Ο καρκίνος

NAVIGATION: Home | Αρρώστιες | Ο καρκίνος

Καρκίνος

Νερό Kangen και καρκίνος

καρκίνος

Αυτή η φοβερή ασθένεια αφαιρεί καθημερινά πάρα πολλές ζωές. Μία από τις βασικές προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη θεραπεία του καρκίνου είναι η έγκαιρη διάγνωση του.

Aκόμα καλύτερα θα ήταν η ιατρική έρευνα να μελετήσει τις αιτίες που προκαλούν τον καρκίνο. Η κυριότερη αιτία εμφάνισης του καρκίνου είναι ο σύγχρονος τρόπος ζωής. Επεξεργασμένα τρόφιμα, ανόργανα και όξινα (συμπεριλαμβανομένων των αναψυκτικών!) και η αύξηση της ρύπανσης από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που δημιουργούνται στα σπίτια μας είναι από τους κύριους παράγοντες που προκαλούν μια εσωτερική οξύτητα και ως εκ τούτου τον καρκίνο.
Υπάρχουν πάρα πολλές συνδέσεις που μπορούν να γίνουν μεταξύ της εσωτερικής οξύτητας και του καρκίνου που όμως αγνοούνται. Τα καρκινικά κύτταρα μισούν το οξυγόνο!
Το 1923, ο Dr. Otto Warburg ανακάλυψε ότι τα καρκινικά κύτταρα δεν μπορούν να αναπτυχθούν σε ένα περιβάλλον με οξυγόνο. Ο συγγραφέας του βιβλίου «The Prime Cause and Prevention of Cancer,» ο Δρ. Warburg τιμήθηκε με το βραβείο Νόμπελ για τις ανακαλύψεις του το 1931.
Από τότε, οι ερευνητές έχουν προσπαθήσει να αυξήσουν τα επίπεδα του οξυγόνου στο αίμα για να αντιμετωπίσουν τον καρκίνο. Τα ευρήματα του Dr. Warburg επιβεβαιώθηκαν από το σύνολο των ερευνών που ακολούθησαν. Tο να αυξηθεί όμως το επίπεδο του οξυγόνου στο αίμα, δεν είναι τόσο εύκολο. Οι Γερμανοί δοκίμασαν διάφορες μεθόδους για να αυξήσουν τα επίπεδα του οξυγόνου στο αίμα, χρησιμοποιώντας θεραπείες οξυγόνου (κατάποση υγρών υπεροξειδίου του υδρογόνου -H2O2) αλλά και τη θεραπεία του όζοντος (Ο3).
Μετά το 1950, επιστήμονες στην Ιαπωνία και στη Σοβιετική Ένωση προσέγγισαν την θεωρία έλλειψης οξυγόνου από μια διαφορετική οπτική γωνία, χρησιμοποιώντας αλκαλικό νερό. Αναρωτιέται κανείς, γιατί υπάρχει έλλειψη οξυγόνου, όταν ο αέρας που αναπνέουμε είναι τόσο πλούσιος σε αυτό το στοιχείο; Ο λόγος είναι απλός: Ένα υπερβολικά όξινο σώμα δημιουργεί πρόβλημα στην αναπνοή σε κυτταρικό επίπεδο, η οποία με τη σειρά της διαταράσσει την ανταλλαγή οξυγόνου. Με την κατάποση του ιονισμένου αλκαλικού νερού, πλούσιου σε οξυγόνο, εξουδετερώνεται η εσωτερική οξύτητα. Μια άλλη ενδιαφέρουσα πτυχή των καρκινικών κυττάρων είναι ότι αναπτύσσονται με ανεξέλεγκτο τρόπο και είναι διαφορετικά από τα υπόλοιπα κύτταρα στο σώμα. Τα φυσιολογικά κύτταρα αναπνέουν οξυγόνο και εκπνέουν διοξείδιο του άνθρακα. Τα μόνα κύτταρα που εκπνέουν οξυγόνο (όπως τα φυτά) είναι τα καρκινικά κύτταρα! Από αυτή την οπτική, μπορούμε να συγκρίνουμε τον καρκίνο με ένα φυτό.

