Γιατί Enagic

NAVIGATION: Home | Enagic | Γιατί Enagic
Γιατί Enagic 2017-09-09T17:15:39+00:00

Ποιοτικοί ιονιστές νερού – Γιατί Enagic

Γιατί να επιλέξετε την Enagic – Ποιοτικοί ιονιστές νερού

Σε όλο τον κόσμο χιλιάδες άνθρωποι, εταιρείες, κλινικές, γυμναστήρια και εστιατόρια έχουν επιλέξει να χρησιμοποιούν τους  ιονιστές νερού Enagic.

Τι οφέλη όμως έχει το ιονισμένο νερό; Οι ιονιστές της Enagic είναι μοναδικοί στο κόσμο γιατί είναι πιστοποιημένοι και χρησιμοποιούν την πιο προηγμένη τεχνολογία στη συσκευή και στα φίλτρα νερού. Αυτοί οι ποιοτικοί ιονιστές νερού έχουν 5 χρόνια εγγύηση και διάρκεια ζωής μέχρι και 20 χρόνια. Είναι εύκολοι στη χρήση και προσφέρουν υγεία και ποιοτικό νερό για εσάς και την οικογένεια σας.

Δείτε αναλυτικά τι σας προσφέρει ο ιονιστής της Enagic :

1.Οι μονάδες ιονισμού που κατασκευάζονται από την Enagic είναι οι μόνοι ιονιστές νερού στον κόσμο που έχουν πιστοποιηθεί ως ιατρικές συσκευές.

Από το 1987, έχουν εγκριθεί και λάβει άδεια από το Υπουργείο Εργασίας, Υγείας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Ιαπωνίας.
Εκτός της Enagic δεν υπάρχει κανένας παραγωγός ιονιστών, του οποίου οι συσκευές να χρησιμοποιούνται σε νοσοκομεία. Η χρήση τους έγκειται  στην πρόληψη και τη θεραπεία ασθενειών ή στην αποστείρωση ιατρικού εξοπλισμού.

Η Ιαπωνική Ένωση Γηριατρικής Πρόληψης Νοσημάτων αποτελείται από 6.500 γιατρούς. Οι χειρουργοί συνιστούν ιδιαίτερα τον ιονιστή LeveLuk SD501 για την αποτελεσματικότητά του στην πρόληψη της νόσου σε ενήλικες.

  1. Η επιφάνεια Πλακιδίων Ηλεκτρόλυσης

    Η Enagic, είναι η μόνη κατασκευαστική εταιρεία που χρησιμοποιεί στην παραγωγή πλακιδίων ηλεκτρόλυσης τιτάνιο  και καθαρή πλατίνα δηλαδή πάνω από 95% – ιατρικού βαθμού. Οι επιφάνειες πλακιδίων τιτανίου των ιονιστών  SD501 LeveLuk υπερβαίνουν τα 279 cm². Αντίθετα τα πλακίδια ηλεκτρόλυσης άλλων ιονιστών στην αγορά είναι πολύ μικρότερα και χρησιμοποιούν δείκτη τύπου mesh.

για-τον-ιονισμό-του-νερού ποιοτικοί ιονιστες νερουΠλακίδια-ηλεκτρόλυσης ποιοτικοί ιονιστες νερου3. Οι ιονιστές Νερού Kangen έχουν την υψηλότερη αντιοξειδωτική δύναμη.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι όσο υψηλότερο είναι το ηλεκτρικό φορτίο των  πλακιδίων κατά τη διάρκεια του ιονισμού τόσο πληρέστερος είναι. Έτσι αποκτάται καλύτερη ποιότητα νερού. Οι περισσότεροι ιονιστές λειτουργούν με τάση μεταξύ 80 και 150 watts. Έχοντας κάποιες ηλεκτρονικές καινοτομίες μπορούν να παράγουν ποιοτικό νερό σε χαμηλότερες τάσεις. Οι Ιονιστές νερού Kangen® χρησιμοποιούν 230 watts σε πλακίδια ηλεκτρόλυσης για τον ιονισμό του νερού. Για το λόγο αυτό, οι άλλοι ιονιστές παράγουν αλκαλικό νερό αλλά δεν παράγουν  Νερό Kangen® που έχει πολύ υψηλή αντιοξειδωτική ικανότητα, ανώτερη από άλλους τύπους νερού. Έχει δηλαδή μικρο-δομή με εξαιρετικά οφέλη για την υγεία.

  1. Ο Ιονιστής LeveLuk Enagic SD501 έχει 5 χρόνια εγγύηση χωρίς πρόσθετο κόστος ή περιορισμούς.

    Ο ιονιστής LeveLuk SD501 έχει 5 χρόνια εγγύηση χωρίς επιπλέον κόστος ή περιορισμούς για την ποιότητα ή την ποσότητα του νερού Kangen® που παράγεται καθημερινά. Τέτοιου είδους εγγύηση δεν παρέχει κανένας άλλος κατασκευαστής ιονιστών νερού. Οι ποιοτικοί ιονιστές νερού Enagic έχουν διάρκεια ζωής 15-20 χρόνια. Αν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η μονάδα χρειαστεί επισκευή, η  Enagic θέτει στη διάθεση σας έναν ιονιστή- αντικαταστάτη σε μια πολύ προσιτή τιμή για να μην στερηθεί κανείς το νερό Kangen®. Η 40 χρόνων εμπειρία της εταιρείας επικυρώνει τη ζωή των ιονιστών.

