Αλκαλικό νερό ιδιότητες – Kangen®

NAVIGATION: Home | Αλκαλικό νερό ιδιότητες – Kangen®
Αλκαλικό νερό ιδιότητες – Kangen® 2017-09-09T16:05:11+00:00

Νερό Kangen®

Αλκαλικο νερο ιδιοτητες Κangen

Οι ιδιότητες του αλκαλικού νερού – Kangen®

Kangen® – Οι ιδιότητες του αλκαλικού νερού

 Οι ιδιότητες του αλκαλικού νερού είναι να αλκαλοποιεί,να αποτοξινώνει και να ενεργοποιεί μέσω της μικρό-δομής του. Αυτές οι τρεις ιδιότητες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες.

Οι ιδιότητες του αλκαλικού νερού και ειδικά η συμβολή της αλκαλοποίησης στην αναγέννηση των ιστών, είναι βασική λόγω της αντιφλεγμονώδους δράσης της. Δομεί τους προς ιονισμό ηλεκτρολύτες ώστε να συντελεστεί η οξείδωση και η εξουδετέρωση. Ετσι καθιστά δυνατή τη σωστή κυτταρική αναπνοή και τη διανομή θρεπτικών συστατικών σε όλο το σώμα.

Η κατανάλωση, ενεργοποιεί τη διαδικασία της αποτοξίνωσης και της ενυδάτωσης του σώματος μέχρι το κυτταρικό επίπεδο. Επιπλεον με την αποτοξίνωση, εξαλείφονται τα ερεθιστικά εμπόδια, βαρέα μέταλλα, επιτυγχάνεται η πέψη, η απορρόφηση κ.λπ.

Η ενεργοποίηση των κύτταρων, με τη λήψη ενέργειας από το αλκαλικό νερό Kangen®, είναι καθοριστική στην ευεξία. Αυτό επειδή το αλκαλικό νερό Kangen® αυξάνει τη ζωτικότητα των κυττάρων πολύ πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο είδος τροφής και με λιγότερη προσπάθεια του πεπτικού συστήματος.
Οποιοδήποτε φρούτο ή τροφή έχει ένα ηλεκτρικό φορτίο μικροτερο από το αλκαλικό νερό Kangen®  . Η ενέργεια του ιονισμένου αλκαλικού νερού Kangen® είναι τόσο υψηλή ώστε επιτυγχάνεται η λειτουργία ενδοκρινών αδένων του νευρικού συστήματος.
Με αυτό το ιονισμένο, αλκαλικό νερό επιτυγχάνεται πραγματική ομοιοσύσταση σε όλο το σώμα. Ο άνθρωπος είναι το μόνο πλάσμα πάνω στη γη που αποφασίζει μόνος του τι θα καταναλώσει. Η κατανάλωση αλκαλικού νερού Kangen® είναι μία απόφαση για την οποία δεν θα μετανιώσετε ποτέ!
αντιοξειδωτικό νερό kangen

Αντιοξειδωτικό

Το νερό Kangen® είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και αντιοξειδωτικό! Παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της άριστης υγείας χάρη στην ικανότητά του να εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες. Μια απο τις ιδιότητες του αλκαλικού νερού είναι να επιβραδύνει και τη διαδικασία γήρανσης. Έτσι, η τακτική κατανάλωση του νερού Kangen® διατηρεί τη νεότητα. Δεν υπάρχει άλλη μέθοδος ή θεραπεία τόσο επωφελής που να μπορεί να συγκριθεί με το αντιοξειδωτικό πλεονέκτημα του νερού Kangen®. Ήρθε η ώρα για να το μάθετε.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
αλκαλικό νερό kangen

Τι είναι το αλκαλικό νερό Kangen®

Πόσο pH πρέπει να έχει το αλκαλικό νερόKangen® για να είναι καλό για την υγεία; Το pH του οργανισμού παίζει σημαντικό ρόλο στην ομαλή λειτουργία του. Ειδικά το pΗ του αίματος, το οποίο πρέπει να έχει τιμές μεταξύ 7,30 και 7,45. Επίσης το αλκαλικό νερό περιέχει περισσότερο οξυγόνο. Έχει τις θεραπευτικές ιδιότητες του νερού του παγετώνα Hunza στο Θιβέτ και είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά θεραπευτικά νερά, σύμφωνα με τα πορίσματα πειραμάτων και χρήσης άνω των 30 ετών σε κλινικές σε όλο τον κόσμο
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
μικροδομή νερό kangen

