Νερό & Υγεία

NAVIGATION: Home | Νερό & Υγεία
Νερό & Υγεία 2017-09-12T14:48:58+00:00

Νερό και υγεία

Νερό και υγεία – οφέλη νερού για την υγεία

1. Νερό και υγεία – υγεία και ευεξία

Απλές καθημερινές δυσκολίες που παρουσιάζει ο οργανισμός και μας ταλαιπωρούν, μπορούν εύκολα να αποφευχθούν με την κατανάλωση νερού με τις κατάλληλες ιδιότητες. Ακόμη, το αλκαλικό νερό Kangen® είναι απαραίτητο για συγκεκριμένα στάδια και τρόπους ζωής, όπως παιδιά σε μικρές ηλικίες, γυναίκες που κυοφορούν και όσους ασκούνται, επαγγελματικά και μη. Δείτε εδώ αναλυτικά σε τι βοηθάει το νερό Kangen®:

Τι λένε φημισμένοι γιατροί για το Νερό και Υγεία

  • Παράγει 7 διαφορετικά είδη νερού

  • Ενυδάτωση οργανισμού σε 10”

  • Μελέτες για νερό

  • Σημασία αντιοξειδωτικών

  • Αλκαλικό νερό με αρνητικό ORP -800

  • Εξουδετέρωση ελεύθερων ριζών

  • Αποστείρωση / Παχύ έντερο / Οδοντιατρική

Αλλάξτε το νερό σας, αλλάξτε τη ζωή σας!!!

2. Νερό και υγεία – Σωματικά συμπτώματα

Οι ευεργετικές λειτουργίες του νερού Kangen® που παράγεται από τα φίλτρα νερού βρύσης αλλά και απο τους  ιονιστές νερού Enagic δεν σταματούν εδώ. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλα τα συμπτώματα που μπορούν να εξαλειφθούν με την κατανάλωση μικρο-δομημένου νερού Kangen®. Η βοήθεια του αντιοξειδωτικού νερού Kangen® συμβαίνει είτε μέσω της σωστής ενυδάτωσης του οργανισμού, και των καθαρών στοιχείων που διαθέτει, είτε μέσα από τους πολλούς τύπους νερού Kangen® που παράγουν τα φίλτρα – ιονιστές νερού Enagic, όπως για παράδεγμα στην περίπτωση των πληγών, που επουλώνονται γρηγορότερα και καλύτερα με την χρήση όξινου νερού Kangen®.

3. Νερό και υγεία – κλινικές παθήσεις

Στην δυσάρεστη περίπτωση που έρθουμε αντιμέτωποι με σοβαρές κλινικές παθήσεις, όλοι κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τις αντιμετωπίσουμε. Λίγοι όμως, δίνουν σημασία στο νερό και την τροφή που καταναλώνουν, που είναι ζωτικής σημασίας σε αυτές τις καταστάσεις, παρόλο που το συστήνουν οι γιατροί. Το νερό Kangen λοιπόν, ωφελεί τον οργανισμό που βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση με ποικίλους τρόπους και σε διαφορετικές περιπτώσεις. Ειδικότερα:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Το περιεχόμενο αυτών των άρθρων είναι καθαρά ενημερωτικού χαρακτήρα. Δεν σκοπεύουμε να διαγνώσουμε ασθένειες ή να προτείνουμε οποιαδήποτε θεραπεία. Οι αναγνώστες καλούνται να ελέγχουν οι ίδιοι την ακρίβεια αυτών των συμβουλών πριν λάβουν οποιαδήποτε απόφαση που βασίζεται σε αυτό που διαβάζετε. Εάν πάσχετε από διάφορες παθήσεις, παρακαλούμε συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Οι Ιονιστές Leveluk κατατάσσονται από το Υπουργείο Υγείας της Ιαπωνίας ως ιατροτεχνολογικά προϊόντα και το αλκαλικό ιονισμένο νερό που παράγουν, σύμφωνα με τους εξειδικευμένους γιατρούς της Ιαπωνίας, είναι θεραπευτικό νερό. Εάν αυτό το νερό συνδυάζεται με μια σωστή διατροφή, φέρει μεγάλα οφέλη για τη γενική κατάσταση της υγείας.
Leveluk Sd 501 Φίλτρα Νερού
Το καλύτερο μηχάνημα με ενσωματωμένο θάλαμο ηλεκτρόλυσης
Sd 501 Platinum Ιονιστής νερού
Νέος μοντέρνος σχεδιασμός, προσαρμοσμένος σε κομψές κουζίνες
Leveluk K8 Φίλτρο Νερού
Η πιο καινοτόμος συσκευή που κατασκευάζεται από την Enagic.
Leveluk JRII Ψύκτης νερού
Παράγει τόσο ισχυρά όξινο, όσο και ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen®
Leveluk R Το πρώτο μοντέλο
Είναι μινιατούρα, συμπαγές και πρακτικό, πάντα βολικό στο σπίτι ή όταν ταξιδεύετε.
Anespa Φίλτρο ντουζ
Απομακρύνει το χλώριο και όλα τα βακτήρια από το νερό του μπάνιου σας
Ακολουθήστε μας στα Social Media!