Όραμα Enagic

Το όραμα Enagic

Hironari Oshiro

Hironari Oshiro
Presedinte & CEO Enagic USA, Inc

Όραμα Enagic: “Η βάση της ζωντάνιας και της μακροζωίας είναι το νερό.”

Το όραμα Enagic είναι να φέρει την επανάσταση στην υγεία μέσω του ιονισμένου νερού.

Η εταιρεία που πρωτοπορεί τα τελευταία χρόνια και κατασκευάζει φίλτρα νερού Kangen water είναι η Enagic. Χρησιμοποιεί καινοτόμες τεχνοτροπίες, η οποίες βοηθούν στο να παράγει το καλύτερο και ποιοτικότερο νερό στον κόσμο. Το συγκεκριμένο νερό επιλέγουν πασίγνωστες προσωπικότες από διάφορους τομείς. Έχει λάβει 16 πιστοποιήσεις, οι οποίες αποδεικνύουν περίτρανα την μοναδικότητα και την πρωτοπορία της. Ενω ξεκίνησε από την Ιαπωνία, έχει επεκταθεί με μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο πλεον και την προτιμούν ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι που θέλουν καταλαναλώνουν ποιοτικό νερό.

Πόσο σημαντικό είναι το νερό για τη ζωή μας και πως η εταιρεία Enagic μπορεί να συνδυάσει την τεχνολογία με την υγεία; Συνδυάζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με την προσωπική επαφή για να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί σε ολόκληρο τον κόσμο. Το όραμα Enagic είναι να απλωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από το ιονισμένο νερό. Η Enagic, ο εξειδικευμένος κατασκευαστής υψηλής ποιότητας ιονιστών-φίλτρων νερού, γιόρτασε την 36η επέτειό της το 2011. Το 2012 άνοιξε τα κεντρικά της γραφεία και το service της στη Ρουμανία.

Η δέσμευση και το όραμα  Enagic είναι να επιτευχθεί μια πραγματική επανάσταση στον τομέα της υγείας που αφορά χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από 70% νερό. Επίσης, εν είναι υπερβολή να πούμε ότι ” η βάση της ζωντάνιας και της μακροζωίας είναι το νερό.” Και η Enagic προσφέρει ένα ασφαλές νερό που είναι πιστοποιημένο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί προσφέροντας πολλά οφέλη στην υγεία. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο μαγείρεμα, την υγιεινή και την ομορφιά.

Σύστημα Enagic

Η Enagic διαθέτει ένα σύστημα ολοκληρωμένης ανάπτυξης, παραγωγής, πώλησης και εξυπηρέτησης του αλκαλικού ιονισμένου νερού. Επί του παρόντος, σαν εταιρεία συνεχίζει να εξελίσσεται. Αυτό που επιζητά η εταιρεία είναι η ενεργή χρήση του «Kangen»® και του όξινου νερού στον αγώνα κατά της γήρανσης. Με τους ρυθμούς που αναπτύσσεται η τεχνολογία των πληροφοριών έχουμε μπει στην εποχή της ” εμπορίας ανθρώπινης τεχνολογίας”. Η βιωσιμότητα της αγοράς εξαρτάται από τώρα και στο εξής από την συγχώνευση της υψηλής τεχνολογίας στους ποιοτικούς ιονιστές νερού και της προσωπικής σχέσης των ανθρώπων. Η Enagic έχει ένα διεθνές δίκτυο γραφείων και πολλών διανομέων σε όλο τον κόσμο. Στόχος είναι να εξαπλωθεί το δίπτυχο ”νερό και υγεία” ενώ παράλληλα οικοδομείται μια εταιρεία με δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο. Το όραμα της εταιρείας είναι να προάγει την υγεία μέσω του ιονισμένου νερού.

Η εταιρεία παρασκευάζει με μεγάλη επιτυχία φίλτρα νερού που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες. Πιο συγκεκριμένα κατασκευάζει, φίλτρο βρύσης Leveluk R, το οικονομικότερο μοντέλο της εταιρείας. Έπειτα τα οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII, που παράγουν και ισχυρά όξινο και ισχυρά αλκαλικό νερό. Στη συνέχεια, το φίλτρο νερού άνω πάγκου Leveluk SD 501, το best seller της εταιρείας. Ακολουθεί ο ιονιστής νερού Leveluk SD 501 platinum, μια βελτιωμένη έκδοση του προηγούμενου. Τέλος φίλτρα νερού βρύσης Leveluk K8, με 8 πλακίδια ηλεκτρόλυσης, το τελευταίο μοντέλο της εταιρείας.

Όλα τα φίλτρα νερού και ιονιστές νερού της εταιρείας Enagic.

Φιλτρα νερου ανω παγκου LeveLuk SD501
Leveluk Sd501   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon LeveLuk SD501 Platinum
Sd501 Platinum   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
LeveLuk K8
Leveluk K8   Φίλτρα νερού   Ιονιστής νερού
icon LeveLuk JR II
Leveluk  JRII   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon LeveLuk R
Leveluk R   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon Anespa
Anespa Φίλτρο ντουζ

Hiromi Shinya

Το αλκαλικό νερό Kangen® είναι σημαντικό για την καθημερινή σας υγεία. Ο παγκοσμίου φήμης γιατρός Hiromi Shinya το συστήνει στο βιβλίο του. Ποιος είναι όμως ο  Hiromi Shinya και γιατί η φήμη του είναι παγκόσμια; Διαβάστε παρακάτω το τι έχει επιτύχει και πως έχει καταφέρει να τον εμπιστεύονται διάσημοι σε όλο τον κόσμο.