Το ιονισμένο νερό και ο καρκίνος: Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη φοβάται τον καρκίνο. Όσοι καταφέρνουν να νικήσουν τη νόσο, απολαμβάνουν πιο έντονα τις ημέρες που ακολουθούν. Πολλοί άνθρωποι έχουν ανακαλύψει δικές τους θεραπείες για τον καρκίνο και θεωρούνται η ζωντανή απόδειξη για την αποτελεσματικότητα των θεωριών τους. Αρκετοί άνθρωποι επέζησαν αυτής της τρομερής ασθένειας. Μεταξύ αυτών είναι ο Dave Perkins. Να κάτι που έγραψε ο ίδιος: “Όταν ενημερώθηκα ότι έχω καρκίνο τελικού σταδίου, δεν είχα χρόνο για να δοκιμάσω όλα τα είδη θεραπειών για να δω ποιες από αυτές λειτουργούν για μένα. Η ζωή μου εξαρτιόταν από το πόσο σωστή θα ήταν η γρήγορη επιλογή μου. Γι ‘αυτό επικεντρώθηκα στα πιο επαναστατικά προϊόντα, που φημίζονταν για το υψηλό ποσοστό επιτυχίας τους στη βελτίωση της υγείας και στην αντιμετώπιση οποιασδήποτε ασθένειας. Όπως συμβαίνει στους περισσότερους που υποφέρουν από καρκίνο, η νόσος αυτή με είχει καταστρέψει οικονομικά και σωματικά. Δεν μπορούσα σε καμία περίπτωση να πάω σε ειδικούς ούτε στις καλύτερες κλινικές του κόσμου για να πάρω τα πιο ακριβά φάρμακα. Εν ολίγοις, ήμουν αναγκασμένος να γίνω θεραπευτής του εαυτού μου.
Προσπάθησα να ανακαλύψω την καλύτερη λύση για έναν τόσο μικρό προϋπολογισμό όπως ήταν ο δικός μου. Ψάχνοντας για λύσεις, ανακάλυψα τα φίλτρα που παράγουν ιονισμένο αλκαλικό νερό. Παράγονται στην Ιαπωνία και έχουν ιατρική έγκριση λόγω της αποδεδειγμένης επιτυχίας που έχουν στον τομέα της υγείας. Το αποσταγμένο νερό και το νερό που λαμβάνεται με την αντίστροφη όσμωση, δεν συγκρίνεται με τα οφέλη του ιονισμένου αλκαλικού νερού. Χρειαζόμουν ένα νερό να μου δίνει οξυγόνο, να αποτοξινώνει το σώμα μου, να το κάνει πιο αλκαλικό, ενδυναμώνοντας ταυτόχρονα και το ανοσοποιητικό μου σύστημα. Αυτό το αλκαλικό ιονισμένο νερό έχει αποδειχτεί ιδανική λύση για όλα αυτά τα προβλήματα. Ελπίζω να μην αντιμετωπίσετε ποτέ αυτήν την ασθένεια. Όποιος ακολουθήσει το παράδειγμά μου, μπορεί να αποφύγει τον πόνο και το φόβο που συνοδεύουν τα συμπτώματα αυτής της ασθένειας.

Φιλτρα νερου ανω παγκου LeveLuk SD501
Leveluk Sd 501Φίλτρα Νερού
Τα καλύτερα μηχανήματα με ενσωματωμένο θάλαμο ηλεκτρόλυσης
icon LeveLuk SD501 Platinum
Sd 501 PlatinumΙονιστής νερού
Νέος μοντέρνος σχεδιασμός, προσαρμοσμένος για κομψές κουζίνες
LeveLuk K8
Leveluk K8Φίλτρο Νερού
Η πιο καινοτόμος συσκευή που κατασκευάζεται από την Enagic.
icon LeveLuk JR II
Leveluk JRIIΨύκτης νερού
Παράγουν τόσο ισχυρά όξινο, όσο και ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen®
icon LeveLuk R
Leveluk RΤο πρώτο μοντέλο
Είναι μινιατούρα, συμπαγές και πρακτικό, πάντα βολικό στο σπίτι ή όταν ταξιδεύετε.
icon Anespa
AnespaΦίλτρο ντουζ
Απομακρύνει το χλώριο και όλα τα βακτήρια από το νερό του μπάνιου σας
Ακολουθήστε μας στα Social Media!
By |2017-03-01T19:42:40+00:0015 Nov. 2016|Αρρώστιες|0 Comments

Leave A Comment