Αλκαλικό ιονισμένο νερό Kangen®

NAVIGATION: Home | Αλκαλικό νερό ιδιότητες – Kangen® | Αλκαλικό ιονισμένο νερό Kangen®
Αλκαλικό ιονισμένο νερό Kangen® 2017-09-09T18:02:58+00:00

Αλκαλικό ιονισμένο νερό Kangen®

Τι είναι το αλκαλικό νερό

Το PH δηλώνει τις δυνατότητες του υδρογόνου.

Βρίσκεται παντού στη φύση, στο φαγητό και στο ποτό. Κάθε τι στη γη σχετίζεται με το PH. Το υδρογόνο είναι το στοιχείο από το οποίο γεννήθηκε η ζωή. Είναι επομένως ένα μέτρο της διαθέσιμης δύναμης της ζωής σε ένα υγρό.

Το PH εμφανίζεται μέσα σε μια κλίμακα με τιμές από 1 έως το 14 και μας δείχνει κατά πόσο μια ουσία είναι όξινη ή αλκαλική. Ένα υγρό είναι ουδέτερο αν έχει τιμή pΗ 7. Στο ανθρώπινο σώμα το pΗ είναι πολύ σημαντικό, ειδικά το pΗ του αίματος, το οποίος πρέπει να έχει τιμές μεταξύ 7,30 και 7,45. Το pH του αίματος υποδεικνύει πόσο οξυγόνο βρίσκεται στο αίμα για να χρησιμοποιηθεί από τα κύτταρα. Η έλλειψη οξυγόνου και άμεση συνέπεια του: η μεταβολική οξέωση είναι το αιτία όλων σχεδόν των ασθενειών που γνωρίζουμε.

