Διαβήτης

Νερό Kangen και διαβήτης

διαβήτης

Ο διαβήτης:

Συνιστούμε κατάποση μεγάλης ποσότητας αλκαλικού νερού, το οποίο λέει ότι μπορεί να θεραπεύσει ακόμα και τις χειρότερες περιπτώσεις του διαβήτη. Ο Kazuaki Ozawa περιγράφει την ακόλουθη περίπτωση: Ένας ασθενής σοβαρά άρρωστος, κινδύνεψε να χάσει το πόδι του από ακρωτηριασμό λόγω διαβήτη. Κατάφερε να έχει πλήρη ανάκαμψη χάρη στο ιονισμένο αλκαλικό νερό και το όξινο ιονισμένο νερό τα οποία και έβαζε στο πληγωμένο πόδι του. Μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο όπου οι γιατροί ήθελαν να ακρωτηριάσουν το πόδι του στο Centrul Medical Cooperatist στο Κόμπε.
Ένας δημοσιογράφος του πήρε συνέντευξη, η οποία μεταδόθηκε στη συνέχεια σε όλη την Ιαπωνία: Δημοσιογράφος: “Τι έκανε ο γιατρός για το πόδι σας;” Ito San: “Είπε ότι θα ακρωτηριασει το πόδι μου από το γόνατο και κάτω “Ο Δρ Kawamura:” Αυτές οι μαύρες κηλίδες οφείλονται στη διακοπή ροής του αίματος”. Δημοσιογράφος: “Ναι, φαίνεται πολύ σοβαρή η κατάσταση”. Ο διαβήτης μπορεί να γίνει φοβερή ασθένεια. Στο νοσοκομείο ο San Ito ήταν με αντιβιοτικά και όλα τα είδη των φαρμάκων, αλλά τίποτα δεν ήταν αποτελεσματικό. Τελικά, ο γιατρός είπε ότι το πόδι του θα ακρωτηριαστεί κάτω από το γόνατο. Στο Centrul Medical Cooperatist στο Κόμπε θα ακρωτηριαστούν μόνο τα δάχτυλα του ποδιού. Μετά από δύο εβδομάδες, ο δημοσιογράφος επισκέφθηκε και πάλι τον ασθενή.
Εδώ μου αφαιρέθηκαν μόνο τα δάχτυλα του ποδιού μου. ” Δημοσιογράφος: “Φαίνεται πολύ οδυνηρό, αλλά ο San Ito με διαβεβαίωσε ότι δεν είναι τόσο κακό όσο φαίνεται”. Δρ Kawamura Sensei: «Το πρήξιμο εξαφανίστηκε και το δέρμα άρχισε να μεγαλώνει πάνω από την πληγή, η οποία φαίνεται πολύ καλή.” Δημοσιογράφος:
“Εκτός από την ινσουλίνη που απαιτείται για τη μείωση του σακχάρου στο αίμα, ο San Ito δεν λαμβάνει φάρμακο. Όλη η θεραπεία περιορίζεται σε 5 λίτρα αλκαλικό νερό την ημέρα”. San Ito: “Με κάποιο τρόπο, μπορώ να πω ότι δεν αισθάνομαι καθόλου κουρασμένος” Ο Ito San πλένει την πληγή του με όξινο νερό, με pH 2,5, για 15 λεπτά κάθε πρωί και βράδυ.
Τον επισκέφθηκα ξανά τον Απρίλιο και ήμουν έκπληκτος που είδα πόσο καλά έχει επουλωθεί το πόδι του. Βλέποντας τον είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς σε πόσο σοβαρή κατάσταση ήταν πριν. ” Δημοσιογράφος: “Ο Dr. Kawamura λέει ότι πριν από τη χειρουργική επέμβαση σκεφτόταν να του κάνει μεταμόσχευση δέρματος, αλλά αφού ξαναχτίστηκε το δέρμα του, δεν είναι πλέον απαραίτητο.” San Ito: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Βασικά, δεν έκανα τίποτα, παρά να πλύνω την πληγή μου με όξινο νερό και το δέρμα μου έχει μεγαλώσει απίστευτα φυσικά.” Δημοσιογράφος: « Όσο σοβαρό και να είναι το τραύμα, η κατάποση αλκαλικού ιονισμένου νερού και το πλύσιμο στην προσβεβλημένη περιοχή με όξινο νερό, διασφαλίζει την πλήρη ανάπλαση των ιστών του δέρματος.” Γιατρός: “Στην αρχή χρησιμοποίησα φάρμακα για να διασταλούν τα αιμοφόρα αγγεία, προκειμένου να επιταχυνθεί η ανάπτυξη των ιστών.

