Ποιοτικοί ιονιστές νερού – Γιατί Enagic

Γιατί να επιλέξετε την Enagic – Ποιοτικοί ιονιστές νερού

Σε όλο τον κόσμο χιλιάδες άνθρωποι, εταιρείες, κλινικές, γυμναστήρια και εστιατόρια έχουν επιλέξει να χρησιμοποιούν τους  ιονιστές νερού Enagic.

Τι οφέλη όμως έχει το ιονισμένο νερό; Οι ιονιστές της Enagic είναι μοναδικοί στο κόσμο γιατί είναι πιστοποιημένοι και χρησιμοποιούν την πιο προηγμένη τεχνολογία στη  στα φίλτρα νερού. Αυτοί οι ποιοτικοί ιονιστές νερού έχουν 5 χρόνια εγγύηση και διάρκεια ζωής μέχρι και 20 χρόνια. Είναι εύκολοι στη χρήση και έχουν ως βασική αρχή τους και πρωταρχική το νερό και υγεία πρόσφέροντας ποιοτικό πόσιμο νερό για εσάς και την οικογένεια σας.

Δείτε αναλυτικά τι σας προσφέρει ο ιονιστής της Enagic :

1.Οι συσκευές για αλκαλικό νερό που κατασκευάζονται από την Enagic είναι οι μόνοι ιονιστές νερού στον κόσμο που έχουν πιστοποιηθεί ως ιατρικές συσκευές.

Από το 1987, έχουν εγκριθεί και λάβει άδεια ως τα καλύτερα φίλτρα νερού στον κόσμο από το Υπουργείο Εργασίας, Υγείας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Ιαπωνίας.
Εκτός της Enagic δεν υπάρχει κανένας παραγωγός ιονιστών, του οποίου οι συσκευές να χρησιμοποιούνται σε νοσοκομεία. Η χρήση τους έγκειται  στην πρόληψη και τη θεραπεία ασθενειών ή στην αποστείρωση ιατρικού εξοπλισμού.

Η Ιαπωνική Ένωση Γηριατρικής Πρόληψης Νοσημάτων αποτελείται από 6.500 γιατρούς. Οι χειρουργοί συνιστούν ιδιαίτερα τα φίλτρα νερού άνω πάκου LeveLuk SD501 για την αποτελεσματικότητά του στην πρόληψη της νόσου σε ενήλικες.

Όποιος αμφιταλαντέυεται όταν θέλει να επιλέξει φίλτρο νερού που να παράγει ποιοτικό πόσιμο νερό, το μυαλό μας απευθείας πηγαίνει στην διάσημη και πρωτοπόρο εταιρεία Enagic. Διατρέχει μια σπουδαία πορεία 40 χρόνων, που σταδιακά έχει επεκταθεί σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι πιστοποιήσεις που έχει λάβει είναι πολλές και αυτό και μόνο μπορεί να αποτελέσει τρανταχτή απόδειξη για την ποιότητα των ιονιστών νερού που κατασκευάζει. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που όλο και περισσότεροι αθλητές, καλλιτέχνες και γενικότερα γνωστές προσωπικότητες παγκοσμίως την επιλέγουν.

  1. Η επιφάνεια Πλακιδίων Ηλεκτρόλυσης

    Η Enagic, είναι η μόνη κατασκευαστική εταιρεία που χρησιμοποιεί στην παραγωγή πλακιδίων ηλεκτρόλυσης τιτάνιο  και καθαρή πλατίνα δηλαδή πάνω από 95% – ιατρικού βαθμού. Ο ιονιστής νερού  LeveLuk  SD501 Platinum διαθέτουν επιφάνειες πλακιδίων τιτανίου που υπερβαίνουν τα 279 cm². Αντίθετα τα πλακίδια ηλεκτρόλυσης άλλων ιονιστών στην αγορά είναι πολύ μικρότερα και χρησιμοποιούν δείκτη τύπου mesh.