ph αλκαλικο ιονισμενο νερο

Ο Dr Otto Warburg, βραβευμένος με Νόμπελ το 1931, έδειξε ότι η τρομερή ασθένεια του αιώνα μας, ο καρκίνος, δεν μπορεί να ζήσει σε ένα περιβάλλον πλούσιο σε οξυγόνο. Οι μελέτες του έδειξαν ότι τα κύτταρα που έχουν έλλειψη οξυγόνου, είναι σε θέση να αλλάξουν τον μηχανισμό παραγωγής ενέργειας τους σε ένα μηχανισμό που δεν απαιτεί οξυγόνο. Έτσι μεταμορφώνονται σε μεταλλαγμένα κύτταρα που μπορούν να επιβιώσουν στο όξινο περιβάλλον. Αυτά τα νέα κύτταρα είναι καρκινικά κύτταρα. Τα καρκινικά κύτταρα είναι τα μόνο κύτταρα που εισπνέουν διοξείδιο του άνθρακα και εκπνέουν οξυγόνο. Έχουν δηλαδή παρόμοια συμπεριφορά με εκείνη των φυτών.
dr. otto warburg αλκαλικο νεροΟ καρκίνος αναπτύσσεται σαν ένα φυτό στο εσωτερικό του σώματος μας. Ένα φυτό του οποίου οι ρίζες μπορεί να κοπούν με την αλκαλικότητα. Τα καρκινικά κύτταρα μισούν το οξυγόνο. Γι’ αυτό εμφανίζονται όταν συσσωρεύονται πολλές τοξίνες και παίρνουν τη θέση του οξυγόνου. Ο Dr. Warburg έδειξε ότι τα καρκινικά κύτταρα διατηρούν ένα μειωμένο επίπεδο pΗ σε 6,0 λόγω παραγωγής γαλακτικού οξέος και αυξημένα επίπεδα CO2. Έχει αποδειχτεί η άμεση σχέση μεταξύ του pH και του οξυγόνου. Ένα υψηλό pΗ σημαίνει υψηλότερη συγκέντρωση των μορίων του οξυγόνου, ενώ το χαμηλό pΗ σημαίνει χαμηλό επίπεδο οξυγόνου στο αίμα. Από την περίφημη ομιλία του γιατρού, οι επιστήμονες ήταν σε θέση να κάνουν πολλές συνδέσεις μεταξύ των διαφόρων ασθενειών με την έλλειψη οξυγόνου και με τα όξινα απόβλητα που συσσωρεύονται στο σώμα.
Το αίμα με pH 7.3 είναι πιο ρευστό από εκείνο με πιο όξινο pH. Η οξύτητα είναι άμεσα υπεύθυνη για την πήξη του αίματος. Χαμηλότερο pH σημαίνει και ένα πιο παχύρευστο αίμα, το οποίο η καρδιά αντλεί δυσκολότερα. Η αφυδάτωση και ένα χαμηλό pH σχετίζονται με αυτό που ονομάζουμε «υψηλή πίεση». Η οξύτητα του σώματος μας είναι άμεσο αποτέλεσμα της ρύπανσης του περιβάλλοντος , μιας μη ισορροπημένης διατροφής πλούσιας σε ζάχαρη, κατανάλωσης ανθρακούχων ποτών, περίσσειας πρωτεΐνης και επεξεργασμένων υδατανθράκων, συντηρητικών, πρόσθετων (υπάρχουν περίπου 3.000 πρόσθετα που χρησιμοποιούνται) και λανθασμένων συνδυασμών που γίνονται από εμάς. Πόσοι από εμάς συνδυάζουν κρέας με πατάτες ή ψωμί με τυρί;
Το νερό που πίνουμε στην καλύτερη περίπτωση είναι ουδέτερο, αλλά όχι αλκαλικό ιονισμένο νερό.  Ο αέρας που αναπνέουμε είναι όξινος (δεν υπάρχει περιοχή στον κόσμο όπου να κοπεί ένα μήλο και να μην οξειδωθεί). Το άγχος είναι όξινο όπως και τα ισχυρά συναισθήματα, ο φόβος, το μίσος και ο θυμός. Σε ένα όξινο σώμα, η διατήρηση του φυσιολογικού pH του αίματος γίνεται δύσκολα. Μερικές φορές, το σώμα δεν έχει άλλη επιλογή και έτσι παίρνει από τα όργανα και τους ιστούς αλκαλικά μεταλλικά στοιχεία απαραίτητα για την λειτουργία του: το ασβέστιο από τα οστά, τα μαλλιά, τα νύχια και τα δόντια, για να εξουδετερώσει ισχυρά οξέα. Και να πώς εμφανίζεται η οστεοπόρωση.
Αυτά που δεν καταφέρνει ο οργανισμός να εξουδετερώσει, εναποτίθενται ως οξέα απόβλητα στις αρτηρίες και τα όργανα. Το αλκαλικό ιονισμένο νερό Kangen® αποτρέπει τον οργανισμό από την απορρόφηση αλκαλικών μεταλλικών στοιχείων από τα όργανα και τους ιστούς για να λύσει το πρόβλημα της οξύτητας. Για παράδειγμα, να απορροφήσει το ασβέστιο από τα οστά. Η οξέωση μειώνει την ικανότητα του σώματος να απορροφήσει μέταλλα και θρεπτικές ουσίες. Συνεπώς, μειώνεται η παραγωγή ενέργειας και η αναγέννηση των κυττάρων επιβραδύνεται. Η οξέωση είναι άμεσα υπεύθυνη για την πύκνωση και τη σκλήρυνση των αρτηριών.
“Η υπερβολική οξύτητα στο σώμα αρχίζει να καταστρέφει τα κύτταρα μέσα από τους ιστούς και τα όργανα. Με την καταστροφή των κυττάρων ενεργοποιείται το ένστικτο της αυτοσυντήρησης του οργανισμού. Χρησιμοποιείται το λίπος του σώματος σε μια απέλπιδα προσπάθεια να προστατευτεί. Το λίπος χρησιμοποιείται κυρίως για αποθήκευση οξέων”
Μέσω της ηλεκτρόλυσης, το νερό με τον τύπο του H2O χωρίζεται σε Η + και ΟΗ-. Τα αλκαλικά μέταλλα από το νερό, μαζί με τα ιόντα υδροξυλίου (ΟΗ-) συνθέτουν το χαμηλό αλκαλικό ιονισμένο νερό ( με δυναμικό οξειδοαναγωγής, αντιοξειδωτικό). Με την κατανάλωση αλκαλικού ιονισμένου νερού Kangen®, θα εξασφαλίσετε την αφθονία των αλκαλικών μετάλλων που βοηθούν στην εξουδετέρωση των όξινων αποβλήτων από το σώμα.
Σημείωση: Ορολογία, «ρίζα υδροξυλίου” ή ” ρίζα υδροξειδίου ” είναι διαφορετικά ονόματα του OH-