Μικροδομή

 Η μοριακή δομή του νερού ποικιλει ανάλογα με την προελευσή του. Οταν αλλάζει η δομή του, αλλάζουν και οι ικανότητές του. Ειδικότερα, το ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen® έχει ξεχωριστή γεωμετρία, ικανή να ενυδατώνει τα κύτταρα γρηγορότερα από το απλό νερο. Είναι επίσης, ικανό να μεταφέρει σωστά τα θρεπτικά συστατικά και να εξαλείφει τα απόβλητα από τα κύτταρα. Βελτίωνει επίσης την κυτταρική επικοινωνία. Είναι το ιδανικό νερό λοιπόν, για όλο το σώμα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αλκαλικο νερο ιδιοτητες

Πόσοι τύποι νερού Kangen® υπάρχουν;

Το νερό Kangen® ανάλογα του ρΗ του, το οποίο κυμαίνεται από ισχυρά όξινο νερό Kangen® με pH 2.5 εως το ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen® με pH 11,5, έχει 7 διαφορετικές διαβαθμίσεις επομένως και είδη.Δείτε αναλυτικά τα είδη και πώς καθένα από αυτά μπορεί να ωφελήσει εσάς και την οικογένεια σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
νερό kangen υγεια

Χρήση του Νερού Kangen®.

To νερό Kangen® έχει πολλές χρήσεις ανάλογα τις ιδιότητες του. Μπορείτε να το καταναλώνετε,να μαγειρεύετε,να καθαρίζετε,να αντιστρέψετε τη διαδικασία της γήρανσης και να το χρησιμοποιήσετε για την ομορφιά, την υγεία και τη θεραπεία του σώματός σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
νερό kangen νιτρικά άλατα

Νιτρικά άλατα στο νερό

Πως τα φίλτρα νερού μας καθαρίζουν το νερό από βλαβερά συστατικά και μας προστατεύουν από ουσίες που προκαλούν διάφορα προβλήματα υγείας; Το νερό με υψηλά επίπεδα σε νιτρικά άλατα, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας σε εγκύους, μωρά και παιδιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Leveluk Sd 501 Φίλτρο Νερού
Το καλύτερο μηχάνημα με ενσωματωμένο θάλαμο ηλεκτρόλυσης
Sd 501 Platinum Ιονιστής νερού
Νέος μοντέρνος σχεδιασμός, προσαρμοσμένος σε κομψές κουζίνες
Leveluk K8 Φίλτρο Νερού
Η πιο καινοτόμος συσκευή που κατασκευάζεται από την Enagic.
Leveluk JRII Ψύκτης νερού
Παράγει τόσο ισχυρά όξινο, όσο και ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen®
Leveluk R Το πρώτο μοντέλο
Είναι μινιατούρα, συμπαγές και πρακτικό, πάντα βολικό στο σπίτι ή όταν ταξιδεύετε.
Anespa Φίλτρο ντουζ
Απομακρύνει το χλώριο και όλα τα βακτήρια από το νερό του μπάνιου σας

Ποιοτικό νερό Kangen®

Τι είναι το ORP. Η ποιότητα του νερού μετριέται σε ORP.

Νερό kangen ORP

Η ποιότητα του νερού μετριέται σε ORP. Τι ακριβώς είναι το ORP και πως με αυτό μετράμε την οξείδωση; Τι εννοούμε όταν λέμε ότι οι αρνητικές τιμές του ORP εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν πολλές ασθένειες και ταλαιπωρούν το σώμα μας; Το ιονισμένο Νερό Kangen® περιέχει ΟRP. Πόσο ORP πρέπει να έχει το ιονισμένο νερό λοιπόν για να είναι ευεργετικό για την υγεία μας; Μπορώ να το αυξήσω και να το μειώσω; Πως μπορεί το ιονισμένο, αλκαλικό νερο Κangen® να προλαμβάνει, να προστατεύει και να θεραπεύει το σώμα μας από ασθένειες , ακόμη και από τον καρκίνο;

νερό kangen Οξειδοαναγωγικό δυναμικό

AMERICAN MARINE PINPOINT ORP/REDOX MONITOR PACKAGE

Το ORP ή αλλιώς Οξειδοαναγωγικό δυναμικό, είναι το απαραίτητο ηλεκτρικό δυναμικό που χρειάζεται για να μειωθεί ή να γίνει πιο αργά η διαδικασία της οξείδωσης , όπως η σκουριά. Βάσει του ORP, μετραμε την δυναμική μείωσης της οξείδωσης, που πρακτικα σημαινει φθορά ή γήρανση. Το Νερό Kangen® πρέπει να έχει αρνητικές τιμές ΟRP για να είναι ευεργετικό. Το ORP επίσης μετρά τη μειωμένη ικανότητα προσέλκυσης του ενεργού οξυγόνου.