 Hiromi Shinya - όραμα Enagic

Ο Dr. Hiromi Shinya, παγκοσμίου φήμης γαστρεντερολόγος, έχει ασχοληθεί με το θέμα της ανθρώπινης πέψης, πραγματοποιώντας εμπειρικές έρευνες. Eίναι και ο εφευρέτης της χειρουργικής κολονοσκόπησης (1968), συμβάλλοντας και στο σχεδιασμό του οργάνου που χρησιμοποιείται σε αυτή την επέμβαση (τεχνική Shinya).

Έκανε την πρώτη μη-επεμβατική χειρουργική στο παχύ έντερο. Χρησιμοποιώντας την εφεύρεσή του, το κολονοσκόπιο, ανακάλυψε τη δυνατότητα να εξεταστεί και να χειρουργηθεί το παχύ έντερο χωρίς τομή. Ο Dr. Shinya είναι 70 χρόνων σήμερα και συνεχίζει την καθημερινή άσκηση της ιατρικής, κατοικώντας 6 μήνες στη Νέα Υόρκη και 6 μήνες στο Τόκιο.

Είναι ο πλέον διάσημος ιάπωνας γιατρός, καθώς και ο γιατρός της ιαπωνικής βασιλικής οικογένειας και των υπαλλήλων της κυβερνητικής ηγεσίας. Ανάμεσα στα 300.000 άτομα που έχει θεραπεύσει, υπήρξαν πρόεδροι χωρών, πρωθυπουργοί, σταρ του κινηματογράφου και διάσημοι μουσικοί. Βρίσκεται στη δεκάδα των κορυφαίων γιατρών στον κόσμο και έχει χειρουργήσει τον Ronald Reagan στο παχύ έντερο. Σήμερα είναι καθηγητής χειρουργικής στο Ιατρικό Κολέγιο “Albert Einstein” της Νέας Υόρκης και επικεφαλής της Ενδοσκοπικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Beth Israel. Επίσης είναι σύμβουλος του Νοσοκομείου Maeda και της Γαστρεντερικής Κλινικής Hanzomon στην Ιαπωνία. Ο Hiromi Shinya, ο διάσημος γαστρεντερολόγος, έχει υποστηρίξει ένθερμα την εταιρεία Enagic, η οποία παράγει τα καλύτερα φίλτρα νερού με πιστοποίηση nsf στον κόσμο, τους ιονιστές Leveluk που παράγουν αλκαλικό νερό Kangen.

“Πως να ζήσετε χωρίς αρρώστιες: Το θαυματουργό ένζυμο που καθορίζει τη ζωή”

To βιβλίο του “Πως να ζήσετε χωρίς αρρώστιες: Το θαυματουργό Ένζυμο που καθορίζει τη ζωή”(Living without Disease: A Miracle Enzyme Determines Life), έχει πουλήσει πάνω από δύο εκατομμύρια αντίτυπα από την δημοσίευσή του το 2006. Mέσα σε αυτό παρουσιάζεται η πηγή του ενζύμου της θεωρίας του Dr. Hiromi Shinya.

DR.Hiromi Shinya -όραμα εταιρείας

Ουσιαστικά, εντοπίζει ένα πρόδρομο ένζυμο το οποίο μετατρέπει το σώμα σε ειδικά ένζυμα που απαιτούνται για την υποστήριξη, την συντήρηση ή την ανάρρωση του σώματος και την αποκατάσταση των λειτουργιών του. Το πραγματικό μήνυμα του βιβλίου είναι: Ο τρόπος που ζούμε είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία.
Στο Κεφάλαιο 3 με τίτλο “Οι συνήθειες των πλούσιων και υγιών”  και με υπότιτλο ”Το καλό νερό είναι το νερό με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες” ( σελ. του βιβλίου 130, 66 pdf ), περιέχει μια αναφορά στις ιαματικές ιδιότητες του ιονισμένου αλκαλικού νερού Kangen®.

Μάθετε περισσότερα για το αλκαλικό νερό Kangen και τις ιδιότητές του.

Στο βιβλίο του ο Hiromi Shinya αναφέρει το πώς να δείχνετε νεότεροι, πώς να ενισχύσετε τις φυσικές άμυνες του οργανισμού σας και πώς να φτάσετε στα 100 χρόνια με υγεία. Τονίζει, επίσης, τις διάφορες αντιλήψεις σχετικά με τις πολλές τάσεις διατροφής και την κατανάλωση γάλακτος που μπορεί να προκαλέσει οστεοπόρωση. Επιπλέον επισημαίνει πώς η αγάπη ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Το βιβλίο συστήνει το αλκαλικό νερό Kangen®

.
Φιλτρα νερου ανω παγκου LeveLuk SD501
Leveluk Sd501   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon LeveLuk SD501 Platinum
Sd501 Platinum   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
LeveLuk K8
Leveluk K8   Φίλτρα νερού   Ιονιστής νερού
icon LeveLuk JR II
Leveluk  JRII   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon LeveLuk R
Leveluk R   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon Anespa
Anespa Φίλτρο ντουζ
Ακολουθήστε μας στα Social Media!