Το αλκαλικό ιονισμένο νερό περιέχει περισσότερο οξυγόνο.

Με ένα pΗ 7, το νερό έχει συμπυκνωμένα ιόντα υδρογόνου (Η +) ίσα με ιόντα υδροξυλίου (ΟΗ-). Αλλά όταν το pH αυξάνεται, αυξάνεται παράλληλα και το ποσοστό των ιόντων υδροξυλίου (OH-). Όταν πίνετε ιονισμένο αλκαλικό νερό, πίνετε νερό με περισσότερο οξυγόνο, αλλά όχι με μορφή O2.
Η ρίζα υδροξυλίου (ΟΗ-) είναι πολύ σημαντική, γιατί συνδυάζεται με τα αλκαλικά μέταλλα μέσα στο νερό. Το αλκαλικό ιονισμένο νερό Kangen® έχει στην δομή του δύο άτομα οξυγόνου: δύο ιόντα υδροξυλίου θα σχηματίσουν ένα μόριο νερού, δηλαδή: OH- + OH- = H2O και ελεύθερο Ο. Αυτό το καθιστά εξαιρετικά αποδοτικό παραλαμβάνοντας την ελεύθερη ρίζα (δηλαδή το “ελεύθερο” ηλεκτρόνιο) και τα οξέα από το σώμα.
Το αλκαλικό ιονισμένο νερό Kangen® που παράγεται από τους ιονιστές Leveluk δεσμεύει τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες αποβάλλονται τες με την ούρηση. Είναι επομένως ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Με αυτόν τον τρόπο, το αλκαλικό νερό Κangen® χρησιμοποιείται για την εξουδετέρωση των οξέων και το ιόν υδροξυλίου απελευθερώνει ένα πλεόνασμα οξυγόνου στα κύτταρά μας. Το οξυγόνο είναι το βασικό καύσιμο του σώματος μας. Η οξειδωτική επίδραση του οξυγόνου αντισταθμίζεται από την οξειδο-αναγωγική δυναμική του ιονισμένου αλκαλικού νερού Kangen με ORP (-350 mV) έως ( -800 mV). Μέσα από μια γρήγορη αντίδραση δωρίζει τα ηλεκτρόνια προς τις ελεύθερες ρίζες εμποδίζοντας την αλληλεπίδραση του ενεργού οξυγόνου με τα σταθερά μόρια. Δίνοντας έτσι στο σώμα μία επιπλέον ενέργεια, χωρίς να καταστραφούν τα βιολογικά μόρια.
Leveluk Sd 501 Φίλτρο Νερού
Το καλύτερο μηχάνημα με ενσωματωμένο θάλαμο ηλεκτρόλυσης
Sd 501 Platinum Ιονιστής νερού
Νέος μοντέρνος σχεδιασμός, προσαρμοσμένος σε κομψές κουζίνες
Leveluk K8 Φίλτρο Νερού
Η πιο καινοτόμος συσκευή που κατασκευάζεται από την Enagic.
Leveluk JRII Ψύκτης νερού
Παράγουν τόσο ισχυρά όξινο, όσο και ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen®
Leveluk R Το πρώτο μοντέλο
Είναι μινιατούρα, συμπαγές και πρακτικό, πάντα βολικό στο σπίτι ή όταν ταξιδεύετε.
Anespa Φίλτρο ντουζ
Απομακρύνει το χλώριο και όλα τα βακτήρια από το νερό του μπάνιου σας