Δοκίμασα όλα τα είδη των φαρμάκων, αλλά τίποτα δεν λειτούργησε. Έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε από την αρχή τη θεραπεία με αλκαλικό νερό. ” Δημοσιογράφος: « Στις 5 Ιουλίου ο San Ito γύρισε πίσω στο σπίτι του, όπου και συνεχίζει τη θεραπεία του.” San Ito: «Αν και έχω χάσει τα δάχτυλα των ποδιών, είναι προτιμότερο από το να είχα χάσει ολόκληρο το πόδι μου. Τουλάχιστον τώρα μπορώ να περπατήσω.” Δημοσιογράφος: « Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι το ιονισμένο νερό θεράπευσε τον Ito San. Μετά που επέστρεψε στο σπίτι, το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα του είχε σταθεροποιηθεί. Το μόνο που έκανε είναι να πίνει καθημερινά 6-8 λίτρα αλκαλικό ιονισμένο νερό». San Ito: «Στην αρχή, ήμουν αναγκασμένος να πάρω την ινσουλίνη, αλλά τώρα το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα έχει φτάσει σε τιμές 100-110 γι ‘αυτό δεν χρειάζεται πλέον να παίρνω ινσουλίνη. Βασικά σε μόλις δύο εβδομάδες από την έναρξη της θεραπείας με αλκαλικό νερό δεν χρειαζόμουν πλέον την ινσουλίνη. Τώρα δεν έχω πρόβλημα … μπορώ να περπατήσω χωρίς δεκανίκια και αυτό με κάνει να νιώθω υπέροχα. ” Δημοσιογράφος: “Εκπληκτικό! Επρόκειτο να ακρωτηριάσουν το πόδι του κάτω από το γόνατο, και τώρα μπορεί να περπατήσει μόνος του και με τα δύο του πόδια. ” Το αλκαλικό ιονισμένο νερό, μπορεί να θεραπεύσει και άλλες αιτίες του διαβήτη όπως ένα κατεστραμμένο πάγκρεας .

Φιλτρα νερου ανω παγκου LeveLuk SD501
Leveluk Sd 501Φίλτρα Νερού
Τα καλύτερα μηχανήματα με ενσωματωμένο θάλαμο ηλεκτρόλυσης
icon LeveLuk SD501 Platinum
Sd 501 PlatinumΙονιστής νερού
Νέος μοντέρνος σχεδιασμός, προσαρμοσμένος για κομψές κουζίνες
LeveLuk K8
Leveluk K8Φίλτρο Νερού
Η πιο καινοτόμος συσκευή που κατασκευάζεται από την Enagic.
icon LeveLuk JR II
Leveluk JRIIΨύκτης νερού
Παράγουν τόσο ισχυρά όξινο, όσο και ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen®
icon LeveLuk R
Leveluk RΤο πρώτο μοντέλο
Είναι μινιατούρα, συμπαγές και πρακτικό, πάντα βολικό στο σπίτι ή όταν ταξιδεύετε.
icon Anespa
AnespaΦίλτρο ντουζ
Απομακρύνει το χλώριο και όλα τα βακτήρια από το νερό του μπάνιου σας
Ακολουθήστε μας στα Social Media!