για-τον-ιονισμό-του-νερού ποιοτικοί ιονιστες νερουΠλακίδια-ηλεκτρόλυσης ποιοτικοί ιονιστες νερου3. Οι ιονιστές Νερού Kangen παράγουν το καλύτερο αντιοξειδωτικό πόσιμο νερό.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι όσο υψηλότερο είναι το ηλεκτρικό φορτίο των  πλακιδίων κατά τη διάρκεια του ιονισμού τόσο πληρέστερος είναι. Έτσι αποκτάται καλύτερη ποιότητα νερού. Οι περισσότεροι ιονιστές λειτουργούν με τάση μεταξύ 80 και 150 watts. Έχοντας κάποιες ηλεκτρονικές καινοτομίες μπορούν να παράγουν ποιοτικό νερό σε χαμηλότερες τάσεις. Οι συσκευές για αλκαλικό νερό Kangen® χρησιμοποιούν 230 watts σε πλακίδια ηλεκτρόλυσης για τον ιονισμό του νερού. Για το λόγο αυτό, οι άλλοι ιονιστές παράγουν αλκαλικό νερό αλλά δεν παράγουν  Νερό Kangen® που έχει πολύ υψηλή αντιοξειδωτική ικανότητα, ανώτερη από άλλους τύπους νερού. Έχει μικρο-δομή, είναι δηλαδή καθαρό νερό με εξαιρετικά οφέλη για την υγεία.

  1. Τα φίλτρα νερού Enagic έχoυν 3 – 5 χρόνια εγγύηση χωρίς πρόσθετο κόστος ή περιορισμούς.

    5 χρόνια εγγύηση  έχουν τα φίλτρα νερού βρύσης LeveLuk Κ8, χωρίς επιπλέον κόστος ή περιορισμούς για την ποιότητα ή την ποσότητα του νερού Kangen® που παράγεται καθημερινά. Τέτοιου είδους εγγύηση δεν παρέχει κανένας άλλος κατασκευαστής ιονιστών νερού. Οι ποιοτικοί ιονιστές νερού Enagic και συγκεκριμένα το φίλτρο βρύσης Leveluk R, τα οικιακά φίλτρα νερού Leveluk JRII, τα φίλτρα νερού άνω πάγκου Leveluk SD 501, ο ιονιστής νερού Leveluk SD 501 Platinum, τα φίλτρα νερού βρύσης Leveluk K8 και το φίλτρο ντους Anespa, έχουν διάρκεια ζωής 15-20 χρόνια. Αν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η μονάδα χρειαστεί επισκευή, η  Enagic θέτει στη διάθεση σας έναν ιονιστή- αντικαταστάτη σε μια πολύ προσιτή τιμή για να μην στερηθεί κανείς το νερό Kangen®.

    Μπορείτε να δείτε τις ποιοτικές διαφορές στα παραπάνω φίλτρα νερού εδώ

Enagic - HellasΙονιστής συναρμολογείται δια χειρός5. Στην Enagic ο κάθε ιονιστής συναρμολογείται δια χειρός από έναν και μόνο τεχνικό.

Οι ποιοτικοί ιονιστές νερού Enagic είναι φίλτρα νερού με πιστοποίηση nsf. O.E.M. (Original Equipment Manufacturer). Τα εξαρτήματα του εξοπλισμού που κατασκευάζονται και συναρμολογούνται εξ ‘ολοκλήρου από την εταιρεία στην Οσάκα της Ιαπωνίας, έχουν ποιότητα ιατρικού βαθμού. Κάθε συσκευή περνά μέσα από τον έλεγχο ποιότητας των πέντε προσώπων που εκτελούν 22 διαφορετικούς ελέγχους.

6. Μέθοδος Καθαρισμού.

Οι ιονιστές Enagic έχουν αυτόματο σύστημα καθαρισμού. Προσφέρεται όμως και ένας επιπλέον μηνιαίος χειροκίνητος καθαρισμός με διάλυμα κιτρικού οξέος. Έτσι, αφαιρούνται πιο αποτελεσματικά τα μέταλλα που εναποτίθενται στις πλάκες του ιονιστή. Μπορούμε λοιπόν να τον χρησιμοποιήσουμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να έχουμε μια ανώτερη ποιότητα του νερού.