Το αλκαλικό ιονισμένο νερό Kangen® και το pH του επηρεάζει τα κύτταρά σας;

Πόσο pH πρέπει να έχει το αλκαλικό ιονισμένο νερό Kangen® για να είναι καλό για την υγεία;

Το pH του οργανισμού παίζει σημαντικό ρόλο στην ομαλή λειτουργία του. Πως μπορεί να αλλάξει και πως το αλκαλικό νερό Kangen® μπορεί να το επαναφέρει στα επιθυμητά πλαίσια;
Το αλκαλικό ιονισμένο νερό Kangen®, έχει όλες τις ιδιότητες του νερού του παγετώνα Hunza στο Θιβέτ και είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά και ευεργετικά σύμφωνα με τα πορίσματα πειραμάτων και χρήσης άνω των 30 ετών σε κλινικές σε όλο τον κόσμο.
 

Σύνθεση του αλκαλικού νερού Kangen®:

αλκαλικο-ιονισμενο-νερο

  • Νερό μικροβιολογικά καθαρό ΧΩΡΙΣ ΝΙΤΡΙΚΑ Ή ΝΙΤΡΩΔΗ
  • Περιέχει ΑΛΚΑΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ απαραίτητα για το σώμα μας:
    –  ασβέστιο, μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο, ρΗ 8,5 – 9 για 9,5
  • Λόγω της μοριακής δομής (μικρο-συγκέντρωσης μορίων), του πλούτου της σε αρνητικά ιόντα και φυσικά αλκαλικά μεταλλικά στοιχεία, δημιουργούν στο σώμα μας ένα θεραπευτικό αποτέλεσμα-σύμφωνα πάντα με τους εξειδικευμένους Ιάπωνες γιατρούς- παρόμοιο με εκείνο των ιαματικών πηγών που βρίσκονται σε ορισμένα μέρη της Γης: Bucegi, Lourdes, Παγετός Hunza… Το αλκαλικό ιονισμένο νερό Kangen® έχει τεράστια ευεργετική επίδραση στην υγεία μας, επειδή η δομή του είναι πολύ λεπτή και διαπερνά ολόκληρο το σώμα 9 φορές πιο γρήγορα από ό,τι ένα συνηθισμένο νερό. Οξυγονώνει και θρέφει τον εγκέφαλο σε 60 δευτερόλεπτα και αφαιρεί τα όξινα απόβλητα και τις τοξίνες.
Το φιλτραρισμένο, αλκαλικό νερό Kangen® εμπεριέχει τα απαραίτητα αλκαλικά στοιχεία, τα οποία αποκαθιστούν την ισορροπία στο σώμα της οξεοβασικής, δημιουργώντας ένα υγιεινό περιβάλλον στο οποίο δεν μπορεί να αναπτυχθεί η νόσος. Τα αντιοξειδωτικά μειώνουν τις ελεύθερες ρίζες στο σώμα, την κύρια αιτία πολλών ασθενειών και το βοηθάει να αναγεννηθεί και να ανανεωθεί.
Το νερό Kangen® αναγνωρίζεται ως ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά.
Με την διαδικασία του ιονισμού, το νερό με τον τύπο του H2O χωρίζεται σε Η + και ΟΗ-. Τα αλκαλικά μέταλλα από το νερό, μαζί με ιόντα υδροξυλίου (ΟΗ-) δημιουργούν αυτό που ονομάζεται αλκαλικό νερό. Η κατανάλωση σε αλκαλικό νερό, παρέχει άφθονα αλκαλικά μέταλλα που βοηθούν στην εξουδετέρωση των όξινων αποβλήτων από το σώμα.
Αλκαλικο νερο Μετριέται σε ORPΤο αλκαλικό ιονισμένο νερό περιέχει περισσότερο οξυγόνο.
Με pΗ 7,0 το νερό έχει συγκέντρωση ίση ιόντων υδρογόνου με (Η +) και υδροξυλίου (ΟΗ-). Αλλά όταν το pH αυξάνεται, το ίδιο κάνει και το ποσοστό των ιόντων (OH-). Όταν πίνετε αλκαλικό νερό, πίνετε νερό με περισσότερο οξυγόνο. Όχι υπό μορφή O2, αλλά ΟΗ-, το οποίο σταθεροποιείται σε συνδυασμό με ένα αλκαλικό μεταλλικό.
Μόλις φτάσουν στο σώμα δύο ιόντα υδροξυλίου μπορούν να σχηματίσουν ένα μόριο νερού και να απελευθερώσουν ένα άτομο οξυγόνου. Δηλαδή: OH + OH- = H2O και Ο ελεύθερο. Με αυτόν τον τρόπο, τα αλκαλικά μέταλλα χρησιμοποιούνται για την εξουδετέρωση των οξέων. Έτσι, το ιόν του υδροξυλίου απελευθερώνει ένα πλεόνασμα οξυγόνου στα κύτταρά μας.

