Οσφυαλγία και αλκαλικό νερό Kangen

NAVIGATION: Home | Αρρώστιες | Οσφυαλγία και αλκαλικό νερό Kangen

Οσφυαλγία

Νερό Kangen ® και οσφυαλγία

Οσφυαλγία

Ό αριθμός των παθόντων με πόνους στην πλάτη είναι μεγάλος, 15% των ενηλίκων αναφέρουν πόνο περισσότερο ή λιγότερο έντονο.

Αρθρώσεις της σπονδυλικής στήλης, των μεσοσπονδύλιων δίσκων και των δομών τους, εξαρτώνται από τις διαφορετικές ιδιότητες του νερού που αποθηκεύονται στο κέντρο του σπονδυλικού δίσκου και χόνδρου που καλύπτει τους σπονδύλους.

Το 2001 πραγματοποιήθηκε μια έρευνα (*) για να δοκιμαστεί η δυνατότητα μείωσης του πόνου της πλάτης μέσα από τα αλκαλικά μεταλλικά στοιχεία. Μια ομάδα 82 ανθρώπων πήραν συμπληρώματα αλκαλικών μετάλλων. Μετά από 4 εβδομάδες, τα υποκείμενα ανέφεραν μείωση του πόνου κατά μέσο όρο με 49% κλίμακα ARS (Arhus low back pain rating scale). Διαπίστωσαν μία αύξηση της ικανότητας του αίματος να ενεργήσει ως ρυθμιστικό στη ρύθμιση του pH και μία αύξηση του ενδοκυτταρικού επίπεδού μαγνησίου κατά 11%. Τα αποτελέσματα της μελέτης που υλοποιήθηκε μας απέδειξαν ότι η ανισορροπία στην οξεοβασική θα μπορούσε να οδηγήσει σε πόνο στην πλάτη. Τα συμπτώματα μπορούν να μειωθούν σημαντικά με μία αλκαλική δίαιτα που υποστηρίζεται από επανυδάτωση με αλκαλικό νερό Kangen®.

Οσφυαλγία και αλκαλικό νερό Kangen

Σε αρθρώσεις της σπονδυλικής στήλη, το αλκαλικό νερό Kangen® που παράγεται από Ιονιστές νερού Leveluk δεν είναι απλά ένα λιπαντικό για επιφάνειες επαφής, αλλά διατηρείται επίσης στο κέντρο του μεσοσπονδύλιου χώρου του δίσκου και στηρίζει τη πίεση που ασκείται στο εσωτερικό του από το μισό του σωματικού βάρους σας. Η πλειοψηφία (75%) του βάρους υποστηρίζεται εξ ολοκλήρου από τον όγκο του νερού Kangen το οποίο αποθηκεύεται στο κέντρο των μεσοσπονδύλιων δίσκων και το υπόλοιπο (25%) υποστηρίζεται από ινώδη υλικά γύρω από το μεσοσπονδύλιο δίσκο.

Στις περισσότερες από αυτές τις αρθρώσεις, ο σχηματισμός ενός ενδιάμεσου κενού ενισχύει την κυκλοφορία του αλκαλικού ιονισμένου νερού Kangen. Το νερό εξάγεται από την πίεση που παράγεται ως αποτέλεσμα της δραστηριότητας αρθρώσεων.

Για να αποτρέψετε τον πόνο στην πλάτη

Οσφυαλγία δίσκος

Οσφυαλγία και αλκαλικό νερό Kangen.

Πρέπει να καταναλωθούν αρκετές ποσότητες αλκαλικό νερό Kangen και να ασκήσετε μια σειρά από ειδικές ασκήσεις για να δημιουργηθεί ένα ενδιάμεσο κενό που οδηγεί το αλκαλικό νερό Kangen® στο χώρο του δίσκο. Η σωματική άσκηση μειώνει επίσης το σπασμό των μυών της πλάτης που είναι η κύρια αιτία που οδηγεί σε πόνο στην πλάτη σε πολλούς ανθρώπους. Είναι επίσης σημαντικό να διατηρηθεί μια καλή στάση του σώματος. Το θέμα του πόνου της πλάτη και η σύνδεσή της με το αλκαλικό νερό είναι εξαιρετικά σημαντική. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο πόνος ισχιαλγίας μπορεί να εξαλειφθεί εντελώς, αν καταναλώνεται τακτικά αλκαλικό νερό Kangen® και αν κάνετε ειδικές κινήσεις που να δημιουργήσουν ένα διακοπτόμενο κενό στο μεσοσπονδύλιο χώρο.

