Παθήσεις νεφρών

NAVIGATION: Home | Αρρώστιες | Παθήσεις νεφρών

Παθήσεις νεφρών

Νερό Kangen και παθήσεις νεφρών

Νεφρική νόσος:

Με το αλκαλικό νερό γίνεται εξουδετέρωση των όξινων αποβλήτων από το αίμα. Tα νεφρά αναγκάζονται να φιλτράρουν τοξίνες όπως αμμωνία, άλατα και ουρικό οξύ, τα οποία αποβάλλονται μέσω των ούρων. Όσο ο ασθενής πίνει αλκαλικό νερό, τόσο πιο αραιά θα είναι τα οξέα στο αίμα και τόσο πιο εύκολο θα είναι για τα νεφρά να αποβάλουν τα απόβλητα.

παθήσεις νεφρών

Πέτρες στα νεφρά:

Δεδομένου ότι οι πέτρες στα νεφρά αποτελούνται από ασβέστιο, ουρικό οξύ και φωσφορικό οξύ, μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό είναι μια ένδειξη του έξτρα ασβεστίου στο σώμα. Το ασβέστιο ελαχιστοποιεί τις δηλητηριώδεις ιδιότητες του φωσφορικού και του ουρικού οξέος. Αυτά δε διαλύονται σε όξινα ούρα (σε αντίθεση με το ασβέστιο, το οποίο διαλύεται). Ως εκ τούτου, η κατάποση ιονισμένου αλκαλικού νερού βοηθά να διαλυθούν τα όξινα απόβλητα και να απελευθερωθεί ασβέστιο.
Οι πέτρες, σχηματίζονται στα νεφρά, συνήθως ως μικρά σωματίδια στερεών. Καθώς όλο και περισσότερα υλικά κολλούν στο σωματίδιο αυξάνοντας σταδιακά τον όγκο του. Οι ουσίες που προκαλούν τις πέτρες είναι το φωσφορικό, ουρικό οξύ κ.λπ.
Αυτά είναι άλατα του φωσφορικού και του ουρικού οξέος, σε συνδυασμό με το ασβέστιο ή το μαγνήσιο. Σχηματίζονται στα νεφρά επειδή υπάρχει πολύ όξινο περιβάλλον. Αν στα άλατα αυτά βρίσκεται ασβέστιο και μαγνήσιο, είναι για να μετριάσουν την τοξική επίδραση του ουρικού και φωσφορικού οξέος.
Εάν προσθέσουμε στην ουροδόχο κύστη ασβέστιο και μειώσουμε την οξύτητα των ούρων, οι πέτρες στα νεφρά θα διαλυθούν. Η άφθονη πόση αλκαλικού ιονισμένου νερού Kangen θα προλάβει το σχηματισμό πετρών από την αρχή και μπορεί να τα διαλύσει ακόμα και μετά τον σχηματισμό τους. Επειδή τα ούρα είναι όξινα, όπως τα περισσότερα απόβλητα, το επιπλέον ασβέστιο που δεν χρειάζεται το σώμα σας, θα διαλυθεί και θα αποβληθεί με τα ούρα. Συνεπώς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την υπερβολική κατανάλωση ασβεστίου.

Φιλτρα νερου ανω παγκου LeveLuk SD501
Leveluk Sd 501Φίλτρα Νερού
Τα καλύτερα μηχανήματα με ενσωματωμένο θάλαμο ηλεκτρόλυσης
icon LeveLuk SD501 Platinum
Sd 501 PlatinumΙονιστής νερού
Νέος μοντέρνος σχεδιασμός, προσαρμοσμένος για κομψές κουζίνες
LeveLuk K8
Leveluk K8Φίλτρο Νερού
Η πιο καινοτόμος συσκευή που κατασκευάζεται από την Enagic.
icon LeveLuk JR II
Leveluk JRIIΨύκτης νερού
Παράγουν τόσο ισχυρά όξινο, όσο και ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen®
icon LeveLuk R
Leveluk RΤο πρώτο μοντέλο
Είναι μινιατούρα, συμπαγές και πρακτικό, πάντα βολικό στο σπίτι ή όταν ταξιδεύετε.
icon Anespa
AnespaΦίλτρο ντουζ
Απομακρύνει το χλώριο και όλα τα βακτήρια από το νερό του μπάνιου σας
Ακολουθήστε μας στα Social Media!
By |2017-03-01T19:31:25+00:0015 Nov. 2016|Αρρώστιες|0 Comments

Leave A Comment