Το νερό Kangen® είναι αλκαλικό.

Το νερό Kangen® είναι πλούσιο σε αλκαλικά μεταλλικά στοιχεία. Οι τέσσερις βασικοί ηλεκτρολύτες είναι: νάτριο, κάλιο, ασβέστιο και μαγνήσιο.

αλκαλικο νερο Kangen νοσοιΤα περισσότερα τρόφιμα που τρώμε δημιουργούν απόβλητα οξέων στον οργανισμό, οδηγώντας τον σε ανισορροπία στα επίπεδα pH του αίματος. Το σώμα ρυθμίζει την αλκαλικότητα, απορροφώντας αλκαλικά μέταλλα από τα δόντια, τα οστά, το ήπαρ, κλπ ή αποθηκεύοντας τα στα όργανα,” πνίγουν ”τα κύτταρα, δημιουργώντας έτσι ευνοϊκό περιβάλλον για τη νόσο.
Η κατανάλωση σε αλκαλικό ιονισμένο νερό, το οποίο είναι υγιές και ελαφρώς αλκαλικό, βοηθά το σώμα να αποκαθιστά την φυσική του ισορροπία. Το αλκαλικό νερό Kangen® αφαιρεί απαλά τα όξινα απόβλητα και τις τοξίνες από το σώμα, εμποδίζοντας έτσι την ανάπτυξη νόσων.

Θα αισθανθείτε τη διαφορά από το πρώτο ποτήρι!

Το πόσιμο νερό Kangen® επιτυγχάνει με τη χρήση των Ιαπωνικών ιονιστών Enagic την αποκατάσταση, χάρη στην επαναστατική τεχνολογία του, τις φυσικές συνθήκες στις ορεινές περιοχές όπου υπάρχουν καθαρά ιαματικά νερά γεμάτα αρνητικά ιόντα. Μπορείτε να αγοράσετε αυτή τη συσκευή και να την εγκαταστήσετε στο σπίτι σας. Είναι η ιδανική λύση για να προσφέρετε στην οικογένειά σας  φρέσκο νερό καθημερινά ελεγχόμενο.
Αυτοί οι ιονιστές καθαρίζουν το νερό της βρύσης από όλα τα βλαβερά στοιχεία, διατηρώντας άθικτα τα βασικά μέταλλα. Το νερό έτσι γίνεται ένα υγιές, υψηλής ποιότητας, αλκαλικό, αντιοξειδωτικό, που απορροφάται εύκολα. Θα κρατηθείτε ενυδατωμένοι και υγιείς με τις πολλές χρήσεις του αλκαλικού νερού Kangen®!

