Πόσιμο νερό με αντιοξειδωτικές ιδιότητες

NAVIGATION: Home | Αλκαλικό νερό ιδιότητες – Kangen® | Πόσιμο νερό με αντιοξειδωτικές ιδιότητες
Πόσιμο νερό με αντιοξειδωτικές ιδιότητες 2017-09-09T17:25:58+00:00

Αντιοξειδωτικό πόσιμο νερό

Ποιές είναι οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες στο πόσιμο νερό Kangen®;

 αντιοξειδωτικό ποσιμο νερο

Τι είναι η οξείδωση και πως τo αλκαλικό νερό Kangen® έχει την ικανότητα να την μειώνει;

Το φιλτραρισμένο νερό Κangen® είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που είναι υπεύθυνες για πολλές ασθένειες και για τη γήρανση του σώματός μας. Δείτε παρακάτω πως λειτουργεί το ποσιμο νερο Kangen® και πως επιδρά μέσα στο σώμα μας.

Γύρω μας εμφανίζονται πολλά παραδείγματα οξείδωσης. Ας πούμε, το σίδερο που σκουριάζει είναι ένα παράδειγμα και οξειδώνεται μέσω μιας αργής διαδικασίας. Το ίδιο συμβαίνει και με ένα κομμάτι μήλου που οξειδώνεται αποκτώντας γρήγορα ένα καφέ χρώμα. Η φωτιά είναι επίσης ένα παράδειγμα γρήγορης οξείδωσης.

ORP – Δυναμικό Μείωσης Οξείδωσης

Υπάρχει μια μονάδα, η οποία μετρά την ικανότητα οξείδωσης μίας ουσίας και εμφανίζει είτε θετικές τιμές, είτε αρνητικές που δείχνουν την ικανότητα μείωσης της οξείδωσης. Αυτή η μονάδα μέτρησης ονομάζεται ORP (Δυναμικό Μείωσης Οξείδωσης).
Όσο μεγαλύτερη είναι η τιμή (θετική), σημαίνει ότι μια ουσία οξειδώνεται, σκουριάζει και καταστρέφεται γρήγορα. Και όσο η τιμή είναι μικρότερη (αρνητική), τόσο η αντίστοιχη ουσία είναι αντιοξειδωτική, με συνέπεια να εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, εξασφαλίζοντας υγεία και ζωή. Η κύρια πηγή των ελευθέρων ριζών είναι ο αέρας που αναπνέουμε και το νερό που πίνουμε.
Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται διαφορετικά είδη τροφίμων και το ORP τους. Τα περισσότερα εμφιαλωμένα νερά έχουν ORP μεταξύ +150 και +300 mV. Το νερό της βρύσης είναι +500! Ουσιαστικά τα περισσότερα πόσιμα νερά είναι πραγματικά εμφιαλωμένες ελεύθερες ρίζες.
Από την άλλη πλευρά ο φρέσκος χυμός πορτοκαλιού έχει ΟRP μεταξύ -200 και -100mV . Είναι ένα καλό αντιοξειδωτικό, αλλά τα πορτοκάλια που τρώμε δεν είναι ακριβώς πάντα φρέσκα αφού έχουν στυφτεί καθώς ο χυμός έρχεται σε επαφή με τον αέρα και μπορεί η οξείδωση του να φτάσει μέχρι και + 200mV . Κατά τη διάρκεια του ιονισμού το αλκαλικό ποσιμο νερο Kangen® φτάνει σε ένα ORP mV μεταξύ -350 και -800 mV ανάλογα με τη σύνθεση του νερού της βρύσης.
Η διαδικασία οξείδωσης που λαμβάνει χώρα στο σώμα μας ενεργοποιείται από τις ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες σχηματίζονται είτε μέσα από τις μεταβολικές διεργασίες του οργανισμού μας, είτε από εξωτερικές πηγές, όπως: η έκθεση σε ακτινοβολία, ο καπνός του τσιγάρου, η ατμοσφαιρική ρύπανση, η βιομηχανική ρύπανση και το στρες. Επίσης, τα τοξικά μέταλλα, όπως το αλουμίνιο και το κάδμιο στο πόσιμο νερό, οι πρόσθετες χημικές ουσίες στα τρόφιμα, το καυσαέριο (κυρίως ενώσεις μολύβδου), οι συσκευές μικροκυμάτων, η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, το πετρέλαιο, τα υδρογονωμένα φυτικά έλαια που είναι παντού στα παρασκευασμένα τρόφιμα, καταστρέφουν τον οργανισμό. Τα κύτταρά μας έχουν την ικανότητα να υπερασπίζονται τους εαυτούς τους από την επίθεση των ελεύθερων ριζών παράγοντας ένζυμα. Με τη γήρανση, τα κύτταρα παράγουν όλο και περισσότερες ελεύθερες ρίζες και όλο και λιγότερα προστατευτικά ένζυμα.
ποσιμο νερο ORP