Enagic - HellasΙονιστής συναρμολογείται δια χειρός5. Στην Enagic ο κάθε ιονιστής συναρμολογείται δια χειρός από έναν και μόνο τεχνικό.

Οι ποιοτικοί ιονιστές νερού Enagic έχουν πιστοποίηση O.E.M. (Original Equipment Manufacturer). Τα εξαρτήματα του εξοπλισμού που κατασκευάζονται και συναρμολογούνται εξ ‘ολοκλήρου από την εταιρεία στην Οσάκα της Ιαπωνίας, έχουν ποιότητα ιατρικού βαθμού. Κάθε συσκευή περνά μέσα από τον έλεγχο ποιότητας των πέντε προσώπων που εκτελούν 22 διαφορετικούς ελέγχους.

6. Μέθοδος Καθαρισμού.

Οι ιονιστές Enagic έχουν αυτόματο σύστημα καθαρισμού. Προσφέρεται όμως και ένας επιπλέον μηνιαίος χειροκίνητος καθαρισμός με διάλυμα κιτρικού οξέος. Έτσι, αφαιρούνται πιο αποτελεσματικά τα μέταλλα που εναποτίθενται στις πλάκες του ιονιστή. Μπορούμε λοιπόν να τον χρησιμοποιήσουμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να έχουμε μια ανώτερη ποιότητα του νερού.

Ιονιστές-Νερού-Kangen-Ελλαδαγιατι enagic7. Eνσωματώνοντας τις πιο πρόσφατες επιστημονικές έρευνες

στην ανώτερη ιαπωνική χειροτεχνία με τον ζωτικότερο φυσικό πόρο της ζωής, η Enagic έχει πρωτοπορήσει στα συστήματα συνεχούς παραγωγής νερού Kangen®. Από το 1974 η Enagic έχει ειδικευτεί στην παροχή οικιακών υπηρεσιών της τεχνολογίας ιονισμένου αλκαλικού νερού. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε  σωστή υγεία και ευεξία σε παγκόσμιο επίπεδο με την σειρά προϊόντων της Gold-Standard.Η εταιρεία Enagic είναι πολύ κοντά στους πελάτες της, προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση ή τη συντήρηση της  συσκευής. Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζι μας, για να δείτε πώς παράγονται και πώς συναρμολογούνται τα φίλτρα κα τα πλακίδια ηλεκτρόλυσης του νερού.

  1. Το κόστος των εξαρτημάτων και των φίλτρων που πρέπει να αντικατασταθούν.

Η τιμή των Ιονιστων Enagic  αντανακλά την υψηλότερη ποιότητα (συγκριτικά με τους υπόλοιπους ιονιστές της αγοράς). Ο ενεργοποιημένος άνθρακας εξηγεί την υψηλότερη ποιότητα,  καθώς έχει την μεγαλυτερη δύναμη φιλτραρίσματος που κυκλοφορεί σήμερα στην αγορά. Το κόστος είναι 80 ευρώ + Φ.Π.Α. Οι ιονιστές Enagic έχουν μεγάλη ασφαλιζόμενη διάρκεια ζωής 15-20 χρόνια και μετά  αλλάζουν μόνο τα πλακίδια ηλεκτρόλυσης. Τα φίλτρα των ιονιστών νερού Kangen® δεν χρειάζονται αντικατάσταση τόσο συχνά όσο άλλων ιονιστών, παρά μόνο μία φορά το χρόνο.

Πιστοποιητικό Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο.WQA has honored Enagic With the Gold Seal9. Οι ιονιστές νερού Kangen® έχουν Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πιστοποιητικό.

Οι ιονιστές Enagic έχουν τα υψηλότερα πρότυπα και πιστοποιημένα βραβεία συσκευών και ποιότητας νερού,  αναγνωρισμένα διεθνώς .Δείτε εδώ τα πιστοποιητικά και βραβεία! Ο ιονιστής LeveLuk SD501 τιμήθηκε με τη διάκριση Gold Standard, την μεγαλύτερη που δίνεται σε ιονιστή από τη κατηγορία του από όλες τις απόψεις σε σύγκριση με εκείνους των άλλων κατασκευαστών.

10. Η Enagic είναι η μόνη εταιρεία παγκοσμίως στην παραγωγή ιονιστών νερού Kangen®.

Το Νερό Kangen® της Enagic είναι σήμα κατατεθέν. ( Ο όρος Kangen στην ιαπωνική γλώσσα σημαίνει “επιστροφή στην αγνότητα” )

 
Leveluk Sd 501Φίλτρα Νερού
Τα καλύτερα μηχανήματα με ενσωματωμένο θάλαμο ηλεκτρόλυσης
Sd 501 PlatinumΙονιστής νερού
Νέος μοντέρνος σχεδιασμός, προσαρμοσμένος για κομψές κουζίνες
Leveluk K8Φίλτρο Νερού
Η πιο καινοτόμος συσκευή που κατασκευάζεται από την Enagic.
Leveluk JRIIΨύκτης νερού
Παράγουν τόσο ισχυρά όξινο, όσο και ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen®
Leveluk RΤο πρώτο μοντέλο
Είναι μινιατούρα, συμπαγές και πρακτικό, πάντα βολικό στο σπίτι ή όταν ταξιδεύετε.
AnespaΦίλτρο ντουζ
Απομακρύνει το χλώριο και όλα τα βακτήρια από το νερό του μπάνιου σας
Ακολουθήστε μας στα Social Media!