 Η μέτρηση του ORP σε millivolts (mV) γίνεται σε μια κλίμακα από -1200 (χαμηλότερη αξία οξείδωσης) και +1200 (υψηλότερη αξία οξείδωσης). Μπορεί να μετρηθεί μέσα στη συσκευή, στον υπολογιστή που διαθέτει.
Το ιονισμένο αλκαλικό Νερό Kangen® έχει αρνητικό φορτίο, που κυμαίνεται μεταξύ -200 mV και -800mV (οι τιμές αυτές εξαρτώνται από την αρχική πηγή του νερού). Με άλλα λόγια λοιπον ένα ποτήρι ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen® έχει μια αντιοξειδωτική ικανότητα μεγαλύτερη απ’ ότι ένα ποτήρι φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι.

Βεβαιωθείτε ότι το νερό που πίνετε έχει αρνητικό αριθμό millivolts (mV). Για να φτάσετε στο ιδανικό βάρος και τη βέλτιστη υγεία, το νερό πρέπει να έχει ένα ORP τουλάχιστον -50 mV. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ηλεκτρονική δραστηριότητα μέσα στο νερό θα είναι επαρκής και ετσι θα εξουδετερωθούν τα οξέα. Τα περισσότερα νερά της βρύσης έρχονται με ORP περίπου + 500 mV.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (OMS) συστήνει το ORP του νερού να μην υπερβαίνει τα +60 mV.

Η οξειδοαναγωγική αντίδραση είναι μια αμφίδρομη αντίδραση στην οποία προς τη μία κατεύθυνση γίνεται οξείδωση και προς την άλλη αναγωγή. Η οξείδωση και αναγωγή είναι συζευγμένα φαινόμενα και η ολοκληρωμένη αντίδραση είναι η οξειδο-αναγωγική. Η μισή (ημί-αντίδραση) είναι η οξείδωση και η άλλη μισή η αναγωγή. Οι διαδικασίες της οξείδωσης και της αναγωγής, είναι πάντα αλληλένδετες.
Αυτή η διαδικασία δημιουργεί ηλεκτρικά ρεύματα με διαφορετικό δυναμικό. Η κλίμακα δυναμικού οξειδοαναγωγής νερού είναι μεταξύ -1200 mV και +1200 mV.
Μία αρνητική τιμή οξειδοαναγωγής δείχνει μια υψηλή ικανότητα εξουδετέρωσης των ελεύθερων ριζών στο νερό, που σημαίνει καλή προστασία του σώματος. Αντίθετα μία θετική τιμή, δείχνει μία γρήγορη οξείδωση ενός υγρού με αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία γιατί πρακτικά οξειδώνονται οι πρωτεΐνες, το δεσοξυριβοζονουκλεϊνικό οξύ (DNA), τα λίπη (οξειδωμένη χοληστερόλη LDL) κλπ.
Στο σώμα, η οξείδωση προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες είναι ασταθή μόρια οξυγόνου, που έχουν χάσει ένα ηλεκτρόνιο. Οι ελεύθερες ρίζες στο σώμα μας αρπάζουν ηλεκτρόνια από τα κύτταρα και τους προκαλουν φθορά. Αυτή είναι η αιτία πολλών παθήσεων, όπως κι -εν μέρει- ο λόγος της πρόωρης γήρανσης. (Αλκαλικό νερό ιδιότητες)
Το ιονισμένο νερό Kangen® έχει ηλεκτρικά φορτισμένα ηλεκτρόνια και συνεπώς είναι γεμάτο ενέργεια. Ο ιονισμός είναι πρόσληψη ή αποβολή ενός ηλεκτρονίου από ένα στοιχείο. Αυτό κάνουν οι  ιδιότητες του αλκαλικού νερού . Το προκαρκινικό στάδιο έχει σαν χαρακτηριστικό το γεγονός ότι τα υπάρχοντα καρκινικά κύτταρα αρχίζουν να εκπέμπουν τοξίνες που οδηγούν σε απώλεια ηλεκτρονίων, μέσω των ούρων. Τα ούρα περιέχουν τεράστιες ποσότητες των ηλεκτρονίων, ενώ το αίμα οξειδώνεται. Αυτός είναι ένας τρόπος του καρκίνου να επιτεθεί στο σώμα για να επιβιώσει εκπέμποντας τοξίνες που απομακρύνουν τα ηλεκτρόνια του σώματος .
Στο στάδιο του μη αναστρέψιμου καρκίνου, του αθεράπευτου καρκίνου, βλέπουμε ότι το αίμα είναι οξειδωμένο κατά εκατομμύρια φορές περισσότερο από το υγιές αίμα και τα ούρα έχουν τεράστια ποσά ηλεκτρονίων. Ο Dr. Morell στη Γαλλία έδειξε ότι τα καρκινικά κύτταρα δεν περιέχουν υδρογόνο. Είναι τα μόνα κύτταρα του σώματος που δεν έχουν υδρογόνο και το υδρογόνο είναι η βαλβίδα ελέγχου που βοηθά στη ρύθμιση της κυτταρικής ανάπτυξης και του πολλαπλασιασμού των κυττάρων. Με την αύξηση της ποσότητας των ηλεκτρονίων στο σώμα, μέσω της πόσης ιονισμένου νερού (αλκαλικό νερό ιδιότητες), ο καρκίνος μπορεί να γίνει αναστρέψιμος. Το ενεργό υδρογόνο του ιονισμένου αλκαλικού νερού Kangen® είναι το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό.
Το αρνητικό ιόν υδρογόνου (Η-) του ιονισμένου αλκαλικού νερού Kangen® είναι ο μόνος δότης ηλεκτρονίων ο οποίος δεν μετατρέπεται σε ελεύθερη ρίζα μέσα από την απελευθέρωση ηλεκτρονίων. Το αλκαλικό νερό, το μόνο που κάνει είναι να δωρίζει ηλεκτρόνιο, να καίει το οξυγόνο και να σχηματίζει το νερό. Ποτέ δεν μετατρέπεται σε ελεύθερη ρίζα. Είναι το μόνο αντιοξειδωτικό που συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο και παράλληλα είναι το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό, επειδή το ιόν (H-) του ιονισμένου αλκαλικού νερού Kangen® μπορεί να κινηθεί σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος ακριβώς εκεί όπου χρειάζεται. Αυτά τα ιόντα περνούν εύκολα μέσα από όλα τα περιβάλλοντα, ακόμα και μέσα από τα όξινα.
Με μια σταθερή κατανάλωση του νερού Κangen® και μέσα από θεραπείες που προτείνει ο διατροφολόγος σας, το ιονισμένο αλκαλικό νερό Kangen® μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των φλεγμονών, του πόνου και άλλων συμπτωμάτων των ασθενειών που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες. Είναι ο ευκολότερος και απλούστερος τρόπος για να προμηθευτούμε με αντιοξειδωτικά.