Βασικό ρόλο στην άμυνα του οργανισμού έχουν τα λευκά αιμοσφαίρια και ορισμένες χημικές ουσίες του αίματος. Αυτά προσηλώνονται στους ξένους οργανισμούς και τις τοξίνες, με άμεση συνέπεια την καταστροφή τους.

ελευθερες ρίζες

Φλεγμονές, ασθένειες, πόνος και γήρανση προκαλούνται στο σώμα απο τις ελεύθερες ρίζες

Υπάρχουν πάνω από 300 θεωρίες που εξηγούν το φαινόμενο της γήρανσης. Απ’ όλες τις θεωρίες , η θεωρία των ελευθέρων ριζών από τον Dr. Denham Harman του Πανεπιστημίου της Νεμπράσκα (1956) είναι η πιο κοινή και βασίζεται στη φυσική, τη χημική και τη μόνιμη παρουσία των ελεύθερων ριζών. Όταν μια ελεύθερη ρίζα εισέρχεται στο σώμα και το ανοσοποιητικό μας σύστημα δεν λειτουργεί άριστα, η οξειδωτική διαδικασία είναι υψηλότερη από την αντιοξειδωτική λειτουργία. Τρία πράγματα μπορούν να συμβούν:
1. Οι ελεύθερες ρίζες μπορούν να επιτεθούν στην κυτταρική μεμβράνη και σε αυτή την περίπτωση εμφανίζονται οι αλλεργίες.
2. Εάν επιτεθούν στα σφαιρίδια λίπους των κυτταρικών μεμβρανών, το κύτταρο πεθαίνει. Αυτό συνδέεται με τη ρευματοειδή αρθρίτιδα και τη γήρανση.
3. Προκειμένου να ολοκληρωθεί , η ελεύθερη ρίζα επιτίθεται στον πυρήνα του κυττάρου που περιέχει το DNA. Εάν το DNA τροποποιηθεί, τα κύτταρα γίνονται μεταλλαγμένα. Πολλαπλασιάζονται γρήγορα με αυτή τη μορφή και μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα υγείας όπως όγκους, καρδιακές παθήσεις, Αλτσχάιμερ, νόσο Πάρκινσον και γενετικά μεταδιδόμενες ασθένειες.
Leveluk Sd 501 Φίλτρα Νερού
Το καλύτερο μηχάνημα με ενσωματωμένο θάλαμο ηλεκτρόλυσης
Sd 501 Platinum Ιονιστής νερού
Νέος μοντέρνος σχεδιασμός, προσαρμοσμένος σε κομψές κουζίνες
Leveluk K8 Φίλτρο Νερού
Η πιο καινοτόμος συσκευή που κατασκευάζεται από την Enagic.
Leveluk JRII Ψύκτης νερού
Παράγουν τόσο ισχυρά όξινο, όσο και ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen®
Leveluk R Το πρώτο μοντέλο
Είναι μινιατούρα, συμπαγές και πρακτικό, πάντα βολικό στο σπίτι ή όταν ταξιδεύετε.
Anespa Φίλτρο ντουζ
Απομακρύνει το χλώριο και όλα τα βακτήρια από το νερό του μπάνιου σας
Ανοσοποιητικό και ελεύθερες ρίζες
Ένα αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα σε συνδυασμό με την αντιοξειδωτική αδυναμία του οργανισμού, είναι βασικές αιτίες των ασθενειών. Δεδομένου ότι στις μέρες μας το σώμα μας συνεχώς “βομβαρδίζεται” με ελεύθερες ρίζες , είναι σχεδόν αδύνατο το αντιοξειδωτικό σύστημα μόνο του να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Πολλοί είναι αυτοί που ξοδεύουν πολλά χρήματα σε αντιοξειδωτικά.
Αρνητικα ιόντα που δρουν ως αντιοξειδωτικά, υπάρχουν σε μεγαλες ποσοτητες στο αλκαλικό ποσιμο νερο Kangen®. Αυτά τα αρνητικά ιόντα εμφανίζονται με τη μορφή υδρογόνου. Τα αρνητικά φορτισμένα ιόντα υδρογόνου Η- , παίζουν σημαντικό ρόλο σε όλες τις μορφές της ζωής στη γη. Είναι φορείς ενέργειας και αντιοξειδωτικά σε πολλά βιολογικά συστήματα. Βρίσκονται στη φύση σε ωμά τρόφιμα, σε ορισμένες φυσικές πηγές νερού, στη βιόσφαιρα (που είναι σπανιότερες) και σε μεγάλες ποσότητες στο νερό Kangen®.

