οποίες ουσιαστικα επικυρώνουν την ποιότητα της. Παγκοσμίου φήμης προσωπικότητες την επιλέγουν, ως το καλύτερο ποιοτικά νερό στον κόσμο.

Το νερό είναι κύριο συστατικό της φύσης και της ζωής.

Χωρίς προστασία του περιβάλλοντος δεν μπορούμε να έχουμε μια ζωή υγιή και άνετη. Συνεπώς, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε το περιβάλλον και να συμβάλλουμε στην διατήρηση του χωρίς να το καταστρέφουμε.

Για το λόγο αυτό, η εταιρεία Enagic και οι ποιοτικοί ιονιστές νερού που παράγει, υιοθέτησε μια φιλοσοφία που συνδυάζει υγεία και περιβάλλον: προσφέρει προϊόντα που συμβάλουν στην «ανθρώπινη υγεία» τα οποία ταυτόχρονα βελτιώνουν το περιβάλλον σε παγκόσμιο επίπεδο”.

Ως μέλη της κοινωνίας, εργαζόμαστε με “σεβασμό” για την “βελτίωση της ποιότητας”, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες ενός ασφαλούς περιβάλλοντος που ανήκει στην επόμενη γενιά. Έχουμε υιοθετήσει τα παρακάτω μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος σε όλες τις υπηρεσίες μας:

1. Την ανάπτυξη, την παραγωγή και την προμήθεια προϊόντων που επιδρούν θετικά στην υγεία των ανθρώπων και παράλληλα μειώνουν την επιβάρυνση του περιβάλλοντος.

καθαρό πόσιμο νερό enagic

2. Παρέχουν υλικά με χαμηλή περιβαλλοντική επιβάρυνση.

3. Προωθούμε την μείωση, την επαναχρησιμοποίηση και την ανακύκλωση.

4. Εργαζόμαστε για τη διατήρηση των φυσικών πόρων του πλανήτη και την εξοικονόμηση ενέργειας για την πρόληψη της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

5. Όλοι – εργαζόμενοι και ηγεσία – τηρούν τους διεθνείς κανόνες και πρότυπα που αφορούν το περιβάλλον και την ασφάλεια.

6. Προσφέρουμε μαθήματα για την εκπαίδευση των εργαζομένων μας, την ευαισθητοποίηση τους σε περιβαλλοντικά θέματα και την ασφάλεια, μέσω της οποίας μπορούν να προληφθούν περιβαλλοντικά και εργατικά ατυχήματα.

7. Επιδιώκουμε συνεχείς βελτιώσεις και καθορίζουμε τους στόχους σύμφωνα με τις περιβαλλοντικές εκθέσεις.

Ζητούμε από όλους τους εργαζόμενους και τους εταίρους να κατανοήσουν και να υποστηρίξουν τις παραπάνω οδηγίες που δημοσιοποιούνται. Ο σεβασμός στο νερό και στη φύση είναι αυτό που κρατάει την απαραίτητη ισορροπία στο περιβάλλον.

Hironari Ohshiro, CEO

Η φιλοσοφία της Enagic είναι η άμεση προστασία του περιβάλλοντος με ολοένα και λιγότερη χρήση πλαστικών μπουκαλιών. Αυτή η φιλοσοφία βρίσκει ανταπόκριση μέσα από τα  φίλτρα νερού που παράγει. Με τα φίλτρα νερού, προστατεύουμε το περιβάλλον και χρησιμοποιούμε μηδαμινές ποσότητες από πλαστικά μπουκάλια.

Η Enagic έχει λάβει πολυάριθμες πιστοποιήσεις και βραβεία σε όλο τον κόσμο. Κατασκευάζει φιλτρα νερου και συσκευές για αλκαλικό νερό. Το πρώτο μοντέλο και πιο οικονομικό, ιδανικό για singles ή ζευγάρια, είναι το φίλτρο βρύσης Leveluk R. Ακολουούν τα οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII, που παράγουν τόσο ισχυρα όξινο, όσο και ισχυρά αλκαλικό νερό, σε αντίθεση με το προηγούμενο. Έπεται το best seller της κατηγορίας του, τα φίλτρα νερού άνω πάγκου Leveluk SD 501. Παράγει 7 τύπους νερού με πολλές και διαφορετικές χρήσεις ο καθένας. Στη συνέχεια έρχεται το SD 501 είναι ο ιονιστής νερού Leveluk SD 501 platinum, που διαθέτει πιο βελτιωμένη σχεδίαση. Το τελευταίο μοντέλο της εταιρεία, με 8 πλακίδια ηλεκτρόλυσης, που προσδίδουν πιο αρνητικές τιμές ORP μέχρι -800,  είναι τα φίλτρα νερού βρύσης Leveluk K8.

Όλα τα παραπάνω φίλτρα νερού – ιονιστές νερού θα τα βρείτε αναλυτικά εδώ.

Φιλτρα νερου ανω παγκου LeveLuk SD501
Leveluk Sd501   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon LeveLuk SD501 Platinum
Sd501 Platinum   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
LeveLuk K8
Leveluk K8   Φίλτρα νερού   Ιονιστής νερού
icon LeveLuk JR II
Leveluk  JRII   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon LeveLuk R
Leveluk R   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon Anespa
Anespa Φίλτρο ντουζ
Ακολουθήστε μας στα Social Media!