Ιονιστές-Νερού-Kangen-Ελλαδαγιατι enagic7. Eνσωματώνοντας τις πιο πρόσφατες επιστημονικές έρευνες

στην ανώτερη ιαπωνική χειροτεχνία με τον ζωτικότερο φυσικό πόρο της ζωής, η Enagic έχει πρωτοπορήσει στα συστήματα συνεχούς παραγωγής νερού Kangen®. Από το 1974 η Enagic έχει ειδικευτεί στην παροχή οικιακών υπηρεσιών της τεχνολογίας ιονισμένου αλκαλικού νερού. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε  σωστή υγεία και ευεξία σε παγκόσμιο επίπεδο με την σειρά προϊόντων της Gold-Standard.Η εταιρεία Enagic είναι πολύ κοντά στους πελάτες της, προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση ή τη συντήρηση της  συσκευής. Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζι μας, για να δείτε πώς παράγονται και πώς συναρμολογούνται τα φίλτρα κα τα πλακίδια ηλεκτρόλυσης του νερού.

  1. Το κόστος των εξαρτημάτων και των φίλτρων που πρέπει να αντικατασταθούν.

Η τιμή των Ιονιστων Enagic  που παράγουν αλκαλικό νερό Kangen αντανακλά την υψηλότερη ποιότητα (συγκριτικά με τους υπόλοιπους ιονιστές της αγοράς). Ο ενεργοποιημένος άνθρακας εξηγεί την υψηλότερη ποιότητα,  καθώς έχει την μεγαλυτερη δύναμη φιλτραρίσματος που κυκλοφορεί σήμερα στην αγορά. Το κόστος είναι 80 ευρώ + Φ.Π.Α. Οι ιονιστές Enagic έχουν μεγάλη ασφαλιζόμενη διάρκεια ζωής 15-20 χρόνια και μετά  αλλάζουν μόνο τα πλακίδια ηλεκτρόλυσης. Τα φίλτρα των ιονιστών νερού Kangen® δεν χρειάζονται αντικατάσταση τόσο συχνά όσο άλλων ιονιστών, παρά μόνο μία φορά το χρόνο.

Πιστοποιητικό Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο.WQA has honored Enagic With the Gold Seal9. Οι ιονιστές νερού Kangen® έχουν Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πιστοποιητικό.

Οι συσκευές για αλκαλικό νερό Enagic έχουν τα υψηλότερα πρότυπα και πιστοποιημένα βραβεία συσκευών και ποιότητας νερού,  αναγνωρισμένα διεθνώς .Δείτε εδώ τα πιστοποιητικά και βραβεία στα καλύτερα φίλτρα νερού στον κόσμο! Τα φίλτρα νερού άνω παγκου LeveLuk SD501 τιμήθηκαν με τη διάκριση Gold Standard, την μεγαλύτερη που δίνεται σε ιονιστή από τη κατηγορία του από όλες τις απόψεις σε σύγκριση με εκείνους των άλλων κατασκευαστών.

10. Η Enagic είναι η μόνη εταιρεία παγκοσμίως στην παραγωγή ιονιστών νερού Kangen®.

Το Νερό Kangen® της Enagic είναι σήμα κατατεθέν. ( Ο όρος Kangen στην ιαπωνική γλώσσα σημαίνει “επιστροφή στην αγνότητα” )

 
Φιλτρα νερου ανω παγκου LeveLuk SD501
Leveluk Sd501   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon LeveLuk SD501 Platinum
Sd501 Platinum   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
LeveLuk K8
Leveluk K8   Φίλτρα νερού   Ιονιστής νερού
icon LeveLuk JR II
Leveluk  JRII   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon LeveLuk R
Leveluk R   Φίλτρα νερού Ιονιστής νερού
icon Anespa
Anespa Φίλτρο ντουζ
Ακολουθήστε μας στα Social Media!