ποσιμο νερο υδρογόνο

Αυτό το ιόν υδρογόνου, πολύ μικρό και πολύ ελαφρύ και ήταν το πρωταρχικό οξειδωτικό για όλη τη ζωή στη γη. Το υδρογόνο είναι το απλούστερο άτομο που αποτελείται από ένα μόνο ηλεκτρόνιο, το οποίο περιστρέφεται γύρω από ένα πρωτόνιο. Εδώ παρουσιάζονται οι τρεις μορφές του υδρογόνου: το θετικά φορτισμένο (Η +) όσον αφορά την ηλεκτρική ενέργεια, το ουδέτερο και το αρνητικό φορτισμένο (H-).
  • H+ : Ιόν υδρογόνου θετικά φορτισμένο
  • H : Άτομο υδρογόνου
  • H- : Αρνητικά φορτισμένα ιόν υδρογόνου
Αντιοξειδωτικά
Κανονικά, ένα αντιοξειδωτικό είναι ένα μόριο όπως αυτό της βιταμίνης C, η οποία αποτελείται από πολλά άτομα. Το μόριο της βιταμίνης C είναι τεράστιο σε σύγκριση με το άτομο υδρογόνου. Ίσως και ένα εκατομμύριο φορές μεγαλύτερο. Αν και είναι πολύ μεγάλο, το μόριο βιταμίνης C μπορεί να εξουδετερώσει μία μόνο ελεύθερη ρίζα.
Το ιόν υδρογόνου απελευθερώνει το επιπλέον ηλεκτρόνιο πολύ εύκολα και αυτό που απομένει είναι ένα σωματίδιο υδρογόνου απόλυτα ισορροπημένο και σταθερό με έναν πυρήνα θετικά φορτισμένο (πρωτόνιο) και ένα ηλεκτρόνιο αρνητικά φορτισμένο. Ως εκ τούτου, αν και εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες , το ίδιο το σωματίδιο υδρογόνου δεν μετατρέπεται σε ελεύθερη ρίζα.
Το ανοσοποιητικό μας σύστημα αποσπά ηλεκτρόνια για να σταματήσει τη μόλυνση στο σώμα. Το αποτέλεσμα είναι η μείωση της οξείδωσης μετά από την εξουδετέρωση του βακτηρίου. Τα αντιοξειδωτικά αποστέλλονται για να “δωρίσουν” ηλεκτρόνια και να σταματήσουν την καταστροφική αλυσίδα της οξείδωσης. Εάν δεν υπάρχουν στο σώμα αρκετά αντιοξειδωτικά με τη μορφή των βιταμινών, μετάλλων και ενζύμων η οξείδωση θα συνεχίσει να καταστρέφει τους υγιείς ιστούς. Ωστόσο, αυτό το ιόν είναι αρκετά “εύθραυστο” στη βιόσφαιρα και εύκολα καταστρέφεται από τη θερμική επεξεργασία και την παρασκευή τροφίμων (διαβάστε για τα αρνητικά ιόντα υδρογόνου).

