Αλλεργίες

NAVIGATION: Home | Αρρώστιες | Αλλεργίες

Αλλεργίες

Νερό Kangen® και αλλεργίες

Αλλεργίες:

Η Αλλεργία είναι ένα σύμπτωμα. Οι τοξίνες που παράγονται από μικροοργανισμούς σε ένα σώμα, που στερείται οξυγόνου οδηγείται σε αλλεργία. Οι μυκοτοξίνες ταλαιπωρούν και διαταράσσουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Φανταστείτε ότι ενώ προσπαθείτε να καθαρίσετε το σπίτι σας, η βρωμιά ρίχνεται πίσω από το παράθυρο!

Το αποτέλεσμα … αλλεργία: ευαισθησία σε χημικούς παράγοντες ή σε θρεπτικά συστατικά. Μπορεί να προκύψουν αλλεργικές αντιδράσεις (ερεθισμός και πρήξιμο) από συνδυασμούς τροφίμων, από ουσίες που αιωρούνται στον αέρα ή άλλες διάφορες χημικές ουσίες και από το περιβάλλον. Η φλεγμονή, το άσθμα, το οίδημα, η δακρύρροια, η ρινική καταρροή και το έκζεμα είναι όλα προσπάθειες εξάλειψης των τοξινών.

αλλεργίες

Η αλλεργία είναι ένα σύμπτωμα που προκαλείται από τις ζύμώσεις και τους μύκητες. Θα είναι αδύνατο να υποφέρετε από αλλεργίες, διατηρώντας την οξεοβασική ισορροπία στο σώμα σας.

Είναι γνωστό ότι το νερό έχει μεγάλη σημασία στο σώμα. Αλλά τι συμβαίνει όταν η ζήτηση του νερού δεν ικανοποιείται. Όταν αφυδατώνεστε, οι ισταμίνες κρατούν και διανέμουν το υπάρχον νερό στο σώμα με προτεραιότητες. Η παραγωγή ισταμίνης παρουσιάζει σημαντική αύξηση αναλογία με την αφυδάτωση που έχει υποστεί το σώμα. Η κατανάλωση αλκαλικού νερού Kangen οδηγεί σε σταδιακή μείωση παραγωγής ισταμίνης μέχρι να φτάσει στις σωστές παραμέτρους. Το αλκαλικό νερό Kangen είναι ισχυρό φυσικό αντισταμινικό.

Μερικά από τα λεμφικά κύτταρα είναι ευαίσθητα στην ισταμίνη, γεγονός που οδηγεί στην αναστολή του ανοσοποιητικού σύστηματος του μυελού των οστών (το εσωτερικό μέρος των οστών). Στο μυελό υπάρχουν κύτταρα που διεγείρουν το ανοσοποιητικό σύστημα, παράγοντας νέες γενιές ανοσοκυττάρων.

Τα Β κύτταρα παράγονται από τον μυελό των οστών. Ανταποκρίνονται έτσι σε μολύνσεις με τη δημιουργία αντισωμάτων, δηλαδή τα μικρά μόρια που μαζεύονται γύρω από βακτήρια και κύτταρα που έχουν μολυνθεί από ιούς. Ο αριθμός των λευκών αιμοσφαιρίων, ευαίσθητα στην ισταμίνη, είναι δύο φορές μεγαλύτερος σε αυτό το μέρος του σώματος. Έτσι η αφυδάτωση μέσω των επιδράσεων που προκαλεί την παραγωγή ενός μεγάλου αριθμού ισταμίνης, μπορεί να καταστείλει την δραστηριότητα του ανοσοποιητικού συστήματος από τον κεντρικό έλεγχο του μυελού των οστών.

Η παραγωγή αντισωμάτων και η αποτελεσματικότητα τους επηρεάζονται από την αφυδάτωση. Χωρίς ουσιαστική καθημερινή ενυδάτωση, το σώμα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τους εξωτερικούς παράγοντες, όπως τα βακτήρια, τους ιους, τη γύρη ή άλλα αλλεργιογόνα. Η αλλεργία στη γύρη, διεγείρει τους αδένες που παράγουν τα δάκρυα. Πρέπει να ξεπλένεται η γύρη από την ευαίσθητη μεμβράνη του ματιού, εφ ‘όσον τα αντισώματα δεν είναι διαθέσιμα να την εξουδετερώσουν. Γι ‘αυτό το λόγο υπάρχει υπερβολική παραγωγή ποσότητας νερού (συντονίζεται από την ισταμίνη), υγρά μάτια και ρινική καταρροή. Είναι ο φυσικός τρόπος υπεράσπισης
του σώματος.

Έτσι, το πρώτο μέτρο προστασίας στον αγώνα κατά των αλλεργιών είναι η ενυδάτωση. Το αλκαλικό νερό Kangen έχει αυξημένη ικανότητα ενυδάτωσης σε σύγκριση με το νερό ύδρευσης, εξαιτίας της μικρο-δομής που προκύπτει από τη διαδικασία της ηλεκτρόλυσης.

Πίνετε ποιοτικό νερό για να λειτουργήσει σωστά το σώμα

Φιλτρα νερου ανω παγκου LeveLuk SD501
Leveluk Sd 501Φίλτρα Νερού
Τα καλύτερα μηχανήματα με ενσωματωμένο θάλαμο ηλεκτρόλυσης
icon LeveLuk SD501 Platinum
Sd 501 PlatinumΙονιστής νερού
Νέος μοντέρνος σχεδιασμός, προσαρμοσμένος για κομψές κουζίνες
LeveLuk K8
Leveluk K8Φίλτρο Νερού
Η πιο καινοτόμος συσκευή που κατασκευάζεται από την Enagic.
icon LeveLuk JR II
Leveluk JRIIΨύκτης νερού
Παράγουν τόσο ισχυρά όξινο, όσο και ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen®
icon LeveLuk R
Leveluk RΤο πρώτο μοντέλο
Είναι μινιατούρα, συμπαγές και πρακτικό, πάντα βολικό στο σπίτι ή όταν ταξιδεύετε.
icon Anespa
AnespaΦίλτρο ντουζ
Απομακρύνει το χλώριο και όλα τα βακτήρια από το νερό του μπάνιου σας
Ακολουθήστε μας στα Social Media!
By |2017-03-01T19:31:45+00:0015 Nov. 2016|Αρρώστιες|0 Comments

Leave A Comment