Δείτε εδώ πώς χρησιμοποιείται το νερό Kangen® ανάλογα με το επιλεγμένο pH!

Leveluk Sd 501 Φίλτρο Νερού
Το καλύτερο μηχάνημα με ενσωματωμένο θάλαμο ηλεκτρόλυσης
Sd 501 Platinum Ιονιστής νερού
Νέος μοντέρνος σχεδιασμός, προσαρμοσμένος σε κομψές κουζίνες
Leveluk K8 Φίλτρο Νερού
Η πιο καινοτόμος συσκευή που κατασκευάζεται από την Enagic.
Leveluk JRII Ψύκτης νερού
Παράγουν τόσο ισχυρά όξινο, όσο και ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen®
Leveluk R Το πρώτο μοντέλο
Είναι μινιατούρα, συμπαγές και πρακτικό, πάντα βολικό στο σπίτι ή όταν ταξιδεύετε.
Anespa Φίλτρο ντουζ
Απομακρύνει το χλώριο και όλα τα βακτήρια από το νερό του μπάνιου σας

Αλκαλική Θεραπεία Kangen®

Οξυγονοθεραπεία Kangen®

Η οξυγονοθεραπεία: ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen®

Το μυστικό της θεραπείας Kangen® μέσω της ενυδάτωσης ξεκινά από την κατεδάφιση του μύθου. Δεν αρκεί να καταναλώσουμε νερό για να ενυδατωθούμε. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η κατανάλωση οκτώ, δέκα, ή περισσότερων ποτηριών νερού την ημέρα είναι η απάντηση στο πρόβλημα της ενυδάτωσης. Η θεραπεία Kangen® μέσω ενυδάτωσης αναφέρεται όχι μόνο στην πόση νερού αλλά και την είσοδό του στα κύτταρα και το συνδετικό ιστό. Πρέπει να το κρατήσει εκεί, έτσι ώστε το κάθε κύτταρο να λειτουργεί σε πλήρη έκταση. Αν θέλουμε να πετύχουμε μία πιο ισχυρή κυτταρική μεμβράνη, πρέπει να τονώσουμε την ανανέωση (ενυδάτωση) του συνδετικού ιστού ή να μειώσουμε τη βλάβη που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες. Συνεπώς, πρέπει να εφοδιάζουμε τον οργανισμό με ένα μικρό-δομημένο νερό όπως το Kangen®.
Ως εκ τούτου, σε αντίθεση με την κοινή πεποίθηση, η ενυδάτωση δεν σημαίνει μόνο να πίνετε οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα. Μπορούμε να πιούμε και δέκα, δεκαπέντε ή ακόμα και είκοσι ποτήρια νερό την ημέρα, και πάλι να μην έχουμε μια σωστή ενυδάτωση. Αυτό θα συμβεί αν το νερό δεν κρατηθεί μέσα στα κύτταρα και περάσει απλά μόνο μέσα από το σώμα, αντί να παραμένει και να το ενυδατώσει . Η έλλειψη ενυδάτωσης προκαλεί βλάβη στην κυτταρική μεμβράνη, μοιάζοντας σαν μία τρύπια τσέπη που δεν μπορεί να κρατήσει τα κέρματα. Το νερό διαρρέει από τα κύτταρα, όπου θα έπρεπε να μείνει και έτσι δεν χρησιμοποιείται (το νερό των φουσκωμένων ποδιών και αστραγάλων και όλα τα είδη οιδημάτων).

Γιατί το αλκαλικό ιονισμένο νερό Kangen® είναι η καλύτερη θεραπεία ενυδάτωσης;

Το ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen® είναι ένα μεταβολικό νερό.

Περιέχει πολλά αρνητικά ιόντα υδρογόνου που παγιδεύονται από το κυτταρικό οξυγόνο. Σχηματίζουν εκεί το μεταβολικό νερό στη διαδικασία της αερόβιας κυτταρικής αναπνοής παραγωγή ενέργειας. Τα αρνητικά ιόντα υδρογόνου είναι απαραίτητα σε οξειδωτικές διαδικασίες και βρίσκονται σε πολύ μεγάλες ποσότητες στο ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen®.