Νερό Kangen® και ελεύθερες ρίζες

Το πόσιμο νερό Kanantioxidotikes idiotitesgen® εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες!
Έχουμε όλοι ακούσει τον όρο “ελεύθερες ρίζες” και “αντιοξειδωτικό”, αλλά ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Οι ελεύθερες ρίζες οξυγόνου είναι ασταθή μόρια, με αποτέλεσμα να προκαλείται οξείδωση στο σώμα, επιταχύνοντας έτσι τη διαδικασία γήρανσης. Ο πολλαπλασιασμός των ελεύθερων ριζών προκαλείται από τον τρόπο ζωής μας. Το φαγητό που τρώμε κάθε μέρα συμβάλλει στην αύξηση του αριθμού των ελευθέρων ριζών. Για να φανεί η επίδραση τους, σκεφτείτε μια φέτα μήλου. Όταν το οξυγόνο του αέρα έρχεται σε επαφή με την επιφάνεια των τεμαχισμένων μήλων, τότε αυτή γίνεται καφέ. Το ίδιο αποτέλεσμα μπορεί να φανεί και σε ένα κομμάτι μέταλλο, που αρχίζει να σκουριάζει. Αυτή η διάβρωση είναι η οξείδωση και αυτό ακριβώς συμβαίνει με αμείωτη ένταση στο σώμα σας, ακόμα και στην παρούσα στιγμή. Το νερό Kangen® βοηθά σημαντικά στην επιβράδυνση της διαδικασία της οξείδωσης.
Κι όμως, το πόσιμο νερό Kangen® είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό! Παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της άριστης υγείας χάρη στην ικανότητά του να εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες. Η κατανάλωση του νερού επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης. Έτσι η τακτική κατανάλωση του νερού Kangen® διατηρεί τη νεότητα. Δεν υπάρχει άλλη μέθοδος ή θεραπεία τόσο επωφελής που να μπορεί να συγκριθεί με το αντιοξειδωτικό πλεονέκτημα του νερού Kangen®
.

Τι συμβαίνει σε μικροσκοπικό επίπεδο;

ποσιμο νερο άτομοΤο άτομο αποτελείται από τρεις τύπους σωματιδίων: τα ηλεκτρόνια, τα πρωτόνια και τα νετρόνια. Κάθε σωματίδιο έχει διαφορετικές ιδιότητες και χαρακτηριστικά. Να αναφέρουμε ότι τα πολύ μικρά ηλεκτρόνια είναι πολύ ελαφριά και έχουν αρνητικό φορτίο (-), ενώ τα πρωτόνια είναι πολύ μεγαλύτερα και βαρύτερα από τα ηλεκτρόνια και είναι φορτισμένα θετικά (+). Τα νετρόνια είναι μεγάλα και βαριά όπως τα πρωτόνια. Δεν φέρουν κανένα ηλεκτρικό φορτίο. Αυτά τα δύο, τα πρωτόνια και τα νετρόνια αποτελούν τον πυρήνα και τα ηλεκτρόνια έλκονται γύρω από τον πυρήνα.
Ένα άτομο είναι “σταθερό”, όταν για κάθε ηλεκτρόνιο που περιστρέφεται γύρω από τον πυρήνα υπάρχει στην αντίθετη πλευρά ένα άλλο ελεύθερο ηλεκτρόνιο. Ελεύθερο στη χημεία σημαίνει ότι είναι ελεύθερο να συνδυάζεται με άλλο στοιχείο.
Αυτό είναι το πρώτο βήμα στο σχηματισμό ελεύθερων ριζών . Όμως αυτά τα ασταθή άτομα που έχουν ένα ηλεκτρόνιο “αταίριαστο” θέλουν να σταθεροποιηθούν. Αναπτύσσουν μέγιστη δραστηριότητα με σκοπό να ανακτήσουν σταθερότητα. Πώς; Υποκλέπτονται ηλεκτρόνια από άλλα σταθερά άτομα που είναι κοντά τους. Η ενέργεια αυτή τα κάνει να γίνονται σταθερά , πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι πλέον ελεύθερες ρίζες. Αλλά αποσπώντας ένα ηλεκτρόνιο από τα σταθερά άτομα , τα άτομα αυτά τα σταθερά μετατρέπονται σε ασταθή και προσπαθούν στη συνέχεια με τη σειρά τους να σταθεροποιηθούν, με αποτέλεσμα η αλυσίδα να συνεχίζεται. Αυτές είναι οι ελεύθερες ρίζες.