Κατά καιρούς υποφέρετε από πόνους στην πλάτη. Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να αποφευχθούν όσο το δυνατόν περισσότερο το επεξεργασμένο κρέας και λίπος. Περιέχουν ουρικό οξύ και φορτώνοντται τα νεφρά. Η διούρηση θα μειωθεί και έτσι τα τοξικά αποτελέσματα συσσωρεύονται στους μυς και άλλους ιστούς, δημιουργώντας πόνο στην πλάτη. Είναι απαραίτητο να καταναλώσουμε αλκαλικό νερό Kangen® για την ενίσχυση της διούρησης. Επίσης είναι απαραίτητη η κατανάλωση αλκαλικών τροφίμων που μπορεί να έχουν μια ευεργετική επίδραση για τη διατήρηση της οστικής πυκνότητας, ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους.

Σε μια μελέτη του 2009 (**) χορηγήθηκε σε μία ομάδα από 171 άνδρες και γυναίκες ηλικίας άνω των 50 ετών όξινο ανθρακικό κάλιο. Το όξινο ανθρακικό κάλιο είναι μία αλκαλική ουσία η οποία το σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει ως ένα μέσω για να διατηρήσει την ισορροπία του pH. Έτσι, μπορεί να σώσει την εξάντληση του ασβεστίου, η οποία με τη μορφή φωσφορικού και ανθρακικού άλατος αποτελεί ένα βασικό απόθεμα. Η μελέτη δείχνει ότι το όξινο ανθρακικό κάλιο μείωσε σημαντικά την απέκκριση ασβεστίου στα ούρα, ενώ το κάλιο δεν είχε το ίδιο αποτέλεσμα. Το πείραμα είναι πολύπλοκο και το συμπέρασμα ήταν: μία διατροφή πλούσια σε αλκαλικές τροφές μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της οστικής απώλειας σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Πηγές: «Η δύναμη του θαυματουργού νερού, Δεν είσαι άρρωστος, απλά διψασμένος”, συγγραφέας dr. Fereydoon Batmanghelidj, Έκδοση: All, 2013.

(*)“Supplementation with alkaline minerals reduces symptoms in patients with chronic low back pain”, autori Vormann J, Worlitschek M, Goedecke T, Silver B.,δημοσιευμένο σε: ”US National Library of Medicine National Institutes of Health”

(**)”Treatment with potassium bicarbonate lowers calcium excretion and bone resorption in older men and women”. Dawson-Hughes B, Harris SS, Palermo NJ, δημοσιευμένο σε: ”US National Library of Medicine National Institutes of Health”

Φιλτρα νερου ανω παγκου LeveLuk SD501
Leveluk Sd 501Φίλτρα Νερού
Τα καλύτερα μηχανήματα με ενσωματωμένο θάλαμο ηλεκτρόλυσης
icon LeveLuk SD501 Platinum
Sd 501 PlatinumΙονιστής νερού
Νέος μοντέρνος σχεδιασμός, προσαρμοσμένος για κομψές κουζίνες
LeveLuk K8
Leveluk K8Φίλτρο Νερού
Η πιο καινοτόμος συσκευή που κατασκευάζεται από την Enagic.
icon LeveLuk JR II
Leveluk JRIIΨύκτης νερού
Παράγουν τόσο ισχυρά όξινο, όσο και ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen®
icon LeveLuk R
Leveluk RΤο πρώτο μοντέλο
Είναι μινιατούρα, συμπαγές και πρακτικό, πάντα βολικό στο σπίτι ή όταν ταξιδεύετε.
icon Anespa
AnespaΦίλτρο ντουζ
Απομακρύνει το χλώριο και όλα τα βακτήρια από το νερό του μπάνιου σας
Ακολουθήστε μας στα Social Media!
By |2017-03-01T19:00:07+00:0002 Dec. 2016|Αρρώστιες|0 Comments

Leave A Comment