Το ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen® περιέχει περίσσεια οξυγόνου

Όταν πίνουμε ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen®,  παίρνουμε νερό με περίσσεια οξυγόνου. ‘Οχι με τη μορφή του Ο2, αλλά με τη μορφή ΟΗ- το οποίο είναι σταθερό, διότι συνδέεται με θετικά φορτισμένα αλκαλικά μέταλλα.

Υπάρχουν δύο τύποι οξυγόνου. Το ένα είναι με δυναμικό σχήμα – O2 και το άλλο είναι η σταθερή μορφή θετικών ιόντων του ΟΗ- που σχετίζονται με αλκαλικά μέταλλα. Το σώμα χρειάζεται και τις δύο μορφές του οξυγόνου. Αν κρατάμε την αναπνοή μας, το O2 διακόπτεται και μπορεί να πεθάνουμε. Εάν επίσης το pH του σώματος πέσει κάτω από το 7 θα μειωθεί και το ΟΗ- και πάλι θα κινδυνέψουμε να πεθάνουμε. Όταν η αναπνοή σταματά, το σώμα χρησιμοποιεί πρώτα το O2 και στη συνέχεια χρησιμοποιεί δευτερεύοντα αποθεματικά ΟΗ- για να επιβιώσει. Μετά επέρχεται θάνατος. Χρειάζονται περίπου 3 λεπτά. Οι άνθρωποι με υψηλή αλκαλικότητα, όπως τα μωρά, μπορούν να ζήσουν για περισσότερο από 3 λεπτά.
Η θεραπεία Kangen® μέσω ενυδάτωσης όχι μόνο χειρίζεται τη γενική υγεία, αλλά το κάνει λαμβάνοντας υπόψη κάθε κύτταρο του σώματος. Όταν κάθε κύτταρο λειτουργεί στο υψηλότερο επίπεδο ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ του σώματος μας και την υγεία κάθε οργάνου. Τα πάντα στο σώμα μας είναι συνδεδεμένα. Παρά το γεγονός ότι η καρδιά θεωρείται ότι λειτουργεί χωριστά από τον εγκέφαλο, ωστόσο και τα δύο είναι άρρηκτα συνδεδεμένα.
Η θεραπεία ενυδάτωσης Kangen® είναι ένα μέσο με το οποίο μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο της κυτταρικής υγείας μας, για τη υποστήριξη της βέλτιστης λειτουργίας όλων των κυτταρικών ρόλων. Το νερό είναι η ουσία της καλής λειτουργίας του οργανισμού. Το αλκαλικό ιονισμένο νερό Kangen® βελτιστοποιεί το περιβάλλον έτσι ώστε να μπορεί να λύσει ακόμη και αδιάγνωστα προβλήματα υγείας που συνεχίζουν σιωπηλά να διαβρώνουν τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.
Leveluk Sd 501 Φίλτρο Νερού
Το καλύτερα μηχάνήμα με ενσωματωμένο θάλαμο ηλεκτρόλυσης
Sd 501 Platinum Ιονιστής νερού
Νέος μοντέρνος σχεδιασμός, προσαρμοσμένος σε κομψές κουζίνες
Leveluk K8 Φίλτρο Νερού
Η πιο καινοτόμος συσκευή που κατασκευάζεται από την Enagic.
Leveluk JRII Ψύκτης νερού
Παράγουν τόσο ισχυρά όξινο, όσο και ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen®
Leveluk R Το πρώτο μοντέλο
Είναι μινιατούρα, συμπαγές και πρακτικό, πάντα βολικό στο σπίτι ή όταν ταξιδεύετε.
Anespa Φίλτρο ντουζ
Απομακρύνει το χλώριο και όλα τα βακτήρια από το νερό του μπάνιου σας
Ακολουθήστε μας στα Social Media!