Ελεύθερες ρίζες

Ένας τρόπος για να φανταστούμε τις ελεύθερες ρίζες είναι παραλληλίζοντας τις με την λειτουργία του κοινωνικού μας συστήματος. Σε μια οικογένεια υπάρχει ο σύζυγος και η σύζυγος. Συνδέονται μεταξύ τους. Και οι δύο δεν είναι διαθέσιμοι για άλλους δεσμούς . Ας υποθέσουμε ότι χωρίζουν. Τώρα έχουμε δύο ελεύθερα άτομα που αναζητούν συντρόφους. Πώς λειτουργούν οι ελεύθερες ρίζες; Ένας από αυτούς τους ελεύθερους συντρόφους καταστρέφει έναν ευτυχισμένο γάμο ενός άλλου ζευγαριού «κλέβοντας» αυτόν ή τη σύζυγο. Το αποτέλεσμα είναι η εμφάνιση νέων «ελεύθερων ριζών» που προσπαθούν να βρουν ένα νέο «δεσμό». Είναι κατανοητό ότι οι ελεύθερες ρίζες μπορούν να κάνουν πολύ κακό, ξεκινώντας μια αλυσιδωτή αντίδραση.
free-radicals ποσιμο νερο
Μέσα σε μια χημική αντίδραση εμφανιζονται οι ελεύθερες ρίζες  σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, επειδή αυτοί σταθεροποιούνται γρήγορα. Η αλυσιδωτή αντίδραση: καθώς μειώνεται (με την αποδοχή) το μόριο οξειδώνεται (δίνοντας). Πρόκειται δηλαδή για μια διαδικασία σχεδόν ταυτόχρονης οξειδοαναγωγής. Η διαδικασία οξείδωσης ορίζεται από διαδικασία μέσω μείωσης. Η διαδικασία οξείδωσης (απώλεια ηλεκτρονίων) και μείωσης (αύξησης των ηλεκτρονίων) είναι πάντοτε συνδεδεμένες, εφόσον υπάρχει ένας δότης που οξειδώνει και ένας δέκτης που μειώνεται. Αυτές οι διαδικασίες δημιουργούν ηλεκτρικά ρεύματα με διαφορετικές δυνατότητες.
Ιόντα υδρογόνου

Nero-water

Η μείωση – προσέλκυση ενός ηλεκτρονίου, αποθηκεύει ενέργεια στη μειωμένη ουσία. Η οξείδωση – διάθεση ενός ηλεκτρονίου, απελευθερώνει ενέργεια από τις οξειδωτικές ουσίες. Το αντιπροσωπευτικό οξειδωτικό, είναι αναγωγικό μέσο, σε αντίθεση με την οξείδωση. Δηλαδή ένα αντιοξειδωτικό είναι ένα μόριο αρκετά σταθερό για να δωρίσει ένα ηλεκτρόνιο στην ελεύθερη ρίζα και να την εξουδετερώσει χωρίς να γίνει μια ελεύθερη ρίζα το ίδιο.
Το αλκαλικό πόσιμο νερό Kangen® περιέχει μεγάλη ποσότητα ιόντων υδρογόνου που απαιτείται σε οξειδωτικές διαδικασίες στο σώμα, μειώνοντας την εμφάνιση του οξειδωτικού στρες στον οργανισμό και την κατάσταση χρόνιων προ φλεγμονωδών καταστάσεων, μέσω των οποίων αναπτύσσονται χρόνιες παθήσεις: διαβήτης τύπου 2 , υπέρταση, καρδιαγγειακές παθήσεις (έμφραγμα του μυοκαρδίου), αγγειακό εγκεφαλικό, καρκίνος, εκφυλιστικές ασθένειες (Parkinson, Alzeheimer), παχυσαρκία, πρόωρη γήρανση. Γίνεται πηγή νεότητας και υγείας, εκπληρώνοντας ένα σημαντικό ρόλο στο ανθρώπινο σώμα.

Το πόσιμο νερό Kangen® και η αποτοξίνωση του παχέος εντέρου!

Είναι σημαντικό το παχύ έντερο να είναι καθαρό. Οι ζωικές πρωτεΐνες, τα γαλακτοκομικά, το αλκοόλ, τα εξευγενισμένα και επεξεργασμένα τρόφιμα αλλά και τα κορεσμένα λίπη παράγουν μια κολλώδη ουσία που προσκολλάται στα τοιχώματα του εντέρου. Η ουσία αυτή εμποδίζει τη σωστή και αποτελεσματική απορρόφηση θρεπτικών ουσιών. Είναι ευρέως γνωστό στους ιατρικούς κύκλους ότι η μόλυνση του παχέος εντέρου συμβάλλει στην εμφάνιση αρκετών νόσων. Αλλά μόνο με την κατανάλωση σε ποσιμο νερο Kangen® μπορεί να ενυδατωθεί σωστά το σώμα και να καθαριστεί το παχύ έντερο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η έλλειψη ενέργειας, η παχυσαρκία, η ναυτία, διάφορες ασθένειες του δέρματος μπορούν να βελτιωθούν σε μεγάλο βαθμό με τον καθαρισμό του εντέρου.
Στην αγορά υπάρχουν πολλά διαθέσιμα προϊόντα καθαρισμού του εντέρου. Πολλά από αυτά είναι ακριβά, απαιτούν σωστή τήρηση του προγράμματος και μερικές φορές μπορεί να αποδειχτεί η χρήση τους οδυνηρή.
Ευτυχώς, υπάρχει μια καλύτερη λύση , το πόσιμο νερό Kangen®! Αποδοτική, ασφαλής και ανώδυνη. Χρησιμοποιώντας τη συσκευή LeveLuk K8 που παράγει νερό Kangen® στο σπίτι σας, μπορείτε να καθαρίσετε το παχύ έντερο αποτελεσματικά και εύκολα, απλά με την κατανάλωση του συγκεκριμένου νερού. Δεν υπάρχει πιο αποτελεσματική και ανώδυνη λύση!