5 σημαντικά οφέλη του πόσιμου αλκαλικού νερού:

Αλκαλικό νερό ιδιότητες.

  1. Αδρανοποιεί μόνιμα την πεψίνη, έτσι ώστε η κατανάλωση του αλκαλικού νερού να μπορεί να έχει θεραπευτικό όφελος για εκείνους που πάσχουν από γαστρικό οξύ, γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση και άλλα προβλήματα στο στομάχι.
  2. Αποτρέπει τις πέτρες στα νεφρά από οξαλικό ασβέστιο, κυστίνη ή ουρικό οξύ, εμποδίζει το σχηματισμό κοίλων στις αρθρώσεις. Η παρατεταμένη κατανάλωση μπορεί ακόμη και να διαλύσει τις πέτρες νεφρών ή τις κοίλες που έχουν ήδη σχηματιστεί στις αρθρώσεις.
  3. Αυξάνει το ουρικό pH και το pH του αίματος, με αποτέλεσμα, τη μείωση επαναρρόφησης των οστικών μετάλλων και τη θετική επίδραση της οστικής πυκνότητας.
  4. Ένα αλκαλικό περιβάλλον καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα και εμποδίζει τον πολλαπλασιασμό και την ανάπτυξη τους. Πρακτικά, η ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων ευνοείται από το όξινο ρΗ και αναστέλλεται από ένα αλκαλικό ρΗ.
  5. Ενισχύει τις λειτουργίες του σώματος, εξουδετερώνει και εξαλείφει τις ελεύθερες ρίζες, τις όξινες χημικές ουσίες (πρόσθετα, συντηρητικά, φυτοφάρμακα, εντομοκτόνα, κ.λπ.) εμποδίζοντας έτσι την κυτταρική γήρανση.
    ΄Ολα αυτά απαντούν στο αλκαλικό νερό ιδιότητες και έχουν μέγιστα οφέλη για την υγεία όλων μας!
Leveluk Sd 501 Φίλτρα Νερού
Το καλύτερο μηχάνημα με ενσωματωμένο θάλαμο ηλεκτρόλυσης
Sd 501 Platinum Ιονιστής νερού
Νέος μοντέρνος σχεδιασμός, προσαρμοσμένος σε κομψές κουζίνες
Leveluk K8 Φίλτρο Νερού
Η πιο καινοτόμος συσκευή που κατασκευάζεται από την Enagic.
Leveluk JRII Ψύκτης νερού
Παράγει τόσο ισχυρά όξινο, όσο και ισχυρά αλκαλικό νερό Kangen®
Leveluk R Το πρώτο μοντέλο
Είναι μινιατούρα, συμπαγές και πρακτικό, πάντα βολικό στο σπίτι ή όταν ταξιδεύετε.
Anespa Φίλτρο ντουζ
Απομακρύνει το χλώριο και όλα τα βακτήρια από το νερό του μπάνιου σας
Ακολουθήστε μας στα Social Media!