Η μείωση οξύτητας οδηγεί ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ!

Οι δίαιτες  συνήθως αποτελούνται από όξινες τροφές. Λανθασμένα λαμβάνονται υπόψη μόνο οι θερμίδες, οι υδατάνθρακες και άλλα ασήμαντα χαρακτηριστικά. Ο οργανισμός προστατεύεται από τις βλάβες που προκαλούνται από τα οξέα, έτσι ώστε να τα αφαιρεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Όταν η οξύτητα είναι πιο πάνω από το επιθυμητό όριο, δεν απορροφάται πλήρως από τον πεπτικό σωλήνα και αποθηκεύεται σε λίπος. Ο οργανισμός προσπαθεί να κρατήσει τα οξέα μακριά από τα ζωτικά όργανα, με αποτέλεσμα την αύξηση του σωματικού βάρους και την παχυσαρκία.
Η κατανάλωση νερού Kangen® αυξάνει την αλκαλικότητα του σώματος, βοηθά στην εξάλειψη οξέων, μειώνοντας έτσι την ποσότητα οξέων που αποθηκεύονται στο λίπος. Μετά από αυτή τη φυσική διαδικασία, προκαλείται σε πολλούς ανθρώπους η απώλεια βάρους επειδή το σώμα επιστρέφει στην οξεο-αλκαλική ισορροπία του και δεν είναι πλέον ανάγκη να αποθηκεύσει οξέα στο λιπώδη κύτταρα.
Το pΗ είναι μία σημαντική παράμετρος στο σώμα, δεν έχει όμως ακόμη δοθεί αρκετή προσοχή σε αυτό. Πολλοί έχουν χαμηλό ρΗ, όξινο δηλαδή, πράγμα που σημαίνει ότι εξασφαλίζεται η ανάπτυξη πολλών ασθενειών, όπως ο καρκίνος, ο διαβήτης, η υπέρταση, η παχυσαρκία κ.λπ.
Το νερό Kangen® είναι η βάση της διατροφής σας και μία λύση στην απώλεια του βάρους σας. Δεν χρειάζεστε μια ειδική δίαιτα, γιατί εκτός από τα όξινα τρόφιμα που πιθανόν τρώτε, πίνετε αλκαλικό, αντιοξειδωτικό νερό, το οποίο βοηθά το σώμα να αποβάλει οξέα έτσι ώστε να μην χρειαστεί να αποθηκευτούν στα λιπώδη κύτταρα. Στην πορεία, θα μειωθεί η όρεξη σας για όξινα τρόφιμα. Έτσι, θα τρώτε λιγότερο και θα έχετε περισσότερή ενέργεια. Είναι απλό, έτσι δεν είναι;
Leveluk Sd 501 Φίλτρα Νερού
Το καλύτερα μηχάνημα με ενσωματωμένο θάλαμο ηλεκτρόλυσης
Sd 501 Platinum Ιονιστής νερού
Νέος μοντέρνος σχεδιασμός, προσαρμοσμένος σε κομψές κουζίνες
Leveluk K8 Φίλτρο Νερού
Η πιο καινοτόμος συσκευή που κατασκευάζεται από την Enagic.
Leveluk JRII Ψύκτης νερού
Παράγουν τόσο ισχυρά όξινο, όσο και ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen®
Leveluk R Το πρώτο μοντέλο
Είναι μινιατούρα, συμπαγές και πρακτικό, πάντα βολικό στο σπίτι ή όταν ταξιδεύετε.
Anespa Φίλτρο ντουζ
Απομακρύνει το χλώριο και όλα τα βακτήρια από το νερό του μπάνιου σας
Ακολουθήστε μας στα Social Media!